Zemřel muž přezdívaný Taťka Šmoula: Takhle vypadal, než zmodral!

Chtěl se zbavit zánětu kůže v obličeji a ze své léčby nakonec zmodral. Paul Karason (†62) přezdívaný Taťka Šmoula odešel z tohoto světa v pondělí, když v nemocnici podlehl infarktu a mrtvici.

Sympatický a usměvavý Američan dostal vážný zánět kůže v obličeji asi před 15 lety. Lékaři mu s ním příliš nepomohli, a tak si Paul sám naordinoval užívání roztoku stříbra.

To sice na podobné choroby zabírá, a na počátku minulého století fungovalo jako předchůdce antibiotik, má však velmi vážné vedlejší účinky. Ty jsou způsobené hlavně tím, že se po užití usazuje v orgánech, a to především kůži.

Paul Karason tak zanedlouho zmodral a začal žít v ústraní. Pak se ale objevil v jedné americké show a rázem se stal světoznámým. Přestože užívaní roztoku omezil, musel se smířit s tím, že šmoulou zůstane až do své smrti. Toto oškození kůže zvané argyrie je totiž nevratné.

O jedinečného modrého muže svět přišel v pondělí, kdy zemřel v nemocnici ve Washingtonu na následky infarktu a mrtvice.



LIKE :-D


Kriminál se blíží! Násilník Leo Beránek se loučí se svobodou: Dě*ky, chlast a vyřizování účtů

Rok natvrdo v kriminále čeká násilníka, exhibicionistu, na kterého není nikdo zvědavý a bývalého účastníka realityshow Hotel Paradise Leo Beránka za ublížení na zdraví. Trest si odpyká ve věznici s dozorem. Nástup se blíží, Beránek si proto ještě vyřizuje účty. Se svobodou se loučí primitivním songem plným vulgarismů.

„Za pár dní šuplík, užívám si teďka. Mám křídla, svobodu, chci lítat. Dneska budu lítat, zítra budu tam, kde mi vezmou křídla,“ rapuje Beránek ve své nové písni Křídla, kterou spolu s videoklipem zveřejnil na internetu.

Píseň s maximem vulgárních slov a barvitých popisů sexuálních praktik, které mu budou v kriminále asi nejvíc chybět, je jednoznačnou rozlučkou se svobodou. Není jasné, kdy přesně Beránek trest nastoupí, ale jistě to bude už hodně brzy...

Leo Beránek si také nezapomněl vyřídit účty s kolegou, rapperem jménem Stewe, kterého obvinil z toho, že ho udal policii. Podle Beránka, který se o tom rozepsal na facebooku, je právě Stewe, vlastním jménem Štěpán Bárta důvodem, proč jde Beránek sedět.



Beránek ho v klipu nazývá udavačem a vysmívá se jeho homosexuální orientaci. 

Jako by neměl na paměti fakt, že on sám bude zavřený
ve vězení se samými muži...
..... a nějaká Homokláda si ho najde :D

„Vyje*aný udavači, vyje*aný Česko,“ pokouší se o zpěv Beránek. Ano, Leo, taky nám nebudeš chybět.

.... každý má právo sedět :D

LIKE :-D


A je to tady! Letošní Oktoberfest zase zdobí prsaté Němky. Mrkněte na ty nejhezčí

 Kozy, kozy ven! 
Pivo a sexy holky – co víc by si mužské pokolení mohlo přát? V Mnichově se jako každým rokem i letos koná tradiční pivní slavnosti zvané Oktoberfest. Během něj se v tamních končinách pohybují vnadné německé dívky a ženy, které dokonale dokreslí tamní uvolněnou atmosféru.

Němci se rádi chlubí hosteskami „krev a mlíko“, jejichž vnady mnohdy jen tak tak drží na svém místě.

Mrkněte se na snímky krásek, které zdobí letošní slavnosti a které bezpochyby přilákají pohled nejednoho alkoholem posilněného chlapíka.






LIKE :-D


Železo si vezmi, ale body nám už nekraďte, směje se hvězdný Jágr

VIDEO | Před sezonou postavil Jaromír Jágr před své Kladno pomyslnou ceduli s jasným nápisem: Chceme titul! Nový ročník extraligy má sice za sebou pouhých pět kol, pro středočeský klub to však vypadá, že splnit cíl svého šéfa bude vskutku obtížné. A Jágr už na Facebooku burcuje u vtipného videa: "Železo neřeším, ale body nám už nekraďte!"

Rytířům zatím v tabulce extraligy patří až předposlední třináctá pozice. Kladno ještě nevyhrálo zápas v normální hrací době, čtyři body si připsalo jen za dvě výhry po samostatných nájezdech. A tak není divu, že mizerný start doléhá i na největší hokejovou hvězdu Česka Jaromíra Jágra.

"To, že nám na zimáku berou železo, to zatím neřeším. Ale to, že každý soupeř, který přijdede hrát do Kladna, nám bere BODY, mně začíná vadit," píše se svojí tradiční nadsázkou hvězdný útočník Devils a přidává následující video, kterém si starší muž odváží z okolí kladenského stadionu vozík s haraburdím.


I přes jasně formulovanou žádost, aby muž věci vrátil, Jágr neuspěl. Chlapík si totiž z megastar pranic nedělal a klidně si svojí káru tlačil dál. Inu, ani hokejový Bůh není všemocný.

Na videu mohou fanoušci Jágra vidět po boku jeho bývalé přítelkyně Ivy Kubelkové, s kterou se potkal při natážení dalšího dílu pořadu Top Star magazín. A oba se při něm dobře bavili. Není divu, podívejte se sami.
zdroj: blesk.cz
LIKE :-D


Thomas 2 ?????


LIKE :-D


Foto dne 26/9/2013


LIKE :-D


Idioti se vracejí! Jim Carrey a Jeff Daniels po dvaceti letech natáčí pokračování přiblblé komedie Blbý a blbější

 Krása střídá nádheru 
V roce 1994 vznikla dnes už legendární komedie Blbý a blbější o dvou poněkud zaostalejších kamarádech Lloydovi a Harrym. Hráli je tehdy mladí Jim Carrey (51) a Jeff Daniels (52). Z filmu se stal velký hit a gagy obou pošahaných bratrů lidé znají dodnes nazpaměť.

Fanoušci filmu se po dvaceti dlouhých letech čekání dočkali toho, v co už ani nedoufali. Carrey a Daniels točí pokračování Blbý a blbější a podle Jeffa Danielse bude lepší než původní film z roku 1994. V galerii najdete několik fotek z natáčení, které dokazují, že herci si pořád stejně dobře pamatují všechny grimasy svých kultovních postav.

Carreyho tehdy role Lloyda proslavila a udělala z něj hvězdu komedií. Nyní už točí i vážnější filmy, Daniels je hvězdou seriálu HBO s názvem Newsroom.

Je vidět, že herci si natáčení užili.

Fotili se spolu na Instagram

Jde jim to jak zamlada

Prý to bude lepší než minule

Člověk by skoro nepoznal, že tahle fotka je 20 let stará

Tady ukazují jak čtou knihu vzhůru nohama
LIKE :-D