První píchání ve vile Vyvolených!


















Hvězdný reportér Thomas Kruchina (26) se dnes proměnil v Šípkovou Růženku. Pořádné píchnutí ho překvapivě neuspalo ale probudilo z ranní letargie! Svým žihadlem na něj přes všechna očekávání nezaútočil Vladko (35), ale rozlícená vosa. Bolestivou ránu mu musela vysát "máma" Romana!

A jelikož Thomas nikdy nenechá nic bez odměny, jakožto zdatný stylista se jí rozhodl dopřát parádní proměnu. Ta podle něj totiž byla opravdu potřeba: „Včera jsi vypadal jak komunistka roku 2013, připadal jsem si, jak kdybych přijel do doby komunismu,“ sdělil Romče rozsah estetického utrpení, které mu přivodila. Její účes mu připadal tak špatný, že jí dokonce podezíral z pobytu v Severní Korei!

Střihoruký Thomas zatočil s ofinou!

„Já nemám žádného kadeřníka,“ bránila se Romča nejdřív samozvanému stylistovi. „To je bohužel hodně vidět, ty vlasy jsou fakt tragédie,“ kroutil hlavou nevěřícně Thomas  a ihned se pustil do práce. „Aspoň nevypadáš už jako mrtvola,“ zhodnotil své dílo po chvíli. A povedlo se! Romana po jeho zásahu opravdu prokoukla.
Svěří mu do péče své kadeře i Vladko?

„Musíš o sebe začít pečovat Romčo, když jsi teď slavná celebrita! Už teď si slavná minimálně v Ostravě, když už ne v celé České republice,“ dopřál své zdatné zachránkyni hvězdnou radu Thomas, který se podle posledních informací z napadení bodavým hmyzem zotavuje více než úspěšně. Inspiruje se Romaninou proměnou i Vladko a svěří svou dlouhou chloubu do Thomasových rukou?

LIKE :-D




Změň slova, změníš svět! Podívejte se na dojemné VIDEO o síle textu!

















Slepý muž sedí na kartonu v tureckém sedu a vedle sebe má plechovku s drobáky a nápis: "Jsem slepý. Prosím, pomozte." Nic moc se ale neděje, ale pak k němu přijde žena.

Žena v zelených lodičkách, podle kterých ji slepý muž později pozná, když si na ně sáhne, mu otočí ceduli a fixou na ni něco napíše, a odejde pryč.

Najednou se ale slepci začnou hrnout peníze. Ani je nestačí sbírat. Mladá žena se pak vrací a dá se do řeči se slepcem. Ten se jí ptá, co udělala, že mu lidé najednou začali dávat peníze.

"Je nádherný den a já ho nemůžu vidět" odpověděla žena, usmála se a odešla. Video otvírá debatu o tom, jaká je síla slov, která mohou mít obrovskou moc.

Podívejte se na dojemné video:


LIKE :-D




VIDEO: Pozor, miliony lidí po téhle reklamě přestávají jíst maso!















Něco takového, jako je poslední video od veganského fastfoodového řetězce, jste ještě neviděli. Podívejte se, stejně jako miliony lidí před vámi, jak to na naší planetě teď chodí s jídlem.

Zajímavý počin má na svém kontě fast-foodový řetězec Chipotle, který v uplynulých dnech zveřejnil animované video The Scarecrow upozorňující na špatné životní podmínky zvířat ve velkochovech. A pohled je to opravdu otřesný, proto je snad dobře, že se tvůrci klipu rozhodli pro animované záběry.

Velmi zajímavou a nenásilnou formou jsou zde zachyceny některé základní problémy, ke kterým ve velkochovech dochází, jako jsou minimální životní prostor pro zvířata, podávání hormonů a antibiotik a špatné zacházení.



LIKE :-D




8 věcí, které jste rozhodně nevěděli o McDonald's!



















1. McDonald's původně neprodával hamburgery, ale hot dogy.

2. Každý osmý pracující Američan byl někdy zaměstnaný právě u McDonald's.

3. Caesar salát od mekáče má vyšší kalorickou hodnotu než hamburger.

4. Každých 14 a půl hodiny se ve světě otevře další McDonald's.

5. Restauranty McDonald's nakrmí každý den přes 68 milionů lidí. To je víc, než je obyvatel ve Velké Británii.

6. Mekáč je vůbec největším distributorem hraček na světě.

7. Znak McDonald's je mezi lidmi po celém světě známější než znak kříže.

8. Britská královna vlastní mekáč hned vedle Buckinghamského paláce.
LIKE :-D




Vladko zalezl! Vilu ovládl hvězdný reportér Thomas!

















