VIDEO ViralBrothers - Komentáře na YouTube




















TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Dívka za dvě a půl minuty zestárne o padesát let

 UNIKÁTNÍ VIDEO 


















U tohoto velmi neobvyklého videa, se vyplatí být trpělivý. Zdánlivě, ale opravdu jen zdánlivě, se v něm totiž nic neděje. Při bedlivějším sledování je ale pozorovatel odměněn unikátním experimentem.

Video je dílem filmaře Anthonyho Cerniella, který spolu s týmem animátorů a fotografů vytvořil zajímavou věc. „Chtěli jsme, aby diváci spíše jen tušili než viděli, že se něco děje. CHtěli jse tak zachytit podtstau stárnutí. Není vidět, jen cítit," říká o svém působivém videu Anthony.


Krátký film vznikl tak, že Anthony vyrazil za svou kamarádkou Danielle a nafotil všechny členy její rodiny. Snímky pak posloužily animátorům k vytvoření dokonalé iluze stárnutí.
SDÍLET a LIKE :D




Video, které si dělá legraci z moderování Ivany Gottové: Koktá a mění se v krkavce, sledujte!


O tom, že Ivana Gottová (37) neumí příliš moderovat si už dlouho povídá celé Česko. Jedna z hvězd moderátorského týmu VIP zpráv už několikrát předvedla, že by se raději měla držet povolání „profesionální manželka“.

Na Youtube se objevilo video, kde si vtipálci udělali legraci z jejího koktání na obrazovce. Sestříhali pasáž ze známého seriálu Saxana, kterou proložili koktáním Gottové. Ivana koktá a mění se v krkavce.

Podívejte se sami a posuďte v diskuzi, jak se video jeho autorům povedlo.


SDÍLET a LIKE :D




Trapas na videu: Chlapeček (2) našel maminčin umělý penis! A pak to začalo...

 OBŘÍ ROBERTEK 


















Jsou věci, které by měly zůstat pod pokličkou a netahat za dveře domova. Jenže tímto heslem se neřídil tatínek, který načapal svého synka, jak si hraje s maminčiným umělým penisem poté, co ho našel v její posteli. Natočil vše na mobil a video umístil na internet.

Chlapec si šel hrát do postele rodičů, když náhle narazil na podivnou (a hodně velkou) věc ze silikonu. Chvilku na ni nevěřícně zíral a pak si s hračkou, určenou jen pro dospělé, začal hrát. Tatínek, který vše točil na mobilní telefon, se přitom řehtal jako kůň. Mnohem méně pochopení pro celou situaci měla matka, která vkráčela do pokoje a viděla, co s čím si mrňous hraje. Ihned se vrhla mu nově získanou hračku zabavit. Jak to dopadlo? Podívejte se na video!

SDÍLET a LIKE :D




Zdenka (†18) a Jarek (†21) šli na rande: Místo romantiky je šmírák umlátil větví!

 KRIMINÁLNÍ PŘÍBĚH 



















První rande skončilo pro mladou učnici Zdenku D. (†18) a jejího chlapce Jarka S. (†21) tragicky. Zatímco se ruku v ruce procházeli v okolí obce Vícov na Prostějovsku, sledoval je z úkrytu zákeřný vrah. Oba zamilované postřelil a ubil kyjem, umírající Zdeňku ještě znásilnil.

Když se Zdenka 4. května 1969 připravovala na schůzku se svou novou známostí, nemohla tušit, že se domů už nevrátí. Druhý den našli rodiče oba mladé lidi mrtvé. Vrah je postřelil do hlavy a potom je utloukl těžkou větví.


Zdenka byla navíc sexuálně zneužita. Případ dvojnásobné vraždy okamžitě začali vyšetřovat detektivové z Prostějova.  Vyslechli stovky svědků z Vícova i všech přilehlých obcí. Jeden rolník vypověděl, že po návratu z pole potkal u lesa muže, kterého zná od vidění. Není prý místní, ale občas se v okolí Vícova prochází.

Tajemný cizinec se jmenoval Zdeněk H. Detektivové ho brzy začali považovat za podezřelého. Neměl sice žádný záznam v rejstříku, choval se ale podivně. Když kriminalisté prohledali jeho byt, našli oblečení, na němž byla krev stejných skupin, jako měli nešťastní milenci.

Zdeněk H. nejprve tvrdil, že dostal za vraždu zaplaceno. Nakonec ale přiznal, že chtěl především znásilnit Zdenku. Kriminalisté mu následně prokázali ještě dva pokusy o znásilnění dalších mladých žen. U soudu předstíral sadista pomatení, ale psychiatři ho prohlásili za simulanta. Soud ho odsoudil k trestu smrti.
SDÍLET a LIKE :D




Romana z vily VyVolených zkolabovala. Co se uječené Ostravačce stalo?

