KOZY KOZY VEN: Videoklip, ze kterého vám bude přecházet zrak a klesat IQ!

 HUDEBNÍ MASAKR 
















Zpěvák Jiří Koběrský (35), bývalý člen skupiny V.I.P, přišel s novým videoklipem. A všem spadla brada! Tohle v českém hudebním rybníčku ještě nikdo neviděl.

Respektive tolik koz ještě nikdo v českém videoklipu neviděl. Zpěvák, který se před několika lety účastnil soutěže Hlas Česko Slovenska, je už delší dobu na sólové dráze a snaží se.
Během zmíněné soutěže odpovídal na otázku, co považuje za svůj největší úspěch, odpověděl: "Že jsem to pořád ještě nevzdal."

Koběrský, jehož koučem v soutěži byl Michal David, už má za sebou několik dalších songů - Jaký by to bylo.., Nejhezčí dárek nebo Už nechci ztrácet čas. Jak se vám líbí ten nejnovější?


LIKE




Ve VyVolených vypukla válka gangů! Zorientujte se, kdo s kým peče a kdo proti komu bojuje!


















Ve Vile to vře, VyVolení se rozdělili na party. Jedna stojí za svalovcem Thomase, druhou kolem sebe vytvořil oblíbený soutěžící z 1. řady Vladko. Jsou zde však i další menší nepřátelství a do toho všeho se přimotalo i několik zdánlivě neutrálních soutěžících. Čert aby se v tom vyznal! Kdo s kým peče a proč, na co si dát pozor i jak si koho omotat kolem prstu?

Je zjevné, že se ve Vile VyVolených vyprofilovaly nejméně tři zásadní skupiny, jež válčí proti sobě... Na jedné straně to jsou Vladkovci - oblíbení soutěžící výherce z 1. řady Vladka. Proti nim stojí ti, kterým je naopak sympatický rebel a svalovec Thomas. Mezi nimi pak stojí neutrální skupina - nově Pepa, Lucka, nebo panic Láďa. Jednotliví soutěžící však mezi sebou svádí i další drobné duely. Kdo s kým vychází, kdo ne, jak se nejčastěji projevují a jaká mají slabá místa?

VLADKOVY OVEČKY

Vladko (35)
Charakteristika: Psychicky labilní cholerik Nejčastější projevy: Výbuchy pozitivních i negativních emocí Slabé místo: Jakýkoli slovní projev svalovce Thomase. Jak s ním vyjít? Bez dovolení mu nesedat do křesla a dělat s ním srandu! Bojuje: S Thomasem

Eva (23)
Charakteristika: Náladová hysterka Nejčastější projevy: Hysterický křik a drsné urážky Slabé místo: Nejhůř snáší hodně hlasité projevy Romany. Jak s ní vyjít? Nemluvit o vztahu s Italem Domenicem Martuccim! Bojuje: S Romanou

Pavlína (28)
Charakteristika: Dominantní lesbička Nejčastější projevy: Náklonnost k partnerce Mirce Slabé místo: Nesnáší, když se někdo naváží do její Mirky. Jak s ní vyjít? Nepřátelit se se Zdeňkou a Thomasem! Láska: S Mirkou

Mirka (28)
Charakteristika: Citlivá lesbička Nejčastější projevy: Pomlouvání Thomase Slabé místo: Rozhodí ji jakýkoliv útok na její sexuální orientaci. Jak s ní vyjít? Být zadobře s její milovanou Pavlínkou. Bojuje: S Thomasem

Nikol (22)
Charakteristika: Kráska milující pozornost Nejčastější projevy: Organizace všeho a všech Slabé místo: Vždy je špatná z hádek a negativní energie ve Vile. Jak s ní vyjít? Přistoupit na každý její bláznivý nápad ohledně zábavy! Bojuje: Se Zdeňkou


THOMASOVA SMEČKA

Thomas (38)
Charakteristika: Slepě zamilovaný alfa samec Nejčastější projevy: Hádky s Vladkem a Mirkou a něžnosti se Zdeňkou Slabé místo: Nesnáší útoky na jeho ego a milovanou Zdeničku. Jak s ním vyjít? Utvrzovat ho v názoru, že je mistr světa! Bojuje: S Vladkem a Mirkou

Zdeňka (25)
Charakteristika: Sebestředná náladová žena Nejčastější projevy: Hraní si s city Thomase a pomlouvání ostatních Slabé místo: Podráždí ji negativní věci o jejím vzhledu. Jak s ní vyjít? Chválit její vzhled a říkat jí, jak je úžasná! Bojuje: S Nikol

