Máte rádi „kuřecí“ nugetky od mekáče? Podívejte se na ně pod mikroskopem. Po tomto videu už je do pusy nedáte!


Dobrá, už asi víte, že kuřecí nugetky z mekáče kuře neviděly ani v televizi. Ale i tak si je prostě sem tam dáte, protože vám prostě chutnají.

Tenhle chlapík Mike Adams vám chce opět zkazit chuť. Vzal nugetky pod mikroskop, aby vám ukázal, co se v nich skrývá za zajímavosti.

Takže zaprvé po kuřecím masu opravdu ani památky. Za druhé jakási poměrně velká vlákna podobná chlupům. A pak následují zelené kuličky, cosi červeného a cosi černého. Nevíme přesně, co to všechno je, ale je to všechno dost nechutné.

Mrkněte se na video a věřte, že podobné to bude se všemi ňaminami od mekáče.


a z čeho se to vyrábí??? koukejte dále

LIKE :-D


Kontrola prostitutky v Plzni: Pod sukní tasil(-a) penis!

Pořádné překvapení přichystala městským strážníkům prostitutka v Plzni. Když jí legitimovali, vytáhla na ně zpod sukně pánský úd.

Mužům zákona tak zkazila chuť na chystanou svačinu. 
Párek v rohlíku si už rozhodně nedali.

„Hele, tahle je nová. Tuhle jsme tady ještě neviděli,“ zareagoval strážník, když si z okénka projíždějícího služebního vozu všiml fešné prostitutky. Ta se nabízela na vyhlášené plzeňské ulici Domažlická. A protože je tady šlapat zakázáno, tak dívku legitimovali.

Jenže ouha. Sice jim ochotně předložila doklady, ale ty zněly na mužské jméno. Hlídka ji tedy upozornila, že občanka není její. „Ako to, to je moja,“ naštvaně odsekla dívka. Strážník jí vysvětlil, že na dokladech je jméno i fotografie muže, a tudíž nemohou být její. „Ja predsa mám vtáka,“ nedala se dívka, sáhla si pod sukni a na strážníky vytáhla pánský úd. Šokovaní strážníci zůstali jako opaření a dívka – chlap se rychle ztratil(a) ve tmě.
LIKE :-D


VIDEO: Dvojice dívek dostane orgasmus na pouťové atrakci

 Dívky si zřejmě později jízdu zopakovaly 
Vyrazit si na pouti, to sebou obvykle nese spoustu zábavy. Někdy až nečekaně moc.

Proslulá vystřelovací koule je zřejmě dokonalou atrakcí pro spoustu žen. Už jednou jsme vás informovali o případu ženy, která nakonec kromě klasické pouťové zábavy při zkoušení této atrakce s přítelem zažila i orgasmus.

Tentokrát si na ‚Kouli' vyrazily dvě kamarádky. Těžko soudit, jestli věděly, co je čeká. Každopádně je na první pohled jasné, že jízdu si užily.


LIKE :-D


Vtip dne 29/9/2013


LIKE :-D


Thomas - nemoc šíleného Thomase


... pásový opar se projevil

LIKE :-D


Chuligáni na eskalátoru... a jak se jich "rychle" zbavit

 POLICIE MÁ LIKE 
Tak to je masakr, takhle rychle s chuligány zatočila policie ve Švédsku - tam schody jen sviští :D

koukněte se na video:

LIKE pro Policii :-D


Takhle Thomas marodí: S podprsenkou Zdeničky, v posteli Mirky

Jestli Thomasovi ta infekce, kterou mu diagnostikoval přivolaný lékař, nevlezla náhodou na mozek! Stále se totiž nechce vzdát svého uctívání Zdeniččiny podpsenky. VyVolený pacient si navíc v karanténě ustlal v posteli, kde spala jím nenáviděná Mirka a její láska Pavlína.

Do vily dnes dorazil lékař, aby soutěžící preventivně prohlédl. A ještě že se tak stalo, Thomas je totiž nemocný. Jeho vyrážka není neškodná, jedná se o pásový opar.

Nemocného pacienta tak museli soutěžící umístit do karantény. Odstěhovali ho do malé ložnice. Tam si Thomas nečekaně vybral postel, na níž dosud spaly Pavlína s Mirkou. Zda to netušil, nebo to udělal naschvál, ví jen on sám. Co na to asi doma říká Mirka, která s ním v pátek v Duelu vypadla...

