Postrach rautů Júlia z metra nepřestává lhát: Za rozhovor chci 20 tisíc, zbožňuje mě Sámer a na dostihy chodím s ředitelem Prazdroje! Proč to jsou všechno lži?


Žhavá celebrita poslední dnů a členka tzv. Holubovy (Holubí) letky paní Júlia Kusková Klímová, kterou proslavilo drsné video z pražského metra a která se včera zajímavě rozpovídala o svém pozoruhodném životě obcházečky rautů, o sobě dnes ráno komunikovala přes prostředníka další zajímavé informace.

Žena, která včera stihla zaútočit na štáb TV Nova a podstoupit improvizovanou tiskovou konferenci, se rozhodla, že nebude už dál tajtrlíkovat médiím zadarmo.

Prostředník z jejího okolí, který je redakci znám, ale stydí se za kamaráčoft s Júlií, nám od divoženky vzkázal následující: „Za jakýkoli další rozhovor chce Júlia dvacet tisíc korun, nenechá na sobě parazitovat. A vyprošuje si, že by byla nějaká lůza. Pravidelně se s ní stýká Sámer Issa a chodí na dostihy do Chuchle s ředitelem Plzeňského Prazdroje, prý máte dávat pozor.“

Ještě dodal, že Júlia bude žalovat deník Blesk (proč, to nevíme, ale tutově nebude) a prý je jí to fuk, protože ji živí „bratranec milionář“.

Zpěvák Sámer Issa (28) se při vyslovení jména Júlia z metra pokřižoval, ač je muslim: „V životě jsem tu pošahanou babu nepotkal. Setkat se s ní, tutově bych si to pamatoval“ a podobně na tom jsou i v Prazdroji, kde nám k paní z metra chystají tiskové prohlášení.

A do toho se na nás valí další maily od sousedů, pořadatelů rautů a kupodivu i kynologů. Máte se na co těšit.

Júlia včera odpoledne hodovala na účet řeckých restauratérů v Praze a
večer už debužírovala na rautu akce Czech design.

Holubova letka vítá nového člena Pavla Novotného

Jeden z kamarádů Julči na včerejší akci

nás zaskočil odérem a igelitovými pytlíky namísto ponožek

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Workout s překrásnou teenkou


 CVIČENÍ JE PRO ZDRAVÍ 










Talentovaná slečna a její venkovní rozcvička


LIKE :D




VIDEO: SEX 7x denně při 320 kilech? Skvělá dieta, říká nejtlustší žena

 SEX 




















Je nepřehlédnutelná hlavně proto, že se svého času s 320 kily živé váhy zapsala do Guinnessovy knihy rekordů a kuriozit jako nejtlustší žena světa. Paulina Potter se rozhodla s tím něco udělat a vypadnout aspoň z první desítky největších tlusťošek zeměkoule. Jak? 

Sedmkrát denně měla sex!

Paulina se pustila do divokého hubnutí, když se usmířila se svým exmanželem Alexem. A jak už to bývá, návrat společné lásky slavili hlavně v ložnici. Díky tomu dokázala Paulina Potter nakonec shodit téměř padesát kilo. „Víte, s takovou váhou se člověk nemůže moc hýbat, takže cvičení u mě nepřicházelo v úvahu. Ale každým sexem jsem spálila přes pět set kalorií," pochvaluje si svou speciální dietní kúru Paulina, která přiznává, že se s manželem milovali i sedmkrát denně.

Osmačtyřicetiletá žena sloních rozměrů přiznává, že právě její „úspěch" v Guinnessovce stál za jejich předchozím rozkolem. Alexovi se totiž představa manželství s ženou-obryní příliš nezamlouvala. Obnovená láska ale opět dlouho nevydržela, a tak Paulina vyhlíží svým mlsným zrakem někoho dalšího, kdo by jí pomohl zhubnout.

Tak co, pánové, dali byste si říct?



RYCHLOST a LIKE :D




Rychlostní rekord na Nürburgring Nordschleife

 PORSCHE 918 








Rychlostní rekord 6:57 min - Porsche 918 


RYCHLOST a LIKE :D




Vtip dne 18/9/2013

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Silikonová Victoria Silvstedt nechtěně ukázala, jak si upravuje intimní partie!

 MOKRÉ, BÍLÉ A HLAVNĚ PRŮHLEDNÉ PLAVKY SE NEVYPLÁCÍ 

















Švédská kráska Victoria Silvstedt (38) ve čtvrtek oslaví své narozeniny, a přestože to bude oslava jen rok před čtyřicítkou, vypadá stále hodně dobře.

Bývalá Miss Švédska, která vyrůstala v rodině s pěti dětmi, ukázala asi o trochu víc než chtěla. Lépe řečeno, její mokré průsvitné bikiny odhalily, co mělo být skryto.