Romana (32)
Charakteristika: Neřízená střela Nejčastější projevy: Velké výkyvy nálady a hlasitý smích Slabé místo: Nesnáší, když se mluví o tom, že je špatná matka. Jak s ním vyjít? Říkat jí, jak je skvělá, zábavná a dobrá matka! Bojuje: S Evou


NEUTRÁLNÍ SKUPINA

Pepa (31)
Charakteristika: Pohodář, který je hodně na holky Nejčastější projevy: Úsměv na rtech a pokukování po holkách Slabé místo: Pepa nese těžce jakoukoliv urážku ze strany žen nebo jejich odmítnutí. Jak s ním vyjít? Neustále ho utvrzovat v pocitu, že největší »macho«!

Lucka (26)
Charakteristika: Co na srdci, to na jazyku! Nejčastější projevy: Pravdomluvnost hlavně o sexu Slabé místo: Rozhodí ji velké hádky a hlasitý křik. Jak s ním vyjít? Nepomlouvat ostatní a nehádat se s nimi!

Láďa (23)
Charakteristika: Inteligentní panic Nejčastější projevy: Přátelská komunikace se všemi ve Vile. Slabé místo: Útoky na největší kamarádku Lucku. Jak s ním vyjít? Stačí nedělat na něj podrazy!
dejte LIKE :D



Seznamte se: Tahle sexy pusinka je ruský DJ a striptér Pavel Pétel


















Pavel Pétel (35) je ruský DJ, striptér a herec a obáváme se, že ve slově herec je nenápadně skryto slovo porno. Jak můžete vidět na fotografiích, Pavel rád chodí do posilovny a ještě raději se obléká do dámských růžových bikin a mužně v nich pózuje v poloze právě jsem si trochu upšouknul.

Pavel má prostě rád extrémní extravaganci, přičemž slovem extravagance myslíme to, že když na nohou nemá dámské boty na platformě velikosti Rytmusovy (34) káry, je nesvůj. Jako striptér rád obléká masky a jako DJ to pro jistotu nosí všechno najednou.

Rusko je prostě země neomezených možností, a když tam mohou mít gangy dětí, co skáčou bungee jumping z paneláku, proč by tam nemohli mít gay ikonu s muskulaturou Schwarzeneggera převlečenou na barbie ze sídliště Luník XI.






dejte LIKE :D



Neuvěřitelné záběry z pohledu letícího orla

Neuvěřitelný záběr z kamery, která je umístěna na hřbetu orla, který létá nad Chamonix, Mer De Glace ve Francii


Líbil se Vám let? - dejte LIKE :D



Správňácká babička se obléká jako teenagerka: Nosí minisukně, šílený účes a rudé rty!


















O tom, že je stáří jen pojem, který téměř nic neznamená, je přesvědčená britská důchodkyně Jean Woods (76). Tato impozantní dáma se ve svých šestasedmdesáti letech obléká jako kterýkoliv jiný adolescent a snaží se užívat života tak, jako by jí bylo něco málo přes dvacet.

Moderní babička patří ke gardě několika dam, které vystupují v show Cutting Edge. A jde vskutku o úchvatné ženy.

Optimistická vdova, která žije v Bath Somerset, má zálibu v módě a chodí nakupovat do takových obchodů, jako je Topshop nebo Urban Outfitters. Nejradši má krátké sukně, džínové bundy a šaty. Kromě módy miluje líčení a péči o svůj vzhled jako takovou.

Poté, co této energické ženě zemřel manžel, začala pracovat v jedné velké módní společnosti. Stala se její nejstarší a také nejoblíbenější zaměstnankyní. Dnes pracuje v jednom butiku a svou práci by nevyměnila za nic na světě. A i když má operované koleno, třikrát týdně běhá: „Nechci se batolit, chci pořádně chodit,“ říká obdivuhodná žena.







