Pravidla ve Vile se dodržovat musí! Mirek na to doplatil!

Dnešní večer měl být „pouze“ ve znamení Zúčtování, bohužel pro jednoho ze soutěžících nezůstalo jen u toho! Za neustálé porušování pravidel musel Vilu opustit Mirek!

Mirek se ve svém medailonku prezentoval jako velký srandista, který jde všechny do Vily především bavit!
Svůj slib však v žádném případě nesplnil a ve Vile byl spíš než akční a zábavný zamlklý a rozpačitý. On sám mluvil několikrát o tom, že nechápe, co se to s ním děje a proč je tak „zaseklý“!

Minulý týden Vilu opustil El Nino, který si od ostatních palce doslova vyprosil. To se ale vůbec nelíbilo štábu a Tereza Pergnerová toto první Zúčtování označila za frašku a jakékoliv podobné postupy VyVoleným zatrhla! Mirek však na zákazy nedbal a po vzoru El Nina ostatní obcházel s prosbou o palec. To v dnešním přímém přenosu Tereza označila za hrubé porušení pravidel, navíc se jí nelíbilo Mirkovo simulování ohledně jeho údajné bolesti ucha – na něj si Mirek stěžoval celou neděli, až ho štáb starostlivě odvezl do nemocnice. Jaký to byl pro všechny šok, když se po svém návratu naléval alkoholem, křepčil u bazénu a na bolest jakoby zapomněl. Navíc všem o svém výletu do „normálního světa“ vyprávěl!

Štáb už jeho chování nemohl dál tolerovat a rozhodl o jeho vyloučení ze hry o 5 milionů korun! Z Mirka se tak stal exemplární případ, jak mohou ostatní dopadnout, když budou jasně daná pravidla porušovat!

SDÍLET a LIKE :D




Morbidně obézní teenagerka zhubla po zmenšení žaludku na šílených 28 kilo!


    V mládí se Britce Beth Birch ‚podařilo‘ nezdravým životním stylem dosáhnout šílených 171 kilogramů. Jelikož sama nebyla schopna s váhovým nárůstem něco dělat, rozhodla se podstoupit podvázání žaludku. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat, jenže se nečekaně vymknul kontrole. Místo pozvolného hubnutí během šestnácti měsíců shodila na život ohrožujících   28 kilo !!!

   Kromě problémů se sebevědomím dohnaly Beth k operaci i zdravotní komplikace. Takovou zátěž těžce nesly její klouby a kosti, jednoho dne si dokonce zlomila nohu na devíti místech a musela být upoutána na invalidní vozík. Po operaci ale vše nabralo rychlý spád, mladá žena nemohla téměř nic pozřít a hubnutí bylo k nezastavení.

   Vše dospělo až do fáze, že lidé se děsili jejího vzhledu a přirovnávali ji k chodící mrtvole. Lékaři ji navíc varovali, že pokud opět nezačne přibírat, hrozí jí smrt. Nakonec se ukázalo, že Bethina střeva téměř nepracovala, ale pomocí speciálních léků a výživných koktejlů se je opět podařilo uvést ‚do provozu‘.

   Nyní se váha dnes již pětadvacetileté Britky ustálila na sedmdesáti kilogramech a je dokonce i šťastnou maminkou roční dcery Violet.

Beth se v mládí projedla až na 171 kilogramů.

Beth Birch v minulosti.

Po bypassu žaludku šla váha rychle dolů.



Sdílet a LIKE :D




První muž v Evropě, který porodil dítě: Jak se mu to povedlo?


Nová doba, děti se teď rodí mužům.
Pamatujete na Thomase Beatieho ze Spojených států? To je ten muž na fotce. Byl vůbec prvním chlapem, který porodil dítě. V Německu se nyní historie opakovala. Zatímco Thomas už má za sebou porody tři, tady pán z Německa prožil svou premiéru.
Protože Němcova identita je skrytá, říkejme mu zatím Karel.
Takže tenhle Karel porodil v berlínské nemocnici dítě a nenechte se zmást, není v tom žádná věda. Karel byl totiž kdysi žena, což se mu moc nezamlouvalo. Proto začal zobat mužské hormony a během několika let se proměnil v muže. Ženské pohlavní orgány mu ale zůstaly. Ano, Kája je transsexuál.
Karel se před rokem rozhodl zajít na umělé oplodnění. Přestože tělo je jistě lehce zmateno hormonální disbalancí, kupodivu okamžitě otěhotněl.
Svou ratolest prý bude vychovávat sám, neboť partnera ani partnerku nemá.
„Pivní břicho? Ne, těhotenské!“ píše velkou senzaci německý tisk a my si úplně nejsme jisti, zda je tenhle svět ještě v pořádku…




Sdílet a LIKE :D




VyVolená Eva by ráda byla slavná, a tak ve Vile ukazuje bradavky. Tentokrát to schytal gay Vladko!


