Po párty

 RODIČE MĚLI ASI RADOST 
















ANGLIE: Šestnáctiletá Amy Holmes pozvala své dvě kamarádky na film Noční hlídka a pizzu. Bohužel se o tom, že je sama doma dozvěděla mládež z místní koleje a asi 60 lidí ve věku 16-18 let rozpoutalo demoliční párty plnou alkoholu a drog. Akci zastavili kolem půlnoci policisté přivolaní sousedy.
 Škoda se odhaduje na 20 000 liber. Událost se stala loni v prosinci v malém městě Hook v okrese Hampshire.


























... ASI JI RODIČE POCHVÁLILI :D
SDÍLET a LIKE :D




Do vily se vrátila protivná exmilenka Martucciho a neúspěšná zpěvačka Eva

 NEZBAVÍME SE JÍ 
















Druhý Duel má svého vítěze. Do vily mezi soutěžící VyVolené se dnes večer vrátila se 74 procenty hlasů Eva Feuereislová a získala šátek imunity i láhev šampusu. Poražený Martin se po prohraném boji vrátí do rodného Šumperka. „Nemrzí mě to. Jsem rád, že se vrátím za svou rodinou a přítelkyní,“ řekl poražený bezprostředně po vyhlášení výsledků.

Eva Feuereislová, která byla v úterý vypalcovaná většinou soutěžících, odcházela do Duelu s Martinem, který ji několikrát urazil dle svých vlastních slov s nadějí a vírou v návrat. Při emotivním rozloučení s ostatními jí dokonce ukápla nejedna slza. „Já jsem byla vždycky v životě zvyklá bojovat. A budu bojovat, abych se do vily vrátila. Nechci jít domů,“ pronesla před svým odchodem dominantní Eva a rozplakala se. A jako želva bulela i při přenosu.

Velmi originální loučení si připravil její sok Martin, který při rozlučkové řeči použil i vyhrůžku. „Většina lidí se ve vile chová jako banda psychicky narušených dementů, kteří by měli vyhledat odbornou pomoc. Pokud se tady do toho dementária vrátím, tak vám nastane peklo. Takže se modlete, abych se nevrátil,“ prohlásil těsně před tím, než vyrazil na cestu do studia Martin, který se ve studiu nepodíval do očí ani své vlastní matce.

A vřelo to ve studiu. „Na kafe bych s ním nešla, určitě by mi tam dal projímadlo,“ odpověděla na otázku Terezy Pergnerové Eva. „Projímadlo ne, ale nějaké prášky na spaní určitě,“ opáčil Martin.

Těsně před vyhlášením nechtěla ve vile většina obyvatel Evu. Nyní se ovšem zpívající vichřice a exmilenka Martucciho Eva vrátila vítězoslavně zpátky.
Další pořádný mejdan právě začal.
SDÍLET a LIKE :D




Exmilenka Martucciho a největší siréna VyVolených Eva vyšpulila svou zadnici v miniaturních tangách a takhle to dopadlo

  SIRÉNA Z VYVOLENÝCH  
















Vypalcovaná exmilenka Domenica Martucciho Eva Feureislová, která se už dnes večer střetne s Martinem v duelu o setrvání ve vile VyVolených, se na sebe v posledních dnech snaží strhnout co nejvíc pozornosti.

Zřejmě se narychlo snaží získat co nejvíc diváckých hlasů, zejména od mužů. Když plnila jeden ze zadaných úkolů, musela lézt po čtyřech po podlaze. Na tom by samozřejmě nebylo vůbec nic zvláštního, kdyby si Eva nevzala miniaturní tanga a nevyšpulila směrem ke kamerám svůj zadeček. A nebyla by to Eva, kdyby neukázala i něco navíc...


Pokud Eva nakonec ve vile zůstane, možná se dočkáme i mnohem odvážnějších chvilek. Zatím se totiž nejvíc projevuje půvabná Nikol Trojanová, jež se jako jediná nestydí sprchovat nahoře bez a téměř nahá dovádět před zrcadlem. Eva jí sice zdatně sekunduje, ale ňadra v celé jejich kráse divákům ještě neodhalila.

Eva vyšpulila svou zadnici v miniaturních tangách

Eva se rozhodně nestyděla

Pokud ve vile zůstane, máme se na co těšit
SDÍLET a LIKE :D




Zakazáné reklamy roku 2013


SDÍLET a LIKE :D




VyVolení budou mít návštěvu: O víkendu se k nim nakvartýruje tenhle bývalý soutěžící


 ZAJAC DO VILY VYVOLENÝCH 
















Emil Zajac. Právě ten svou přítomností jako host obohatí skvadru už tak dost zajímavých typů. Emil se snažil do vily dostat také jako regulérní soutěžící, ovšem proti Vladkovi neměli s Petrem Zvěřinou šanci. Zatímco Zvěřina svou příležitost také dostal, Zajac, zdálo se, ostrouhal. O víkendu se ale do vily také podívá.

Účastník první řady soutěže se zapojí v rámci víkendu na téma maraton zábavy, takže jsme zvědaví, jaký fičák bývalý horník, který prohlašuje, že je šoumen a nesnáší nudu, předvede.

