Thomas jí ve vile staví pomník, Zdena půjčuje prsa jinému! Hvězdný reportér v šoku!


Ještě se za ní ani nezabouchly vrátka vily a už půjčila své výstavní silikony do ruky jinému! Na lásku zapomeň Thomasi! VyŘazená VyVolená Zdenička 
(25) před dvěma dny opustila vilu a od té doby nezřízeně řádí! Hvězdný reportér Blesku se ve vile nestačí divit!


Na internetu se objevily fotky odhalené Zdeny (25) v doprovodu neznámého muže. Podle výrazu na fotce jí steroidový svalovec Thomas ani přinejmenším nechybí. To však náruživé samičce Zdeničce ani přinejmenším nestačilo. S chutí strčila jazyk do krku neznámé slečně!


Zblázní se Thomas až tohle uvidí doopravdy?
Její vyvolený Thomas mezitím ve vile tupě civí do její fotky, vyrábí z hadrů její figurínu, při jídle dává ochutnat imaginární Zdeničce a dokonce ostatní VyVolené pozval i na její pohřeb! Už teď to vypadá, že definitivně zešílel! Co se může stát, až se dozví, co se venku děje?
LIKE :-D




Thomas ovínil Vladka! Exkluzivní zpověď o španělském milenci: Masochistický vztah!

Tihle dva sice přáteli podle všeho nikdy nebudou, ale víno jazyk rozváže opravdu komukoliv: Hvězdný reportér Blesku Thomas (26) naléval a Vladko se dopodrobna rozpovídal nejen o španělském milenci. Přečtěte si exkluzivní zpověď veterána VyVolených přímo od našeho člověka ve vile!

Že je Vladkovu příteli bez dvou šedesát let víme! Thomase zajímalo, co na o tolik starším muži pohledného soutěžícího přitahuje: „Vypadá opravdu dobře. Věnuje se plavání, šermuje a píše. Pořád mě něčím motivuje. I když je katolického vyznání, má židovské předky.“

Masochismus jako základ vztahu!

„Mě přitahuje jejich myšlení, židé jsou hodně chytří lidé. Já musím vždycky k někomu vzhlížet, je to masochismus! Musím si z člověka něco brát, aby mě přitahoval,“ svěřil se zvídavému Thomasovi Vlado. Co z něj ještě hvězdný reportér zvládne vytáhnout?

LIKE :-D




Nejtupější blondýna z Prostřeno: Připomeňte si Nikolu z Turnova, jejíž šílené vaření se stalo hitem internetu

V zábavném pořadu Prostřeno už vystoupila spousta podivuhodných osob, nad kterými by Gustav Jung hodně kroutil hlavou. Jednou z nich je i Nikola Bartošová z Turnova, která během vaření předvedla takovou sérii šíleností, že jí je odpustíme jenom proto, že jmenuje Bartošová.

Vyučená servírka si pro své hosty připravila tříchodové menu, ale už při přípravě kachny dokázala, že u ní se nikdo dobře nenají. Kachnu rozmrazovala vařící vodou, nedokázala poznat, co je celer a co petržel, a kachní prso považovala za srdce.

Její manipulaci při oddělování jednotlivých částí kachny by jí mohl závidět i střihoruký Edward. Nikola se nejprve do kachny zabodla svými drápy, které jí zřejmě zapůjčila Rihanna, a pak si na nebohou drůbež vzala tupé nůžky.

Hosté den, kdy tahle myslitelka vařila, hodnotili jako zatím to nejhorší, co si mohli představit. 

Ostatně, přesvědčte se sami.

LIKE :-D




Nela Slováková: Sex jen za dvacet eur a bez kondomu! Doufám, že mu zčerná pindík!

Sedím kolem 3. ráno na Mallorce na terase a cpu do sebe po celým dnu nějaký jídlo, vychutnávám si klid a těším se do postele.

Co však nevidím? Totálně vyžraná a tlustá, pardon za ten výraz, „negryně“, nechutná až za roh, postávající u silnice… Oukej, říkám si, klasika, obzvlášť tady na Mallorce po setmění… Ničím jiným si tady tahle individua nevydělávají…

První „oběť“ ji odmítla. Řekla bych muž kolem čtyřicítky, možná ženatý.

