Náruživá školačka svedla dva chlapce, kterým ještě nebylo ani patnáct let, poměr s nimi měla víc než rok!

Šestnáctiletá školačka to prostě měla ráda až moc.

V Mělníku se tedy dějí věci! Šestnáctiletá školačka je teď v hledáčku tamní policie a je stíhaná na svobodě za zneužívání nezletilých.

Dívka totiž udržovala více než rok poměr se dvěma chlapci, kterým bylo méně než patnáct let. Moc dobře věděla, že jsou oba její „milenci“ pod zákonem, přesto s nimi opakovaně měla sex.

Zneužívala je od loňského března do května letošního roku a za její sexuální choutky jí hrozí až čtyři roky vězení.

S informací přišel server iDnes, mělnický policejní mluvčí potvrdil, že dívce by mohly hrozit až čtyři roky za mřížemi.
LIKE PRO ŠKOLAČKU




VyVolení jásají, Thomas pláče do polštáře: Nikol rozsekala Zdeňku v duelu a vrací se do vily!


















Hezčí, zábavnější, je jí víc rozumět a víc se svléká! Zřejmě takhle působí Nikol z vily VyVolených na český národ, neboť na plné čáře rozsekala soupeřku Zdeňku a vrací se zpět za zbytkem soutěžících a pokračuje v boji o pět milionů!

V pavilonu opic zřejmě nikdy nebyl větší jekot než v pátek večer ve vile VyVolených po duelu, když se Nikol vrátila zpět za zbytkem. S otevřenou náručí ji přivítali asi všichni vyjma obra Thomase, největšího goriláka ze všech. Tomu zbyly oči pouze pro pláč.

Ač se Thomas držel, bylo naprosto evidentní, že kdyby na něj nemířily kamery, rozplakal by se jako malý chlapeček, kterému někdo zbořil bábovku. Smutek šel zahnat na verandu s cigaretou v puse.

Je přirozená

„Je přirozená, na nic si nehraje. Když se jí něco nelíbí, tak to nedělá, je sama sebou. To je v reality show důležitý, ne si na něco hrát a něco předvádět,“ odpovídá Thomas na otázku Terezy Pergnerové, která se ptá, proč by chtěl Zdeňku zpět do vily spíš než Nikol.

Další rána pro Thomase

„Já to dám,“ říká Thomas rozklepaným hlasem. Není se ale čemu divit, před pár dny ho opustila jeho krásná přítelkyně a utekla mu s jiným, do vily nezavřeným, playboyem. Důvod byl právě dnes vyhozená Zdeněčka!

Lepší atmosféra

Ve vile teď bude nejspíš lepší atmosféra i srozumitelnější dialogy. Místo šišlající Zdeňky se totiž vrátila sexy, odvážná a svlékající se Nikol. Při dalších konverzacích by tak měla být větší zábava.
LIKE PRO NIKOL




Miley Cyrus Still Texting Liam Hemsworth Nonstop, Despite Split — Report

Miley may have unfollowed Liam on Twitter two days before their shocking split was announced on Sept. 16, but she’s not cutting off all communication with her former fiancee. Miley misses Liam so much that she’s still texting him all the time, especially late at night, according to a new report.

Poor Miley Cyrus! Liam Hemsworth is moving on so quickly, publicly kissing pretty Mexican actress Eiza González, 23, just one day after reps announced that he and Miley had called off their engagement. Meanwhile, Miley is so devastated that she’s reportedly pleading with Liam to get back together with her via late-night texts. Read on for more details.

Liam Hemsworth: Miley Cyrus Still Texting Him Nonstop – She Wants Him Back

Despite all the signs that their relationship was falling apart, it seems Miley, 20, still can’t accept the fact that it’s over between her and Liam, 23, according to Life & Style magazine. Just days before their split was announced, “Miley was telling people Liam loves her,” a source close to the “We Can’t Stop” singer tells the mag.

“She texts him so much, especially super late at night,” the source reveals. “His friends joke about it. Liam doesn’t want to be mean — but he wants to be single.”

Poor Miley! We hope she can come to terms with their sad breakup soon, because it seems Liam is ready to move forward with his life.

