moucha

LIKE :-D


Zdeněk Macura tvrdí: Iveta Bartošová byla znásilněna a chystá se její vražda!

 Zdeněk Macura by asi sám potřeboval nějakou dobrou léčbu 
Naprosto chápeme, že pro Zdeňka Macuru (39), údajného exmilence Ivety Bartošové (47), která s ním prý nasadila před svatbou parohy svému dnes již manželovi Josefu Rychtářovi (55), byla veselka jeho bývalé milé velmi traumatizující. I tak nás ale překvapilo prohlášení, které rozeslal do médií. Tvrdí v něm, že Iveta byla znásilněna, chystá se její vražda a navíc zakazuje médiím a Rychtářovi, aby se k ní přibližovali!

„Vyhlašuji zákaz pro Rychtáře staršího a mladšího, všechny pracovníky (i externí) některých redakcí a paní Patricii K. přibližovat se k Ivetě na vzdálenost jednoho kilometru a také zákaz ji jakýmkoliv způsobem kontaktovat. Tento zákaz platí do odvolání. Pokud by se někdo chtěl k ní přiblížit nebo ji kontaktovat, musí mít ode mě souhlas. Bez souhlasu to je zakázané. Jste povinni mě poslechnout,“ napsal Macura. Co by nastalo, kdyby zákaz někdo porušil, neuvádí. Asi by ho zastřelil plastovou bambitkou a pak by, jsa svázán tkaničkou, dotyčný dostal nonstop třítýdenní přednášku o týrání.

Podle něj byla svatba přichystána dotyčnými redakcemi ve spolupráci s Rychtářem a tím pádem zpěvačka měla být donucena, aby si vzala někoho, koho vlastně nechce. Pravda je, že tajné dohody o honorářích vážně existují. Spolupráce některých médií s Rychtářem ostatně začala už při honu na Džambulku po Itálii, kam ho dvě redakce vyvezly, protože asi sám neměl za co jet spasit svou opilou přítelkyni. A Macura si myslí, že tím pádem jde o spiknutí a v redakcích jsou stejní agresoři, za jakého považuje i samu ráčkující mlátičku z Říčan.

„Iveta byla k tomu (k svatbě) psychologicky znásilněna. Je tedy mou morální povinností zaujmout pozici ochránce Ivety Bartošové a dělat kroky k její záchraně. Nejsem tedy samozvaný ochránce, ale naopak pozvaný. Kdo by mě označoval jako samozvaného ochránce, dopouštěl by se nepatřičnosti a nešlechetnosti,“ vysvětluje Macura tak logicky, až přemýšlíme, zda si nevzít nějaký prášek.

„Je tu také varianta, se kterou se musí počítat, že celá svatba je jen zástěrka pro přípravu vraždy Ivety dotyčnými agresory – psychopaty (Rychtář a bulvár), ale o tom bych se rozepsal podrobněji později,“ dodal Macura. Ten sice chce pomoci obětem násilí na ženách, ale svými nenormálními pojednáními, která spíš svědčí o tom, že to skutečně nemá v hlavě v pořádku, celé bohulibé věci spíš ubližuje, než by jí pomáhal.
LIKE :-D


Applácký nový operační systém iOS 7 je velkým fiaskem: Uživatelům způsobuje nevolnost a zvracení!

 A jaké jsou vaše reakce na iOS 7?
Pokud jste neodolali a stáhli si do svého iPhonu nový operační systém iOS 7, mohli jste být docela zklamaní.

Některé iPhony se s novým systémem zpomalily, některým uživatelům se nelíbí nový design a spousta lidí si stěžuje na to, že se jim z nějakého důvodu motá hlava a zvedá žaludek. S touto informací přichází i deník Daily Mail.

Animace a přechody přidané do iOS 7 způsobují uživatelům nevolnost a na internetových fórech Apple se to hemží stížnostmi.

Zklamaní fanoušci iPhonu lamentují i na Twitteru.

„Je mi špatně a bolí mě hlava. Zvracím.“ „Je to tak, snažil jsem se něco přečíst v autě a udělalo se mi blbě.“ Tyto věty jsou k vidění nejčastěji.

I herečka Eliza Dushku si na svém Twitteru postěžovala. „OK, takže nový iOS 7 mi způsobuje dost velkou nevolnost,“ napsala.

