Ženu zavřeli omylem živou do lednice v márnici. Syn hrobníka ji usouložil k smrti!

 KRIMINÁLNÍ PŘÍBĚH 




















Příběh, který se odehrál v Československu v únoru 1960, předčil i ty nejděsivější filmové horory. Žena (36) zkolabovala, lékař ji prohlásil za mrtvou. Když si tělo patologové vyžádali z márnice pro pitvu, ukázalo se, že na mrtvole se vyřádil neznámý sadista. A to nebylo zdaleka to nejstrašnější. Soudní doktoři zjistili, že žena skončila v márnici živá!

Nešťastnice, matka několika dětí, omdlela 27. února 1960 při přípravě snídaně. Cestou v sanitce přestala dýchat. Lékař v nemocnici se pokusil o oživování a pak konstatoval smrt. Žena, která měla srdeční vadu, skončila v márnici. Když měla být následující pracovní den pitvána, zažili lékaři děsivé překvapení.

Mrtvola byla nahá a brutálně zohavená. Břicho měla rozpárané, ňadra pokousaná, zuby vyražené a v jazyku a krku měla zabodnuté hřebíky. Prvním podezřelým byl retardovaný syn (36) hrobníka, který byl za podobný čin už dříve trestán. Postižený muž přiznal, že s mrtvolou souložil a při tom ji kousal a bodal. Při pitvě pak vyšla najevo další šokující okolnost. Některá poranění měla vitální reakci, což znamená, že žena nebyla mrtvá, ale nejspíš v kómatu.

Zabil ji nejspíš až hřebík, který jí hrobníkův syn zabodl do krku. Pitva navíc prokázala, že lékař, který tvrdil, že do srdce píchl při oživování adrenalinovou injekci, lhal. Po vpichu nebylo ani stopy. Retardovaný nekrofil nebyl potrestán kvůli svému postižení, byla mu jen nařízena léčba. Trestu se vyhnul i lékař, který odbyl oživovací pokusy, a navíc chybně konstatoval smrt…
SDÍLET a LIKE :D




Stupidní VIDEOKLIP se stal hitem internetu: Jak vlastně dělá liška? Podívejte

Skladba s názvem The Fox (Liška) se zabývá problémem, jaké zvuky vlastně vyluzuje toto lesní zvíře. Všichni víme, jak dělá žába,pes, kočka a jiná zvířata, ale jak vlastně dělá liška?

Tento problém, který většinou řeší jenom děti, pokud je to vůbec  napadne, řeší norští komici Ylvis. Ti jsou
už ve své domovině známí, ale tento videoklip je možná proslaví ještě dál.

Ti, kteří v sobě mají kousek dítěte, si jistě pustí video až do konce. Pak uslyšíte, že liška možná dělá "Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!", "Fraka-kaka-kaka-kaka-kow!" nebo třeba Joff-tchoff-tchoffo-tchoffo-tchoff!"

Podívejte se na videoklip, který má už skoro 20 milionů shlédnutí !!! , a vraťte se do dětských let


SDÍLET a LIKE :D




Tomu neuvěříte! Tohle je park plný obrovských penisů, který najdete v Jižní Koreji

 PARK PENISŮ 


















V Jižní Koreji mají spoustu zvláštních míst a jedním z nich je rozhodně park s názvem Haeshindang, který je všeobecně přezdíván jako Penisový park.

Proč se tak jmenuje? Odpověď je naprosto jednoduchá. Je totiž naprosto plný všech možných obrovských penisů.

Nachází se na pobřeží Sinnam a má jít o památku mladé panny, jejímž milencem byl rybář, který ji nechával na pobřeží na kamenech, zatímco šel lovit. Pak ale měla přijít velká bouře a ona zemřela. Legenda praví, že místní rybáři po této tragédii už nemohli uvolit žádné ryby.

A tak udělali to jediné, co se dá udělat v momentě, kdy na kamenech umře panna v bouřce. Postavili park plný obrovských dřevěných penisů, aby potěšili její duši a mohli zase pár ryb chytit.

Neustále v parku vztyčují nové a nové penisy, protože jsou místní pověrčiví a nechtějí, aby jim došly ryby v moři.