Pečovatelka
Soutěžící také museli ze svých řad vybrat osobu, která se bude o nemocného starat. Nikdo se do toho příliš nehrnul, a tak byla nakonec obětována Lucka, která už s ním spala v jedné posteli, a tak se dá předpokládat, že nákazu nechytne.

Nemocí zkoušený Thomas ze svého lože také vyslal VyVoleným jedno důležité přání.

 "Hlavně ke mně nepouštějte Vladka, 
jinak se jen tak neuzdravím"

LIKE :-D


Erotické foto #03











LIKE :-D


Pozor, morbidní záběry! Muž se rozhodl pro plastickou operaci, chtěl se proměnit v psa!


Tenhle muž z Brazílie tak miluje psy, že si přál stát se jedním z nich. Podstoupil proto velmi bizarní plastickou operaci, kterou vidíte na videu. Doktoři transplantovali psí uši, čumák, tlamu… všechno.


A teď pravdu. Samozřejmě se jedná o fejk a dost lidí na internetu na tenhle špek skočilo. Povedený, ale trochu morbidní vtípek od umělce Rodriga Braga.

Jen doufáme, že psí kusy byly vytvořeny v nějaké animaci - LIKE :-D


Já umírám! Brankář proti Realu Madrid předvedl nejtrapnější simulaci

Courtois má být Čechovým nástupcem v Chelsea, osobností je však očividně zcela odlišný
VIDEO | Ubíhaly poslední sekundy nastavení madridského derby, fotbalisté Atlétika Madrid vedli nad Realem 1:0 a nehodlali svým soupeřům v bílém darovat sebemenší šanci na záchranu alespoň bodu. Úkol tak zněl jasně, do závěrečného hvizdu je potřeba se prozdržovat! A brankář Thibaut Courtois zadání splnil na jedničku. I díky svému hereckému umění.

Se zvednutím míče ve svém vápně Courtois trpělivě čekal, než k němu přiběhl Gareth Bale. Jenže velšká posila Realu ve snaze donutit gólmana rozehrát dokázala přesný opak. Bale se brankáře lehce dotkl... a ten se v bolestech skácel k zemi! Provrtal mu Bale svými kolíky ruku? Zlomil mu kost? Nakopnul ho do slabin?

Kdepak! Courtois při svém pádu upustil míč a ten se zakutálel za čáru. Belgický brankář se po pádu ještě vychytrale podíval, kam balon míří, až pak se začal svíjet jako epileptický had!

VIDEO | Dejte mu Oscara! Gólman Courtois předvedl divadýlko
Jenže tentokrát fotbalista, který v Atlétiku chytá na výpůjčce z Chelsea, dosáhl hanebným způsobem svého. Za pár okamžiků už byl živý a zdravý a Real už neměl čas vykřesat poslední šanci na změnu skóre. Připsal si tak první porážku v ligovém derby s městským rivalem od roku 1999.
LIKE :-D


Erotické foto #02











LIKE :-D


Do vily přišel lékař: Thomas je v karanténě! Žádná vyrážka od Zdeničky.

 Víme, co mu je! 
Skončila legrace, do vily totiž přišel lékař! Při preventivní prohlídce soutěžících se ukázalo, že Thomas nechytil žádnou vyrážku od Zdeničky, jak si soutěžící šuškali, ale dostal pásový opar. VyVolení tak museli začít celou vilu deizinfikovat a obávají se, kdo všechno infekci chytne.

Doktor Bažant si udělal ordinaci z velké ložnice, kam soutěžící postupně chodili na preventivní prohlídku. Předtím ale konstatoval, že vila je rozhodně s čistotou a hygienou na štíru. Tohle se jen tak nevidí.

Thomas asi tušil, že s ním není všechno v pořádku a začal se před prohlídkou utěšovat: "Teď přijde a řekne, že musím na izolaci. No aspoň si tam psychicky odpočinu." Doktor pak byl nucen rezignovat na lékařské tajemství, protože ostatní se musí Thomasově nemoci přizpůsobit. Pásový opar není žádná legrace.

Pacient bude bydlet v malé ložnici, používat svůj vlastní záchod a všechny společné prostory se musí dezinfikovat. To mají VyVolení velikou radost, čeká je nedělní úklid!