Zdá se, že problém tkví v zoomování, byly přidány některé animace. Bohužel ten, kdo už přešel z iOS 6 na iOS 7, nemá šanci na návrat. „Bolí mě oči a hlava a nejde se vrátit zpět k šestce,“ píše nespokojený uživatel v diskuzním fóru.

Společnost Apple se zatím ke svému fiasku nevyjádřila.



LIKE :-D


Podezření ve VyVolených: Prořekla se Mirka o protekci ve štábu?

Na online přenosu z vily v noci nejspíš zazněla slova, která neměl nikdo slyšet. Mirka totiž zmínila jakousi Šárku, která by jí měla „něco“ zařídit. Na internetu se ihned objevily spekulace poukazující na podezřelou vazbu ve štábu.

Když si Thomas zvolil Mirku do pátečního duelu, způsobil jí tím velké nepříjemnosti. Z obavy o svou budoucnost se pak na terase pustila do podivného hovoru se svou partnerkou Pavlínou. Ve vyhrocené situaci se ji snažila uklidnit tím, že vše bude v pořádku, protože to Šárka zařídí. Pozorní diváci z tohoto dialogu usoudili, že řeč je o vedoucí projektu VyVolení Šárce Šedivé, která by jí mohla zajistit návrat do vily.

Chceme vysvětlit nadstandardní vztah mezi hlavní producentkou Šárkou Šedivou a Mirkou a Pavlínou. Je normální, když Mirka řekne Pavlíně, že to Šárka zařídí?“ dožadoval se marně odpovědi na facebookovém profilu VyVolených jeden z diváků, podle něhož se děvčata dostala do vily protekčně.

Televize však jakoukoliv spojitost s Šedivou a soutěžícími popírá. „Je to nesmysl, Šárka je členkou štábu, a je s VyVolenými v kontaktu přes zpovědnici. Stejně jako ostatní členové štábu nemá žádnou možnost ovlivňovat výsledky hlasování,“ hájí producentku mluvčí FTV Prima David Vaníček.

Šárka Šedivá má mít blízky vztah se všemi soutěžícími, protože s nimi přes zpovědnici řeší jejich psychický stav. Navíc je jediným členem štábu, jehož tvář a jméno VyVolení znají, protože s nimi natáčela televizní medailonky. Postačí divákům takové vysvětlení?



LIKE :-D


Levná ruská droga Krokodil dělá z lidí chodící zombie: Maso jim odpadává od kostí, přesto je ve světě žádaná

 Tohle vám způsobí nová droga zvaná Krokodil 
Říká se jí Krokodil, protože po ní budete mít kůži zelenou a šupinatou stejně jako tohle zvíře. Zatím to ale vypadá, že dřív, než vám zezelená, celí uhnijete.


Úřady velmi důrazně varují před používáním této nové drogy z Ruska, která se masivně dostala až do Spojených států.

Krokodil je levnější náhražka za heroin a je to domácí směs kodeinu a uhlovodíků, která se vstřikuje přímo do žíly.

K namíchání se také používá obyčejný benzín a kyselina chlorovodíková, proto není divu, že pak dopadnete jak ze zombie hororu.

Díky účinkům kyseliny se vám nejen podráždí kůže, ale maso začne hnít přímo od kosti a odpadává z těla. Závisláci přesto těchto alarmujících fotek nedbají.

Droga totiž nepůsobí tak dlouho jako heroin, proto si ji musí píchat častěji. A tím častěji také vystavují své tělo této hrůze. Odvyknout si na ni je téměř nemožné a lidé často končí jen jako chodící kostry s obnaženými kostmi.



Nebo se podívejte na video

LIKE :-D


Počůraná VyVolená Nikol: Thomas se nakazil vyrážkou od Zdeny!

I když rivalky z pátečního duelu Nikol (22) a Zdeňku (25) dělí stovky kilometrů, stále spolu zvládají vést válku! Nikol zřejmě nestačilo, že poslala zamilovanou Zdeničku z duelu domů. Po jejím odchodu se do ní neustále obouvá! Nyní ji nařkla z toho, že Thomase nakazila. To si prsatice Zdenička nenechala líbit!

„Nejsem už ve vile, ale moje jméno slyším stále… Ale jak teď řekla Nikola, že Thomas ode mě chytl vyrážku, tak to už je moc,“ pustila se do své sokyně silikonová samice na Facebooku, která na noci plné vášně s Thomasem pod peřinou může dnes už jen vzpomínat.