Nad Vilou se stahují temná mračna! Veterán VyVolených Vladko (35) se tváří, jako kdyby mu rozštípali na třísky milované křeslo nebo ho přinejmenším obrali o gumové medvídky. O místo na výsluní ho nepřipravil nikdo jiný než hvězdný reportér Blesku Thomas Kruchina (26)!

Doby, kdy všichni obyvatelé Vily vzhlíželi k Vladkovi jsou pryč! Zakaboněný matador reality show dnes strávil dobrou část dne v zatrpklé náladě zalezlý v ložnici, kde se krmil cukrovím. I když dosud dělal, že má nad všemi navrch, začíná mít o svou neochvějnou pozici zřejmě strach!

Dočkáme se dalšího z Vladkových pověstných výbuchů?
Nyní ve Vile probíhá hvězdná diskuze, ve které Thomas Kruchina radí VyVoleným, jak zúročit potenciál, který získali díky zviditelnění v reality show. Vladko na jeho dotazy odpovídá jen velmi neochotně a jeho tmavé obočí se sbíhá v zlověstném, zamračeném úhlu.

Nenávist, nebo přitažlivost?
Vladkovi se pozornost, kterou si Thomas získal u ostatních, protiví, po samotném hvězdném reportérovi nicméně lačně kouká! „To je dáreček pro mě?“ prohlížel si zálibně nového návštěvníka včera. Pak si ho dokonce snažil získat dekou, kterou mu dal kolem ramen!
LIKE :-D




Homofob Thomas krutopřísně ztrestal hvězdného reportéra! Víme, proč!

















Ještě ve vile není ani den a už to pěkně schytal! VyVolený Thomas Kruchina (26) nedopatřením zabrousil na zakázané téma a navíc dnes nad ránem při úklidu usnul. Produkce nechala jeho největšího odpůrce Thomase Castella (38), který je proslulý pro svou nenávist k gayům, aby ho přísně ztrestal!

„Odevzdáš veškerou kosmetiku, fén i kulmu a necháš si jen kartáček a pastu na zuby. Ostatní ti nesmí nic půjčovat!“ zazněl příkaz z režie. „Mě to nevadí, jsem krásný i bez toho,“ nenechal se vykolejit Thomas, i když na jeho tváři bylo patrné zklamání. Vstup do vily ho vyčerpal a tak byl ranní spánek nevyhnutelný!

Thomas se ve vile už stihl i zranit!

Thomas zařezával jako pařez! I za zvuku vysavače a dunící hudby z reproduktorů usnul jak miminko a probudilo ho až štípnutí vosy! „Bolí to dost a slušně mi to i otéká,“ svěřil se Romaně a ta mu pohotově ránu ústy vysála! „Když ti bude špatně tak řekni,“ ofoukávala zranění našemu reportérovi starostlivá Lucka (26). Je tohle poslední patálie, která ho ve vile čeká?

LIKE :-D




Konečně pořádné vzrůšo! Do Vily VyVolených putuje Zdeněk Macura

















Ve Vile VyVolených se ale dějí věci. Poté, co se k soutěžícím nastěhoval redaktor konkurenčního média Thomas Kruchina, který zřejmě motá hlavu citově vyprahlému Vladkovi, jejich obydlí navštíví i hvězda na slovo vzatá – Zdeněk Macura (39).

Fanoušek zpěvačky Ivety Bartošové, který bojuje za práva žen, se do vily ale bohužel podívá jen na chvíli, a to zítra po poledni. Soutěžící tam bude informovat o týrání žen. „Macura se zdrží jen na pár hodin a promluví o týrání žen,“ uvedl zdroj z TV Prima.

Škoda že Zdeněk ve vile nesetrvá delší dobu. Dívky by jistě návštěvu samce opěvujícího ženy ocenily.