Druhý její vyhlídnutý už však neodolal. Tomu klukovi bylo maximálně třiadvacet. Celkem sympatický, blond, svalnatá postava, hezky oblečený a namol, ale že by nevěděl, co dělá, to teda ne. Říkám si, PANE BOŽE, copak tenhle „fešák“ to má zapotřebí??

Odtáhla si ho k nám pod balkon, takže jsem zpovzdálí mohla sledovat, co a jak a za kolik. Za 20 € (ani nemůžu uvěřit, že to je vlastně jen za 500 Kč) jí ten magor strčil svýho ptáka do její špinavé k****!!! Podotýkám, že BEZ KONDOMU, což jsem z jejich konverzace jasně slyšela!

A závěr?? Přeju mu, aby mu ten jeho pindík upadl a zčernal, a ze všech chlapů je mi akorát na blití!!!! Protože KAŽDÝ Z VÁS jste to někdy zkusil/zkusíte!

Ať na ulici, nebo v „čistém“ bordelu, kde mají všechny holky určitě testy na všechny nemoci, jak jistě tvrdí!!!! A každej jste stejnej. Omlouvám se samozřejmě tomu jednomu z tisíce, že mu křivdím. Víc vás rozhodně není.

Lituju, že jsem se nenarodila jako lesba…

Vaše Nela



LIKE PRO NELU :-D




Neskutečné! Tento Američan popírá gravitaci

Zákony gravitace jsou pro japonského tanečníku tabu. Keniči Ebina uchvátil Ameriku svým tanečním uměním, kdy zákony gravitace doslova popírá. Díky svým schopnostem vyhrál talentovou soutěž America`s Got Talent.

Osmatřicetiletý Japonec se stal milionářem a získal kontrakt na vystupování v Las Vegas. Vše díky tomu, jak uchvátil publikum směsí robotického tance, hip hopu, pantomimy, laserové show a interaktivního videa. 

"Je to šílené," nechal se slyšet po vítězství neskutečně překvapený tanečník. Poděkoval všem, co ho v soutěži podporovali. 

Ostatně, přesvědčte se sami!

LIKE :-D




Zmlácený Lukáš o brutální bitce v metru: Kamarád ležel na zemi, nikdo mu nepomohl!

Drsná bitka v metru, při které padaly pěsti a kopance. Video zaplavilo internet a vzbudilo velký zájem. Skupinka kickboxerů napadala druhou skupinku opilců. Ovšem otázka je, kdo byl "v právu". Lukáš nemá pocit, že by s přáteli druhou partu přímo provokovali. Dle jeho slov se prát nechtěli. Reportérům televize Nova popsal svou verzi, co rvačce předcházelo, i jak dopadla.

Lukáš televizi Nova sdělil, že partičku kicboxerů se svými přáteli nijak neprovokoval. Uznává, že byli napití a dělali povyk. Což vyprovokovalo druhou stranu, aby je napadla. „My jsme se prát nechtěli“ říká Lukáš. Ale rváči napadli jednoho kamaráda z jeho skupinky, který se jich šel zeptat, jestli nemají problém...

Opilá partička pak vystoupila z metra. Lukáš si všiml, že jeden z jeho kamarádů zůstal zbitý ležet na zemi vagonu, vrátil se pro něj a přejel ještě jednu zastávku. Nikdo z cestujících nepomohl.

Brutální video se objevilo na Youtube už před osmi měsíci, jde o případ starý dva roky. 

LIKE :-D




Macura: Zachránce žen ve vile po nudné hře zasel zrno násilí!

Sotva přední ochránce českých žen Zdeněk Macura (39) vkročil do vily, samozvaná nástupkyně Ivety Bartošové Eva (23) ho samou láskou doslova smetla k zemi. „Tys mě přišel zachránit!“ skočila mu kolem krku „Džambulka“ Eva, a hned ho začala osahávat! Nelíbilo se jí totiž, jak má ochranitel něžného pohlaví nasazený port.