Podobná obvinění totiž není radno brát na lehkou váhu. Ve slovenských VyVolených byli totiž soutěžící nedávno pro pohlavní chorobu přímo z vily odesláni do karantény!

Má Zdena skutečně nad Nikol navrch?
„Směju se, ta holka pomočila koberec, ale mě bude pořád řešit,“ pokračoval Zdenčin komentář. Je v ní snad stále hořkost z toho, že jí její rozjetá rivalka poslala domů?

Kdepak! Sličná silikonka má totiž stále ještě jedno želízko v ohni nebo spíše tedy v ohnivém boji o pět milionů: „Hlasujte pro Thomase, díky!“ vzkázala fanouškům dnes přes Facebook.
LIKE :-D


Miley Cyrus vydala novou verzi kontroverzního klipu Wrecking Ball, koukněte se!

Zpěvačka Miley Cyrus (20) vydala novou verzi videa k písni Wreckin Ball. První verze, která na Youtube.com trhá rekordy sledovanosti, šokovala celý svět. Jak se vám líbí tahle?

Miley Cyrus pustila do světa druhou verzi videoklipu Wrecking Ball. V první lítala nahá na demoliční kouli, olizovala kladivo, polonahá se válela v sutinách, plakala do kamery a fackovala se.

Co vás čeká v druhé? Sestřih režiséra klipu Toma Richardsona je mnohem něžnější a klidnější. Jsou tam jen záběry zblízka na obličej Miley. Režisér sázel na emoce.

Co by to ale bylo za video Cyrus, kdyby tam neukázala jazyk. Takže ho vyplázne alespoň na konci klipu. Podívejte se na něj:

LIKE :-D


Bartošovou čeká ve vile očistec, VyVolení se na ni chystají! Skončí Iveta znovu v Bohnicích?

Pokud obyvatelé vily najdou vůbec v něčem společnou řeč, tak je to pohrdání vůči Ivetě Bartošové. V lepším případě se jí jen vysmívají. Její návštěva ve vile, za kterou podle našich informací televize Prima zaplatí 50 tisíc korun, tak nejspíš bude hodně ostrá. Je možné, že pak Džambulka konečně vyhledá lékaře specialistu!

Téma  Bartošová je ve vile poměrně živé, jak upozornil po svém návratu do „civilu“ hvězdný reportér Thomas Kruchina. Nikdo se zkrachovalou zpěvačkou ale nesoucítí. Naopak! Buď vůči ní panuje nenávist, v lepším případě se jí vysmívají.

Eva Pepu nesnáší!
Ve vile je v současné době navíc člověk, který nemůže  Rychtářovi přijít na jméno. Ano, je to kamarádka Macury Eva, která mlátičku  Rychtáře označuje za parazita a estébáka.  Rychtář už dříve označil Evu za kurv*čku, takže není divu, že si blonďatá slávomanka nejspíš nenechá ujít příležitost k vyříkání si starých křivd. Je možné, že se za Evu se postaví Vladko, který si rád hraje na ochránce slabých žen. Další, kdo tento pár přivítá s jasným pohrdáním v očích, bude svalovec Thomas, který si z povedeného párečku dělá legraci, i když ji osobně nezná.

Z Ivety si ráda utahuje také Nikol, která si rýpla i do Macury, který už má návštěvu vily za sebou. Tomu ve dveřích řekla, že žádný alkohol už tam není, protože všechno vypila Iveta. Také Pepa je jedovatý vtipálek, takže ten si také příležitost kopnutí do Ivety nenechá ujít. U dalších obyvatel vily se dá podle Thomase očekávat, že budou sedět stranou a jen koukat, jak je u nich dobrým zvykem.

Mají v Bohnicích připravit postel?
Tak nebo tak je jasné, že během pár hodin (byť dobře zaplacených) ve vile si Iveta a její ochránce Pepík hodně užijí. Je až kupodivu, že labilní zpěvačka takovou nabídku přijala! Vždyť ona se jinak ukrývá před světem a nikam nechodí. Najednou bude několik hodin v přímém přenosu a navíc v ne zrovna přátelském prostřední. Budeme tedy doufat, že po takové tlaku nebude muset naskočit do sanitky směr Bohnice.

LIKE :-D


Funny GIF 27/9/2013


LIKE :-D


Vtip dne 27/9/2013


LIKE :-D