„Do vily se těším na všechny a jsem zvědavý na reakci Vladka, až mě uvidí. Mým úkolem není vířit vodu, ale budu se snažit soutěžícím zpříjemnit víkend, aby se bavili a užili si spoustu legrace. Budu se snažit stmelit tým a pokusím se do akce zapojit všechny VyVolené,“ vzkázal nám Emil.
SDÍLET a LIKE :D




Tento pevný zadeček se brzy rozvlní v tanečním rytmu. Kuchařová už začala trénovat na StarDance

 SEXY PRDELKA 

Tisková konference další řady StarDance proběhne za dva týdny. Táňa Kuchařová (25) ale už dávno trénuje se svým tanečním partnerem a prozradila nám, jaké má z tance pocity? „Trénujeme, je to náročné," nechala se slyšet Táňa a jedním dechem dodala: „Jsem nadšená, moc mě to baví. "

Miss World 2006 se tanci věnovala už v dětství a pubertě. V této činnosti ji podporovala nejvíce její babička, které chtěla účastí ve StarDance udělat radost. Táňa má práce až nad hlavu a tak se jí a jejímu partnerovi Ondřeji Brzobohatému (30) už nepodaří vyrazit na dovolenou. „Rádi bychom ještě někam odjeli, ale asi nám to společně nevyjde, protože jsem oba velmi pracovně vytížení. Budu v zahraničí několikrát pracovně, ale vždycky jen na pár dní, protože se vždycky musím vrátit za svými rozběhlými projekty," prozradila nám Kuchařová během představení kolekce bot, které už třetí sezónu propůjčuje svou tvář.

V těchto dnech navíc Kuchařová žije dalším charitativním projektem. 19. září chystá dobročinnou akci pro svou nadaci Krása pomoci. „Bude to taková příjemná letní barmanská party. Výtěžek z veškerého pití, které na té akci proteče, půjde na dobrou věc," popisuje Táňa party, na které nebude chybět kromě partnera Ondřeje například Tereza Voříšková, nebo Sandra Nováková.

Táňa se stala už po třetí tváří kolekce bot.

Miss World tanenční tréninky velmi baví.

Kuchařová si musí začít zvykat na taneční obuv s vysokým podpatkem.

Táňa věnuje účast ve StarDance své babičce.
SDÍLET a LIKE :D




Večerní vtip dne 13.9.2013


SDÍLET a LIKE :D




Podráždí všechny vaše smysly: Nejkrásnější lékárnice ukázala tělo bez jediné chyby v luxusním prádélku

 NÁDHERNÁ LÉKÁRNICE 
















Moderátorka, modelka a lékárnice Jana Doleželová (32) je v jednom kole. Jen co se vrátila z poznávací dovolené na Islandu, začala se zaobírat budováním své druhé lékárny. A ještě navíc přijala nabídku na focení svůdných fotek v prádle. Výsledek rozhodně stojí za to. Posuďte sami.


Její tělo, na kterém byste snad nenašli jedinou chybičku, nafotil fotograf Jára Urban, se kterým Jana spolupracuje již několik let. Že by někdy ovšem zašla dále, a ukázala více, u Jany nehrozí. A to další nabídku na odhalené fotky dostala nedávno znovu. Na hanbatých obrázcích ji prý neuvidíme.

„Několik let dostávám nabídky od různých pánských magazínů na focení odhalených fotografií. Můj názor však zůstává neměnný, moji nahotu čtenáři neuvidí, nechávám prostor jejich fantazii,“ vysvětluje své odolávání lukrativní nabídce na focení erotických snímků Jana Doleželová

Titul Miss získala před dlouhými devíti lety.

Z nejkrásnější lékárnice v Čechách jen těžko spustíte oči.

Jana si udržuje sexy postavu
SDÍLET a LIKE :D




To je síla: Z bezruké Barbie je kulturistka

 PŘÍBĚH: JAK TO DOKÁZALA 

Když jí byly dva roky, přišla o obě ruce. Přesto se Američanka Barbie Thomas (37) už deset let účastní kulturistických soutěží.

Barbie Thomas je silná žena. Nejen díky svalům, které každý den posiluje, aby se mohla účastnit kulturistických soutěží, ale především po psychické stránce.


Když jí byly dva roky, šplhala po transformátoru. Dostala elektirický šok, ruce jí shořely až na kosti a lékaři jí je museli amputovat.


"Když mi někdo řekne, že něco nemůžu dělat, je to pro mě impuls zatnout zuby a dokázat, že vše jde, když se chce," říká Barbie, která je kromě toho, že je kulturistka, ženou v domácnosti.


S ničím nepotřebuje pomoct, vše zvládá sama. Přestože se nedávno rozvedla a stará se sama o dva syny (13, 17), neztrácí optimismus. Je příklad pro ostatní tělesně postižené lidi, kteří se perou se svými těžkými osudy.


SDÍLET a LIKE :D




Věznice v Salvadoru


SALVADOR: Tyto klece o rozměrech 4x5 metru měly sloužit jako vazba pro vězně na maximálně tři dny. Ve skutečnosti zde až 30 trestanců naráz tráví měsíce či roky. Jedná se především o členy znepřátelených pouličních gangů Mara Salvatrucha (MS-13) a M18.
 Vězení je schované před zraky veřejnosti, ale reportérovi magazínu VICE se k němu podařilo proniknout a tamní podmínky nafotit. Na místo jej zavedl policista, který byl znechucený tím, jak se s vězni v Salvadoru zachází. Gangy se nyní dočasně spojily, aby společně bojovaly za lepší podmínky.




















SDÍLET a LIKE :D