Kyprá supermodelka vystavila svoje špíčky v obřím spodním prádle: Podívejte se, jak jí to sluší

 Velmi zaoblené křivky 
Modelka Whitney Thompson (26) se proslavila účastí v americké soutěži, jejíž náplní je najít supermodelku. Soutěž vyhrála a nabídky se jí jen hrnou.

Velmi zaoblené křivky nyní ukázala v reklamě na spodní prádlo a přitáhla k sobě pozornost, tak velkou, jak objemné jsou její proporce, takže hodně velkou.

Vítězka soutěže má o práci postaráno.
V desáté sérii zmíněné soutěže dostaly příležitost i modelky s větší konfekční velikostí. Vítězka Whitney Thompson je teď na roztrhání. Firmy s nadměrným oblečením se o ni perou.

Kyprá modelka fotila kampaň na spodní prádlo.
"Když mám na sobě tyhle kousky, cítím se žensky a sexy, což je pro mě a další oblé ženy velmi důležité," řekla na účet spodního prádla, ve kterém si ji teď můžete prohlédnout.
LIKE :-D


Dusno ve VyVolených: Do Duelu už jde podruhé slavomanka s milionovými dluhy Eva

Dnešní Zúčtování ve Vile VyVolených mělo hodně napínavý průběh. Po dvou palcích dostali svalovec Thomas Castello (38), všeználek Josef Vosmík, Vladko Dobrovodský (35) a Eva Feuereislová (23). Právě ta dostala od Lucie rozhodující palec a už ve čtvrtek se bude rozhodovat, koho si s sebou vezme do Duelu.

Feuereislové se už podařilo jeden Duel vyhrát. Od té doby získala ve Vile pevnou pozici hlavně díky věčnému vtírání k Vladkovi, který je považován za nejsilnějšího soupeře.

Věčná přísavka na slavné osobnosti by měla dělat všechno proto, aby zůstala ve Vile co nejdéle. Venku na ni totiž čekají naštvaní lidé, kteří kvůli ní přišli o spoustu peněz a už se nedokáží dívat na to, jak se Feuereislová tváří na obrazovkách jako chudinka, které všichni ubližují.
LIKE :-D


Vtip dne 1/10/2013


LIKE :-D


VyVolená Romana kašle na dceru a šokuje dál: Orgasmus při znásilnění

 ROMANA JEDE VE VILY BOMBY 
Sotva se skandální máma Romana (32) z VyVolených stihla usmířit s dcerou (12) v přímém přenosu, už jí zase dělá příšernou ostudu. Tentokrát si pořádně přihnula bílého vína a opět VyVoleným okořenila život šíleným sdělením ohledně svých sexuálních zkušeností: Promluvila o znásilnění!


Já abych se udělala, tak mě musí chlap vyloženě znásilnit, ale jako znásilnit,“ pustila si pusu na špacír statná samice, která v posledních týdnech už podnapile loudila sexuální sblížení u nejednoho mužského obyvatele vily. Jakoby jí bylo úplně jedno, že na online kamerách její perverzní přiznání může slyšet celý internet, včetně její dvanáctileté dcery!

Romano, probuď se! Tvá dcera doma trpí!
Sexuální výchova je potřebná a Nikola (12) se o pestrosti různých praktik, které lidská sexualita zahrnuje, jistě dříve či později dozví. Rozjetá máma Romana by si však měla uvědomit, že by se tomu u dítěte nemělo dít přímo na příkladu vlastní matky a ještě k tomu v online přímém přenosu, který vidí celý národ!

Nikola bojuje, ale jak dlouho to zvládne?
Ač Nikola matčino nezřízené vyvádění na televizních obrazovkách nese statečně, lehké to nemá: „Hodně mi ubližuje, když mamku pomlouvají,“ svěřila se Blesku. Její vyučující dokonce minulý týden museli naplánovat sezení s třídou, aby Nikolku uchránili před urážkami ve škole!
LIKE :-D


Hrůzný nález! Těla popravené ženy a muže našli ve stodole!

Do opuštěné stodoly na Nymbursku vtrhli kriminalisté z ÚOOZ včera večer kvůli úplně jinému případu, než na ně čekal. Když začali s výkopem studny a prohledáváním objektu, nestačili se divit! Ve stodole našli dvě mrtvá těla, která tam byla ukryta několik let. Podle všeho jde o oběti vraždy - někdo je chladnokrevně popravil!