Liam Hemsworth Feels ‘Alive’ After Miley Cyrus Split

There’s no looking back for Liam, as a source confirms that he’s already loving the single life.

“Liam feels totally alive and no longer trapped in a relationship that wasn’t working for a while,” a source told HollywoodLife.com EXCLUSIVELY. “He is loving being the single man on the prowl, he is young and has to fulfill those needs, which would be something he would have zero chance to do if was married.”

Miley should try to look on the positive side too. It’s good that she and Liam realized they had grown apart before making the mistake of getting married. Miley is a beautiful and talented young woman and she has her whole life ahead of her. There are plenty of fish in the sea just waiting to twerk with Miley!

What do YOU think, HollywoodLifers? Should Miley try to move on from Liam? Let us know!



LIKE :-D




12 bizarních faktů na téma SEX, o kterých jste neměli ani páru!


1. Jedno z deseti evropských dětí se počne v posteli z IKEA.

2. Alfred Kinsey, autor knih se sexuální tematikou, si uměl narvat do penisu zubní kartáček. A to pozor, štětinami napřed!

3. Britští špioni přestali používat sperma jako neviditelný inkoust, protože po čase prostě bylo cítit.

4. Jedna spermie obsahuje 37,5 MB DNA informací. Takže jedna ejakulace představuje přenos 15 875 GB, což je vlastně kapacita notebooku MacBook Pro.

5. Samička fretky by zemřela, kdyby neměla rok sex.

6. Každou sekundu se na světě prodá sedm tablet viagry.

7. Německý výraz pro antikoncepci je Schwangerschaftsverhütungsmittell. Takže než to vyslovíte, bývá už obvykle pozdě.

8. Americká psychiatrická asociace uváděla homosexualitu jako duševní chorobu až do roku 1973.

9. Každý muž za dva týdny vyprodukuje tolik spermií, že by s nimi mohl oplodnit všechny plodné ženy na této planetě.

10. V roce 2008 našli kyperští archeologové kamennou tabulku, kde byl jasně vyrytý nápis: „Nechť tvůj penis při milování bolí.“ Kdo to psal a proč se neví.

11. Samička šimpanze, pokud ji pořádně rozvášníte, má sílu šesti dospělých mužů. Tak bacha na to.

12. Na olympijských hrách v Londýně v roce 2012 pořadatelé věnovali sportovcům zdarma celkem 150 000 kondomů. Tak určitě, je to hra, jak my říkáme.
LIKE :-D




Jak se cikán chová u soudu? Otřesně




















TOHLE UDĚLAT KDOKOLIV Z NÁS, TAK DOSTANEME TAKOVOU POKUTU, ŽE...

k případu:
Obžaloba viní Kudráče z vraždy.  K té mělo dojít v srpnu 2011. Kudráč údajně nemocnému bezdomovci, který špatně chodil, vzal dvě stě korun a poté ho brutálně ubil pěstmi a kopanci. Ohořelé torzo muže bez domova pak našli pod silničním mostem kousek od Poštovního náměstí v liberecké Rochlici.

Ve středu u soudu vypovídali další svědci. Jeden byl utajený. Dříve pracoval jako revizor libereckého dopravního podniku a s Kudráčem měl špatné zkušenosti.

"Měl jsem s ním konflikt pokaždé, když probíhala kontrola. Většinou startoval, když se to týkalo dětí. Stačilo, když jsme chtěli nacionále. Byl velmi agresivní, slovně, fyzicky si to nedovolil. Konflikt s ním měl i kolega, musel se před ním zavřít do kabiny a počkat na příjezd policie. Tehdy mu hrozil, že si to s ním potom vyřídí. Výhrůžky padaly i na adresu rodiny," vypověděl svědek.

Vypovídal i jeden z bezdomovců. Kudráč bezdomovce u sebe doma nechával často přespat za úplatu.

Před soudem toho muž bez domova mnoho neřekl, soudkyně pak přečetla jeho výpověď z přípravného řízení.