LIKE :-D




Thomas nastoupil na VyVolené a rozbrečel Evu: Spala jsi s Rosenbergem?

















Vila VyVolených tenhle víkend zažívá pořádný vichr! Jako tornádo do ní totiž vtrhnul hvězdný reportér Blesku Thomas Kruchina (26). Stačilo pár hodin a už má na kontě první eskapády! Romaně (32) chtěl ostříhat ofinu a Eva (23) po jeho zvídavých dotazech spustila dokonce slzavý vodopád! O co šlo?

Romana svou hřívu před nenechavými tlapkami samozvaného stylisty Thomase K. uchránila. O dost hůř ale dopadla Eva, tu svým na první pohled nevinným dotazem, jak to má s Robertem Rosenbergem rozplakal! „Já nejsem žádná pornoherečka,“ otírala si oči Eva. „Mě to spíš zajímalo z hlediska toho jeho velkého mužství,“ omlouval svou zvědavost Thomas.

Romano, zdrhej zpátky na Stodolní!
Romana Thomasovi K. nicméně neutekla ani po ránu: VyVolení řešili truchlícího Thomase, který se před světem zavřel v potemnělé ložnici: „Vystajluj se jako Zdenička, vem si paruku a skoč tam na něj!“ poradil jí nově příchozí expert na léčení zlomených srdcí. Ta však jeho návrhu odolala a Thomas si tak musel vyrobit náhradní Zdenu ze starých hadrů!
LIKE :-D




Za vším hledej erotiku


















Erotika hýbe světem. 
Pojďte se podívat, kde všude můžete narazit na erotické výjevy












LIKE :-D




VyVolený Thomas v troskách: Ve dvou týdnech přišel o druhý vztah!....a Zdenička má už jiného

















Pošahaná telenovela z vily pokračuje: Sotva VyVolenou Zdeničku (25) diváci vyšoupli na svobodu, ujasnila si silikonová samička, kdo za to může! Vinu nese milenec z vily Thomas (38)! Ten mezitím bez její přítomnosti ve vile bez přehánění zešílel a ztrácí kontrolu nad svým chováním. Jeho princezna si venku mezitím užívá s jinými!

„To, že jsem si našla cestu k Thomasovi, mi určitě ublížilo. Když jsem si vybírala soupeře do duelu, tak jsem zvažovala, že bych si vzala i Thomase,“ prozradila Zdena exkluzivně Blesku. „Ať už to je jakkoliv, já ho ráda mám, takže bych mu to nemohla udělat,“ argumentovala podivně plastová panenka z vily.

Je konec?
Bude bláznivá romance, která Thomase stála jeho předchozí vztah a patrně ho bude stát i poslední zbytky zdravého uvažování, po soutěži pokračovat? „Je to vztah z vily, znám Thomase jen z vily. Neznám Thomase jaký je venku, neznám jeho minulost úplně do detailů,“ svěřila se nám po duelu Zdeňka. „Sama jsem zvědavá, jestli se sejdeme!“

Thomas v troskách!
Potom, co strávil noc kvílením to polštáře a šmudláním obličeje její podprsenkou, se ubulený buldok rozhodl, že se se svou samičkou na svobodě spojí! Prostředkem pro komunikaci měla být kytka ze Zdenčina nočního stolku. Romantický rytíř se ji rozhodl zatížit taškou plnou ledu a vyhodit přes zeď z vily v naději, že tam jeho vnadná víla vyčkává a jistě ji najde!

Přijde o rozum?
„Stejně tu kytku rozdupu,“ vztekal se, když jeho důmyslný plán selhal. „Týden to vydržím, ale déle ne,“ dodal. Posledním hřebíčkem do rakve je u tohoto steroidového samce jak se zdá přítomnost hvězdného reportéra Blesku Thomase Kruchiny ve vile. „Já tu chci být, ale ne s těmi lidmi. Venku jsou jich 4 % a tady…Tohle není normální složení společnosti,“ vztekal se homofobní soutěžící dnes po ránu.

LIKE :-D




Selena Gomez’s Sexy Cutout Dress At Versace Show — For Justin Bieber?












































The 21-year-old singer took a break from her whirlwind ‘Stars Dance’ tour to take in the sleek and sexy Versace collection — and she looked like she belonged right on the runway with her show-stopping dress that put her assets on full display. Is Selena trying to get her ex Justin’s attention with her sexy ensemble?