Stodola na Nymbursku přichystala v noci na úterý kriminalistům z Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu pořádné překvapení. Už týden se zabývají zcela jiným případem, kvůli kterému chtěli obrátit objekt naruby.

Jenže když začali s podrobnějším hledáním, narazili na dvě mrtvá těla, která tam prý můžou být více než pět let! Prý jde o mladou ženu a muže středního věku!Někdo je chladnokrevně popravil, zřejmě je střelil zblízka do hlavy.

"Podle prvotního ohledání by se mohlo jednat o oběti vražd, ke kterým pravděpodobně došlo v různém časovém období před několika lety," uvedl mluvčí útvaru Pavel Hanták.
Firemní objekt

Podle starosty Záhornic Jiřího Hladkého je dům už mnoho let neobydlený a vlastní jej firma. V minulosti se tam údajně prováděly stavební práce. "Je to nějaký starý případ, už to tam leží delší dobu a oficiálně o tom nevím vůbec nic," řekl ČTK Hladký. "Dělali tam nějaké betony, takže to tam někde našli pod těmi betony, to je jediné, co vím," dodal.

VIDEO:

LIKE :-D


VIDEO, které se stalo HITEM internetu: Je to možné? Psi večeří jako lidé!


 Takhle jste psy ještě neviděli... 
Pes je dnes neodmyslitelným společníkem člověka a někteří zašli ještě mnohem dál a berou ho jako součást rodiny. 

Představili jste si ale někdy, jak s vámi při večeři u stolu sedí pes na své židli a normálně baští příborem a dělá gesta, která jsou podobná těm lidským? Může jít docela o fajn zábavu. Video, které simuluje, jak by vypadalo, kdyby se pes choval jako člověk, se stalo hitem internetu a už ho vidělo přes 21 milionů uživatelů.

Nakonec, podívejte se sami, že stolování psů může být celkem pořádná zábava…

LIKE :-D


Skandál ve VyVolených: Eva čelí trestnímu oznámení kvůli podvodům za desítky milionů! Kdy si pro ni přijdou a co do teď všem tajila?

 Podváděla vědomně !!! 
Kontroverzní obyvatelka Vily VyVolených Eva Feuereislová (23) se podle informací eXtra.cz může jako další soutěžící po Thomasi Castellovi (38) těšit na návštěvu policie přímo v show.

Navíc už je jasné, že její tvrzení, že obvinění z podvodů, které popírala, není založené na pravdě, byla jedna velká pohádka.

Evě se hodně nelíbily zkazky o tom, že má dlužit 200 milionů. I tak ale ostatním soutěžícím přiznala, že se kvůli vlastní blbosti dostala do obrovských dluhů. Ve skutečnosti se do nich ale zřejmě nedostala vlastní blbostí, nýbrž vědomě.

Vše souvisí se známou kauzou momentálně vazebně stíhaného podnikatele Davida Kracíka, který dřepí v lochu a čeká na soud kvůli mnohamilionovým podvodům v Autocentru Pardubice, vytunelovaném autobazaru, za kterým zůstaly desítky podvedených, kteří se momentálně v několika žalobách domáhají pohledávek.

Už tehdy zadlužený autobazar na sebe před rokem a čtvrt nechala přepsat právě Eva Feuereislová, která dodnes tvrdí, že o nekalých praktikách, které se tam odehrávaly, neměla ponětí.

Podvedení to ale vidí jinak stejně jako bývalý zaměstnanec bazaru a posléze přímo Feuereislové, pan Robert M.: „Lže, jako když tiskne, pracoval jsem pro ni. V srpnu 2012, kdy už byla jednatelkou i majitelkou firmy, vědomě podepisovala fiktivní i reálné smlouvy o převodech aut a další tiskoviny. Z bazaru se dlouhodobě vyváděla aktiva, byl tunelovaný, na čemž se aktivně podílela, a to doslova do poslední chvíle. Sám jsem na ni podal trestní oznámení, dluží mi dvaadvacet tisíc na výplatách, ale co to je proti ostatním.“


Jedním z nich je pan Petr (jméno je smyšlené, ale redakce má jeho ověřenou identitu i výpověď k dispozici): „Mě osobně okradla už jako šéfka toho bazaru o auto, které jsem tam dal do komise, podmínil si smluvně, že se s ním nesmí manipulovat, a následně zmizelo. Dluží mi 130 tisíc.“

Redakce mluvila i s dalšími podvedenými a připravuje v kauze další materiály včetně zpovědi pana Roberta, ze kterých VyVolená slavomanka Eva nevychází vůbec dobře.

