Foto na dobrou noc 28/9/2013








LIKE PRO SLEČNY :-D


Avril Lavigne slaví narozeniny: Podívejte, jak se změnila od vystoupení, jež jí otevřelo dveře do světa hudby!

Zpěvačka Avril Lavigne (29) má slavný den. Slaví rok před třicítkou a vypadá krásně. Nedávno se podruhé vdala a vypadá to, že je tam, kde chtěla být.

V úterý vystoupila v Universal City jako exkluzivní host pořadu Extra a od Maria Lopeze v něm v předstihu dostala nádherný dort k narozeninám.


Cukrář byl však shovívavý a na dort dal jen jedenáct svíček místo devětadvaceti. Na akci si Avril Lavigne vzala zajímavé zelené šaty a boty, které vypadaly opravdu bizarně. 


Její kariéra nabrala raketovou rychlost, když ji v roce 2001 objevil manažer Cliff Fabri při vystoupení v knihkupectví v Ontariu. Už  ve svých šestnácti letech dostala příležitost pracovat na svém prvním albu. 

Podívejte se na zmíněné vystoupení:

LIKE :-D


Vladko se večer vrací do Vily

Tak tahle bouda štábu opravdu vyšla. Vladko se po zhruba dvou hodinách vrátil zpátky do hry a jeho rivala Thomase málem ranila mrtvice. Jak na jeho návrat reagovali ostatní VyVolení?

Vladko je zpátky! Evě se ulevilo, konečně má zase svého parťáka pro vymýšlení lumpáren i příjemné chvilky ve dvou. Obyvatelé Vladkolandu přivítali hlavu svého státu s otevřenou náručí. Zato Thomasův svět rázem zčernal. Tak takovýhle podraz od štábu by nečekal! Už se viděl, jak vládne Vile jako nedostižný alfa samec, mnul si spokojeně ruce a trousil na Vladkovu adresu uštěpačné poznámky. A najednou má svého soka zpátky. Navíc mu předvedl takový herecký výkon, že už sotva může říkat, že Vladko umí zahrát jenom Vladka z VyVolených.
To bude mít dohru!
Napětí mezi znepřátelenými stranami se Vladkovým bravurním představením na téma „ve Vile končím“ ještě vystupňovalo. Po komedii kolem Evina těhotenství mu soupeři už podruhé skočili na špek. Teď už zřejmě nebude ve Vile VyVolených nikdo věřit nikomu a ničemu. Soutěžícím snad už konečně dojde, že opravdu nejsou na dovolené. Rozehráli velkou hru o velké peníze, která má svá pravidla a v níž je leccos možné. A musí ji hrát až do konce!
Co na to Vladko
"Kdo jinému jámu kopá sám do ní padá!," prohládil Vladko. Dnes ráno se probudil s myšlenkou, že poprosí štáb,aby mu to umožnili. Byl naštvaný, že si z nich Thomas vystřelil předstíraným odchodem z Vily, a tak mu to chtěl vrátit. A taky ho hodně naštvalo, že se Thomas vrátil z Duelu. Je mu líto že se nevrátila Mirka. "Chtěl jsem se dozvědět, jak budou ostatní reagovat. Je to hra... tentokrát moje," prohlásil. Přiznal, že to nedomyslel do důsledků, jak budou reagovat Pavlína a Eva, a je mu jich líto  A dodal: "Ale je to hra a já jsem hráč. Chtěl jsem to Thomasovi vrátit."
LIKE :-D


Policajti vs. Puberťáci - v metru je prostě sranda




LIKE :-D


Nečekané drama: Vladko předčasně opustil Vilu!

Největšímu hráči VyVolených zřejmě definitivně došly síly. V sobotu odpoledne nastala situace, kterou rozhodně nikdo nečekal. Vladko požádal o ukončení účasti v soutěži na vlastní žádost. Tak to je masakr!

Totální psychické vyčerpání. To je důvod, který uvedl Vladko ve své nečekané žádosti a štáb mu s ohledem na jeho zdravotní stav okamžitě vyhověl. Nejobávanější soupeř VyVolených, který už jednu v této show vyhrál před osmi lety ceny v hodnotě 11 milionů korun a jenž se těší mimořádné oblibě diváků, složil dobrovolně zbraně. Prý už nemůže dál!