Selena Gomez has been busy galavanting all over Europe while having a blast on her Stars Dance tour. The brunette beauty has even kept us updated by posting super-sexy pictures of herself on tour! However, the most recent picture of Selena in a black Versace cutout dress sure made our jaws drop — we wonder if her ex-boyfriend Justin Bieber had the same reaction!

Selena Gomez’s Versace Dress — Gomez Goes Goth In Sexy Cutout Dress

Justin has shown us his dark side, and now Selena has too! The “Come and Get It” singer has proven that she’s not afraid to get wild in Europe — especially when it comes to fashion. Instead of going for her usual sophisticated-glam vibe, she opted for a goth look, complete with deep red lips and dramatic eyeliner.

Selena is a big lover of Versace – she totally wowed us in a seriously sexy dress with a thigh-high slit at the 2013 VMAs on Aug. 25. Given her affinity for the brand, it comes as no surprise that she turned up to take in the Versace show during Milan Fashion Week on Sept. 20. In fact, she even posted an Instagram pic of herself unwinding with a glass of white wine with Miss Donatella Versace herself after the show!

Meanwhile, across the pond, Justin was spotted out with ex-girlfriend Jacque Rae Pyles on Sept. 14 in Las Vegas, signifying the two are growing closer. We think Selena sent Justin a pretty powerful message from all the way across the ocean with her dark, sexy new look!

Selena Gomez Misses Justin Bieber — Admits She’s A Hopeless Romantic

While in Italy, Selena had some time to sit down with Italian reporters and explain that she wishes to motivate women to love themselves and one another through her music. But her sensual summer hit “Come & Get It” clearly takes on a different tone. When asked about the song Selena admits it was a moment of weakness.

“I’m a hopeless romantic,” Selena confessed. “I’m very weak and I fall apart when need be.”

Even if Selena isn’t super strong when it comes to love, we don’t think it was weak of her to strut the streets of Milan with this daring new look! She is totally taking control of her romantic destiny by sending Justin a very sexy message. Good for her!

What do YOU think, HollywoodLifers? Do you approve of Selena’s goth look? Let us know!



LIKE :-D




Proč lidé nesnášejí NĚMČINU? Koukněte na vtipné VIDEO!

















Německý jazyk ve světě není zrovna nejoblíbenější.

Němci mají často krkolomné výrazy, jejich slova jsou spojením i několika nevyslovitelných slov dohromady.
A právě na tento jev odkazuje následující video, které němčinu srovnává s jinými, zvukomalebnými jazyky.
Podívejte se také na to, jak zní v němčině v jiných jazycích často krásná, romantická slova. A rozmyslete si, jestli opravdu chcete začít navštěvovat jazykový kurz tohoto tvrdého jazyka.

Hezkou zábavu!


LIKE :-D




Jak se vám líbí? Muslimský svět si volil svoji vlastní Miss World, vítězka je z Nigérie


















Protože oficiální akce s názvem Miss World v podstatě ignoruje muslimské zvyky a tradice, uspořádali si přívrženci islámu svoji vlastní volbu nejkrásnější ženy světa. Světová muslimská nadace uspořádala třetí ročník muslimské Miss World v indonéské Jakartě a vítězkou se stala Obabiyi Aishah Ajibola z Nigérie.

Soutěže se účastnilo celkem dvacet dívek z Indonésie, Íránu, Malajsie, Bruneje, Nigérie a Bangladéše. Muslimská nadace je organizací muslimských žen, které akci uspořádaly na protest proti oficiální Miss World, která se koná 28. září na Bali.

Ženy, které se účastní volby, jsou oblečeny podle tradičních muslimských zvyklostí a jsou zkoušeny ze znalostí muslimských zvyků, vzdělanosti a znalosti koránu. Mezitím se ukázalo, že oficiální Miss World čelí hrozbě teroristického útoku, radikální muslimové proti ní stejně jako každý rok protestují. Britská ambasáda varovala organizátory akce, že letos jsou výhrůžky míněny vážně.






LIKE :-D




VAU! Podívejte, v jaké KOČKY se změnilo těchto pět roztomilých andílků!