To si zaslouží LIKE :D



Konej dobro, vrátí se ti to. Třeba za 30 let, dojímá reklama


Thajská telekomunikační společnost TrueMove přišla s ojedinělým klipem, který dojme a přiměje člověka se zamyslet. A když řekneme dojme, nemyslíme tím přeslazená hollywoodská klišé, která se vám v životě nestanou. Řeč je o jednání, jehož následky sice někdy nevidíte hned, ale mohou vás dohnat třeba i o několik desetiletí později. To ukazuje i nová thajská reklama.



dojemná reklama - chytí Vás za srdce

Tříminutové video od telefonní společnosti TrueMove začíná záběrem na malého hocha, kterého chytí majitelka lékárny při krádeži léků pro svou nemocnou matku. Majitel pouličního občerstvení pracující přes ulici se chlapce zastane, zaplatí lékárnici za léky a chlapci ještě přidá zeleninovou polévku. Ten následně beze slova poděkování uteče.
Klip poté skočí 30 let kupředu, kdy majitel občerstvení společně se svou dcerou stále vede rodinný podnik. Ke zděšení své dcery však náhle zkolabuje. V nemocnici je pak záběr na muže ležícího v bezvědomí a dceru nacházející se ve svízelné situaci. Účet za lékařské zákroky je totiž 792 000 thajských bahtů, tedy něco přes 480 tisíc korun, což je pro rodinu likvidační suma.
Dcera se tak v zoufalosti rozhodne prodat dům, aby pokryla náklady na lékařskou péči o svého otce. Další scéna ukazuje, jak se probouzí vedle svého otce v nemocnici a vedle hlavy nachází obálku s upravenými léčebnými výlohami. Tentokrát je však u všech položek cena nula bahtů.
V poznámce se žena dozví, že náklady na léčbu byly uhrazeny před 30 lety třemi baleními léků a jednou zeleninovou polévkou. Doktor, který zachránil jejímu otci život, byl totiž tentýž chlapec, kterému on pomohl, když ukradl léky z lékárny.
Ač není příliš jasné, jak tato thajská reklama souvisí s úlohou poskytovatele telefonických služeb, video se setkalo s velmi pozitivními ohlasy z celého světa.

Pokud Vás to dojalo, dejte LIKE :D



Vladko, uteč! Do VyVolených míří extrémně afektovaný homosexuál

 DALŠÍ GAY DO VILY VYVOLENÝCH 
















Globální oteplování existuje!

Do vily VyVolených podle našich důvěryhodných zpráv již v pátek nastoupí speciální host Tomáš. Na tomhle mladíkovi, který vypadá, jako by měl jižanské předky, by nebylo nic tak zvláštního, kdyby nebyl podle svých známých až extrémně přehnaně hysterickým a afektovaným gayem. Jako by nestačilo, že ve vile už jeden je – Vladko Dobrovodský. On sám ale zženštilé kluky na kluky nesnáší, takže je jasné, že brzy mohou mezi oběma vzniknout rozbroje!

Šestadvacetiletý Tomáš (nechává si říkat Thomas) pracuje jako reportér v jednom bulvárním deníku a do vily nastupuje jako host na deset dní. Často natáčí videa a ty jsou tak sladká a „cool“, že by i diabetologové a odpůrci pozlátka plakali hrůzou.

Tomáš je podle všeho milý chlapec, ale je tak „mužný“, že patrně i přímku by nakreslil jako vlnovku. A takoví ve vile nebývají úplně oblíbení. Výjimkou byl Martin Hranáč v druhé sérii, jenže i ten měl spoustu odpůrců. Kdo ale ví. Třeba i Tomáš zapadne a stane se hvězdou vily. Ostatně za hvězdu reportérů se – kdo ví, zda ne mylně – považuje už dnes.






































LIKE :D



Kolaps ve Vile: VyVolený Vladko Dobrovodský se totálně zhroutil, vypadalo to na Bohnice!


Diváky oblíbený Vladko Dobrovodský (35) se ve Vile VyVolených zhroutil. Během osobní zpovědi, při které odkryl mnohá tajemství ze své minulosti, se dostal na úplné psychické dno.

Když VyVolení dostali za úkol promluvit o svých 13. komnatách, přiznal Vladko, jaké má vztahy se svou rodinou.

"Nechci, aby byli poblíž mě, protože mě totálně ničí a vysávají můj život. Když jsem vyhrál před osmi lety, tak si myslím, že jsem udělal pro rodinu hodně. Nikdy jsem se jim ale nezavděčil. Ať jsem udělal cokoliv, pořád to bylo málo. To znamená, že kdybych se rozpůlil, vyčetli by mi, že jsem se nerozčtvrtil.