Ve spěchu se málem ani nerozloučil

A pak už šlo vše jako na běžícím pásu. Vladko si vyzvedl ze zásobovačky kuft, který ho při vstupu do Vily tak pozlobil, když nešel otevřít. Za udiveného přihlížení ostatních soutěžících si posbíral veškeré svršky, naházel je páté přes deváté do jednoho chumlu a vyrazil ke dveřím. Málem se s ostatními ani pořádně nerozloučil. Jenom jim v rychlosti oznámil, ž už nemůže dál, už prý na to zkrátka nemá nervy. A šup ven z Vily! Jak se s nenadálou situací vyrovnají ostatní?
LIKE :-D


Thomas bez steroidů :)


Trošku jsme Thomasovi sebrali - steroidy :D

LIKE :-D


Thomas je v dalším průšvihu? Do vily mu přišel tajemný úřední dopis

 Půjde Thomas skutečně do kriminálu 
Thomas se před pátečním duelem pořádně zapotil. A to nejen z obav o svůj osud v soutěži. Podle informací štábu mu krátce před soubojem s Mirkou byl do vily doručen tajemný úřední dopis.

Co bylo obsahem dopisu, ví jen Thomas sám. Protože se jedná o jeho soukromí, bylo mu lejstro doručeno ve zpovědnici. Drsný svalovec, pro kterého už jednou do vily přijela policie, to nijak slovně nekomentoval, ale podle toho, jak se tvářil, se dá předpokládat, že to žádné dobré zprávy nebyly.


Thomas typ je nejspíš typ, který od problémů, spíš utíká, než aby je řešil. Potvrdila to i jeho bývalá přítelkyně Sabina. „Měl herny, bary, diskotéky a všechno to naskákalo. Dluhy se na sebe nabalily,“ svěřila se Blesku. Sama za něj přitom zaplatila 50.000 korun. S nezaplacenými dluhy se Thomas přitom klidně vydal do soutěže. Možná, že si plánoval, že nepříjemnostem na chvíli unikne a případnou výhrou dluhy zaplatí.

Kdo ho nechce dále ve Vile - LIKE



Nasáté klíště + peroxid vodíku - je to týrání zvířat???

Následující experiment sice vypadá jako dětinská hloupost, ale vede k docela závažnám etickým otázkám...

Vzhledem k tomu, že klíště může přenášet dost nebezpečná onemocnění, lidé se ho obvykle snaží zahubit co nejdříve po tom, co tohoto parazita objeví. Způsob likvidace klíštěte, který zvolili autoři následujícího videa, je ovšem eticky dost sporný.
Zjevně vědecká zvídavost vedla toho, kdo natočil následující video, k záludné otázce: Co se stane, pokud do těla nacucaného klíštěte vpravíte injekcí peroxid vodíku? 
Odpověď není až tak složitá. Peroxid vodíku, který se používá k dezinfekci nebo třeba k bělení vlasů, je oxidační činidlo a dokáže poměrně bouřlivě reagovat s látkami, s nimiž přijde do styku: pokud jste si někdy dezinfikovali ránu peroxidem, víte, že i v nízké koncentraci (v lékárně běžně koupíte tříprocentní) vám udělá na povrchu kůže pěknou pěnu.

V klíštěti je reakce podobná. S vycucanou krví a dalšími složkami hmyzího těla peroxid bouřlivě reaguje, a z těla členovce se proto otvorem po vpichu valí krvavá pěna.

Je to týrání zvířat?
Je zřejmé, že tento způsob likvidace klíštěte není příliš humánní. Je těžké posoudit, zda členovci cítí bolest, například u hmyzu se ale vědci domnívají, že ano – určité zacházení pro ně opravdu může být týráním. Už z etického hlediska vám proto nemůžeme doporučit, abyste si zkoušeli podobný pokus také provést; nemluvě samozřejmě také o tom, že při takovémto zacházení hrozí kontakt s krví, která může být infikovaná.

Na druhou stranu, běžně doporučovaný způsob zneškodnění klíštěte také není příliš šetrný. Poté, co přisátého členovce vyvikláte z pokožky, byste ho podle Státního zdravotního ústavu měli opatrně (pozor na rozmáčknutí, krev může být infikovaná!) zabalit do papíru a zapálit. I tuto likvidační proceduru tedy máte klíštěti provést zaživa...
LIKE :-D


Konec lesbické lásky ve vile: Pavlína po odchodu Mirky pláče a odmítá vstát

Zdá se, že to, co předvedl Thomas po odchodu jeho lásky Zdeničky z vily VyVolených byl jen slabý odvar proti tomu, co začala vyvádět Pavlína, když diváci poslali její lásku Mirku domů.

