Druhý díl zpovědi legendy pražské hromadné dopravy!

  ZPOVĚĎ JULIE - 2.část  

Nová královna MHD a členka tzv. Holubí letky, paní Júlia Kusková Klímová, vyrazila dnes na raut do pražského hotelu Yasmin, kde s ní náš šéfredaktor pořídil rozhovor.

V něm žena, kterou po předvčerejším incidentu v metru zná celé Česko, vysvětluje důvody narůstání počtu členů Holubí letky a informuje o tom, co ji vedlo k napadení štábu TV Nova, který se s ní pokoušel pořídit interview o napadání a vyhrožování lidem v metru.  Přinášíme vám druhou část zpovědi.

První část zpovědi naleznete ZDE


TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




To je video! Julča z metra: Novu zažaluji a holubí letka vzkvétá kvůli sociální nouzi! První díl zpovědi legendy pražské hromadné dopravy!

  ZPOVĚĎ JULIE  
Paní Julča z metra na konferenci o řeckém jídle, kde jedla na účet pořadatele,
aby o akci mohla napsat do časopisu Valašsko.
Nová královna MHD a členka tzv. Holubí letky, paní Júlia Kusková Klímová, vyrazila dnes na raut do pražského hotelu Yasmin, kde s ní náš šéfredaktor pořídil rozhovor.

V něm žena, kterou po předvčerejším incidentu v metru zná celé Česko, vysvětluje důvody narůstání počtu členů Holubí letky a informuje o tom, co ji vedlo k napadení štábu TV Nova, který se s ní pokoušel pořídit interview o napadání a vyhrožování lidem v metru.

Krátce po ostudě v hotelu, kam mezitím dorazila další média, se Julie přesunula na další večírek u příležitosti akce Czech design.

Druhou část najdete ZDE.


TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Šílená psychopatka Júlia z metra: Vetřela se dnes na další akci, neuvěříte, co nám o sobě řekla!

 MEDIÁLNÍ HVĚZDA 


















Júlia Kusková Klímová je aktivnější než kapénková infekce. Ráno se celé Česko pobavilo nad jejím incidentem v metru, dneska dopoledne zmlátila fešnou reportérku z Novy Terezu Robinson, odpoledne na ni vyšlo najevo, že hopsala z postele do postele Hrabalovi a Landovskému, a ještě nenastal ani večer a už jsme se dozvěděli, že psychopatka z metra jede další akci.

Zavolal nám do redakce jistý anonym, že Júlia se právě nachází v pražském hotelu Jasmín, kde se koná konference o řeckém jídle. Julča si tam nejspíš přišla napakovat svou igelitku Billa Heute a zamávat svou chabou novinářskou průkazkou, což je ve skutečnosti vizitka napsaná husím brkem na toaletním papíře.

My jsme samozřejmě nezaváhali ani chvilku a vběhli jsme Julii do cesty, aby nám trochu objasnila, kdo že vlastně je a co dělá. Kusková Klímová nám potvrdila, že je skutečně novinářka a pracuje jako redaktorka časopisu Valaška, což má (pokud to tedy existuje) asi stejnou mediální sílu jako legendární Kůň a pes.

Samozřejmě máme pro vás další podrobnosti a videa, protože tady se rodí velká ikona ne-li světového dění, kterou je třeba jednou zakonzervovat v louhu a vystavit v Národním muzeu i pro příští generace. Česko už nikdy nebude jako dřív.

...no počkáme co bude dále :D
LIKE a SDÍLET :D




Ochránce Džambulky Macura se pouští do Kramného: Je to tyran!


Zdeněk Macura, který bojuje proti násilí páchanému na ženách, se na Facebooku opřel do Petra Kramného, který je podezřelý z vraždy manželky Moniky a dcery Klárky v Egyptě. Co o něm napsal?

"Můj šestý smysl mi říká, že se jedná nejspíš o agresora domácího násilí, který se takto pomstil. Upozorňuji, že agresoři nemají žádné svědomí, zato umí teatrálně předstírat pláč a kdoví co všechno," naváží se Macura na sociální síti do Kramného.

"Další typický znak je, že se rádi chlubí fotkami, kde vypadají šťastně. Přitom příručky o domácím násilí mluví jasně: Násilí může po několik let probíhat bez toho, aby o tom věděli děti nebo rodiče nebo kdokoliv jiný. A přitom navenek mohou vypadat jako naprosto šťastný pár, do kterého by nikdo absolutně neřekl, že by tam mohlo být nějaké násilí. A to ani ti nejbližší," utvrzuje se dále v názoru na Petra Zdeněk, který proslul údajným únosem zpěvačky Ivety Bartošové do Itálie letos v létě a následným osočováním jejího partnera Josefa Rychtáře, že ji bije a týrá.
LIKE a SDÍLET :D




Toto ruské video rozplakalo celý svět

Jeden z nejdojemnějších příběhů a útržků naší doby, pokud si myslíte, že by to na tom našem světě mělo vypadat takto sdílejte toto video dále, mějte se krásně


POKUD SE VÁM VIDEO LÍBILO DEJTE MU LIKE ČI HO SDÍLEJTE :D




Agresivní bába podruhé: VIDEO: Facky v metru, pěsti na ulici!

  VIDEO: Facky v metru, pěsti na ulici!  


















Reportéři TV Nova se dnes pokusili udělat rozhovor s ženou, která se kvůli své agresivitě v pražském metru stala "hvězdou" internetu. Dopadlo to, jak se dalo čekat. Plivání, nadávky, facky. Agresivní Julča ukázala, proč se jí bojí všichni slušní lidé v okolí.

