VIDEO: Ukrajinec nezná bolest! Holýma RUKAMA zatlouká HŘEBÍKY!


Živé kladivo! Přesně v to se proměnil Ukrajinec, který dokáže holýma rukama zatloukat silné hřebíky do dřeva! Podle všeho naše ukrajinské spoluobčany leckdy ošklivě podceňujeme. Říkáme jim „úkáčka" a děláme si z nich legraci a oni přitom dokážou neskutečné věci!

Ranař už od pohledu nabízí domácím kutilům návod, jak se už nikdy nenervovat nad ztraceným kladivem. K tomu, aby zatloukl hřebíky, totiž žádné nepotřebuje. Stačí mu trocha křídy, co používají gymnasté, a jde se na to. Bum! A hřebík prorazí dřevo skrz na skrz. Při představě, že by se tomuhle silákovi jeho 'kladiva' splašila při hádce v hospodě, běhá člověku až mráz po zádech.

Herkules z Ukrajiny jde ve stopách známých svalovců velké matičky Rusy a svým uměním dokonce trumfnul legendární sovětského horníka a národního hrdinu Alexeje Stachanova, který k práci i přes trhání všech důlních těžebních rekordů stále potřeboval lopatu…


TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Přebornice ve svlékání Zdeňka: VyVoleným opět představila své silikonové poklady!

 VYVOLENÉ KOZIČKY 




















Pokud by v reality show vyhlásili soutěž o královnu nahoty, Zdeňka by byla jasnou vítězkou. Silikonem vylepšená bezdomovkyně to snad dělá naschvál.

Kdykoliv dojde ve vile na převlékání, Zdeňka pravidelně zapomíná, že je v obklopení kamer. Kolegy z VyVolených a diváky tak nechává ráda nahlédnout do svého soukromí. Silikonové implantáty ji stály nemalé peníze, a není tak divu, že se jimi při každé příležitosti ráda pochlubí.

Když se soutěžící převlékali na muzikál, jímž se chtěli rozloučit s hostujícím Emilem Zajacem z první řady, Zdeňka opět excelovala. Zvolila volný oděv a dostatečně se předkláněla, aby její vylepšené vnady neunikly ničí pozornosti.

Pokud jde o svlékání, Zdeňka je naprostou profesionálkou. Za celou dobu svého působení se totiž nedokázala převléknout jako slušný člověk. Ne nadarmo se její rodiče obávali, že jim v televizi udělá ostudu...

VyVolená Zdeňka a její poklady 

Lucie se nestačila divit.

VyVolená Zdeňka ráda předvádí své silikony.
TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Brit trpěl nedostatkem sexu, zavděk vzal sex s kozou

 ZVRÁCENOST 
Kozy se sice soud nezeptal, zda si sex vyžádala sama,
nebo šlo o znásilňování. I tak si ale Brit půjde sednout.



















Prostě nebyl čas ptát se, kdo je kdo.
Třiadvacetiletý muž z malé vísky na jihu Anglie se cítil být frustrován z toho, že už dlouho neměl ženu. Na výběr měl dvě varianty. Svou pravačku nebo kozu v chlívku své sousedky. Samozřejmě že vyhrála možnost č. 2.

Muži se taková soulož zalíbila a jal se v ní pokračovat. Majitelka kozy si však brzy všimla, že jí její koza pokulhává. Veterinář pak během prohlídky přišel na to, že má koza poraněné pohlavní orgány. Celou záležitost převzala policie a obšourníka vypátrala.

Muž se u soudu přiznal a dostal šest měsíců natvrdo.
„Jednalo se o symptom izolace, nikoli o projev sexuální zkaženosti,“ tvrdila u soudu právnička obžalovaného.
Majitelka okamžitě opatřila chlívek bezpečnostními kamerami a nakoupila kozičce antibiotika.

Z toho plyne ponaučení: 
Dámy, dávejte si pozor na to, co vám kdo dělá s kozami.

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Pohoršená máma Štiková: Zakažte Slávika v Talentu. Jeho erotická minulost je hnus!


 OBTLOUSTLÁ, OŠKLIVÁ  A STARÁ RADÍ 
















Poklidný večer u televizní obrazovky u Štikových narušila show Česko Slovensko má talent. Moniku Štikovou (41) program dokonce nadzvedl z luxusního křesla.

U Štikových bylo v neděli večer pořádné dusno. Máma Štiková se těšila na čtvrtou řadu Talentu, ale pohled na Jaro Slávika ji naprosto vyvedl z míry. O člověka s pochybnou minulostí totiž na obrazovce rozhodně nestojí.