"Snažil se lidi připravit o peníze. Půjčoval si a nevracel. Na známého čekal u pošty, když si vybíral peníze, udělal bububu a peníze mu sebral," vypověděl svědek do protokolu. "Je strašně agresivní, nevíte, co z něj vypadne. Nosil i nůž a tahal ho na lidi," četla soudkyně výpověď.

Kudráčovi hrozí za těžké ublížení na zdraví s následkem smrti až 16 let vězení. Soud však může jeho skutek překvalifikovat na vraždu.

Obžalovaný celou dobu odmítá svoji vinu i přesto, že se k činu na policii přiznal. Teď tvrdí, že ho k přiznání policie donutila bitím a psychickým nátlakem. Policejní inspekce však něco takového vyloučila.

však se podívejte na video a udělejte si obrázek sami

LIKE :-D




Drsná hádka o dálnicích: Kolik z nás jezdí do Ostravy? obhajoval majitel firmy tankodrom


















Ostrava jako by neexistovala?! Jednatel stavební firmy si zřejmě nevidí do pusy. V diskusním pořadu Michaely Jílkové, kde se probíral žalostný stav českých dálnic, prohlásil něco, za co se bude stydět do konce života – tedy alespoň v to doufají tisíce rozzlobených lidí napříč celou republikou!

Nejspíš se nikdo nemůže divit tomu, jak vypadají české dálnice, když je jednatel stavební firmy schopný prohlásit něco, co by se dalo přeložit asi takhle: „Do Ostravy nikdo nejezdí, proč by tam měla být dálnice, po které se dá jezdit?“

Jestli podobně, jako vážený pan Petr Čížek, uvažují stavbaři po celé republice, není pak divu, že místo hladkých povrchů mají řidiči tu čest s tankodromem, na kterém by chtěli cvičit vojáci z celé Evropy.

Ostrava?!
Pan Čížek, který je podle internetových diskuzí jednatelem stavební společnosti Swietelsky z Českých Budějovic, totiž v diskusním pořadu České televize Máte slovo prohlásil: „Kolik z nás jezdí do Ostravy?“

Odstřelená Jílková
Michaela Jílková, která je jindy na své hosty dost ostrá, tentokrát málem lapala po dechu. Čížek totiž reagoval na stížnosti lidí na žalostný stav dálnic, konkrétně pak té, která vede do Ostravy. Řidičům se nelíbí, že je na každém kilometru nějaké zúžení, omezená rychlost, a to na nově postavených úsecích.

Vlna nevole
Chlupy na těle se zježily nejen divákům, kteří byli smutné reakce přítomni přímo ve studiu. Bouří se i celý internet, hlavně pak uživatelé internetových diskuzích, které se rozrostly jako houby po dešti na internetu k záznamu z pořadu!


LIKE :-D




Anorektička začala posilovat a stalo se z ní tohle monstrum!


 Z EXTRÉMU DO EXTRÉMU 

















Lisa Cross (35) má evidentně problém najít životní rovnováhu. Dříve byla extrémně hubená - vážila 41 kilogramů. Při pobytu v Japonsku však objevila kulturistiku a doslova jí propadla.

Přestala hladovět a začala jíst deset jídel denně, která se skládají z proteinových koktejlů, masa, ovesných vloček a rýže, a  pravidelně trénovat. A tvrdí, že posilování jí zachránilo život.

Kulturistka Lisa Cross bývala anorektičkou.
"Nikdy jsem se necítila tak šťastná. Konečně si připadám žensky a cítím se vážně sexy. Jako kulturista musím rozhodovat sama o sobě. Vždy se můžu zlepšovat, ale zároveň konečně cítím důvěru ve své vlastní tělo," svěřila se deníku Daily Mail Lisa.

Lisa Cross od hladovění ustoupila také proto, že jí začaly padat vlasy.
Kulturistka od hladovění ustoupila také proto, že jí začaly hodně padat vlasy, neměla energii a spala vždy jen pár hodin. Vše se změnilo a žena se chce letos účastnit v profesionální kulturistické soutěže  Miss Olympia. Líbí se vám tělo ženy, které už připomíná spíše mužské?