 5ANGELS 
5Angels....zamlada


















Holčičky ze skupiny 5Angels slaví úspěchy po světě. Ale poznali byste je ještě vůbec?

Pohádkový úspěch české teenage formace 5Angels roste doslova ze dne na den! Jen před pár týdny ji oficiálně představili jako svůj nejnovější objev elitní britští manažeři, zastupující i světoznámý boy band One Direction. Vzápětí děvčata odpremiérovaly ve velkém stylu videoklip „World Domination", který natáčely v Lonýně. Na začátku léta přidaly vystoupení na britském Sundown festivalu i Allstars Summer festivalu, kde zazářily po boku hvězd Jassie J a Union J!

Po hvězdném létě boduje talentovaná pětice opět. Tentokrát ne na pódiu, ale před televizními kamerami. 5Angeles přijaly pozvání do jedné z nejsledovanějších show (průměrná sledovanost 1 epizody se pohybuje mezi 8 a 12 milióny diváků) britské televize BBC s názvem Blue Peter, kde zazpívaly právě svůj aktuální hit „World Domination".

...... a nyní


















Pořad Blue Peter britského kanálu CBBC (Children´s BBC) píše svou historii už od roku 1958 a díky svým více než čtyřem tisícům odvysílaných epizod nese titul nejdéle vysílané dětské televizní show světa. Každý měsíc přivítá hosta, který aktuálně září v anglickém showbyznyse. Pozvání do této relace přijala taková jména jako Madonna, Michael Jackson, Whitney Houston, ABBA, Elton John, Emma Watson, Miley Cyrus, One Direction, Justin Bieber či Jessie J.



Aby toho nebylo málo, už 12. října čeká děvčata vystoupení na jednom z největších Open Air s desetiletou tradicí – BIG GIG ve Wembley Aréně po boku dalších aktuálně nejlepších a nejžádanějších hvězd britské hudební scény. Vzápětí se začnou připravovat na společné koncertní turné s úspěšnou chlapeckou skupinou Union J, známou ze zpěvácké soutěže X-Factor. Na cestách s boy bandem, který je jedním z největších objevů současné britské popmusic, stráví 5Angles celé dva měsíce.
LIKE :-D




Hvězdný reportér Blesku Thomas je ve vile! Těšte se na to tóčo!












Chvíli po emocemi nabytém duelu, ve kterém vypadla ušišlaná Zdeňka, se VyVolení dočkali dalšího překvápka. Do vily nakráčel hvězdný reportér Blesku Thomas Kruchina! To bude teprve tóčo! Černovlasého krasavce ale ostřílení obyvatlé přijali s otevřenou náručí. Jediný, kdo ho přivítal spíš jen ze slušnosti, je homofob Thomas, který pak celý večer pokračoval v pláči do polštáře!

S napětím očekávaný příchod Thomase Kruchiny do vily VyVolených je tady! Obešel se ale bez větších excesů, největším překvapením byl asi afektovaný gay Vladko.

Naopak další rána pátečního večera přišla pro homofobního goriláka Thomase, který se po odchodu své oblíbené Zdeňky musí vyrovnat s další „křivdou“. „Bože, on je gay! Poslali nám sem dalšího...," hlesl. Na víc se nezmohl a nejspíš pokračuje v usilovném pláči do polštáře.

Hvězdný reportér Blesku si se všemi podal pravici, pozdravil se a během chvilky se otrkal. Mohla tak začít živelná diskuze, vysvětlování pravidel a tamních vztahů. Všichni, kromě domácího Thomase, jsou z příchodu nového člověka do vily nadšeni.

Nadšený Vladko
Vladko předčil očekávání a nevzteká se jako afektovaná holčička, naopak je za nový přírůstek rád. A jak se zdá, padl mu Thomas do oka. „To je dárek pro mě?“ ptá se nahlas u stolu, kde všichni společně popíjí a pokuřují.


Uplakaný Thomas
Zatímco ostatní se baví a intimně se sbližují s jejich novým spolubydlícím, plešatý Thomas nasadil kapuci a pláče na terase. Zřejmě, aby vzbudil u ostatních lítost. Věnuje se mu ale jenom Romana, která ho přesvědčuje o mužnosti a dalších věcech, které uplakanému chlapovi zvednou ego.