 KOLAPS VE VILE 
















Během soboty přišel do vily VyVolených účastník první řady Emil Zajac (38), který se snažil soutěžící rozptýlit z věčného nicnedělání a pokusil se zlepšit tamní atmosféru. Po sérii skečů a pantomimy, kterou VyVolení předváděli, se ale soutěžící Romaně Fabiánové (32) udělalo strašně zle.

„Hrozně mě bolí břicho, mám strašné křeče a skoro nemůžu dýchat,“ přiznala po chvíli Romana. To už se VyVolení kolem ní začali shlukovat a spekulovat, co jí může být. Když její stav nepolevoval, zašel boss Ládík do zpovědnice, kde oznámil Zdenčin stav.

Fabiánovou, která byla ještě několik minut v silných křečích a poléval ji studený pot, poté odvedli ven z vily a odvezli na pohotovost v krčské nemocnici. Po ošetření se Romana kolem půlnoci vrátila zpátky, ale dnes musela navštívit lékaře znovu. Snad to nebude nic vážného, protože její hlas životem ošlehané Ostravačky by ve VyVolených určitě chyběl.

Dokonce ji utěšovala Eva, která jinak Romanu nemůže vystát.

Romana nakonec musela k doktorovi.
Naštěstí se kolem půlnoci vrátila zpátky.
..... A MŮŽE JEČET DÁL
SDÍLET a LIKE :D




To je ale postavička: Sexy Medková je zase na blond a vystavila své dokonalé tělo a hříšné silikony

 SEXY KOTĚ 























Modelka Klára Medková (29) opět zesvětlila svoji kštici a neuvěřitelně jí to sekne. Modelka si poslední roky libovala v tmavších odstínech vlasů a to jí zbytečně přidávalo roky. Nyní je zpět neuvěřitelně sexy Klára. A málokdo by hádal, že tahle kočka s dokonalou figurou je již maminkou dvou synů, čtyřletého Radka a dvouletého Davida.

Klára vyrazila s kamarádkou Kateřinou Průšovou (29) na modní přehlídku v rámci Pražského týdne módy. Oblékla si úzké džíny, ve kterých vynikly její štíhlé nožky a své silikonové trojky vtěsnala do sexy tílka přes které oblékla luxusní kožešinovou vestu.

Pánové měli rozhodně na co koukat. Do očí se Kláře dívat šlo jen se silou vůle. Možná by si ji měl manžel, fotbalista Radek Kováč, více hlídat. Takovouhle krásku pouštět samotnou do víru velkoměsta je skoro o strach.

Klára Medková vystavila své silikonové trojky.

Klára má dokonalou figuru.

Klára s kamarádkou Kateřinou Průšovou. 
SDÍLET a LIKE :D




Pavlíno, přejdi z piva na víno: Milovnice žen z VyVolených kyne až hrůza!

 OBEZITA VE VILE 



















Je sice sympatická, ale neodepře si pořádný nášup, a po týdnech poflakování se ve vile je to na ní pěkně vidět! Řeč je o lesbičce Pavlíně, která má už břicho plné špíčků jako dobře krmené novorozeně. A na jejím zadečku a stehnech je chuť k jídlu už také pořádně poznat. Mrkněte na fotky!

Pavlína řádila s partou VyVolených v bazénu a při vylézání z něj to na nás pěkně vybalila. Asi nechtěla, aby celá republika kontrolovala vrstvu jejího tělesného tuku na břiše, avšak stalo se!

I při společném sprchování bylo poznat, že naplno nechá dopřávat svým chutím a láduje se ve vile ostošest. Otázka je, zda je to zapříčiněno i zkonzumovaným alkoholem. Pokud ano, měla by se vyvarovat třeba piva a dopřát si jen lehké víno. Ale jen trošku, žádné hektolitry, na které jsou VyVolení pomalu zvyklí!

Pavlína však není sama, kdo v reality show nakynul. Prima aby už pomalu začala soutěžícím místo tučného jídla nasazovat dietu a přivolala postrach všech tlouštíků Kateřinu Cajthamlovou. To by asi z ledničky letělo všechno pryč!

Pavlína nám trošku přibrala.

Na jejím zadečku a stehnech je debužírování pořádně znát.

Pavlína asi přemýšlí o nějakých těch dobrůtkách.
SDÍLET a LIKE :D




6 nálad, které muži na ženách nesnášejí

 CHUDÁCI CHLAPI 

















Často se vám mění nálada? Muži některé vaše stavy nesnášejí, a pokud se sebou něco rychle neuděláte, je dost možné, že si najdou někoho, kdo je vyrovnanější.