A navíc po ní jde policie, která se podle informací redakce zabývá několika trestními oznámeními přímo na ni a následně také na autobazar, který vlastnila a mimochodem dodnes vlastní. Policii budou zajímat nejen jednotlivé podvody, ale také fakt, proč Feuereislová záměrně vyváděla z firmy aktiva už v době, kdy bylo zřejmé, že musí ze zákona oznámit insolvenci, což dodnes neučinila.

Trestní oznámení na Feuereiselovou, které leží na státním zastupitelství v Pardubicích má redakce k dispozici a zvažuje jeho uveřejnění.

Původní majitel společnosti David Kracík bude po shromáždění důkazního materiálu u soudu čelit obviněním z podvodů, které mohou šplhat podle našich informací až k osmdesáti milionům korun, zhruba poloviční částka se má týkat přímo období, kdy už ve firmě „řádila“ Feuereislová, která dle všeho nebyla nastrčeným bílým koněm, ale přímo spoluorganizátorkou podvodů.

Redakci se hlásí další svědci včetně bývalé Kracíkovy manželky, kteří chtějí o praktikách Feuereislové a také její manažerky Patricie Kossevové promluvit a vypadá to na pořádné maso.
zdroj: extra.cz

Bývalý Evin zaměstnanec Robert, který se spolu s dalšími podvedenými rozhodl promluvit.

Vazebně stíhaný David Kracík s dnes už exmanželkou, playmate Gábinou,
která se taktéž rozhodla v kauze promluvit o Evě F.

Soutěžící Eva Feuereislová půjde možná přímo z Vily do tepláků.

Podvodnými praktikami pardubického autobazaru, který provozoval
Kracík a následně Feuereislová, se několikrát zabývala televize.
LIKE :-D


Neuvěřitelné: Miliarda uživatelů Facebooku je nyní na jedné fotografii, najdete se?

Natalia Rojas z Miami vytvořila unikátní projekt. Díky její zázračné aplikaci si totiž můžete prohlédnout všechny uživatele Facebooku na jedné obrovské koláži složené z profilových fotografií.

Kdybyste však skutečně chtěli vidět každého z více než miliardy uživatelů nejrozšířenější sociální sítě, zabralo by vám to 35 a půl roku. Pomocí aplikace však můžete v koláži najít své vlastní místo a tedy i pořadové číslo, které udává, kolikátí na světě jste se na Facebook zalogovali.


První je samozřejmě jeho zakladatel Mark Zuckerberg (30), poslední pozice se neustále mění, na Facebook přibývají desítky lidí za minutu. Takže pokud máte 35 let čas, uvidíte tváře zhruba sedminy obyvatel této planety. Hezkou zábavu.

LIKE :-D


Justin Bieber se nechal na ramenou bodyguardů vynést na vrchol Čínské zdi a zároveň na vrchol debility

Až zase někdy budete sedět v práci, smradlavý kolega, co sedí metr od vás, se popatnácté za minutu vysmrká do klávesnice, šéf vám sníží plat a vy si uvědomíte, že jste poslední tři pracovní dny strávili na Facebooku, a tudíž budete tu práci, co z vás vysává poslední zbytky života a nutí vás cítit se, jako byste denně museli osm hodin z dvou centimetrů hledět na lachtánka Jiřího Krytináře, dělat i o víkendu, můžete si říct, že se pořád máte skvěle, protože nejste bodyguard Justina Biebera (19).


Na Twitteru se totiž objevila fotka kanadské homoklády, kterak se nechává na ramenou svých bodyguardů donést na vrchol Velké čínské zdi. Důvodů je několik: Za prvé, Bieber je idiot. Za druhé, na nohou nosí boty, co původně sloužily jako obydlí pro průměrnou osmičlennou středoafrickou rodinu, a když v nich chce člověk chodit, vypadá jak Leo Beránek (26) po ročním pobytu ve vězení.

Za třetí, Bieber je idiot. Za čtvrté, je to rozmazlený fracek, co si nevidí na špičku nosu a myslí si, že když nazpívává generické oplodňováky se svým autotuned hlasem a holky s nedovyvinutým mozkem po něm kvůli tomu házejí na pódium smartphony, má právo sedět. Na ramenou jiných lidí.
LIKE :-D


Tajemství VyVoleného Pepy: PODMÍNKA za pokus o KRÁDEŽ!

