Drama ve VyVolených: Do duelu s Evou Feureislovou jde Martin Haluza, Prima má poslední divokou kartu! Dostane ji tahle kočička?


Prima připravila překvápko pro neúspěšné semifinalisty VyVolených. Po tom, co se nečekaně poroučel po porušení pravidel tupý kopačka Mirek, rozhodnou diváci pomocí SMS o posledním postupujícím.

Mohla by to být Silvie Řeháková, která hodlá poplést hlavu šílenému a hlavně zadanému Thomasi Castellovi (37). Seznam adeptů včetně telefonních čísel pro hlasování najdete tady a vybírejte dobře, další kolo už nebude!

Soutěžící ve vile ale mohou být nepříjemně překvapení, postupující z dovolby nemusí být úplně posledním obyvatelem!

Prima má totiž v záloze ještě jednu divokou kartu a takový Petr Zvěřina (35) by po svém odchodu z vily mohl mít ještě jedno poslední, šokující slovo.

Tak co, budou se po zahradě promenádovat prsa krásné Silvie z Prahy, nebo svou šanci dostane někdo jiný? Je to na vás.

Silvie Řeháková chce Thomase. Zezadu?

Nebo zepředu?
SDÍLET a LIKE :D




Poslední zbytky studu jsou pryč: Nikol ve VyVolených už nic neskrývá a svá ňadra nastavuje do objektivu


Včera bylo v koupelně vily VyVolených zase veselo. O zábavu se postarala známá firma Nikol Trojanová, která už zřejmě odhodila i ty poslední kousky studu, a zdatně jí sekundovala Eva Feuereislová.

Holky si hrály na modelky Playboye a před zrcadlem, za nímž se pochopitelně skrývá jedna z kamer, předváděly sexy pózy. Osahávaly si prsa, špulily rtíky... Eva chtěla možná zapomenout na to, že ji zítra čeká duel o setrvání v soutěži, Nikol se zase nejspíš snaží vybudovat si image největší hříšnice ve vile.

Hoši od štábu, kteří VyVolené sledují ve dne v noci, si jejich exhibici nejspíš dost užili. Podívejte se sami, co všechno Eva a Nikol předváděly a co Nikol beze studu ukazovala...






SDÍLET a LIKE :D




Největší machr všech dob - barman světa


SDÍLET a LIKE :D




Drsní šmoulové


....a kdo nás naštve...... dostane do držky!!! :D

SDÍLET a LIKE :D




Opravdu hodně nechutná reklama na kondom! :)


SDÍLET a LIKE :D




Blbec roku :D


SDÍLET a LIKE :D




Hoteloví hosté vystrkují zadek z WC přímo do ulice, lidé na ně nevěřícně hledí


Luxusní hotel Standard na newyorském Manhattanu nabízí netradiční pokoukáníčko. Pro hotelové hosty zřídil prosklené WC, aby se mohli při konání potřeby kochat výhledem na New York. Má to ale háček, kochají se i kolemjdoucí...

Manhattan má novou atrakci pro turisty. V 18. poschodí hotelu Standard sídlí klub Boom Boom Boom, jehož toalety jsou skrz obrovské skleněné tabule vidět přímo z ulice.

A kolemjdoucí často nevědí, kam dřív s očima. „Pohled ven je vzrušující, ale pohled dovnitř je hrozivý,“ uvedl australský návštěvník New Yorku David Langdon.

Lidé na toaletě nejsou zakrytí žádnými závěsy a světu tak ukazují to, co by mělo být skryto. Nutno však dodat, že hotel sází na kontroverzi, není to totiž poprvé, kdy se dostal na titulní strany novin kvůli porušení etikety.

Luxusní hotel Standard

Zdá se, že se hosté vskutku nestydí!

Okna nezakrývají žádné závěsy.

... a turisté se diví

Hotel Standard nabízí nevšední výhled.
SDÍLET a LIKE :D




Ušlápnutá Lucie z VyVolených promluvila o své temné minulosti: Ve čtrnácti letech fetovala a pila jak doga


Tichá a nenápadná cvičitelka psů z VyVolených Lucka se vůbec nezdá. Ač by to do ní skoro nikdo neřekl, už na sebe ve vile práskla několik pikantností.