Pro soutěžící Evu Feuereislovou (24) byl postup do Vyvolených jejím nejšťastnějším dnem v životě, jak sama přiznala. To jí sice věříme, ale sympatie u ostatních soutěžících si zatím moc nezískala. Někteří jí už naložili, že se každému ve Vile jen vtírá a nejvíc prý Vladkovi (35). Dobrovodský je silný soupeř a Feuereislová má dobře spočítané, u koho si to nesmí rozházet.
Po tom, co některé z holek ve Vile odhodily stud a plný močový měchýř, rozhodla se i nesympatická Eva nechat nenápadně vyklouzávat svá ňadra. Tentokrát zaútočila na Vladka, který se už jednou nechal slyšet, že měl v posteli ženu, a tak Eva zřejmě pojala podezření, že bude číslem dvě.
Během noci si s Dobrovodským zalezla do postele a plazila se po něm jako liána. I když před ostatními soutěžícími dvojice dělala, že se jedná o legraci, nám je jasné, že Feuereislová dobře kalkuluje. To, jak se jí to daří, se uvidí při dalším Zúčtování, které proběhne už dnes večer.








Sdílet a LIKE :D




VyVolená Eva exMartucciová: Erotickými fotkami platila za solárko?


Zdá se, že vymazlené album erotických fotek je při castingu do reality show alespoň u dam podmínkou číslo jedna. VyVolená Eva (23) před vstupem do vily vyfotila na Adama pro solární salón. A dnes dokonce tasila bradavky i ve vile!


Po rozchodu s Martuccim Evě nespíš chybělo středomořské slunce a tak se vydala vyudit do solárka. Chyběla jí snad i plná hraběcí peněženka, a právě proto nabídla své vysvlečené fotky? 

Samozvaná nástupkyně Ivety Bartošové podle všeho nechtěla riskovat plavky naruby a tak je odhodila úplně. Poloprůsvitný krajkový pokus o kalhotky za prádlo počítat totiž úplně nemůžeme...
Bojuje bradavkami

Eva, která je tento týden ve vile bossem, si chce přízeň diváků opravdu pojistit: Soutěžící proslulá řečmi o podivných sexuálních praktikách s Martuccim si ve Vile dosud hrála upejpavou stydlivku. To je však počínaje dneškem pasé: Její novou bojovou zbraní je vystrčená bradavka! V přístích týdnech se boj ve Vile jistě ještě přiostří: Dočkáme se i dalších zbraní z jejího inventáře?





Sdílet a LIKE :D




Sex-sprcha VyVolených: Místo oplachování orgie! Martine, kde máš tu ruku?

Sexuální abstinence VyVoleným zamotala hlavy tak moc, že ve sprše zapomněli na hygienu a místo mytí se oddali lascivním hrátkám! Středobodem zájmu Martina (23) i Romany (32) se stala Nikol (22), které se oba intenzivně věnovali dráždivými dotyky. Zatímco Romana se vrhla na odbornou kontrolu pevnosti pěkných dvojek Nikol, Martina zaujaly spíš kalhotky. Na Nikolino notorické počůrávání už nejspíš zapomněl nebo se ho nebojí…

Nikol dosud ve Vile dováděla především s děvčaty, ale nedostatek sexu se začíná podepisovat i na ní. Před vstupem do soutěže bylo její největší obavou, aby se ve hře nezamilovala.  Podobnou zkušenost má Nikol totiž už z reality show Hotel Paradise, kde se spustila s Ginem (35). „Nerada bych byla za tu holku, co se jen věčně zamilovává v reality show,“ svěřila se tehdy Blesku.

Martine, riskuješ kopačky!