Lisa Cross nemá tělo, které by bylo typicky ženské.
LIKE :-D




To je panoptikum: Podívejte se na hrůzostrašně zpackané plastiky celebrit

















Plastické operace patří v dnešní době k životu hvězd i ostatních a jsou celkem běžnou záležitostí. Pokud není někdo spokojený se svým nosem, poprsím nebo tvarem zadečku, zajistí si jistý finanční obnos a ruce šikovných chirurgů zařídí to, po čem dotyčný nebo dotyčná touží.

Mnohým chirurgické zákroky dopomohly ke zvýšení sebevědomí, ale není také málo těch, kterým spíše uškodily, alespoň co se množství prodělaných operací týče.

Své o tom ví slavné hvězdy, jako je například módní návrhářka Donatella Versace, kočičí žena Jocelyn Wildenstein, britský zpěvák a zakladatel skupiny Dead or Alive Pete Burns nebo americká bavička a herečka Joan Rivers. Všechny tyto osobnosti se zbláznily do vylepšování svého vzhledu natolik, až to dohnaly až do mezí, které moc únosné nejsou. Inu, posuďte sami.

Donatella Versace

Jocelyn Wildenstein

Amanda Lepore

Joan Rivers

Pete Burns

LIKE :-D




Diváci vybírají posledního VyVoleného: Zatím vede tahle prsatice! Dostanou se do Vily její trojky, nebo nějaký bezmozek?

žolík č. 3 ???

Ve VyVolených se uzavírá soupiska. Dnes večer si to zřejmě pomašíruje Nikol Trojanová (22) a do vily vstoupí na pět dnů ředitel české gay komunity, redaktor konkurenčního bulváru Thomas Kruchina, kterého jeho jmenovec, homofob Castello zabije rovnou ve dveřích, a tak Prima dá šanci ještě jednomu z neúspěšných semifinalistů!

Toho diváci vybírají až do dnešního večera a zatím má nejlépe našlápnuto femme fatale Leoše Mareše Silvie Řeháková z Prahy, která by jistě potěšila poslední zbytky heterosexuálních diváků, kteří by konečně uvítali nějakou holku, co je na kluky.

Silvie anketu v tuto chvíli drtí a se šestatřiceti procenty má našlápnuto do Vily společně se svými trojkami, které by se na zahradě plné gayů a lesbiček krásně vyjímaly.

Chcete ve Vile vnadnou Silvii, nebo máte mezi poraženými v Duelech jiného favorita? Čas máte do večera, pak nastanou škatulata.


LIKE :-D




Julie z metra: Psychologický profil šílené báby! Kdo jí může pomoci?


















Je to zkrátka fakt. Paní Julie ovládla český internet. Video z jejího vystoupení v pražské MHD, kde plive a nadává jako dlaždič, pobavilo, ale i pohoršilo tisíce lidí. Jenže postupně vyšlo najevo, že paní Julie je známá firma. Její sousedi si na ni stěžují, ani úřady si s ní však neví rady. Jak ji vidí lidé z jejího okolí? A co si o ní myslí odborníci na lidskou mysl, třeba známý psychiatr Cimický?

Agresivních jedinců v MHD přibývá, na internetu se objevují další a další videa, která budí pozornost a někdy i hrůzu. V posledních dnech je však trumfly záběry sprostě nadávají a plivající paní Julie, která nejde pro ránu daleko. O tom, že "Julča" má právo sedět, ví široká veřejnost. Jenže objevují se informace, že s Julii to nebylo tak úplně v pořádku již dříve. Ale nikdo s tím nic neudělal.

Problémy s alkoholem?
Ke střetu paní Julie s cestujícími v metru přitom došlo poté, co se Julie rázně pustila do paní, která měla vedle sebe na sedačce kufr a zabrala tak místo navíc. Následné nadávky nejhrubšího zrna by přitom děti rozhodně slyšet neměly. Julie byla rozpálená doběla. V pozdější fázi však i proto, že se jí po podlaze rozkutálely nakoupené lahve s alkoholem. Nebylo to ale poprvé, co Julie měla v dopravě problémy. "Paní Julie byla vyvlečena také z autobus - na Černém mostě a státní policií. Byla opilá a napadala cestující," tvrdí její soused Petr N. V opilosti toho ovšem tahle dáma v letech, která uchvátila i spisovatele Hrabala svou dovedností "vymlasknout 6 piv" jako nic, předvedla více.