SDÍLET a LIKE :D




Po tom, co Emil Zajac vstoupil do vily VyVolených, nastalo peklo: Vladko šílel a zase se hádal. O co šlo?

 VLADKO ŠÍLEL 
















Jen chvíli po tom, co horník Emil Zajac (38) vstoupil do vily VyVolených, nastalo hotové peklo. A v hlavní roli velké hádky byl opět Vladko Dobrovodský (35).

Zajac si po vstupu do vily sedl na terasu a začal povídat o svých filmových úspěších a divadelních zkušenostech. Prý hrál v sedmi filmech a za sebou má 178 vystoupení se svou one man show. Následovalo velké kázání VyVoleným a to bylo na Vladka něco jako červený šátek na rozzuřeného býka v aréně. „Emile, přestaň, je to strašně strojený. Nechci poslouchat ty tvoje debilní kecy,“ začal pozvolna Dobrovodský. Když mu ale Emil řekl, že byli kamarádi, začal ječet jako pominutý: „Přestaň tady mluvit o slušnosti, o rodině, ty pánbíčkáři. Já vím, co bylo po soutěži, a nechci to tady rozebírat.“

Vynervovaný Vladko se musel jít uklidnit do ložnice, kde se potkal s Mirkou. „Vytknul mi, že jsem se před jeho synem líbal se svým přítelem. Přitom ten tehdy mluvil jako ten nejsprostší dlaždič.“

Co se ale mezi Vladem a Emilem stalo po první řadě VyVolených, jsme se zatím nedozvěděli.

Vladko se musel jít uklidnit do ložnice.

Zajac byl pěkně naštvaný, že nevyhrál v supervolbě nad Vladkem.

Emil Zajac začal ve vile kázat, jakoby byl Bůh.
SDÍLET a LIKE :D




Večerní vtip 14/9/2013

SDÍLET a LIKE :D




Sexy holky se perou

 KRÁSA ŽENSKÉHO TĚLA 



















Dámskou rvačku si nenechá ujít žádný pořádný mužský. Polštářová bitva je typickou mužskou představou o dámském večírku. Podívejte se, jak podle pánů vypadá dokonalá ženská bitka!











SDÍLET a LIKE :D




Takhle si hýčká přirození, které nabízela i Martuccimu!

 VyHOLENÁ EVA 



















Eva Feureislová má za sebou bohaté životní zkušenosti. Oproti kolegům z vily se už v minulosti pokoušela dotknout slávy.

Románek s Domenicem Martuccim, který má ve své sbírce motýlů i Ivetu Bartošovou, byl ovšem jedním velkým trapasem. Oba protagonisté se chtěli jen zviditelnit a Martucci dnes přiznává, že jej Feuresilová využila. Dokonce zvažoval žalobu za její pomluvy o tom, že ji nutil k sexu se psem.


Feureislová, která dluží neuvěřitelných 200 milionů, teď dělá ve vile vše, aby byla vidět. Při sprchování se tak svědomitě stará o své přirození a kamerám dovolila nahlédnout i do spodního dílu plavek, kde její intimní partie zdobí tetování.

Se sprchováním je to ve VyVolených opravdu těžké, protože soutěžící jsou pod dohledem i v koupelně. Zatímco pánové trvají na sprchování ve spodním prádle, dámy už projevily více odvahy. Lucie a Nikol se předvedly nahoře bez a ve vile bylo hned veseleji.

Podívejte se v galerii na sprchování VyVolených! Najdete zde nejen Evu, která už je jednou nohou z vily venku, ale také posilovnou zoceleného Thomase, či obtloustlého Ládíka.








SDÍLET a LIKE :D



Brigády v ČR

25 fotografií lidí, kteří vzali své snímky z dětství a stejně se nafotili i v dospělosti

 NO NEVYPADÁ TO SKVĚLE 
Lidé si dávají velkou práci s tím, aby se v dospělosti zvěčnili podle nějaké fotografie z dětství ve stejné pozici a stejnými, nebo co nejvíc podobnými kulisami. A podle snímků je jasné, že to není žádná legrace.

Podívejte se na dvacet pět fotografií, které vás pobaví, a klidně třeba zkuste něco podobného.























SDÍLET a LIKE :D