Nejvyděšenější je ovšem Lucka. "Já jsem se s ním včera objímala. Byl celej zpocenej a hrozně po mně lez. Já jsem se pak umyla, ale jenom vodu, rozumíš, žádnou dezinfekcí. Co když jsem to chytla?" svěřovala se holkám.

Jako pořádná potvora se ukázala Romana, která se bavila představou, že by od Thomase virus chytil Vladko. Oba by pak museli být v karanténě v malé ložnici a vzhledem k tomu, jak se nesnášejí, by to asi bylo pořádné peklo.


LIKE :-D


Erotické foto #01









LIKE :-D


VyVolená Nikol plive jed kvůli podrazu: Evo jsi mrcha!

Je jasné, že ve Vile se z některých účastníků přátelé už nikdy nestanou. Trubka Eva se doposud mohla spolehnout, že má se soutěžní sokyní Nikol přátelský vztah. To jsou ale loňské sněhy! Nyní je tomu úplně jinak a Nikol nemůže Vladkovu služtičku vystát!

Kdo z koho
Příčinou této změny je hrané těhotenství, které Eva předvedla, a které jí všichni "sežrali". Počůraná Nikol to považuje za nebetyčnou zradu: "Evo, jsi mrcha. Já myslela, že jsi má nejlepší kámoška a tys mě podrazila." To se ovšem vůbec nelíbí Vladkovi.

Blbka Nikol
Kamarádka Evka jí totiž jaksi zapomněla vyslepičit, že všechno je jen komedie. Nikol jí  tedy před zlomyslnými poznámkami ostatních bránila jako rozlícená lvice. "Udělalas ze mě blbku," vyčítá jí a proutník Pepa přilévá olej do ohně. Chce totiž Nikol sbalit, tak neustále kritizuje, jak je Eva neupřímná.
LIKE :-D


Velký stratég Vladko: Opustil vilu, vrátil se a zdrtil Thomase

Thomas si myslel, že zabil dvě mouchy jednou ranou... V pátek se v Duelu zbavil své nenáviděné soupeřky Mirky a v sobotu z vily dobrovolně odešel Vladko, protože se cítil být psychicky vyčerpaný. Jenže radost netrvala dlouho...

Ukazalo se totiž, že Vladko pouze plnil úkol, který mu produkce dala. Podle informací měl vilu původně opustit pouze na hodinu, ale nakonec se celá záležitost protáhla na téměř čtyři hodiny.

Hlavní aktér úkolu z něj rozhodně nadšený nebyl. „Nerad si hraju s city ostatních, a i když se bojím, že už mi nebudou věřit, riskovat musím,“ svěřil se nám. 

Thomas se po Vladkově odchodu sice radoval, ale největší stratég ve vile mu to pěkně vrátil. "Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá!" prohlásil. V sobotu ráno se prý probudil s myšlenkou, že požádá štáb, aby mu umožnil vilu opustit. To samé už totiž jednou vyvedl Thomas a všechny tím pěkně vytočil. Nejvíc Vladka ale otrávilo, že se jeho největší soupeř vrátil v pátek z Duelu zpátky do vily. To ho přimělo jednat. 
"Chtěl jsem se dozvědět, jak budou ostatní reagovat. Je to hra... tentokrát moje," prohlásil. Nejvíc se prý bál, jak jeho vtípek vezmou jeho oblíbenkyně Eva s Pavlínou, nakonec se ale otřepal a řekl: "Ale je to hra a já jsem hráč. Chtěl jsem to Thomasovi vrátit."
Jak k odchodu došlo?

Uprostřed společného úkolu přišel do vily dopis, ve kterém stálo, že Vladkovi produkce nakonec vyhovuje v žádosti opuštění vily a má si okamžitě sbalit vše, včetně svého oblíbeného křesla! „Teď je to Váš boj!“ komentoval svůj odchod Vladko.

Z vily spěchal tak, že se málem s ostatními ani nerozloučil, tak mu zřejmě bylo mizerně. Thomas se navíc svou škodolibou radost ani nenamáhal skrývat, radostí si mnul ruce a nevynechal jedinou příležitost, aby si do odchodu svého největšího konkurenta rýpnul.

Naopak nejhůř Vladkův odchod snášela Eva, která se psychicky úplně sesypala. "Já odtud snad půjdu rovnou do blázince. Zvedá se mi z nich žaludek," plakala. Kyselé obličeje ostatních, když se Vladko vrátil, jí však všechno vynahradily.


Vladko při odchodu z Vily
LIKE PRO VLADKA :-D