VyVolený Martin (23) má naopak venku přítelkyni: „Doufám, že na mě počká, než se vrátím.Věřím, že to ten vztah ustojí,“ sršel sebedůvěrou bezprostředně před vstupem do vily. Teď ale soutěžící ztrácí zábrany a jeho chování tomu vůbec neodpovídá! Při vodních hrátkách jeho ruka zabrousila nebezpečně nízko a Nikol zjevně nebyla proti! Martine, nechceš si to raději rozmyslet, než dopadneš jako Thomas?

a nyní se koukněte na celé video

Sdílet a LIKE :D




Cyklista ujížděl po dálnici policistům 120 km/h rychlostí


Podívejte se a komentujte :D

         video

Sdílet a LIKE :D




Nejlepší hudba všech dob: Jasper Forks - J'aime Le Diable

Jasper Forks - J'aime Le Diable


Alex Christensen (narozen 7. dubna 1967 ve Wilhelmsburgu, Hamburku), známý také jako Alex C. je německý hudební producent, DJ, zpěvák a skladatel taneční hudby. Je známý jako jeden ze zakládajících členů formace U96 a reprezentant Německa na Eurovision Song Contest 2009 v Moskvě spolu se zpěvákem Oscarem Loyou.
 Od roku 2002 často spolupracuje se zpěvačkou Yasmin K. (známou též pod pseudonymem Y-Ass). Jejich nejznámější kolaborací je singl "Du hast den schönsten Arsch der Welt". Alex Christensen však během své kariéry spolupracoval s řadou dalších úspěšných umělců, mimo jiné Tomem Jonesem, Sarah Brightman, Rollergirl či 'N Sync. Od roku 2010 vystupuje pod pseudonymem Jasper Forks.



Sdílet a LIKE :D




Sestřih nejlepších GAGů I.


Přinášíme 1. část nejlepších Gagů......nyní z r. 2011

Užijte si to !!!!



Sdílet a LIKE :D




Sexmašina Ania Lisewska se snaží vetřít do všech zemí světa, chce ošukat všechny chlapy na planetě

.......... ale nikdo jí nechce :D


Tahle kudlanka asi ještě pořád nepochopila, že jediný způsob, jak se do ní dostat, je zakopnout nechtěně na schodech a mít pekelně smolnou trajektorii přistání. Ania Lisewska (21) si pořád myslí, že jí muži ve světě utrhají ruce, respektive nohy, tak se snaží svůj smutný pokus osouložit co nejvíce mužů na planetě Zemi provést ve všech zemích, které na mapě kdy existovaly.

Na svém Facebooku rozjíždí další sexuální kampaň a mizernou angličtinou vyzývá Dány, Brity, Turky, Američany, Litevce, Řeky, Italy, prostě kohokoliv, kdo vás v tu chvíli napadne, aby jí napsali, zda má k nim přijet na kukačku. Pardon, na š*kačku.

Bohužel všichni jsou obdařeni darem vidění a raději trhnou rekord v samohaně pravačkou, než aby měli za tři kila jízdu svého života. Takže Anii říkají své jasné ne. Rozhodně, my bychom se taky nechtěli potápět do bazénu, kde má močit sto tisíc lidí.

Těžko říct, jestli Ania umí anglicky aspoň pozdravit nebo dělá, že to nevidí, a tvrdošíjně se cpe všude dál. Poláci jsou z jejího chování znechuceni a všechny prosí, aby tuhle šmudlu ignorovali, a zároveň se za ni omlouvají. Nedivíme se, pro katolickou zemi je veřejná prostituce za minimální cenu, za kterou nechodí ani holky od hranic, celkem hořká pilule. Jsme rádi, že aspoň někdo má rozum, neboť ze Slovenska nám chodí výhrůžné emaily od jejího fanouška, že se máme Anii omluvit.

Ne! Ta se má omlouvat nám, že chtěla zprznit naše muže! Naštěstí se našel jen jeden, který si teď zažívá svých 10 sekund slávy. Nadrženec Petr bude podle serveru Tn.cz pozvanou celebritou na jakousi diskotéku, kde o něj budou dívky hrát v tombole a vítězka si s ním zajde do restaurace na večeři. Pane jo! Kariéra jak blázen.

Kvůli Anii nám přišel do redakce zlý email, prý co si to dovolujeme?! Pardon?
Co si to dovoluje ona, kazit vkus našim českým mužům?

Šťastlivec Petr, který se za tři kila projel ve vyjetých kolejích.
Už je z něj něco jako celebrita, ale jen jako.

Ania u nás nepochodila, tak chce chodit jinde. Prostituce je ale téměř všude nelegální.



Sdílet a LIKE :D