Terorizuje sousedy. Úřady jen přihlíží
Její sousedé z ní však příliš nadšení nejsou. Pan Petr dodává: "Můj syn znal v pěti letech taková sprostá slova, že se vám je sám stydím říct." Je to však jen špička ledovce, sousedi si s paní Julií užili své. A dočkali se nejen nadávek, házela po nich prý i kameny. Ovšem i když Julie sousedy takřka terorizuje, nikdo s tím prý nemůže nic dělat. Je to totiž stále dokola. Nepřizpůsobivá sousedka něco nepěkného provede, lidé zavolají policii, ta přestupek oznámí na městský úřad a tam to končí. Takhle se to stalo už devětkrát!

"Nikdy se nejednalo o trestný čin. Vždy jsme tedy občanskoprávní spor předali na přestupkovou komisi do Úval a tím to pro nás končí," řekl Blesku mluvčí policie Praha-východ Zdeněk Chalupa. A právě na úřadě se vše zadrhává. „Nemůžeme s tím nic dělat. Už jsme ji několikrát řešili, ale nikdy tu nebyla. Jen poslala papír, že je duševně nemocná,“ řekla Blesku úřednice z Úval, která se bála říci své jméno. „Ještě by sem za mnou přiběhla a byl by tu cirkus jako v tom metru,“ obává se úřednice.

Psychiatr Cimický: Léčit se musí sama
"Odborně pomoci můžete jen člověku, který o to stojí. Leda by provedla nějaký trestný čin a nařídil to soud," upozorňuje psychiatr Jan Cimický v deníku Aha!. "Je to explozivní osobnost, která zabere na první našlápnátí. Když okolí přilívá olej do ohně, jen těžko ji lze zastavit," pokusil se o diagnózu paní Julie známý psychiatr. Podle všeho se tak čeká nejspíš na to, až se stane něco vážného a paní Julie přesáhne své obvyklé hranice...
zdroj: blesk.cz
LIKE PRO JULČU




VIDEO: Takhle holka to s obručí opravdu umí! Podívejte se na její HULA HOOP

Dívka ve videu dovedla kroužení s obručí, které znáte z dětství pod pojmem hula hoop, k dokonalosti, jakou by nezvládalo ani to nejobratnější školáče.

Hoop dance, jak zní anglický výraz pro tento tanec, je nejen velkou zábavou, ale také účinným kardio cvičením. Trénujete s ním břicho, zlepšujete kondičku i kreativitu.

Je to zábava pro všechny věkové kategorie, protože tento pohyb nenamáhá klouby. Dívka ve videu, ale předvádí tanec s naprostou dokonalostí a ladností.

Prostě dokonalé! Těžko odhadovat, jak dlouho toto umění trénovala.


Však se podívejte sami

LIKE PRO TUTO HOLČINU




Banášová pláče: přišla o miminko

 TRAGÉDIE 

















Temperamentní moderátorka Adéla Banášová (32), která se v Čechách proslavila po boku Leoše Mareše, kterému nakládala v soutěži ČeskoSlovenská Superstar, je na dně. Banášová potratila své první miminko, které čekala.

Jedna z nejúspěšnějších a nejžádanějších moderátorek na Slovensku toužila po miminku už roky. Když se jim s dlouholetým přítelem Petrem Modrovským (29) konečně zadařilo a Adéla ve svých dvaatřiceti letech poprvé otěhotněla, zasáhla je krutá rána.
DISLIKE




Vladko, třes se! Do vily přichází hvězdný reportér Blesku Thomas!

To tu ještě nebylo! Do Vily VyVolených dnes nastoupí Thomas Kruchina (26), hvězdný reportér Blesku s jazykem ostrým jako břitva. Nejde sice soutěžit, ale klidně si vsaďte, že řádně přiostří už tak dost vyhrocené vztahy!

