Nejhloupější děvče v Hradci? Atraktivní Romka se vrátila k VyVolenému bezmozkovi Castellovi!


Tohle bylo jasné snad od začátku. Megablb Thomas Castello (38) z VyVolených už má zpátky svoji krásnou Romku Sabinu, která se s ním minulý týden v emotivním facebookovém výlevu rozcházela s tím, že už má jiného.

Ale Sabina je ještě mladá a naivní, a tak jí stačí, že bude mít vedle sebe někoho bez koruny, byť je to prakticky žebrák a ortodoxní homofob, který se musí ukrývat v chatce v jiném okrese.

„Připravujeme celé jedno studio, které se bude Sabině a Thomasovi věnovat. Klasicky ho necháme zjistit, že ho opustila, a pak ji necháme se k němu veřejně vrátit. Chce být evidentně v televizi, už to předběžně odkývala, a že se s ním rozešla, jí bylo jedno, inu blbka,“ informoval nás zdroj ze štábu VyVolených s tím, že na celou věc je jinak uvaleno přísné embargo.

Sabina je z mimořádně vlivné královéhradecké romské rodiny, ze které prý má Castello, vyhlášený hříšník a násilník, dlouhodobě strach. Ta prý rozchod se zadluženým exmajitelem herny, který na Sabinu přepsal i část zadluženého majetku, uvítala a z novinek vůbec nemá radost. Rodiče Sabiny prý dokonce zatím vůbec nevědí, že se chystá emotivně vracet k fitkoblbovi v televizi.

Sabině přejeme po boku Thomase Castella hodně štěstí.


Sabina se nedávno s Castellem rozcházela přes Facebook s tím,
že už má nového nabíječe. Jen zavolala Prima, otočila.

Thomas je drsný hoch a má motorku, teda už ji nemá, ale měl ji.

Thomas Castello je novodobý Petr Zvěřina. Uráží gaye a lesbičky, ale je 10× hloupější.


Prosíme o LIKE :D




V tomto videoklipu se poznáte: Takhle trapně se chováme na sociálních sítích

Slušná parodie na chování lidí na sociálních sítích, konkrétně tedy na Instagramu, se podařila téhle dvojce. Vsadíme se o tříkilovou kosmetickou taštičku naší Agátky Prachařové, že se ve videoklipu poznáte.

Je to takové to, jak si vyfotíte nohy na pláži a proženete to filtrem, jak se vyfotíte v koupelně, kde obvykle vykonáváte všechny možné potřeby, a proženete to filtrem, takové to, jak vyfotíte svého spícího psa třicetkrát jinak a proženete to filtrem… a pak to házíte na sociální síť a čekáte na obdivné reakce.

Mno. Je to nemoc a říká se jí trapáčkovství. Máte štěstí, že vaši přátelé jsou také infikovaní, takže jim to ani nepřijde.




Kdo se poznal dá LIKE :D




Proboha! Tahle Američanka s obřími prsy vydělává majlant na tom, že s nimi masíruje muže!



Pořád si nevíte rady, jak si pomoct k větším penězům? A máte aspoň trochu větší prsa? Pak se můžete nechat inspirovat touhle Američankou, která si díky nim přijde na neuvěřitelný balík!

Denně jí klienti platí stovky dolarů za to, že se nechají jejími obřími ňadry přidusit a namasírovat. Kristy Love (34) vydělává až neuvěřitelných 26 tisíc korun denně a její terapie je hitem!

Masáže mají na muže údajně pozitivní účinky, cítí se pak daleko šťastnější. I proto neváhají obracet prkenici vzhůru nohama.

Kristy Love chtěla být celý život masérkou, ale jako uchazečku o práci ji všude odmítali hlavně kvůli jejím obřím ňadrům velikosti 48NN. Dostala ale nápad, jak své masérské znalosti využít trochu jinak.

Američanka z Atlanty si u sebe doma otevřela trochu nezvyklý salon, ale s erotikou to dle jejích slov nemá nic společného. Jen prostě našla díru na trhu, za kterou jsou její klienti ochotni platit nemalé sumy.


Kristy Love chtěla vždy pracovat jako masérka, ale odmítali ji údajně kvůli velkým ňadrům.

Tak si našla svoje řešení, začala svými obřími ňadry masírovat muže.

Za tuhle službu jí platí 26 tisíc korun!

Kristy má tak obří prsa, že mají skoro až neměřenou velikost 48NN.

Její služby jdou na dračku

Své terapii říká Šťastný muž. Na klienty prý má její masáž pozitivní účinek.

Komentujte, lajkujte :D




A je to venku, další GAY ve vile vyvolených - MARTIN


Gay a lesbická komunita má konečně plnohodnotný televizní program v hlavním vysílacím čase. Jinak se asi to, co se v poslední době děje ve VyVolených, pojmenovat nedá.

Už tak nabušenou queer sestavu ve vile ve složení Mirka, Pavlína, Zdeňka, Vladko a Ládík brzy zřejmě svým coming outem doplní Martin Haluza (23), který se luxusně rozpovídal na téma gay porno.

„Mám okolo sebe hodně kamarádů, kteří to fotí, a sám jsem byl od toho jednou malý krůček, víš, jako nafotit to taky. Člověk si tím může přijít na moc pěkný peníze. Přitom v hetero pornu se za to neplatí skoro nic, to jsou směšný částky. Ale v gay pornu se před takovými pěti lety dal vydělat docela balík. Takže já to neodsuzuju, třeba ten Jaro Slávik, já ho úplně chápu,“ jel „bomby“ na verandě Martin a pokračoval:

„Můj dobrej kamarád hodně posiloval, pak ho oslovili, aby začal fotit… A on se tím začal hodně slušně živit. Pak jsem se jednou šel na ty jeho fotky podívat, visí normálně na webu pro gaye a musím říct, že mi spadla čelist. To byl masakr.“

Martinovi už zřejmě chybí jen trochu alkoholu a slabá chvilka, kdy se mu s Vladkem vymkne z ruky vzájemné lakování nehtů na nohou, a bude vymalováno!

Komentujte, lajkujte :D




Proč stavět stan, než začnete pít...:)

Dva koumáci (Maďaři) vožralí jak Dánové se snaží postavit stan - no stojí to za to :D
Z toho plyne poučení - nejprve postav stan...pak chlastej :D 





Komentujte, lajkujte :D




I tohle můžete potkat v MHD: 10 neuvěřitelných fotografií cestujících z českých autobusů a tramvají


Na Facebooku vznikla skupina Divnolidi v MHD, a přestože existuje teprve pár dní, už teď se tam sešly neuvěřitelné fotografické úlovky lidí, se kterými byl někdo nucen strávit nějaký čas v jednom prostředku městské hromadné dopravy.

V Česku se očividně na divno cestuje velice běžně, protože fotky ve skupině přibývají vysokým tempem a všechny stojí za to.

Namátkou můžeme jmenovat ženu s nákupní taškou z Lidlu, která si tak trochu ke své jistě pravé kabelce Louis Vuitton zapomněla vzít oblečení, nebo muže, který jel metrem na pohodu s liščím ohonem visícím ze zadku.

Na tohle i další exoty se můžete podívat v galerii.
















Marta Jandová opět tasila svoje pětky! Podívejte se na její 3 nej nahé snímky!


Zpěvačka Marta Jandová (39) dostala za úkol dostavit se na promoakci jakéhosi gelu z papáje hodně sexy. Jak jí řekli, tak za paletu gelů udělala.
Její průsvitná košilka byla doslova reklamním ternem a několik novinářů se po její produkci přiznalo, že vlastně vůbec neví, jaké má Marta oči.
Čerstvá maminka malé Marie a kdysi věčná čekatelka na toho pravého Jandová si jinak svá kůzlátka zatraceně hlídá a na pořádnou fotku jejích bradavek stále čekáme. I když všichni máme ještě v živé paměti její prdelku z dokumentu o finských narkomanech, či slavné vyklouznutí ňadra, když se jako porotkyně Česko Slovensko má talent rozhodla ukázat, že umí zpívat, netuše, že kvůli zpěvu nebo rozhodování v soutěži rozhodně není.

Marta v Talentu konečně ukázala bradavku. Sice jen částečně, ale taky dobrý.

Marta Jandová je takový ten typ, že vám výjimečně nevadí, že má velký zadek.

Marta dostala za úkol vyfotit se s produktem a mít průhlednou košilku. 





Další sexy dívky, které předvádějí svá tetování



Líbí se vám tetované ženy? Tak to jste si otevřeli správný článek. Před několika měsíci jsme vám přinesli první sérii fotografií nejhezčích pokérovaných holek z Facebooku a nyní pro vás máme další várku. A i tentokrát bude na co se dívat!

Podle některých studií se tetování v posledních letech těší u zástupkyň něžného pohlaví obrovské oblibě. Například v Americe už nosí kérku víc žen než mužů. Poměrně zajímavé je i zjištění, podle kterého muži pokládají potetované dívky za promiskuitnější.

Jak jsme již nedávno psali, tetování má dlouhou historii. V různých kulturách ovšem mělo různý význam a používalo se k odlišným účelům. Dnes plní především estetickou funkci, přičemž mnozí tatéři tvrdí, že má rovněž pozitivní vliv na sex.







Co říkáte Vy ..... na tetování???



Copak nám to vykouklo? Nesympatická stydlivka Eva z VyVolených ukázala při převlékání prso

A máme ji! Nesympatická Eva Feuereislová, která se ve snaze dostat se ve vile co nejdál, přilepila k Vladkovi, je pěkná stydlivka. Dělá vše proto, aby nic ze svého třiadvacetiletého těla neukázala. Zatímco ostatní děvčata ve vile již dávno rezignovaly, a klidně se ve vile promenádují nahoře i dole bez, Eva si zatím dávala pozor. Nyní ovšem při neopatrném převlékání ukázala své prso v plné kráse. A vy se můžete pokochat pohledem na to, co ve svých dlaních laskal Domenico Martucci.

Dle vyjádření p. Nedvídka ze Super.cz, co tento článek psal je Eva nesympatická. S tím nelze než souhlasit a přidat ještě pár postřehů. Nejen, že je nesympatická, ale je to taky velká lhářka, podvodnice a manipulátorka. A jak vidno, u ní obzvláště platí rčení : dej blbci papír a vytvoří lejstro.

Už jako " královna ,, , trapná královna byla nechutně namistrovaná, a co příde tento týden, kdy je bossem??

Tato mediální děvka je ta poslední, která by měla kázat, jak se chovat, jak žít, protože její život je složen z pozice matrace a dlužnice.

p. Nedvídek taky komentoval její prsa, které ukázala, i když nechtěně. Jen malá vsuvka. Toto nejsou žádná krásná prsa, ale uši baseta. Na její věk už sakra hodně pamatují.