Zlatokopka Feureislová ve VyVolených: Měla souložit s obřím psem!

Probíhající reality show VyVolení se honosí opravdu "kvalitní sbírkou" soutěžících. Nově  do vily přibyla provařená postavička pochybných mejdanů, která pro své zviditelnění udělá vše. K její smůle bez valného úspěchu. Kde nic není, ani čert nebere. Pokud ještě neznáte Evu Feuereislovou (23), připravte se na další nálož.

Už pohled na její kuchyňské vystoupení na online kameře z vily prozradilo hodně. Frajerka neumí ani umýt nádobí! Navíc před vstupem do soutěže hlásala na adresu další soutěžící Romany: „Dostane céres, to je děsná ženská!", uvedla pro TV Primu. Jenže oplácaná Romča v kuchyni kmitala jak hadr na koštěti, zatímco Evča se motala od nikud nikam, přehrabovala se v odpadkovém koši a překážela.


Evička Feureiselová je sice věkem mladá, zato životem protřelá až až. A protože je úplně k ničemu, snaží se od útlého mládí někde přisát. Prostě chce mít vystaráno. Pokoušela se o účast v SuperStar, má na krku stalking účastníka prvních VyVolených Michala Fraše (30) a spoustu trapasů na večírcích celebrit, kde se marně snaží uchytit. Vtírala se dokonce i Zdeňkovi Macurovi (39), protože oba žijí v Líbeznicích, ale ten ji pro lásku k Džambuli téměř nevnímal.

Jako vrchol všeho lezla do postele dalšímu Ivetinu bývalému, konkrétně pseudohraběti Martuccimu (37). Tam to ale pro změnu skončilo pohrůžkami žalobou. Domenico nerozdýchal, když Eva začala na potkání vytrubovat detaily milostných hrátek, ke kterým ji měl nutit. Hlavním hrdinou příběhu s hvězdičkou byl přerostlý sameček dogy, zbytek si raději domyslete sami.

Jako pohádkářka by se Feuereiselová možná uplatnila. Aktuálně se snaží dojmout pravděpodobně smyšlenou historkou, kterak nevědomky koupila dva autobazary s dluhem 200 milionů, a teď to musí chudinka splatit. O tom, s jakou filosofií šla do soutěže VyVolení, vypovídá sama: „Nevěřím tomu, že by ve vile mohlo vzniknout nějaké přátelství. Lidi jsou šmejdi i v normálním životě, natož ve vile, kde všichni hrajou.“
pokračujte dále:

Horká sprcha VyVolených: Lucie to nevydržela, svlékla plavky a ukázala se divákům téměř nahá

Ve vile VyVolených se už dámy postupně přestávají hlídat a do sprchy sice nakráčí pěkně v plavkách, ale záhy pochopí, že sprchování je mnohem lepší nahoře bez.

Zjistila to i šestadvacetiletá milovnice zvířat Lucie, která se sice nejprve sprchovala v bikinách, ale během oblékání beze studu vystavila na odiv svá ňadra, ač moc dobře musela vědět, že na ni míří všudypřítomné kamery.

Lucie se před vstupem do vily obávala zejména reakcí své babičky, která by ji nerada viděla, jak se promenáduje v rouše Evině před celým národem. Zpočátku se proto zejména při převlékání hlídala, ale koho by to bavilo být  neustále den co den ve střehu, aby náhodou něco nevykouklo ven.

Poté, co vnady už jednou neuhlídala během převlékání, zjistila, že zakrývání stejně nemá smysl a prsa už vůbec neschovávala. Co by na to asi řekl její přítel, se kterým randí už od devatenácti let? Lucčina ňadra teď totiž kromě něj můžete v naší fotogalerii vidět i vy.

pokračujte dále: