iPhone 5s - představení

Tři dny s novým iPhonem úplně stačí na to, abyste zjistili, že Apple sice hraje na jistotu, ale přesto umí dělat skvělé věci. iPhone 5s měl přinést malá vylepšení a čtečku otisků prstů, o které jsme věděli skoro půl roku dopředu. Místo pomalé evoluce přišel téměř revoluční skok, i když pouze u procesoru.
iPhone 5s právem patří mezi nejlepší chytré telefon na světě. Jeho fotoaparát není tak dobrý jako u Lumie 1020, nemá takové možnosti nastavení jako libovolný telefon s Androidem, ale celé to dohromady výborně funguje. S obrovským ale – nesmí vám vadit malý displej, na kterém příliš často napoprvé nemusíte trefit správná tlačítka.

Apple představil tři barvy iPhonu 5s, ale zlatých a bílých kusů je mnohem méně než černých. Vlastně… Apple poprvé v historii nenabízí černý iPhone, ale pouze šedo-černý. Přední strana je monoliticky černá, jen s lesklým černým kruhem čtečky otisků prstů, ale záda telefonu kombinují černou s šedým kovem.
Vedle bílého iPhonu 5 vypadá novinka v šedočerném provedení ještě štíhleji a elegantněji. Naštěstí Apple rozměry přesně zachoval, a tak s novým iPhonem funguje veškeré příslušenství včetně pouzder nebo přídavných objektivů Olloclip.
Jedinou výraznou změnou ve vzhledu telefonu je tlačítko Home, které skrývá čtečku otisků, a dvojice odlišně zabarvených diod, jež slouží jako blesk fotoaparátu. Jak je u Applu zvykem, celý telefon je naprosto pevný, kompaktní a více než kdy dříve vypadá jako mimozemské komunikační zařízení ze sci-fi románů. Zadní strana už tak dobře nevypadá, ale většina majitelů iPhonů stejně nosí přístroj v pouzdru.

Nastavení s otiskem prstu

Stejně jako předchozí model je iPhone 5s možné aktivovat bez počítače, stačí mít nano-SIM s aktivovaným datovým tarifem nebo přístup k Wi-Fi. Celý proces aktivace je snadný pro nové uživatele i pro zákazníky, kteří přecházejí ze starších modelů. Při obnově obsahu jsem narazil na drobný problém v podobě staré verze Twitteru, která se automaticky neaktualizovala do nové podoby s povedenějším vzhledem, ale jinak bylo vše bez problému.
Samozřejmě že majitelé starších modelů budou muset chvíli bojovat s novým vzhledem operačního systému. Více než jasné barvy a plochý design bez stínů ale může uživatelům nejspíše vadit ztráta intuitivnosti. iOS 7 už nevodí uživatele tak za ruku a spoustu grafických prvků nahradil jen písmeny. Tento trend je jasně vidět u informací o počasí v oznamovacím centru, kde chybí obrázek s velkým číselným vyjádřením teploty.
Nejzajímavějším prvkem aktivace telefonu i jeho používání je seznámení čtečky otisků s vašimi prsty. Čtečka vyvinutá v Praze ve společnosti Authentec, již Apple před rokem koupil, si vyžádá několikrát opakované přiložení prstu na senzor – nejprve bez pohybu, poté z jiné strany tak aby čtečka poznala prst, i když vezmete telefon do ruky vzhůru nohama. Počet opakování se pohybuje někde kolem 15, zabere to ale jen minutu, možná dvě.

Mnohem více času ušetříte v následujících měsících a možná letech používání telefonu, když místo zadávání PINu na zamčené obrazovce jen necháte chvilku prst na tlačítku se senzorem. Radost z prvního masově nasazeného biometrického systému v telefonu však kalí skutečnost, že otisk lze nahradit pouze čtyřmístným pinem, který je navíc nutné zadat po každém restartu telefonu.
Zamknutí telefonu navíc není dokonalé. Pouhý den po uvolnění nového operačního systému už se objevil způsob, jak se na zamčeném iPhonu s iOS 7 dostat k fotoaparátu a všem uloženým snímkům. Tuto chybu Apple nejspíše rychle opraví, uvidíme ale, jak spolehlivá bude samotná čtečka. Už se mi během prvních tří dní stalo, že ani jeden z registrovaných prstů nechtěla poznat, pomohl až restart.
Update: mezi napsáním a publikací článku už došlo k "prolomení" zabezpečení s použitím "falešného prstuů - pro ošálení senzoru je nutné získat kvalitní otisk prstu.

Procesor s velkým překvapením

Apple představil nový procesor A7 s tím, že jde o první 64bitový procesor v chytrém telefonu. Tento krok vyvolal spoustu reakcí, protože tento typ procesorů nepřináší zásadní zlepšení výkonu ani možností pro vývojáře. Podle odhadů může přechod ze 32 na 64bitovou architekturu zvýšit výkon maximálně o 10 procent. Apple však zrychlil svůj mobilní procesor na dvojnásobek. Klobouk dolů.
Další novinkou je koprocesor, který se stará o komunikaci se senzory v telefonu podobně, jako to dělá procesor v telefonu Moto X od Googlu. Zajímavé na procesoru Apple A7 je i to, že jej vyrábí Samsung, který s vlastními procesory Exynos s 8 jádry v podstatě neuspěl a ve většině světa dodává své nejlepší telefony s čipy Snapdragon od Qualcommu.
V praxi je telefon opravdu rychlý a plynulý – nový operační systém je přitom náročný, iPhone 5 se pod nároky iOS7 občas zadrhává, a to u produktů Apple není zvykem. Vysoká rychlost procesoru je znát i při práci s obrázky či natáčení videa a samozřejmě také ve videohrách.
Zvýšení výkonu neznamená horší výdrž baterie, alespoň teoreticky. Při neustálém zkoušení nových funkcí, používání fotoaparátu a hraní nové verze Angry Birds se těžko měří výdrž v běžném provozu - za pár dní budu vědět více.

Fotoaparát skoro stejný

Apple v podstatě změnil vnímání mobilní fotografie, ale vrchol jeho éry přišel s iPhonem 4S. iPhone 5 ani iPhone 5s už nejsou jednoznačným lídrem kategorie. Apple u nového modelu zvýšil světelnost objektivu a použil větší snímač, ale v běžném provozu nenajdete rozdíl mezi loňským a letošním modelem. Oba iPhony však stále fotí stále velmi dobře a iPhone 5s si o něco lépe poradí se záběry za šera nebo při focení s bleskem, ale zlepšení není zásadní.
Srovnání snímku v šeru mezi iPhone 5s, Galaxy S4 a iPhone 5
 Srovnání snímku krajiny za soumraku, zleva iPhone 5s, Galaxy S4 a iPhone 5
 Zkušební obrázky dokonce ukázaly, že při focení s bleskem lépe zaostřil iPhone 5 a snímek z Galaxy S4 byl nejostřejší. Navíc Nokia, Sony nebo LG to u svých vrcholných modelů umí focení v šeru i s bleskem ještě lépe.
Srovnání snímku v šeru s bleskem mezi iPhone 5s, Galaxy S4 a iPhone 5
Srovnání snímku s použitím přisvětlovací diody za šera, zleva iPhone 5s, Galaxy S4 a iPhone 5
Jiná situace panuje u videa. Tam Apple boduje schopností natáčet video s rychlostí 120 snímků za sekundu. Sice jen v rozlišení 720p, ale přesto jsou výsledky výborné. Jinak jsou možnosti fotoaparátu stále omezené, alespoň se základním ovládacím softwarem od Applu. Ten přidal možnost fotit ve čtvercovém výřezu a přímo přidávat filtry či snímat až 10 obrázků najednou a vybrat nejlepší, konkurence ale nabízí více funkcí.

Velký (subjektivní) problém s velikostí

Apple iPhone 5s má z mého pohledu jediný nedostatek – velikost displeje. Obrazovka s úhlopříčkou 10 centimetrů ještě před dvěma lety mohla působit jako obrovská, ale dnes už nestačí. Zvláště ve spojení se softwarovou klávesnicí od Applu, která zarytě trvá na vyťukávání jednotlivých slov.
Automatické opravy na iPhonu byly kdysi zjevením, ale dnes ve srovnání i s Windows Phone, natož s Androidem, zaostávají. Klávesnice od Applu nenabízí možnost výběru z více variant slova, nenabízí automaticky další slova, a jen pokud se k opravenému slovu vrátíte, ukáže možnost vrátit se k původnímu vyťukanému textu a ukáže ještě jednu variantu opravy.
Pro mě po více než roce používání opravdu velkých telefonů, včetně Galaxy Note 2 a 3, je obrazovka iPhonu téměř klaustrofobická. Už u iPhonu 5 jsem měl problém trefit miniaturní tlačítko smazat v oznamovacím centru. To je v iOS7 větší, ale nepřesné dotyky mě pronásledují téměř všude, hlavně v levém horním rohu, kde bývají důležité ovládací prvky. Kvůli malým rozestupům mezi tlačítky jsem tak několikrát přišel třeba o rozepsaný komentář na Google Plus.
Zároveň však platí, že spousta lidí dává přednost menším telefonům. V takovém případě aktuálně neexistuje lepší telefon. Apple přišel o spoustu technologických výhod a softwarově se více méně jen dotahuje na konkurenci, ale zůstala mu jiná výhoda – perfektní vyladění nového modelu ve spojení s operačním systémem.
A to je věc, za kterou desítky milionu lidí rády zaplatí cenu, jakou si Apple řekne. I když to v Česku znamená asi 18 tisíc za nejlevnější model a výlet do Německa nebo nutnost čekat nejspíše až do listopadu.

Apple iPhone 5s
Nejnovější generace chytrého telefonu od Applu
OS: iOS 7
Displej: 4" 1136 x 640 bodů
Procesor: A7 (64bit) + koprocesor M7
Paměť: 1 GB RAM, 16/32/64GB
Fotoaparát: 8 MPx
Rozměry: 123,8 x 58,6 x 7,6 mm
Hmotnost: 112 g
Cena: od 18000 (přepočet z Eur za 16GB model)
Bude se líbit
Zpracování
Čtečka otisků prstů
Výkon a plynulost UI
Může vadit
Malý displej (může být pro někoho výhoda)
Nedotažený iOS7
Vysoká cena

Verdikt
S přehledem nejlepší iPhone je zároveň nejlepší a nejdražší malý chytrý telefon na trhu. Pro jednoznačné ovládnutí trhu nestačí ani čtečka otisků ani obrovský výkon procesoru - větší zájem je o levnější telefony s větším displejem. Konkurence nabídne i kvalitnější fotoaparáty. Nikdo jiný však nemá tak vyladěný celek - hardware i software a služby.
LIKE :-D




Sexy holka, nabušená kára: Tomu se říká originální reklama na pitnou vodu!

Šestadvacetiletá Američanka Nicole Aniston má sice stejné příjmení jako slavná hollywoodská herečka Jennifer Aniston, její pracovní zaměření je ale o malinko jiné. Silikonem vylepšená kráska sice vystupuje ve filmech, ale jen v těch pro dospělé. A také fotí.

Jak jste již z fotek jistě správně poznali, Nicole se živí jako pornoherečka a fotomodelka. Její nejnovější pracovní zakázkou bylo focení pro jednu značku vody, kterou umně mávala kolem svého luxusního tělíčka vystaveného u ještě luxusnějšího bouráku.

Ačkoliv moc nechápeme spojitost mezi vodou, drahým vozem a obnaženou modelkou, ale budiž. Pohled je to zajisté pěkný, jen jestli si někdo toho pramenitého nápoje vůbec všimne…



LIKE :-D




Soud VyVolených s hvězdným reportérem: Dostal podmínku! Za trest půjde dohola

Hvězdný reportér Blesku Thomas Kruchina (26) je ve vile nováček. Tu a tam nedopatřením poruší nějaké to pravidlo. Boss Thomas (38) mu to jen tak neodpustil a svolal nad naším vyslancem ve vile soud, kterému předsedal. Panice Ládíka (21) pověřil obhajobou!

Produkce Thomasovi v předešlých dnech za trest zakázala fén a všechny další kosmetické výrobky. Ten je ale chtěl přelstít. Fén je nutnost! „Kašlal jsem celý večer, jsem nachlazený, proto jsem si vyfénoval hlavu, nemohl jsem si dovolit jít ven s mokrou hlavou, dostal bych zápal plic!"

Náš Thomas má své věrné zastánce!
„Já si myslím, že obžalovaný má velmi vysoký životní standard, co se týče svého vzhledu. Pokud by měl být nějak potrestaný, tak nějak jinak,“ stavila se na Thomasovu stranu Lucinka. Za hvězdného reportéra zabojoval i obhájce Ládík: Ten se za něj zaručil a Thomas tak vyvázl jen s podmínkou.

Pěkně přísná podmínka!
„Za každé další porušení pravidel si ustřihneš centimetr svých vlasů,“ zněl finální verdikt soudu VyVolených. Na fén a své krémy teď na pár dní nadobro zapomeň! „Přišel s velkým sebevědomím. Možná, až odsud odejde, tak o sobě taky bude pochybovat,“ zamýšlela se nad Thomasovým osudem jeho pronásledovatelka "psychožena" Romana.

No, my věříme, že Thomas je borec a tuhle drobnou nepříjemnost levou zadní zvládne! VyVolení se s ním ještě mají na co těšit!
LIKE :-D




Zklamání vašeho života: Dosažení orgasmu ve stejnou chvíli je údajně mýtus!

I když se mnoho párů jistě snaží o to, dosáhnout vyvrcholení společně ve stejnou chvíli, podle novodobé studie je tato snaha zbytečná. Takzvané simultánní vyvrcholení je údajně téměř nemožné.

Touha po tom, aby oba partneři dosáhli orgasmu společně, oba aktéry prý žene do stresu a samotný sex si kvůli tomu vůbec neužijí. Navíc společný orgasmus prý není ničím přirozeným.

Vyvrcholení při milostném aktu dosáhnou spíše muži než ženy. U silnějšího pohlaví je to 75 procent a u žen jen 30 procent. Něžné pohlaví totiž potřebuje více času a také více pozornosti.

„Když si to spočítáte, brzy uvidíte, že společný let na oběžné dráze orgasmické extáze ve stejnou chvíli je velmi nepravděpodobný. Romantické to je. Pravděpodobné nikoli. Simultánní orgasmus může být neskutečně silným momentem, který posiluje pouto mezi partnery, ale měli bychom jej vnímat spíš jako příjemný bonus než cíl, o nějž usilujeme,“ tvrdí britská sexuoložka Tracey Cox.
LIKE :-D




Válka raperů graduje: Rytmusovi bylo vyhrožováno smrtí! Natočil drsné VIDEO jako odpověď

 JDE DO TUHÉHO 
Konflikt Patrika Rytmuse Vrbovského (37) a Ramóna Beňa alias Rakbyho (24) otřásá slovenskou rapovou scénou. Na adresu slavnějšího rapera se vyjádřil i Denis Domaracký alias Moloch Vlavo (29).

Moloch Vlavo ve svém videu Rytmusovi vyčítá, že dělá hudbu, která nemá s rapem nic společného: „Včera si byl King of pop a dnes zase raper. Ty jsi ten, co začal dělat z rapu kolotoče.”

Rytmus odpověděl na video videem. Podle mnohých ale jde jen o trapné chvástání plné vulgarizmů. Slovenský raper a životní partner zpěvačky Dary Rolins si nebere servítky.  Je zřejmě hodně naštvaný. Moloch Vlavo mu totiž prorokuje, že skončí jako The Notorious B.I.G., který byl zasažen čtyřmi kulkami ráže 9mm kvůli sporům se scénou západního pobřeží USA.

Rytmus se ale nevyjadřoval se jen k hudbě, dost se chvástal a z jeho úst padaly nadávky. Lidé mu to v komentářích nedarovali. "Lol, tak ty jsi ubohý, předtím jsi byl normální člověk, co dával super rap, ale teď jsi zaprodaný k*k*t, trapný," vyjádřil se jeden komentující.


LIKE :-D




Rozvedená Partyšová se zbavuje domu za 7 milionů: Kokta ho koupil, ona prodává

Vleklý rozvod a náhlý odchod z Primy má pro Gábinu Partyšovou (35) fatální dohru. Moderátorka se zbavuje majetku, který ji po rozvodu s Josefem Koktou (56) spadnul do klína.

Dům na Floridě je na prodej. Přepychovou vilu už prý Partyšová nevyužije a hlavně finančně neutáhne. Pravidelný příjem z Primy, který by jí mohl pokrýt nemalé náklady na letenky a provoz, je fuč. Navíc jí visí na krku hypotéka na barák za Prahou.

„Mám mnoho pracovních závazků v Česku a nemám čas tam jezdit a hlavně už nechci neustále vydělávat peníze na chod tohoto domu,“ přiznává sama Gábina s tím, že dům s exmanželem kupovali jako investici do doby, než půjde malý Kristián (5) do školy.

„Nemá smysl držet si nemovitost přes oceán. Mám na Floridě spoustu přátel, takže když tam budu chtít jednou za rok na dovolenou, budeme mít s Kristiánem vždy kde přespat,“ netají se Partyšová, které díky prodeji domu přistane na účtu pěkně tučná sumička. Podobné domy v této lokalitě se totiž prodávají od sedmi milionů korun výš!



Takže kdo má zájem ..... má možnost koupit dům

LIKE :-D




Je to tu: Iveta Bartošová si bere muže, kterému před celým národem nasadila parohy

Mysleli jsme, že jde jen o dočasný záchvat nepříčetnosti, ale Iveta Bartošová (47) to asi myslí vážně! Jak se Super.cz dozvěděl, zpěvačka se přes všechny potíže, které soužití s Josefem Rychtářem (55) přináší, rozhodla vzít si ho za muže. A zatímco dosud otálela a sňatek dvakrát odložila (že by stud kvůli tomu, že mu nasadila parohy?), tentokrát už to vypadá jistojistě. Pokud nedojde k něčemu závažnému, třeba k dalšímu útěku do Itálie, za pár dnů už bude oficiálně manželkou nejagresivnějšího muže ve své celé dosavadní partnerské historii!

To, že Iveta jde pod čepec, si štěbetají už i vrabci na uhříněveských střechách. Svatbu podle našich zpráv údajně chtějí náležitě zpeněžit (kde jsou ty nářky a prosby, ať je novináři nechají na pokoji?) a má být dřív, než by kdokoliv tušil.

„Nejpozději do konce příštího týdne bude Iveta zase vdanou paní. Ale nedivila bych se, kdyby už třeba ve středu či ve čtvrtek,“ řekla nám zase jedna zpravodajka z místa bydliště Bartošové, před kterou sice termín svatby budoucí novomanželé úzkostlivě tají, ale podle různých náznaků si vyvodila vlastní závěry.

A co po veselce? Na svatební cestu se spolu v říjnu mohou vydat třeba k soudu, kde si Rychtář vyslechne ortel v případu urážek exmanželčiny právničky a dalších lidí. Nebo si spolu pro velký úspěch zajet zase do „Itošky“. Tamní úřady totiž chtějí Rychtáře soudit za trestné činy spáchané v domě Domenica Martucciho.
LIKE :-D




Na zadlužené Štikovy spadla klec: Vlítli na ně exekutoři!

Není to tak dlouho, co zazněla informace o tom, že rodina Štikových čelí sedmi exekucím a dluží více než 300 tisíc korun. Své dluhy však dodnes nezaplatili a úřadům došla trpělivost. Do jejich pronajatého domku vlétli exekutoři a začali jim zabavovat věci.

Exekuce v domě Štikových proběhla už začátkem minulého týdne. Podle serveru Super.cz hlava rodiny Monika Štiková byla vzteky bez sebe a strhávala nálepky ze zabaveného majetku. Rozčílila se natolik, že je slovně napadala a dokonce na ně zavolala policii.

„Z Centrální evidence exekucí vyplývá, že dotyčná čelí 8 exekucím a celková dlužná částka činí (bez úroků a nákladů) bezmála 620.000 korun,“ potvrdila  Petra Báčová, mluvčí Exekutorské komory ČR. Ukázalo se tedy, že dlužná částka se od července zvedla a přibyla i jedna exekuce navíc.

Matka Štiková, která si dnes raději vypínala mobilní telefon, celou věc samozřejmě popírá. „Žádní exekutoři u nás nebyli. Je to pravda asi stejně tak, jako že mám údajného milence," odsekla Štiková.

Monika s manželem a dceruškou Charlotte se tedy mají co otáčet, aby své dluhy splatili a nepřišli o střechu nad hlavou úplně..
Pronajatý dům rodiny Štikových navštívili exekutoři


LIKE :-D




Je Tom Cruise gay? Asi ano!


Rozvod Toma Cruise (50) s Katie Holmes (34) rozpoutal opět spekulace o jeho sexualitě. Byla totiž už třetí manželkou, která s ním nevydržela. Ovšem také první, která s ním měla dítě. Manželství s herečkou Mimi Rogers (57) bylo bezdětné, s Nicole Kidman (45) dvě děti adoptovali, ale až Kate mu porodila dceru Suri (6).

Přestože měl za manželky jedny z nekrásnějších hereček Hollywoodu, něco s ním rozhodně není v pořádku. Našli jsme pět důvodů, které nahrávají podezření z homosexuality.

1. Tom se snaží zařadit do škatulky akčních hrdinů. Proto natočil sérii filmů Mission Imposible a snímky Zatím spolu, zatím živí, či Minority report. Ovšem poprvé dal o sobě výrazně vědět tancem ve spodním prádle ve filmu Riskantní podnik.

2. Má pěkně vymakané tělo. Ve svých padesáti se udržuje v perfektní kondici, jakou nemají mnozí o deset let mladší chlapíci. Heterosexuálové ovšem začnou přibírat okamžitě, jak řeknou před oltářem své ano.

3. Jeho členství v scientologické církvi je další známkou, že s jeho sexualitou to není v pořádku. K této víře se upíná řada homosexuálů, aby prošli očistnou terapíí a stali se "normálními".

4. První Tomova manželka Mimi Rogers přiznala, že se s ním rozvedla, protože jim to neklapalo v posteli. Prý na sex moc nebyl. Navíc prý vážně uvažoval, že se stane mnichem a tak i nějakou dobu dodržovasl celibát.

5. Totálně se upnul na svou rodinu. Normální chlapi si zajdou na pivo nebo na fotbal, ale Tom ne. Když nefilmoval byl zavřený doma s manželkou Katie Holmes a dcerou Suri. Není divu, že ho tak sebralo, když od něj Katie odešla.
LIKE :-D




Unikl na internet: Poslechněte si nový song Diana od One Direction! Je to pecka

Slavní kluci z kapely One Direction mají čím dál větší úspěch. Nyní se jim ale stala zdánlivě nepříjemná nehoda. Na internet unikl jejich nový song. Poslechněte si ho!

Novinka britsko-irské kapely se nazývá Diana. Song má nejspíš místo na třetím albu pětičlenné kapely, jež se má jmenovat Midnight Memories.

Na album, které má vyjít 25. listopadu, se už fanoušci velmi těší. Pravděpodobně i šílená fanynka, která nedávno způsobila pohoršení, když zabila svého psa, jelikož ji členové kapely neodpověděli na sociální síti.  

Kluci se snaží na takovou hrůzu zapomenout a mají plno starostí s přípravou na evropské ceny MTV EMA. Ty se budou konat 10. listopadu v Amsterodamu. Možná je ale nechtěný únik songu pro ně dobrou reklamou, co myslíte?


LIKE :-D




Apple má průšvih. Hackeři prolomili ochranu iPhonů! Podívejte se, jak je to snadné!

Skupina německých hackerů tvrdí, že se jí v neděli podařilo prolomit zabezpečení snímače otisku prstů u mobilních telefonů iPhone. Stalo se tak dva dny poté, co Apple začal prodávat modely s novou technologií, která má podle jeho slov lépe ochránit přístroje před zločinci a slídily, kteří se budou chtít do přístrojů dostat.

Pokud je zpráva pravdivá, bude to pro Apple velmi nepříjemné, protože právě snímačem otisků chtěl výrazně odlišit svůj přístroj od konkurence. Informovala o tom agentura Reuters.
  
Dva významní odborníci na bezpečnost iPhonů jí řekli, že německé skupině známé jako Chaos Computing Club, tedy CCC, se podle všeho podařilo zabezpečení prolomit. Zástupci Applu se ke zprávě nevyjádřili.
  
CCC patří mezi největší a nejrespektovanější skupinu hackerů na světě. Firma na svých internetových stránkách zveřejnila video, které ukazuje, jak se někdo snaží dostat do iPhonu 5S pomocí falešného otisku prstu. Skupina jej získala tak, že si otisk vyfotografovala a vytiskla na tenkou folii. Ke svému článku rovněž přidala návod, jak získat otisk prstu.

"Otisk prstu by se neměl používat pro zabezpečení čehokoliv. Necháváte ho všude a je velmi jednoduché si vyrobit falešný otisk prstu," uvedl v článku hacker, který si říká Starbug. Podle CCC podobný postup lze použít k prolomení většiny snímačů otisků prstů na trhu.
Jak na to, předvedli hackeři na následujícím videu:
Dotykový senzor na novém modelu iPhonu 5S slouží k odemknutí přístroje a nakupování v internetovém obchodě iTunes. Uživateli stačí jednoduše přiložit svůj prst na hlavní tlačítko telefonu. Recenzenti se minulý týden rozplývali nad jeho spolehlivostí a nad tím, jak se snadno používá.
  
Bezpečnostní odborníci, kteří minulý týden nabídli odměnu tomu, kdo jako první prolomí zabezpečení snímače prstů iPhonu, uvedli, že zkoumají informace zveřejněné na internetových stránkách CCC, ale chtějí více informací. Odměna za prolomení kódu činí více než 13.000 dolarů (téměř 248.000 Kč) v hotovosti, napsala agentura Reuters.

LIKE :-D




Vtipný a chytrý nápad: Reklamní kampaň na podprsenky využívá hlavy znesvářených politiků

"Pravá a levá společně", to je heslo nové kampaně na podprsenky. Nejsou tím myšleny jen prsa, ale hlavně politická orientace. Pravičácká a levičácká hlava se v tuto chvíli stávají bratry.

Brazilský výrobce sexy prádélka Hope přišel s výborným nápadem na svou novou propagaci push-up podprsenek. Jeho heslo „Pravá a levá společně“ značí jednak to, že prádlo vám zvedne prsa natolik, že se pravé a levé ňadro budou sebe dotýkat, ale hlavně je to narážka na politické orientace hlavních hvězd kampaně.

Použili k tomu totiž znesvářené politické protějšky z obou konců pravicového a levicového smýšlení, a tak se bratry stávají třeba americký bývalý prezident Ronald Reagan a jeho kubánský komunistický protějšek Fidel Castro nebo Margaret Thatcher, zapřisáhlá pravičačka a vzor naší ODS, hledí vztekle na levičáckého marxistického revolucionáře Che Guevaru.

A když už tedy tohle prádlo je natolik mocné, že dokáže udělat kamarády z politiků, představte si, jak stejně mocný účinek bude mít na vaše prsa. Tak pozor, abyste si nevyrazila zuby.

Ronald Reagan a Fidel Castro

George Bush a Hugo Chávez

LIKE :-D




Pozor na tlak, pánové: Tohle jsou nejkrásnější lékárnice naší vlasti. Jak se vám líbí?

 MISS FARMACIE 
Misska a doktorka farmacie Jana Doleželová, která bývá označována za naši nejkrásnější lékárnici, by se měla mít na pozoru. Na paty jí šlape hned deset překrásných lékárnic a farmaceutických asistentek, které touží tento titul používat a stát se Miss farmacie 2013.

Porota, v níž usednou například Jolana Voldánová či Monika Žídková, která je její předsedkyní a zároveň patronkou celé soutěže, bude mít nelehký úkol. Všechny finalistky jsou totiž ukázkově krásné.

Pilovat program mají čas do 30. listopadu, kdy se v Brně uskuteční velké finále, na které se budou připravovat mimo jiné s tanečníkem a choreografem Janem Tománkem. Toho jistě znáte ze soutěže StarDance, loni tančil s Pavlínou Němcovou, letos se představí ve dvojici s Šárkou Kašpárkovou.

 01. 

 02. 

 03. 

 04. 

 05. 

 06. 

 07. 

 08. 

 09. 

 10. 

... svůj TIP můžete napsat do komentáře pod článkem, děkujeme

TAK KTERÁ SE VÁM LÍBÍ NEJVÍCE - DEJTE LIKE :-D




Miley Cyrus se rozbrečela na pódiu kvůli zrušení zásnub, ale nezapomněla ukázat bradavky

Zpěvačka Miley Cyrus (19) je na dně po rozchodu se snoubencem, hercem Liamem Hemsworthem (22). To jí ale nebrání dělat dál na jevišti skandály.

Miley Cyrus o víkendu vystoupila v Las Vegas a připravila svým fanouškům další překvapení. Nejdříve je šokovala bílým síťovaným kostýmem, který sotva kryl její bradavky, potom se přímo na jevišti rozplakala, a sice při zpívání svého posledního hitu Wrecking Ball, v jehož klipu se nahá houpe na demoliční kouli. Video vyvolalo bouřilvé reakce na celém světě.


Cyrus prý brečela kvůli rozchodu se svým snoubencem Liamem Hemsworthem. Zlé jazyky tvrdily, že jejich vztah se hroutil už delší dobu. Po posledních pár eskapádách Miley to už asi Liam vzdal a zlomil nad ní hůl. Krásný herec má za Cyrus již náhradu a Miley zbyly jen oči pro pláč, demoliční koule a kladivo.


LIKE :-D




Dámy, po zhlédnutí tohoto videa už si panáka nedáte: Sestřih epických výstupů opilých dívek

Máme tady další velmi veselé video o holkách, které neumějí chlastat a nevědí, kdy mají dost. Pusťte si ho před vaším dalším mejdanem, dámy. Možná si tu poslední zelenou výjimečně odpustíte.

A ano, taky jsme se v některých záběrech poznali, nebudeme dělat machry. Skoro ve všech.

Možná se hodí připomenout si citát Homera Simpsona: „Alkohol je příčina a současně řešení všech životních problémů.“ Amen.

Tak se podívejte sami :D

LIKE :-D




Hvězdný reportér ve Vile VyVolených: Vladko pomlouvá! Žárlí na Thomase

Hvězdný reportér Thomas (26) vstoupil do vily, smetl Vladka z jeho vyhřátého místečka na výsluní a ten mu vyhlásil válku! Veterán VyVolených sešikoval své ovečky Mirku, Pavlínu a Evu a připravuje se k boji. Thomasi, ty to ve vile ještě budeš mít tvrdé!

Soutěžící Eva (23) se s Thomasem zná ze zákulisí českého showbyznysu. Náš reportér toho o ní ví víc, než by chtěla, a exmilenka Martucciho nešetří pomluvami. Kdykoliv hvězdný reportér vyjde z místnosti háže do všech stran jedovou slinu na Thomasovu adresu!

Pusa plná pomluv!
Vladko se Thomasovi sice v jeho přítomnosti vtírá, ale za jeho zády ho také nešetří. To se mu ale může krutě vymstít! Jeho vychytralé úskoky totiž vidí diváci! Vladko si byl dosud jist svou převahou a jeho kroky směřovaly jistě k vítězství, s příchodem Thomase ale o své výsady ve vile přišel!

S Vladem proti Thomasovi
Thomas se na adresu lesbiček Pavlíny (28) a Mirky (28) ve vile před vstupem vyjádřil nelichotivě. Ty jakoby to vycítily a dávají mu to pěkně sežrat. Jako pravověrné členky Vladkovy smečky ho ani ony v jeho nepřítomnosti nečastují příliš lichotivými výrazy a je jen otázkou času, kdy se konflik přiostří!
LIKE :-D




Růžová princezna Dominika Myslivcová zatčena v Mexiku: Co se stalo? Prostituce?

Blonďatá Barbie Dominika Myslivcová, která nedávno posílila redakci eXtra.cz, možná působí celkem nevinně, ale evidentně jde o pěkné kvítko. Podle dostupných informací byla nedávno zatčena v Mexiku.

Co přesně se stalo, a co vedlo k umístění Dominiky za mříže nevíme, jisté ale je, že autorka růžového deníčku je již z vězení venku a nachází se ve Spojených státech. O události informovala sama Dominičina matka na sociální síti.

Dominika Myslivcová byla zatčena v Mexiku.

Konverzace Dominičiny matky na sociální síti.
LIKE :-D