„No super, Slávik s porno minulostí v porotě... To fakt nikomu nevadí ten humus?“ pozastavovala se Štiková na Facebooku. Není to ovšem tak dávno, co se s manželem vypravila na narozeninovou párty Sámera Issy, kde se zaujetím sledovali žhavou erotickou show.

Jaro Slávik podle Moniky kazí dojem ze soutěže a měl by být nahrazen. Jeho místo by nejspíš dokázala obsadit sama, není to tak dlouho, co dostala možnost podílet se na VyVolených. Monice ovšem nic nebrání v tom, aby se talentové soutěže zúčastnila jako soutěžící. Její projekt Quentin sice nevyšel úplně podle plánu, ale mámě Štikové nelze upřít to, že při jeho realizaci prokázala nesporný talent.




.....HLAVNÍ JE, ŽE NENÍ NIKDE ONA

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Vtip dne 16/9/2013

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Vtipná parodie na nejnovější klip Miley Cyrus: Tři kluci přezpívali její song, olizovali kladivo a houpali se nazí na balonu

 TO MUSÍTE VIDĚT 











Miley Cyrus (21) před několika dny vydala klip k písni ze svého chystaného alba s názvem Wrecking Ball. V klipu je opět tak trochu obscénní, když olizuje kladivo, kterým následně rozmlátí stěnu, houpe se nahá na drtící kouli, válí se skoro nahá v hoře bordelu a podobně. Prostě klasické chování dívky, která se rozešla s přítelem a teď truchlí.

Skupina King the Kid na Miley rychle zareagovala a udělala svůj vlastní cover a natočila k němu i klip. V něm parodují originál, přičemž v podání tří kluků to celé vyznívá opravdu vtipně. Pokud tedy chcete vidět naháče houpajícího se na balonu za doprovodu procítěného zpěvu o rozchodu, pusťte si video.


TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Nejerotičtější fotografie Petry Němcové: Nahlédněte do rozkroku slavné topmodelky, je vidět úplně všechno!


Topmodelka Petra Němcová (34) je několik dnů v našem hlavním městě, aby tu reprezentovala na pražském módním týdnu.

Vždy skvěle nastylovaná kráska, jejíž postelí prošlo mnoho slavných mužů (například James Blunt, Sean Penn nebo James Franco), trošku nedotáhla svůj outfit na jeden ze zdejších večírků. Ne že by to Petře neslušelo, ale během toho, co vsedě pózovala přítomným fotografům, neuvědomila si, že jí je vidět až do žaludku.

To se sice stává mnoha hvězdám, ale z tohoto společenského faux pas by určitě nebyl nadšený Petřin partner, haitský premiér Laurent Lamothe (40).





TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Sexíček live: nadržený Thomas se ve vile neudržel


To bylo ale ve vile VyVolených probuzení! Pod odkopnutou peřinou jste mohli zahlédnout Thomase téměř v celé jeho kráse. Zřejmě ho v noci svůdná Zdenička tak rozhicovala, že se Thomas ráno pořádně rozjel. 

Ostatní soutěžící si určitě všimli, že se během noci ozývají ze zadní postele podezřelé zvuky a peřina se hýbe nahoru dolů. Osmatřicetiletý milovník kulturistiky se tedy konečně po několika náročných dnech dočkal pořádného uvolnění?

Ale ani Zdenička nepřišla zkrátka. Thomasovy velké ruce měla úplně všude a podle jejího ranního výrazu jí to evidentně nebylo nepříjemné.

Předešlé noci ho sice odháněla slovy „Nelez po mně“, ale tentokrát už to vypadalo, že jí Thomasovy pozornosti vůbec nevadily. Nezaměstnaný kulturista nejspíš už konečně přišel na to, jak dosud chladnou Zdeničku pořádně rozpálit.

Thomas si zřejmě myslí, že půjde zítra do Duelu a chce si se silikonovou brunetou pořádně užít, dokud to jde.

Sledujte VyVolené zdarma prostřednictvím čtyř kamer a on-line přenosu ZDE.

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Homosexuál Vladko se překonal: Takhle se mazlil ve sprše s VyVolenou Evou!

 NADRŽENÁ HRABĚNKA 
















Vladko s Evou to ve sprše pořádně rozjeli! Vše začalo vzájemným mydlením, ale díky nenechavým rukám obou nezůstalo jen u toho!

Vladkovu a Evy sprchovačku si nenechali uniknout ostatní VyVolení, kteří se zájmem jejich dovádění sledovali. Vladko má ve Vile nejblíže právě k Evě, kterou s obrovským nadšením přivítal po pátečním Duelu, ve kterém Eva zvítězila nad Martinem.

Už před několika dny Eva s Vladkem rozjeli na ostatní VyVolené hru, že spolu mají nějaké ty techtle mechtle, ale jejich vztah je pouze v přátelské rovině.








LIKE a SDÍLET :D