Hejno žraloků
Thomas se sice nezdá, ale ve svém kufru, který jediný si směl pro časově zatím nijak neohračenou cestu do Vily naplnit, ukrývá hejno žraloků. Soutěžící se ale nemusí bát o své životy, jde totiž o žraloky, kteří zdobí reportérovo spodní prádlo!
První v historii

Práce hvězdného reportéra vyžaduje být všude, kde se něco děje. A protože právě teď hýbe Českem reality show, neohrožený Thomas se rozhodl nastěhovat do Vily VyVolených!

„Kdybych si mohl vzít s sebou jen jednu věc, tak by to byl určitě zubní kartáček. Bez toho se opravdu neobejdu. Hned po něm následuje kaviárový krém, protože mám strašně suchou pleť, a fén na vlasy,“ svěřil se při vstupu do Vily Thomas, který je historicky prvním novinářem v reality show. Takže se můžete těšit na jeho reportáže, ve kterých odhalí, jací jsou VyVolení doopravdy.


Co  Thomas nesmí
Mluvit o ničem, co se od startu soutěže stalo venku
Nesmí informovat o oblíbenosti u diváků
Nesmí jim sdělovat výsledky z Duelů
Nesmí předávat soutěžícím žádné vzkazy
Nesmí mít hodinky, mobil ani žádný jiný komunikátor či elektroniku
Musí dodržovat pravidla pro soutěžící (např. nesmí nikoho fyzicky napadnout apod.)
zdroj: blesk.cz
LIKE :-D




Konečně holky, které si stojí za svou ženskostí: Sledujte sexy křivky dvou českých plus size modelek, které dobývají svět!


















Je to už pár let, co ve Španělsku přímo na přehlídkovém mole zkolabovala modelka trpící mentální anorexií. V nemocnici poté zemřela. Kvůli této aféře se modelingovému světu alespoň trochu otevřely oči. Od té doby se pro přehlídky Fashion Week v Madridu a Barceloně stanovuje minimální věk modelky 18 let a spodní hranice BMI.

A do popředí se začaly dostávat modelky plnějších tvarů (které nám ještě stále připadají dost hubené) a také modelky plus size.

V našem modelingovém rybníčku obecně, až na nějaké výjimky, práci dostávají modelky, které by se v zahraničí nechytly, právě kvůli tomu, že mají normální zadeček a protože jim nelze tak snadno napočítat obratle. Což je super. A ještě více super je, že se některé české modelingové agentury začaly zaměřovat na plus size modelky, které za hranicemi frčí už dlouho.

A právě do zahraničí, do velkého světového modelingu se podařilo prorazit těmto dvěma kráskám.

Barbora Bartáková (24) je jednou z těch šťastných, které se nemusí trápit hlady, a přesto se mohou živit modelingem. Rozhodně se nemůže „pyšnit“ mírami 90–60–90, zato může být hrdá na to, že ve světě prezentuje krásu českých holek takovou, jaká skutečně je. Nestydí se za slovanské tvary a je součástí sympatického trendu oslavování ženskosti a upozorňování na to, že dnešní společnost je nemocná. Že dnešní společnost má bizarní představu o dokonalostech ženského těla.

Barbora má velikost 42, prsa, zadek a charisma. Hurá.

Druhou velmi úspěšnou plus size modelkou je dvaadvacetiletá Veronika Nagyová. Její míry jsou 96–73–104 a měří 178 centimetrů, což je pro kategorii, ve které se nachází, ještě dost málo. S konfekční velikostí 40 by ji ale Karl Lagerfeld na molo nepustil. Blb.

Veronice může být Karlík u zadečku, stejně jako Barbora si i ona ze svých špíčků udělala přednost a zvesela si létá po světě a živí se svou sexy postavou a krásnými rysy ve tváři. Vychrtlinkám se může jen smát. Váha totiž není jediná věc, kterou se od klasických kostřiček liší. Veronika je díky pravidelnému přísunu potravy psychicky v pohodě.

Jsou Bára s Veronikou prvními vlaštovkami? Můžeme se těšit, že přehlídková mola a titulní strany časopisů zaplní konečně ženy, které nevypadají jako Ondřej Ruml po střevní chřipce? Kéž by.











LIKE :-D