Video z pražského metra s agresivní a vulgární dámou (můžete vidět zde) se přes noc stalo na českém internetu obrovským fenoménem.  Reportéři TV Nova se dnes za Julčou K. vypravili, aby se jí zeptali, co jí k tak odporné reakci vedlo. Žádný rozhovor se nekonal. Jen nadávky, plivání, facky.

"Mám právo sedět," to byl základní argument, který agresivní Julča vyřvávala v metru na šokované cestující. Nakonec došlo na facky a agresivní dámu z vagonu vyšoupli sami pasažéři.

I reportéři, kteří se ženy chtěli pouze zeptat, co ji k tak odporné reakci vedlo, si schytali svoje - plivání, nadávky a facky. Měli štěstí, že je nepostihlo nic horšího.


TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




VyVolenému Thomasovi se hrátky se Zdeňkou vymstily: Přítelkyně Sabina ho potrestala nevěrou!

 MEGABLB - PAROHÁČ 




















Thomasova přítelkyně Sabina už nemohla přihlížet tomu, jak se její partner ve VyVolených sbližuje se Zdeňkou. Přišla tak s krutým trestem - s nevěrou!

Není jasno, jak bude dnešní přímý přenos spojený se zúčtováním vypadat. Televize původně počítala s účastí Thomasovy přítelkyně Sabiny, která měla udělat konečně jasno v jejich těžce zkoušeném vztahu. Při sledování televize jí ovšem došla trpělivost a účast na poslední chvíli odmítla. Navíc práskla pikantní informace. Sabina vztahový konflikt urovnala po svém a nedostatek sexu vyřešila náhradníkem, který „vězněného“ Thomase ochotně zastoupil.

Další, co ji na Thomasovi vytáčí, jsou dluhy, které prý nasekal. „Thomas dluží několik desítek tisíc a já to za něj rozhodně platit nebudu,“ běsnila Sabina.

Teď by ovšem měla doufat, že Thomas vilu jen tak neopustí. Posilovnou zocelený drsňák totiž dokáže být pořádně pomstychtivý. Když mu do cesty vstoupil bývalý přítel Sabiny, připravil mu kruté chvilky. Svázaného ho údajně nechal „vychladnout“ přes noc ve sklepě, čímž si dokázal svou mužskou sílu. Pokud se k němu dostanou informace o Sabině, bude určitě zle...
TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Prostituce v Indonésii


INDONÉSIE: Fotograf Ed Wray navštívil bordely v hlavním městě Jakartě, kde je sice prostituce nezákonná, ale díky velkému množství "sex turistů" ji zde policie pouze pokutuje. UNICEF odhaduje, že asi 30% indonéských prostitutek je mladších 18 let. Jelikož zde holky pracují v nehygienických podmínkách, je Indonésie jednou z mála zemí, kde se zvyšuje výskyt infikovaných virem HIV - během posledních deseti let se počet případů zvýšil o 25%.

























TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Nenasytná VyVolená Lucka: Sexu se oddává i 20x denně!


Sex je pro ni stejnou přirozeností jako dýchání. VyVolená Lucka (26) sice na první pohled nevypadá jako sexuální dračice, ale v posteli je zřejmě neřízená střela.

Erotika a sex je ve vile VyVolených jedno z nejprobíranějších témat. Ne všichni její obyvatelé jsou ale tak otevření jako krotitelka zvířat. „Miluji sex, ale předehra je strašný zdržování,“ rozmluvila se Lucinka. Když se pochlubila, že její první milenec byl gay, že má ráda drsnější sex a že ho může provozovat i dvacetkrát denně, spadla brada i Vladkovi! O panicovi Ládíkovi nemluvě...

Orální sex:
„Moc se mi nelíbí, ale chlapům ano. A když udělají dobře oni mně, tak i já jim.“

Nymfomanka:
„Můžu to dělat i dvacetkrát denně. Dokonce jsem to jednou zažila.“

 Trojka:
„Nakonec jsem nejlepší kámošku a přítele roztrhla a vyspala se jen s ním. Zkušenost to nebyla dobrá.“

Sado/Maso:
„Mám ráda plácání při sexu. Líbí se mi to.“
TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Vtípek se sexy Andreou


Jaký je rozdíl mezi kominíkem a čápem? 
Čáp je celý bílý a má černý ocas.
.
.
.
.
.
Kominík je celý černý a nežere žáby!

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Workout - Frank Medrano - jeden z nejlepších sportovců světa

 ÚŽASNÁ KONDIČKA 




















Frank Medrano a jeho motivační video..


TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Pánové, kde jste byli? Žena v metru SPROSTĚ urážela lidi a došlo na POTYČKU!

 PSYCHO TERROR 

















To video by snad ani neměly vidět děti… Je plné vulgarismů a nadávek, ale bohužel ukazuje smutnou realitu toho, co se může při cestě metrem v našem hlavním městě přihodit.

A jak stačí málo! Paní, která zjevně nemá všech pět pohromadě, vytočila spolucestující. Jak? Dovolila si položit kufr na sedadlo. Hláška "já mám právo sedět!" se ihned stala hitem internetu, protože další cestující vše natočil na telefon. Některé urážky jsou fakt hodně drsné!

Ovšem co je možná ještě více zarážející, je fakt, že se do přímé komunikace s bláznivou ženou nepustil žádný muž! Tedy kromě pár poznámek z povzdálí. Že by i toto byl obraz naší společnosti? Snad jen náhoda…


.... a o pár hodin později napadla i štáb TV Nova (můžete vidět zde)

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Vtip dne 17/9/2013

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D