Na tohle si dejte pozor!

 1.  Hysterická
S hysterickou ženou se žije extrémně těžce. Nedokáže své emoce ovládat a je schopna udělat svému partnerovi na veřejnosti takovou scénu, že by se za ni nemuseli stydět ani herci Národního divadla. Mezi nejhorší projevy hysterie patří žárlivost, náhlé proměny nálad, citové vydírání a snaha upozornit na sebe za každou cenu. Postižená žena by měla vyhledat odbornou pomoc, protože jinak její život budou provázet samé komplikace nejen v osobním životě.

 2.  Podrážděná citlivka
Jsou chvíle, které žena příliš neovlivní, a tou je třeba období před menstruací, kdy se v jejím těle bouří hormony a výkyvy nálad jsou mnohem častější. Premenstruační syndrom rozhodně není výmluvou, aby váš partner musel odnášet všechny problémy. Mnohem lepší je mu říct, že se necítíte dobře, a než tohle období přejde, věnovat se relaxaci. Pomůže poslech oblíbené hudby, knížka nebo i sport.

 3.  Věčně ubrečená
Máte stále potřebu brečet, rozhodí vás každá maličkost? Muži ženské slzy v lásce příliš nemají, protože si s vámi nevědí rady. Když vás něco trápí, svěřte se s tím svému partnerovi, rozhodně ale nedělejte scény, neřvěte na celé kolo a pláčem nevydírejte. Můžete zavolat svojí kamarádce a svěřit se jí, proč vám je do breku. To nejhorší z vás bude venku a vy i partner pak budete klidnější.

 4.  Neuvěřitelně náladová
Ráno vstáváte s úsměvem a těšíte se na nový den a v poledne jste unavená a otrávená a večer už zase máte chuť svého partnera objímat. Pokud se vám nálady střídají jak na horské dráze, jste pro svého partnera nečitelná a nevyzpytatelná. I tento problém řešte s odborníkem, protože pokud s tím nic neuděláte, hrozí vám, že o svého milého přijdete.

 5.  Panovačná
Všechno dokážete zařídit, máte vždy poslední slovo a nakonec si vše uděláte po svém? Tohle vám bude trpět možná submisivní muž, ale rozhodně ne ten, který má zdravé sebevědomí. Zbrzděte a uvědomte si, že je tady i on, a ať si myslíte cokoliv, muž potřebuje cítit, že on je autorita.

 6.  Extrémně protivná
Jste hned po ránu protivná a táhne se to s vámi celý den? Tohle nebude nikoho dlouho bavit. Partner potřebuje vidět i úsměv na vaší tváři a ne jen věčně skleslé koutky. Většina žen je podle odborníků protivná, protože se stresujte z toho, co všechno musí za den stihnout. Lepší bude, když si věci jednoduše naplánujete. Bude se vám lépe usínat a ocení to i vaše polovička.
KDO SOUHLASÍ - LIKE :D




Sexy dračice Nela Slováková: Natočila, jak to dělá v kuchyni, a je to pořádně úchylné! Video pouze pro starší osmnácti let!

 TAKHLE TO DĚLÁ V KUCHYNI 



















Sexy zpravodajka Nela Slováková (22) je na Mallorce, kde se po absolvování mentálního tréninku a Rallye Šumava potápí s tygřími žraloky a Žitem 44 v rámci koučingového programu Zlatý Drak, ve kterém vystřídala zpěvačku a pozdější Žitovu konkubínu Olgu (Pyt)Lounovou (32), která, jak se ukázalo, neumí krájet cibuli tak dobře jako naše Nelinka.

Ta se uvolila prozradit vám, prosťáčkům, jak to dělá v kuchyni, a jedná se skutečně o video tak zajímavé, že jsme dlouho zvažovali, zda si ho vůbec zasloužíte vidět.



Nelo, jsi geniální a z případných řečí si nic nedělej, ne každý tvůj geniální, vícevrstevný humor chápe!
SDÍLET a LIKE :D




VyVolená děvčata předvedla hromadnou lesbickou show ve sprše!

 Z TOHO SE VÁM OROSÍ MONITOR 



















Pokud s něčím nemají VyVolení ve vile problém, tak je to svlékání, vzájemné osahávání a erotické jiskření. To, co nedávno předvedla děvčata ve sprše, pak směle konkuruje obsahu televizních programů, které bývají placené.