Přečetl jsem spousty knížek kvůli tomu, abych se z toho dostal. Musel jsem udělat radikální řez, jinak by můj život neměl smysl. To znamená, ukončil jsem veškeré příbuzenské vztahy, jediný, kdo mi zůstal, je moje matka, protože je to moje matka. Naše rodina je rozbitá, rozmělněná a já už ji ani za rodinu nepovažuju. Proto si chci změnit i příjmení. Odmala ho nesnáším, protože nosím jméno, které mi nepatří. Chci mít jméno po svém otci. Ale mám ho po prvním manželovi mé matky, to byl člověk, proti kterému nic nemám, protože jsem ho ani neznal, ale není to můj otec. Při respektu k mé matce, nemám rád ani jméno Vladko. Říká se, že jenom nuly si mění jméno, ale já říkám, že si ho nechám změnit a místo Vladko si umažu to jedno písmeno na Vlado. Pro mě to Vladko znamená něco odporného.

Když otevřu fotoalbum a vidím ty fotky z Vánoc, vidím to oblečení, co mám na sobě, mě to totálně deptá. Když řeknu, že jsem něco neměl, tak matka řekne, že to není pravda, protože jsem to měl. Nosil jsem spodní prádlo po manželech mé matky, ponožky po nich, nesnáším obleky, protože jsem je nosil po těch hajzlech, kteří se v tom potili, smrděli. Totálně mně to zničilo psychiku. Vy to nepochopíte. Jak když někoho nenávidíte a nosíte to. Vy to nemůžete pochopit, ten pach těch lidí. A to jsou takový věci, který byly kolem. Prostě totálně mi to zničilo život.

Moje přítelkyně byla pro mou rodinu automaticky kurva. Ani ji neznali a hned byla kurvou. Můj přítel byl prase a já jsem na něm byl šperk, broušený diamant, který visí na jeho krku. Já jsem ho kvůli tomu nedokázal milovat, ačkoliv vím, že on mě miloval. Mrzí mě to, ale už to nedokážu spravit. Třetí můj partner naštěstí neumí česky a nikdo z mojí rodiny španělsky. Ale nejhorší bylo, když mě někdo považuje za hloupého. Vím velice dobře, co dělám. A nejstrašnější bylo, když mě moje rodina považovala za blázna.

Pokud těch pět milionů vyhraju, tak všechno to investuju jenom do sebe. Je mi jedno, co o mně moje rodina bude vykládat venku, mně jsou ukradení. Nechtěl jsem o tom mluvit, proto nesnáším šťárání se v minulosti někoho jinýho."

Po této zpovědi Vladko utekl do ložnice, kde dlouhou dobu brečel pod peřinou. Naštěstí se mu podařilo ze složité situace dostat a nemuseli ho odvézt do Bohnic.
LIKE :D




Předehra: Chtějí ji holky skutečně pokaždé?

 SEX 


















Ženy předehry prostě milují! Chtějí se cítit obletovány a dají vám většinou jen, když cítí romantickou náladu. Jenže je tomu tak za každé příležitosti?

Snad každé holce je jasné, že většina mužů by nejraději předehru přeskočila a vrhla se rovnou na akci. Přesto ji od chlapů pokaždé chtějí a je jim jedno, co si o tom jejich drahá polovička myslí. Jenže opravdu ji vyžadují pokaždé! Prozradíme vám, jaké jsou výjimky, kdy předehru můžete klidně vynechat!

 1) Po propařené noci
 Byli jste s holkou na diskotéce nebo v baru, máte v sobě již několik alkoholických koktejlů a oba se těšíte, až na to doma hupsnete? Tady se určitě nemusíte zdržovat žádnou předehrou, holky ji v tomto případě berou za zbytečnou, protože o sexu s vámi sní pravděpodobně už celý večer. Pokud si ihned po příchodu do bytu ze sebe strhá šaty, je řádně připravena okamžitě začít.

2) Sex na přivítanou
 Ať už vás oddálila služební cesta, dovolená nebo třeba návštěva rodiny, bývá sex na přivítanou vždy jedním z těch nejlepších. Chcete si pořádný sex bez předehry zajistit? Vyzvedněte ji s kytkou v ruce na letišti, autobusu nebo pokud jste byl na cestách vy, přineste jí nějaký dáreček. Doma už pak můžete na formálnosti zapomenout.



















3) Na veřejnosti
 Dostali jste s partnerkou chuť na sex v parku nebo třeba převlékacích kabinkách? Pak je předehra zbytečné zdržování, které znásobí možnost přistihnutí cizí osobou. Vykasejte jí sukni a hurá na to! Samozřejmě tedy v případě, že vaše choutky sdílí.