Švédská kráska Victoria Silvstedt v plavkách - detail.

Modelka tak předvedla partie, které teď  "patří" jejímu majetnému příteli Maurici Dabbahovi, jenž je o dost menší než ona. Silvstedt tedy nechtěně odhalila, jaké úpravě intimních partií dává přednost.

Švédská kráska Victoria Silvstedt v plavkách.

Na slavné pláži Miami Beach, kde se celebrity promenádují jedna radost, zkrátka bylo na co se dívat. Tato dáma v bílých plavkách je i příležitostnou zpěvačkou a herečkou

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Tak a je to tu - Thomas musí z Vily Ven.....kriminál čeká


Tak je to tu ....... MegaBlb Thomas končí

jde do KRIMINÁLU??

.......každý má právo "sedět"





........ omyl ....... už je zase zpět :D
měli jste strach či radost :D

Vztah mezi Thomasem a Zdeňkou dnes prošel těžkou zkouškou. Nechyběly ani slzy, které ovšem záhy přešly ve vlnu nenávisti.

Thomas se dočkal neplánovaného výletu, když si pro něj přijeli policisté s předvoláním k výslechu. Soutěžící s tajemnou minulostí tak musel obhajovat své hříchy a cesta na čerstvý vzduch mu nejspíš zamotala hlavu. Do vily se totiž vrátil se lstivým plánem.

Před soutěžícími se rozhodl předstírat, že musí kvůli soudu reality show okamžitě opustit. To pochopitelně nejvíce vzalo silikonem vylepšenou Zdeňku, která v něm našla svého rytíře a stačila ho odloudit od přítelkyně Sabiny. „Se*e mě to, mohli mě to nechat dohrát,“ pohoršoval se dost nepřesvědčivě Thomas, zatímco se Zdeničce na tváři roztékal make-up.

Během půl hodiny si musel sbalit věci a rozloučit se s ostatními VyVolenými. Ne všichni o to ovšem stáli a Vladko mu vzkázal jen: “Táhni do pekla!“

Během emotivního loučení se Zdeničkou se pár marně snažil předat si na sebe kontakt. Pravidla jim to totiž neumožňují. To zásadní se pak odehrálo pod peřinou, odkud se kromě mlaskání ozývalo něžné „Miluji tě!“

Sotva však Thomas opustil brány vily, Zdeňka začala řešit budoucnost jejich nejistého vztahu. „Já nevím, kde je Hradec. Měla jsem čtyřku ze zeměpisu,“ tvrdí rodačka z Prostějova, který od Hradce Králové dělí 130 km. Když se ovšem Thomas nečekaně vrátil, místo radosti jej zasypala směsí výčitek a sprostých slov

TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Pro VyVoleného Castella si přišla do Vily policie: Hradecký fitkoblb musí k výslechu do opravdové zpovědnice! Vrátí se ještě?

 PAST SKLAPLA 
















Bylo jen otázkou času, kdy si na Thomase Castella (38) a jeho dluhy došlápne policie. Že to bude zrovna v době, kdy bude soutěžit ve VyVolených asi nečekal. Vilu totiž bral i jako schovávačku před svou minulostí, která rozhodně není růžová.

Policie si pro Castella přišla dnes ráno a předala mu předvolání k výslechu. Když nabušený hradečák uviděl strážce zákona, sotva popadl dech a za hlasitého funění se převlékl a odešel.

Castello si v minulosti nasekal spoustu dluhů a v Hradci Králové je známou ikonou. Navíc se rozpovídala i jeho expřítelkyně Sabina, která se sním chtěla rozejít už před jeho nástupem do Vily a když viděla, jak se lísá k silikonové Zdeňce, dala mu kopačky hned.

Problematický soutěžící dostal předvolání k výslechu.

Thomase si strážci zákona odvedli.

Thomas Castello alias Tomáš Hradil.
TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D




Sprostá baba z metra proniká do světa filmu. Podívejte se!

 KAŽDÝ MÁ PRÁVO SEDĚT 

















Internetoví vtipálci už dlouho neměli k dispozici tak exkluzivní materiál. Sprostá baba z metra se přes noc stala hitem, který na českém Facebooku nemá obdoby.

Pomatená, agresivní cestující v pražském metru kolem sebe rozhazuje nadávky nejhrubšího zrna, plivá na lidi, zaútočí na reportéry televize Nova... Tohle už zná v Česku každý. Teď se bývalá můza spisovatele Bohumila Hrabala a milenka herce Pavla Landovského, bláznivá Julča, dostala do světa filmu.

Internetoví vtipálci umísťují její pověstnou hlášku "Mám právo sedět" i tam, kde by vás to vůbec nenapadlo. Protože právo sedět má přece každý, ne?










TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D