Nedávno se rozpovídala o tom, že u sexu nesnáší předehry a naposledy se při jednom srdceryvném přiznání dokonce i pohádala s uječenou Romanou.

Jak má Romana ve zvyku, hned několikrát Lucce skočila do řeči. Přitom Lucka se zrovna ostatním svěřovala s ne zrovna nejšťastnějším osudem své maminky. „Mamka by se jinak uchlastala, kdybych se nenarodila. My to máme prostě v rodině,“ přiznala ostatním v zápalu hádky s Romanou, která ji poučovala, že takhle by o své matce mluvit neměla. „Tak snad to vím nejlíp, jakou historii má moje rodina!“ setřela ji rázně.

Nedlouho nato své spolubydlící ve vile počastovala historkou ze svého dětství, kdy se jí ostatní ptali na jejího prvního psa. „Toho jsem dostala ve čtrnácti nebo patnácti, předtím jsem hodně chlastala a i nějaký drogy jsem brala,“ přiznala se překvapivě.

Vysvětlila, že právě kvůli tomu, že byla problematická puberťačka, jí matka pořídila psa, aby se naučila zodpovědnosti. To se podle všeho podařilo a její láska ke cvičení začala, jakmile jim první pes rozcupoval nový gauč a Lucka s ním musela začít chodit na cvičák, aby mohl zůstat doma. „Nemohla bych se ho jen tak vzdát, to bych prostě nezvládla,“ uzavřela Lucka, která se cvičení psů věnuje dodnes.

Lucie prý v pubertě fetovala.

Máma ji chtěla naučit zodpovědnosti, a tak Lucce pořídila psa.

Lucie to ve vile pomalu začíná rozjíždět
SDÍLET a LIKE :D




Selena Gomez se vysmívá Justinu Bieberovi: Má ho tak tenký, že ani není vidět!


Idol žen a dívek Justin Bieber (19) se na Instagramu chlubí fotkami toho, jak se z něj stává muž. Ex-přítelkyně Selena Gomez (21) se mu za to ale pěkně vysmála.

Bieber si totiž pořídil knírek. Ten je ale jen těžko identifikovatelný a tak trochu směšný. "Viděla to a řekla, že je k popukání," sdělil blízký přítel zpěvačky webu HollywoodLife.com.

Selena Gomez je momentálně v Evropě na turné s názvem "Stars Dance Tour" a stýská se jí po domově. Bieberovi se možná nebude líbit, že je jeho knírek pro smích, ale může to brát tak, že je alespoň k něčemu.


Dá se očekávat, že zpěvák bude fotografie s chmýřím pod nosem sdílet dál, takže mladá zpěvačka se nemusí bát, že by měla o zábavu nouzi. Líbí se vám Justinův knírek? :-D
SDÍLET a LIKE :D




Šílení lidé :D





SHARE and LIKE :D



5 věcí, kterými je VyVolený miláček národa Vladko skutečně nechutný!


Vladko Dobrovodský (35), brzy už dvojnásobný vítěz VyVolených a miláček národa, který jej za čtyři měsíce nechá podruhé ve finále s Ládíkem (21) vyhrát celou show, má také slabiny. Které věci nás v redakci na Vladkovi nejvíce štvou?

1. Vladko se holí v podpaždí
Drtivá většina metrosexuálů a valná část gayů si podpaždí neholí, neb je známo, že ochlupení v něm zachytává pot, a to v mnohem větší míře než u žen, proto je holení si této partie skutečně nechutné. Navíc dělat to v televizi, děs a hrůza!

2. Vladko neustále poučuje
Dobrovodský nás baví, když má záchvat, protože je slaboduchý hysterický psychouš, který se neovládá, a to je super (a je to taky důvod, proč ho Prima kdysi do VyVolených vzala). Ale hrozné je, když začne mentorovat a poučovat, jak naložit se svým životem. Kdejaký dvacetiletý obyvatel vily je na tom se sociální inteligencí lépe než on, který je 2× starší, ale Vladko má neustále potřebu vychovávat. Ve skutečnosti je to on, kdo má v polovině života holý zadek (přestože před lety vyhrál ve VV miliony), osobní život v rozvalinách a vyhlídky tak akorát zase na sbírání melounů ve Španělsku, jen co rozfofruje další výhru.