Vypadá, jako by právě přišel z focení reklamní kampaně světoznámého návrháře. Není však žádná bezduchá loutka, ale energický reportér, který se nezalekne žádné celebrity ani kauzy. Thomas je dokonalým ztělesněním metrosexuála 21. století.

Thomas vs. Thomas
Už jen kvůli svému vzhledu bude mít od prvního dne nejen řadu příznivců, ale i odpůrců. Ti se budou jistě rekrutovat z týmu predátorů, který vede jeho jmenovec – svalovec Thomas Castello.

Jednoduché to ale nebude mít ani s Vladkem. „Jsem nekonfliktní člověk, ale myslím, že se mnou bude mít asi problém Vladko, protože nemá rád novináře,“ míní Kruchina.

Strach ze sprchy
Hvězdný reportér by mohl být trnem v oku také Zdeničce, která je z celého ženského osazenstva Vily asi nejvíc posedlá svým vzhledem. Thomasova kosmetická taška je totiž mnohem vybavenější a větší než ta její!
Největší obavy ovšem nemá Thomas ze vztahů, ale z něčeho úplně jiného. „Nejvíc se bojím hygieny. Sprchování v plavkách se mi příčí, protože je to absolutně nehygienické. Ale snad se to zvládne,“ přiznal nový obyvatel Vily.

Kdo je Thomas Kruchina?
Thomas je zářící hvězdou TV Blesk. Úspěchu ale dosáhl také na poli modelingu. Jeden rok dokonce cestoval po celé Asii jako model. Žije v Praze, je nezadaný, miluje módu, sport, cestování a rád si přečte i dobrou knihu. Jeho životní motto zní: „Prožij každý den s úsměvem.“
zdroj: blesk.cz

Thomas Kruchina o vstupu do Vily

Thomas Kruchina - rozhovor s Dominikou Mesárošovou

LIKE PRO THOMASE KRUCHINU




VyVolení: Hitparáda hysterek, rostoucí nenávist a Duel Zdeňky s Nikol


Která z výtečnic půjde z kola ven - ukňouraná, či počůraná?

Trapně a husto, že by se dalo krájet jako pověstná mlha u rybníčku Brčálníčku. Tak se dá popsat atmosféra ve Vile nejen před určením Zdenčina soupeře v Duelu, ale také celkové klima mezi soutěžícími. Část ženského osazenstva trpí žaludeční nevolností a pánové na sebe silácky poštěkávají. Až na mimoidního Ládíka.

Hitparáda hysterek
Lucka se zhroutila během nevinné hry a oddala se usedavému pláči. Hysterická Eva přestává situace ve Vile zvládat, každou chvíli se dojímá a brečí, dali jí proto hračku oblíbeného Krtečka. V tu chvíli pláče i uštěkaná Romana, které pohled na hračku připomíná miminko. No to je tedy síla! Jako v ústavu pro labilní jedince.

V "teplém" Vladkovi se vaří Thomas

Vladko dává stále s okázalostí najevo, jak nesnáší namachrovaného fitkochytráka. "Thomas ve mě vyvolává nepřekonatelný odpor! Nechci cítit nenávist, ale nutí mě to," stěžuje si moderátorce Tereze.

Pepo, lezeš mi na nervy
Schytal to i nový soutěžící Pepa. Tentokrát od Mirky. "Když přišel superman, pokoušel se to tady stmelit a lezl mi tím na nervy,"  řekla lesbička Mirka s tím, že se mu to nepovedlo. "Takže není superman", dodala.

Zdenčin podivný důkaz lásky
Korunu tomu nasadila ukníkaná Moravanda Zdenička při výběru soupeře do Duelu. Podle očekávání si vybrala "počůranou" Nikol. Vzápětí však v ložnici vysvětluje Thomasovi, že těsně unikl vyřazovacímu hlasování. " Víš, já nevím, co se na Tebe dozvím venku, jestli budeme moc spolu žít, nemám v tebe důvěru." Na to, že svým hloupým flirtováním se slaboduchým svalovcem rozbila vztah s jeho Sandrou, nezní její slova příliš přesvědčivě.

LIKE