4) Po návštěvě svatby
 Byla vaše partnerka na svatbě známých? Většinou je pak přímo nažhavená si to s vámi pořádně rozdat a to hned ze dvou možností. Buď je ráda, že zatím nemá na krku manžela ani děti, což chce oslavit žhavým sexem, nebo vám chce ukázat, že i když si jí vezmete, bude stále stejně žhavá a divoká. Ať ta či onak, svatební zvony jsou vždy silným afrodiziakem a předehra je tady naprosto zbytečná.

5) Když je málo času
 Musíte za chvilku vyrazit do práce nebo máte chvilku čas, než se domů vrátí například spolubydlící, ale přesto máte neodolatelnou chuť pořádně pomilovat svoji partnerku? Na co se zdržovat předehrou, kvůli které byste možná nestihli to hlavní. I tady se na ni totiž můžete vykašlat!
LIKE :D




Erotická minulost Julči: Agresorka z metra natočila porno!

 JULČA V PORNU ? 

















Bláznivá osoba vyvolala na internetu i v médiích doslova pozdvižení a jejími eskapádami se teď baví kdekdo. Proto není divu, že se každou chvíli objeví nějaké nové archiválie s dalšími skopičinami. Co byste řekli na Julču ve filmu pro pány?

"Julča vyvalí cecky decentně," tvrdil Hrabal

Kromě aktuální grotesky z pražské hromadné dopravy, proslavilo v minulosti Julii K.  množství historek. Hospodské přátelství s legendárním spisovatelem Bohumilem Hrabalem (†82), účast semetriky na setkání s prezidenty Havlem a Clintonem U Tygra, pouliční záchodové story nebo konečně i nadmíru "kvalitní" erotický film z 90. let.



Krasavice z pornobranže?
V době natáčení lechtivého snímku byla Julča poněkud mladší, než jak ji známe ze záběrů z metra či televize. Přesto je to ona a překvapí svým intelektuálním výstupem s brýlemi, studující jakýsi důležitý spis. Ani před dvaceti lety však nešlo o žádnou vzrušující podívanou, každopádně v aktuálních souvislostech toto veledílo kinematografie pobaví. Kdo hledá, ten najde!





LIKE :D




Božská krása: Česká Marilyn Monroe se pyšní neuvěřitelně bujným dekoltem

Miluška Bittnerová se před pár dny vrátila z dámské jízdy v Tunisu a hned přišla ukázat své opálení na čajovou párty. V sexy tílku předvedla bujný opálený dekolt. "Ramena už se začala trošku loupat, tak na mně hlavně nechtějte, abych si sundala sáčko," řekla Super.cz se smíchem Miluška.


Jedna z našich nejvíce sexy hereček si dovolenou zrovna neužila. "Měla jsem tam pár veselých hádek, protože hotel rozhodně neodpovídal kvalitě, které měl. Bylo to vážně příšerný a musím říct, že jsem něco takového ještě nezažila. Určitě to budu s cestovkou ještě řešit," upřesnila Miluška.

Na čajové párty v nádherných prostorách luxusního apartmá na Malé Straně se jí ale líbilo. Dokonce ulehla do nádherné starodávné postele, ze které se jí vůbec nechtělo. "Nejlepší čaj je v posteli. Rozmazlujte se taky a udělejte si třeba skvělou snídani do postele," dodala česká Marilyn Monroe, která měla k dispozici celé odpoledne čajového someliéra Jiřího Richtera.

Ten poodhalil taje anglické tradice, jak správně připravit a servírovat čaj, a také co k jakému čaji nabídnout za dobré jídlo. K černému čaji se hodí spíše slanější pochutiny a k zelenému je ideální kombinace s ovocem, ať už v čerstvé nebo sušené podobě


























LIKE :D




Informace, která navždy změní váš život: Vanilkové aroma můžete získat i z análních žláz bobra


Ať se vám to líbí nebo ne, pomalu, ale jistě se blíží Vánoce. Určitě se i letos chystáte péci vanilkové rohlíčky a možná že i letos zapomenete koupit vanilku.

Nevadí.

Ačkoli vanilkové aroma se získává obyčejně z orchidejí, tzv. vanilovníků, málo se ví, že to samé aroma umí potravinářský průmysl dostat i z výměšků análních žláz bobra. Takovým výměškům se říká kastoreum. Například ve Švédsku se bobří žlázky opravdu hojně používají pro vaření a pečení.

A nejen to. Ty samé výměšky slouží i při výrobě mnoha parfémů jako jedna z voňavých složek. Švédové prostě na bobry nedají dopustit.