3. Vladko je hloupý a neví to
Pojďme si to přiznat na rovinu. Vladko je hodný a čestný, ale v hlavě má nas**no! Patří mezi duševně nejméně bohaté lidi v historii televizního vysílání u nás a vaše protesty pod článkem to nezmění. Vladko je hlupák, který pravděpodobně nezvládá matematiku páté třídy základní školy a věří na astrologii, posmrtný život a další nesmysly, ale právě to z něj dělá miláčka národa. Citlivý outsider, se kterým se život nemaže, a přitom není podlý – s tím se identifikuje devět z deseti diváků VyVolených. My jsme ale v redakci všichni inteligentní, proto si na nás nepřijde a sejří nás svou omezeností, o které navíc nemá absolutně tušení.

4. Vladko podvádí s vlasy!
Ve vile můžete fandit, komu chcete, stejně nakonec přijde Vladko a použije svůj legendární trik, kterým manipuluje s davy a hlavně s nervově nevyrovnanými gayi a lesbičkami, kteří tvoří až šedesát procent diváků show – prostě vyhecuje hádku, vzápětí se začne nabízet jako oběť, odejde do koupelny a teatrálně si ostřihá vlasy, středobod svého vesmíru. Vzápětí vyhraje miliony, pět let nechává hřívu dorůst a celá scéna se opakuje. Než některým nazdárkům u televize dojde, že je to celé levá, prožije takto Vladko celý život.

5. Vladko má čest
Vladko je bohužel tak dobrý člověk, že ho nelze zlikvidovat. Televizní diváci milují outsidery a nešťastná káčátka, kterým vždycky pomohou, a ve spojení s gay a lesbickou komunitou je Vladko prakticky nezničitelný. Nezbývá než se na VyVolené nedívat nebo se radovat z Vladkových hysteráků. Ale na konci stejně vyhraje peníze a vy za své poznámky v hospodě dostanete jen vynadáno, že jste určitě homofob. A zabít ho nemůžete, protože se to nesmí. Takže nezbývá než se s jeho existencí smířit. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
SDÍLET a LIKE :D



9 šílených ukázek extrémního make-upu: Tahle dívka se chce stát filmovou maskérkou. Má na to?


Své jméno zatím neprozradila, tak jí prostě říkejme třeba Karla. A tahle Karla už vystavuje hlavně na Instagramu a na fotoalbové síti imgur své výtvory. Respektive sama sebe.

Chtěla by se totiž stát filmovou maskérkou a její sen se jí začíná pomalu plnit, už si ji přizvali jako umělkyni prozatím k natáčení reklamy, ale jistý pokrok to je.

Karla začala úplně od ničeho, jen ji prostě bavilo hrát si s malovátky, ale během celkem krátké doby se začala výrazně zlepšovat, nyní je schopna na sebe nanést ten nejděsivější realistický make-up během deseti minut.

Občas musí k dosažení dokonalosti použít i barevné čočky nebo si nalepit na pusu kusy provazu, výsledky ovšem hovoří za vše. Ostatně podívejte se do galerie. Karlu bychom někde v noci rozhodně potkat nechtěli.

Karla začala s make-upem pomocí YouTube,
kde si vyhledávala různá videa s návodem a zkoušela to podle nich.

O Halloweenu roku 2011 si vystačila jen s obyčejnými stíny.

Pak začala chodit na něco jako hodiny líčení a přidala i doplňky.

Ke správnému make-upu patří i správný kostým.

Její pokroky byly čím dál tím lepší.

Začala používat paruky, čočky a kostýmy.

Nyní je schopna tohle vytvořit za méně než deset minut.

A už si vyrábí i latexové masky.

Parádní strašidelný make-up.
SDÍLET a LIKE :D