Hromadná sprchovačka z počátku vypadala poměrně nevinně a zúčastnili se jí prakticky všichni. Pak se ale pánové začali postupně trousit pryč a odvedli s sebou i ukřičenou Romanu. No a ve sprše nám tak zbyla dvojice lesbiček Pavlínka s Mirkou, Nikol a Eva. Ty pak následně předvedly show hodnou některého z profláknutých pražských kabaretů.

A znovu se ukázalo, že Pavlína s Mirkou netrpí kdovíjakou žárlivostí. Pavlínka totiž jemně masírovala hezky tvarové pozadí Nikol, zatímco Mirka byla plně zaměstnána doslova ždímáním svého poprsí, jak můžete vidět na fotkách v galerii. Čeho se dočkáme příště?











SDÍLET a LIKE :D




Vtip dne 15/9/2013


SDÍLET a LIKE :D




Annu znásilnili a kamarádka se musela dívat!

 KRIMINÁLNÍ PŘÍBĚH 




















Dvě spolužačky vracející se v květnu 1987 do internátu v Čadci v bývalém Československu zažily nejhorší noc svého života. Annu N. (16) čtyři muži osmkrát znásilnili, stejně stará Andrea Ď. se musela dívat.

Studentky jely 10. května 1987 do internátu spolu. Na nádraží v Čadci potkaly čtveřici mladých mužů, kteří je přemlouvali, aby s nimi šly na diskotéku. Dívky váhaly,ale potom na nabídku kývly.

Z Čadce jeli autobusem za město s tím, že zbytek cesty dojdou. Začalo však pršet, takže se schovali do dřevěné boudy. Andrea Ď. s jedním z mladíků odešli zjistit, kdy pojede další autobus. Zbylí tři muži povalili Annu N. na kavalec. Dva jí vždy drželi ruce a jeden ji znásilňoval. Když se vrátil průvodce Andrey Ď., přidal se ke zneužívání. Andrea Ď. se snažila kamarádku bránit, ale násilníci ji suše upozornili, že by se snadno mohla ocitnout na jejím místě. Ani když se všichni čtyři mladíci vystřídali, utrpení Anny N. neskončilo.

Všichni čtyři si totiž dopřáli sex ještě jednou. Nakonec dívky opustili. Před odchodem je ještě varovali, že nikomu nesmějí nic říct, nebo to s nimi dopadne zle. Detektivové povedenou čtveřici celkem rychle vypátrali. Mladíci se přiznali, že se jim Anna N. líbila a znásilnění si plánovali už ve chvíli, kdy dívky oslovili na nádraží. Dopadení se nebáli. Předpokládali, že se oběť bude stydět a nic nenahlásí. Dva starší násilníci byli

odsouzeni k osmnácti měsícům vězení, jejich nezletilí kumpáni vyslechli rozsudek dvanáct měsíců v ústavu pro mladistvé delikventy.
SDÍLET a LIKE :D




Chcete se pobavit? 14 nejhloupějších hlášek celebrit

 IQ TYKVE 


















„Ráda létám někam za oceán, třeba do Kanady.“ Britney Spears

„Takže kde se letos koná filmový festival v Cannes?“ Christina Aguilera

„Rozhodně chci Brooklyna pokřtít. Jen ještě nevím, v rámci jakého náboženství.“ David Beckham

„Ne, nejela jsem do Anglie, jela jsem do Londýna.“ Paris Hilton

„Stranami si nejsem jistý, ale cokoliv v té Koreji mají, je to špatné.“ Justin Bieber

„Vždycky když v televizi vidím ty ubohé hladovějící děti, tak se mi chce brečet. Jistě, chtěla bych být hubená, ale bez těch much a nemocí a bordelu okolo.“ Mariah Carey

„Gravitace si všímám už od dětství.“ Cameron Diaz

„Psaní sci-fi je skvělé, můžete si vymyslet téměř cokoliv.“ Ivana Trump

„Kouření zabíjí. A když jste mrtví, ztrácíte významnou část svého života.“ Brooke Shields

„Nikdy jsem nevěřil v reinkarnaci, ale když jsem stál v obchodě Gucci v Chicagu, nikdy jsem se necítil tak doma.“ Kanye West

„Všechny zajímají moje názory.“ Madonna

„Dnes jsem mluvila s dívkou, která má rakovinu, a mluvily jsme o tom, že je to pro ni fakt těžké, ale naučilo ji to hodně o životě a o tom, kdo jsou její skuteční přátelé. Je jí 18 let. A já si říkala, přesně tak se cítím i já.“ Kim Kardashian

„Být ženatý je úplně něco jiného než hrát basketball.“ Kris Humphries, toho času manžel Kim Kardashian

„Radši bych kouřila crack, než jedla sýr z plechovky.“ Gwyneth Paltrow

SDÍLET a LIKE :D