„Alkohol tu není, Iveta tu není, cola došla,“ uvedli soutěžící do neradostného stavu „zásob“ ve vile. A hned ho lákali do vířivky! Ten z nich byl naprosto zmatený! „Já jen vím, že jsou tady lidi, co nemají maily,“ děsil se představy delšího pobytu ve vile IT inženýr Macura.

Přišel vykládat o domácím násilí
Macura přišel do vily pohovořit o svém oblíbeném tématu násilí na ženách. Prý se budou hrát i modelové scénky! „Já nechci být Rychtář,“ děsila se Eva, která v kauze Ivety Bartošové figurovala především jako milenka italského hraběte Domenica Martucciho.

Romance pro Romanu!
To Romanu nově příchozí opravdu zaujal! „Já se na vás budu dívat. Ne, že byste se mi nějak líbil, ale já když vidím někoho z venku, tak z něj potřebuju nasát energii,“ propalovala ho žádostivým pohledem temperamentní Ostravačka. To ale neměla dělat! Žárlivá Eva se do ní okamžitě slovně pustila. Zdenda je přece jen její, takže se opovaž to zkoušet Romano!

Zachránce žen zaútočil nudou!
Ostatní VyVolené jeho přednáška o domácím násilí příliš nezaujala, některé z nich přednášející musel dokonce po jejím zkoušení probouzet! Pak se ale rozpoutalo opravdové rodeo. VyVolení měli diskutovat o násilných situacích ve vile a diskuze plynule přešla ve vlnu verbálního násilí - opět šlo o jeden z pověstných Vladkových výbušných výstupů!

Zdeněk před zlobou zdrhnul!!!
S Thomasem se do sebe pustili s takovou vervou, že samozvaný zachránce žen se před jejich řevem raději uklidil stranou! Tohle prostě rozsekalo i hlavního aktéra kauzy Džambulka! Zdalipak si potom, co dostal páteční sekec u Krause a pak tuhle nakládačku, další mediální masáž české veřejnosti odpustí?
LIKE :-D




Poznáte, kterým 5 celebritám patří tyto silikonové balony?

Slavné modelky, herečky a zpěvačky jsou světem slávy hnány k tomu, aby byly co nejkrásnější a nejzajímavější. Není proto divu, že se uchylují k tomu vystavovat svá těla do spárů plastických chirurgů, kteří z nich vytvářejí ač umělé, tak o něco blíže k dokonalosti směřující ženy.

Podívejte se na pět hvězd, které jsou svými silikonovými ňadry proslavené, a zkuste si tipnout, které z nich jaký hrudníček patří. Napovíme vám, že se jedná o Pamelu Anderson, Courtney Stodden, Victorii Beckham, Coco Austin a Tori Spelling.

Courtney Stodden

Pamela Anderson

Coco Austin

Tori Spelling

Victoria Beckham
LIKE :-D




VyVolená Lucie šokovala: Sado maso i sex s kamarádkou... a agamou?

Náruživá zrzka přitvrdila! Do série šokujících výroků o sexu VyVolené Lucie (26) ve včerejší Noční show přibylo hned několik perverzních přiznání: Slabost pro sado maso, sex ve třech a sklony k nymfomanii! Hvězdnému reportérovi Thomasi Kruchinovi se ve vile přiznala, že na internetu ulovila i patnáctiletého...

Škoda, že vilu opustil její vrchní „ošvihávač“ Martin (23), jinak bychom patrně uzřeli některé z portfolia jejích oblíbených praktik naživo. I přes jejich neustálé popírání vzájemné přitažlivosti to mezi nimi jiskřilo jako mezi napruženými dráty vysokého napětí! Zejména, když došlo na švihání plácačkou!

Drsný sex!

„Líbí se mi, když cítím bolest,“ svěřia se Lucie. „Přišlo mi, že to má ráda tvrdě, že se jí líbí to mlácení,“ potvrdil Agátě v Noční show vyřazený Martin. Divoženka Lucie ve vile například už také prohlásila, že sex mívá i 20x denně, předehru považuje za zbytečné zdržování a partnery loví i na internetu!

Na hraně zákona
Na internetu se Lucie v devatenácti seznámila i s mladíkem, kterému v té době ještě nebylo ani patnáct. Jak vyprávěla Thomasovi Kruchinovi, vše prasklo, když se mladík dlouho zdráhal přijet z Prahy za Lucií do Pardubic. Pak pozval Lucii na oslavu svých sedmnáctých narozenin. Když přijela do Prahy, dozvěděla se, že její objekt zájmu slavil teprve patnáctiny! Problémům se zákonem unikla jen o fous... 



Sex ve třech…a s agamou?!!
„Měla jsem i sex ve třech. S přítelem a kamarádkou,“ odrovnala Lucie soutěžícího Mirka. Ten nespoutanou cvičitelku šelem psovitých okamžitě konfrontoval s dotazem, jestli měla sex se zvířaty: „To by mě ani nenapadlo, takovou úchylku nemám, že bych třeba vzala agamu a..,“ červenala se zaskočená Lucka.
LIKE :-D




Ostuda na Talentu! Naštval se i Slávik: Mareš se vysmál a urážel soutěžící!

















Byl Leoš Mareš opilý? Porotce Česko Slovensko má talent těžce nezvládl svou roli. Jeho nevtipné vtipy a záchvaty smíchu uváděly v rozpaky i Lucii Bílou a Jaro Slávika.

Leoš Mareš nahradil v porotě soutěže Martina Dejdara a možná si ukousl příliš velké sousto. Po nevalném pěveckém vystoupení kadeřnice Shirley předvedl Mareš mnohem horší selhání jako porotce. Do Shirley se navážel kvůli jménu i profesi. Svým vtipům se Leoš chlámal sám za nevěřících pohledů obou zbývajících porotců i nešťastné soutěžící.

Urážky soutěžících
Shirley, krycí jméno zpěvačka“ svému vtipu na film Zohan, krycí jméno kadeřník se smál Leoš sám. Soutěžící pak oslovil Zohanko a vymlouval se, že se přeřekl. Lucie Bílá se za něj vyděšené soutěžící omlouvala. Mareš se dusil smíchy a na Luciiny dotazy, co s se s ním děje, nereagoval.

Tanečník Mrci
Mareš se nedokázal dát do pořádku ani do vystoupení dalšího soutěžícího, tanečníka, Marka Martinka,  který si říká Mrci. Mareš znova spadl smíchy pod stůl a zmohl se jen na „To si děláš p**el?“ a na to se ho zeptal, jestli ho stříhala Zohanka...


Co to s Marešem je?
Skoro to až vypadalo, že Mareš usedl do křesla porotce v podnapilém stavu. Alespoň takový dojem by mohli mít ti, kteří ho neznají a nechápou jeho leckdy zvrácený humor. Konec konců, nebylo by to poprvé, kdy Mareš přišel do vysílání podnapilý. Pravidelní posluchači jeho ranní show na Evropě 2 by si jistě pár případů vybavili.

Podle televize Prima, se na Marešovi podepsala únava přepracování. "Natáčení Talentu, které je 8 dní v kuse, i 14 hodin denně je opravdu psychicky i fyzicky náročné, a to nejen pro soutěžící, ale také pro porotce." uvedla Lucie Jurčáková z Primy.

LIKE :-D




Opravdu děsivé a brutální video! Kalousek zpívá v tramvaji o bídě, která nás čeká

















KOMENTÁŘ: V hlavní roli slivovice, tramvaj a Miroslav Kalousek. To nemohlo dobře dopadnout! Politici před volbami rádi předvádí svou sounáležitost s „prostým“ lidem a lídři TOP 09 ostrý start předvolební kampaně vyšperkovali k dokonalosti. V tramvaji a za zpěvu lidových písní.

Ano, vidět rozveseleného knížete Schwarzenberga a další elitní představitele TOP 09 včetně stínového předsedy Kalouska v tramvaji se poštěstí málokdy a nepřející člověk by mohl namítnout, že se jedná o čistý předvolební populismus.

Ale právě „oblíbený“ exministr financí Kalousek projevil během jízdy ve speciální lince pražské tramvaje, kterou TOPka zahájila svou předvolební kampaň, nebývalý smysl pro černý humor.

I když před kamerami na rozdíl od knížete Karla odmítl slivovičku, zapěl spolu s doprovázejícími hudci zvesela píseň, jejíž slova „těžko se nám bude žíti, když nebude za co píti,“ jakoby vystihovala pocity mnoha lidí, kteří za poslední roky přišli o práci. U představitelů TOP O9 by ovšem pěvecké „výkony“ neměli překvapovat.

Nyní trestně stíhaná exministryně obrany Parkanová zapěla svého času píseň na podporu umístění amerického radaru v ČR, poslanec TOP 09 Korte zapěl přímo ve Sněmovně a na podporu neúspěšné prezidentské kandidatury Karla Schwarzenberga zapěli představitelé intelektuálního spolku přátel „kvalitní“ literatury. Když nic jiného, zpěv jde lídrům TOPky od srdce. Třeba to voliči ocení…


LIKE :-D




Nesoudný ctitel Bartošové Macura: Kraus ze mě udělal blbce! +VIDEO



















Všichni čekali, že obdivovatel Ivety Bartošové (47) řekne v »Show Jana Krause« něco převratného! To se ale nestalo. Zdeněk Macura (39) se snažil mluvit, ale Jan Kraus (60) mu pořád skákal do řeči. „Nedal mi prostor a vlastně mě zesměšnil,“ řekl Macura.

Obdivovatel Bartošové se do populární talk show přihlásil sám. Chtěl totiž říci řadu důležitých věcí (tedy alespoň to tak vypadalo), které se týkají života Ivety s jejím současným partnerem Josefem Rychtářem (55).  Kraus si ho tedy pozval! „Celkem jsem byl u něj hostem asi dvacet minut, ale do televize se dostalo jen osekaných osm minut,“ postěžoval si Macura.


„Bojoval jsem o to, abych si mohl celé vystoupení natočit na kameru. To mi nedovolili. Chtěl jsem, abych viděl před střihem celý záznam. Také nesouhlasili,“ rozčiluje se Zdeněk. Chtěl prý mluvit, ale nešlo to. „Moc jsem toho neřekl, já vím… Ale nechtěl jsem si prostor vybojovávat za každou cenu,“ okomentoval  Krausovu snahu se strefovat do jeho osoby.

Jak nicméně můžete vidět ve videu, pokud někdo působil poněkud zmateně a nepatřičně, byl to jedině Zdeněk Macura. Jan Kraus, který ho převyšoval v pohotovosti i výřečnosti několikanásobně, jen dělal svou práci a snažil se korigovat Macurovy absolutně zmatené výroky. Kraus tedy rozhodně Macuru nezesměšnil. Ctitel Bartošové to totiž zvládl úplně sám.
LIKE :-D




Děsivý plán egyptských úřadů: Chtějí dohnat Petra k sebevraždě?!

















Ani 54 dní od smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) z Karviné na dovolené u Rudého moře se egyptská strana stále nevyjádřila. A otec rodiny Petr K. (35) už si začíná myslet, že proto, aby ho dohnali k sebevraždě! »Věznění« v Hurghadě snáší čím dál hůř...

Petr v případu figuruje stále jako svědek, nesmí vycestovat a má zůstat v Egyptě nejméně do 3. října. Termín ovšem může být prodloužen až do 3. listopadu! Proč Petrovi nedovolí odletět domů? „Myslím si, že mě drží v takové nejistotě proto, abych se sám zabil. Vědí, že jsem to neudělal a neví, jak to vyřešit,“ šokuje Petr K.

Nahrává tomu i zabavení jeho léků na vysoký tlak. „Prý jako důkaz! Přitom oblečení, co měly holky na sobě, tam nechali,“ zlobí se. Doufá snad egyptská policie, že si Petr sám sáhne na život? „Netuším, ale vím, že už tu nikomu nevěřím. Chci jen znát pravdu o smrti mých holek,“ pláče Petr.

Egypt s Čechy nemluví

Záhadné úmrtí Petrových milované Moniky a Klárky je obestřeno tajemstvím. „Egypťani se mě jako svědka zeptali na pár nekonkrétních věcí a od té doby nic,“ říká Petr. Tamní kriminálka nekomunikuje ani s českou stranou, která navrhla jednání. Egypt o ně nestojí...
LIKE :-D




Panoptikum ve Vile: Thomas se dočista zbláznil! Mluví s podprsenkou Zdeničky

 THOMAS SE POMÁTL 
















Pro jedny láska hory přenáší... a jiným zase bere i to málo, co jim bylo shůry dáno. VyVolenému Thomasovi Castellovi (38) po odchodu jeho silikonové žabičky Zdeničky ujíždí půda pod nohama. Máme pro vás 5 nezvratných důkazů, že se tenhle svalnatý samec definitivně zbláznil!

Začalo to nevinně. Thomas chtěl své hrdličce po rytířsku poslat kytici za zdi vily. Jeho důmyslný plán přehodit ji za svou samičkou na svobodu obtěžkanou pytlem ledu bohužel selhal…


Castello se proto uchýlil k sáhodlouhým konverzacím s její fotkou. To by ještě tak divné nebylo, kdyby posléze nehovořil i…


…s její podprsenkou, do které si ustlal. Zdeňka mu možná mohla nechat nějakou vkusnější, ale vzhledem k tomu, že Vilu prý opouštěla s 58 korunami, nemůžeme jí mít úplně za zlé, že si své lepší prádlo sbalila sebou.


Jenže to by nebyl Thomas, aby mu i podprsenka na běžné poměry opravdu nadstandardních rozměrů nebyla pro jeho romantické žvatlání málo. Dalším krokem byla výroba pěkné figurínky.


Ani to ale to zdrceného drsoně neuspokojilo. Ostatní VyVolené posléze pozval na štábem uspořádané poslední rozloučení se Zdeničkou.


Dle našeho názoru šlo však spíš o rozloučení s vlastní příčetností. Drž se, Thomasi!

LIKE :-D




Eiza Gonzalez Says She & Liam Hemsworth Are ‘In Love’









































Liam Hemsworth moves fast! Or at least, his new belle, Eiza, thinks he does! Eiza’s friends revealed that she and Liam are not only dating, but that they are also in love!

It hasn’t even been a week since he officially split from Miley Cyrus and Liam Hemsworth has already been spotted out with a sexy new woman. And what looked like just a steamy kiss might actually be much more according to Eiza Gonzalez‘s friends. Has Liam found another Miley?

Eiza Gonzalez’s Friends Reveal Private Life With Liam Hemsworth

Eiza’s friends are now saying that sparks were flying almost immediately when Eiza and Liam met, according to Life & Style.

“They met in Las Vegas at XS Nightclub during the Mayweather fight in the VIP section,” the friend tells Life & Style. “They spent that night together! Eiza says they are in love! They’ve moved really fast.”

You can say that again! Only one day after they were spotted together, Miley publicly called off her engagement with Liam on Sept. 16. That same day, Liam was with Eiza, and was later photographed kissing her outside her Beverly Hills apartment!

Liam Hemsworth: Eiza Gonzalez Reminds Him Of The ‘Old Miley Cyrus’

Perhaps Liam has a good reason for being attracted to Eiza — she reminds him of the way Miley used to be!

“All Miley’s friends are telling her that Eiza looks like an imitation of her — well, the old version of her before she cut her hair,” a source tells HollywoodLife.com EXCLUSIVELY. “Eiza looks so much like the old Miley, the way she was back when she and Liam first fell in love.”

Not only does Eiza have the same dark hair extensions and the same style Miley used to have, but she also has the same heart tattoo on her finger! Seems like Liam might still be hung up on Miley after all!

What do YOU think, HollywoodLifers? Do you think Eiza and Liam are really in love? Could you be in love with someone you have only known for a week?



LIKE :-D