Alespoň jednoho bobra v každé domácnosti v předvánočním a vánočním čase – to doporučují 4 z 5 švédských cukrářů.
LIKE :D




TOP-TEN (Scare Pranks)


LIKE :D




VIDEO: Šílená mela v Kauflandu! Kvůli levnému mléku!

To, co s lidmi dokážou udělat slevy, ukazuje den staré video, které bylo údajně pořízené v příbramském Kauflandu. Právě tam měli mít mléko za 9,90 Kč. A když ho prodavačka vytáhla ze skladu, spustila se neuvěřitelná mela!



Video se během pár hodin stalo doslova hitem internetu a bohužel se kvůli němu zejména důchodci stali terčem posměchu. Na videu je totiž vidět, jak hlavně starší lidé nedočkavě čekají na příjezd pracovníka obchodu s paletou plnou mléka. Sotva se mléko objevilo, vrhli se na něj jako hladoví vlci a pracovník obchodu musel doslova utéct. Jinak by nejspíš také skončil v některém z nákupních vozíku.


Rozebrání plné palety netrvalo lidem ani minutu a půl a jen se štěstím nedošlo k žádnému vážnějšímu konfliktu, pokud nepočítáme to, že si lidé kartony mléky tahali vzájemně z rukou. Ke konci videa je například vidět, jak se jedna důchodkyně snaží unést co nejvíc krabic mléka, když jí jiná přímo pod rukama odnese celou krabici.

LIKE :D


Pravda, nebo fikce? Toto video je tak trapné, že se tomu nechce ani věřit!

„Kdo se přidá? My se přidáme!“ Je tu velká naděje, že hláška z tohoto videa velmi rychle zlidoví, neboť podobné výtvory mají v naší malé zemičce úspěch. Jistě se velmi rychle stane fenoménem stejně jako trapné, leč velmi zábavné video zaměstnanců McDonald's.

Facebookem se šíří obdobně laděné video, které mělo zřejmě za cíl zpropagovat jeden supermarket, ale protože jeho zaměstnanci vymysleli neskutečně infantilní text, který podkreslovala hudba tvůrců znělky Teletubbies, stalo se spíš fenoménem trapnosti.

V klipu pochoduje řada zaměstnanců prozpěvujících si „happy song“ a společně zastavují u oddělení Zahrady, Stavebnin či Nářadí a nabírají další spolupracovníky. Nadšení pracanti pak svou jízdu zakončí na parkovišti před obchodem, kde vytvoří kruh kolem hesla Jen společně jsme silní.

však se podívejte se sami :D

LIKE :D




Vrah se vydával za svého šéfa!


 KRIMINÁLNÍ PŘÍBĚH 
V hospodářství na samotě u Nových Zámků v tehdejším Československu žila se svým otcem a bratrem krásná Helena N. (†18). V květnu 1962 vyrazila do sousední samoty pro mléko, domů se však nikdy nevrátila…

Krátký život Heleny N. nebyl nikdy jednoduchý. Maminka jí zemřela už jako malé holčičce a na Heleně zůstaly všechny ženské povinnosti v domácnosti. Bohužel i ty, které by žádný muž po své dceři vyžadovat neměl. V kraji se totiž šeptem mluvilo o tom, že otec dívku sexuálně zneužívá. Večer 9. května 1962 řekla Helena, že jde pro mléko. Na samotu zvanou Desci, kam mířila, nikdy nedorazila. Druhý den ji našli zardoušenou. Šaty měla vyhrnuté a spodní část těla obnaženou. Pitva prokázala, že byla znásilněna.

Když detektivové vyslechli zvěsti o sexuálním zneužívání, prověřovali si alibi otce oběti. Muž však měl svědky, kteří mu potvrdili, že s nimi byl v době vraždy. Helenin bratr při výslechu uvedl, že si jeho sestra stěžovala, že ji obtěžuje jistý Ján M. z místního družstva.

Dotyčný však měl na den vraždy neprůstřelné alibi, a navíc tvrdil, že Helenu zná jen od vidění a nikdy s ní nemluvil. Ukázalo se, že se za svého šéfa vydával podřízený Jána M. Vojtěch K. (26). Helena se mu líbila, a tak jí nadbíhal. Protože však byl ženatý, vypůjčil si cizí identitu. V kritický den dívku začal proti její vůli líbat a sexuálně se vzrušil. Helena se bránila, Vojtěch K. jí zacpal ústa, aby nemohla křičet, a zardousil ji. U soudu si za vraždu vyslechl patnáctiletý trest.
LIKE :D




Vtip dne 19/9/2013


TO SI ZASLOUŽÍ LIKE :D