Žádné velké nadšení z návratu Thomase do vily včera mezi soutěžícími sice nepanovalo, nakonec ale výsledek duelu vzali celkem sportovně. Až na Pavlínu, která se okamžitě zhroutila do náruče Evy a Vladka a byla úplně mimo sebe.

Když se s ní pak Mirka snažila rozumnými slovy rozloučit a přimět ji dál bojovat, Pavlína jenom zkoprněle stála a po obličeji jí tekly potoky slz. Prosbu své lásky si rozhodně za svou nevzala a chovala se, jako kdyby Mirka ve studiu dostala trest smrti.

Doufejme, že nás nečeká další povídání s figurínou nebo nedejbože loučení u hrobu, kterým nás minulý týden obšťastnil Thomas, když přišel o svou Zdeničku.

Pavlína se však z pohřební nálady nevzpamatovala ani druhý den. Celou noc proplakala a celé dopoledne odmítala z postele vylézt. Co přijde dál?

Chudák Pavlínka
LIKE PRO PAVLÍNKU :-D


ŠTĚSTÍ! Zaměstnanec madridského metra našel šek na 36,8 milionu korun

Někdo ho má a jiný zase ne. Řeč je samozřejmě o štěstí. O něm může mluvit Španěl Emilio Guerra, který během úklidu metra v Madridu našel v soupravě peněženku. Když ji otevřel, kromě dokladů a platebních karet na něj vykoukl šek na v přepočtu 36,8 milionu korun.

„Byli jsme v šoku. Museli jsme počet těch nul mnohokrát počítat, protože jsme tomu nemohli uvěřit. Je neskutečné, že někteří lidé mají tak moc peněz a jiní tak málo,“ uvedl šéf tamní směny.

Poctiví pracovníci se rozhodli naditou „kešeň“ vrátit, a tak zavolali policii. Dotyčný bude muset zodpovědět otázky, na základě kterých mu vyšetřovatelé peníze buď dají, nebo také ne.

LIKE :-D


Tohle je konečně reklama na auta, na kterou se dá opravdu dívat. Je totiž plná slepic a bez aut!




LIKE :-D


První koncert Bartošové po svatbě byl propadák: Dorazil i Macura s transparentem!

Že Džambulka radši nevyrazila na svatební cestu. Čerstvě vdaná zpěvačka se namísto toho rozhodla uspořádat další vystoupení své hospodské tour a dopadlo to zase katastrofou. Za 250 korun chtělo jejích pár písniček slyšet jen asi 50 lidí, včetně Zdeňka Macury, který dorazil i s transparentem.

Iveta snad ani nemusela jezdit až do Vlašimi, to si mohla těch pár lidí pozvat rovnou k sobě do obýváku. Vzhledem k tomu, že nejméně deset lidí patřilo k jejímu novopečenému nevlastnímu synovi Rychtářovi mladšímu a dalších asi patnáct byli převlečení novináři, jejichž obličej ochránce Pepa ještě nezná, dá se její vystoupení rozhodně označit za debakl.

Další fanoušky Pepa před budovou music clubu vyhlížel spolu s ochrankou marně. Iveta z toho byla nejspíš rozhozená, protože své vystoupení o 30 minut odsunula. Když konečně vyšla na pódium, začali si mnozí přát, aby se tak nestalo.

Po prvním songu, který Iveta "odzpívala" na playback, se začala zoufale vymlouvat na technické problémy. Údajně nedostala zpěvový mikrofon. Následně sice zpívala na živo, diváci však museli přežít neustálé pískání a houkání mikrofonu, které zpěvačku nenechalo v klidu až do konce koncertu. Proto své fanoušky alespoň obšťastnila vyprávěním o tom, kde byli s Pepou na večeři. Dostalo se jim i přednášky o fungování bezdrátového mikrofonu a slibu, že teď už Iveta (nikoli mikrofon) bude fungovat.


Za to před klubem bylo velmi veselo. Tam se tancem zahřívali ti, které Rychtář dovnitř nepustil. Krom novinářů a fotografů také Zdeněk Macura, který v rukou třímal transparent "Stop násilí na ženách" a dožadoval se vstupu. Nadočekávání klidný Pepa ho však dovnitř nepustil a doporučil mu návštěvu psychiatra.

Rychtář vyhlížel asi další diváky :)

Macura nesměl chybět

Iveta zaspívala otřesně 5 písníček za 250 kaček
LIKE :-D