Jednatřicetiletý Pepa je žolíkem ve VyVolených a profiluje se jako úspěšný lamač ženských srdcí. Ve Vile zatím rozlámal leda tak kostku cukru, ale venku, tam na něj čeká to nejvěrnější srdíčko, jeho pětiletá dcerka! A co dalšího na něj ještě čeká?

Pepa před nástupem do Vily prozradil, že kromě momentální nezaměstnanosti má ještě jeden velký škraloup. „Jsem v podmínce na dva roky, už mi zbývá asi jeden rok," otevřeně přiznal.  Tzv. podmíněné odsouzení se ukládá v případě odsouzení k trestu odnětí svobody, kdy se tento výkon odkládá na zkušební dobu a odsouzený je tak na svobodě. Pepovi teda reálně hrozilo vězení a ve skutečnosti pořád hrozí, pakliže „nebude vést řádný život a nevyhoví všem uloženým podmínkám". Takže se není čemu divit, že chudáka Pepu s podmínkou jen těžko někde zaměstnají. 

A za co že mu byl tento trest uložen?
"Přelezl jsem plot v Rokycanech, kde je fabrika s vojenskými vysílačkami. Chtěl jsem udělat kamarádovi radost originálním dárkem, jenže se tam najednou objevil hlídač se psem a bylo po srandě." Soud to dle Pepových slov celé klasifikoval jako úmyslný trestný čin a i když šlo vlastně jen o nedomyšlený dobrý záměr, Pepa musí pykat!

LIKE :-D


Samotář Macháček: Končí konečně s hulením?

Frontman kapely MIG 21 Jiří Macháček se opět vrací k drogově laděnému tématu. Podívejte se, jak se rozhodl dát konečně sbohem kouření marihuany v nové písni!

Nový singl Mávej, který začíná právě slovy "Končím s hulením…," si fanoušci MIGŮ mohou poslechnout na blížícím se turné kapely, které startuje už 3. října v Havířově a navštíví řadu českých, moravských i slovenských měst.

Staronový singl v novém kabátě!

"Mávej není nová věc, je to stará dobrá Sinatrova My Way s českým textem, kterou už dva roky hrajeme, ale teprve letos jsme se rozhodli ji dodělat i ve studiu a natočit k ní klip a podle toho ji hrát. Tím se, snad dá se říci - jako že nová - ale máme vedle ní už i čerstvější kusy," prozradil Jirka.



S tématikou hulení se Jirka setkal už v legendárním filmu Samotáři, kde si střihnul zkušeného uživatele drog, takže song Mávej, ke kterému kluci také natočili videoklip, k němu jednoduše sedne.

Na turné si fanoušci kromě starých známých songů poslechnou i novější kusy, které jsou předzvěstí dalšího alba. To by ale mělo spatřit světlo světa až příští rok na podzim. Podle Jirky totiž není kam spěchat.

Pro nedočkavce máme ochutnávku už teď. Na videoklip se podívejte zde!

LIKE :-D


Droga zvaná Krokodil a žeroucí lidské maso se objevila už i v Česku: Pozor na drsné záběry nejen v galerii, ale i ve videu!

 Tuhle DROGU určitě nebudete chtít zkoušet. 

Uhnilé maso odpadávající od kostí, pohled na obnažené kosti, zčernalé končetiny a mokvavé díry do těla. To není popis nejnovějšího hororu Sama Raimiho, ale tvrdá realita, které bude čelit každý, kdo si do žíly píchne ruskou drogu zvanou Krokodil.

Brutální droga, levnější než heroin, se totiž míchá z kvalitek jako benzín a kyselina chlorovodíková, její nástup je velmi rychlý, závislost hodně těžká a léčení téměř nemožné. Stane se z vás chodící mrtvola, a to nejen vzhledem, ale i chováním.
Krokodil už masivně zaplavuje Ameriku a úřady prosí doslova na kolenou, aby ji feťáci nikdy nezkusili, protože následky jsou katastrofální. Droga se šíří jako mor i po Evropě a první případy jejího užití se objevily už i u nás.
Brigády online - výběr u nás
Nevratné poškození tkání a amputace vám hrozí už během měsíce, pod drn se dostanete asi za dva roky. Za těch pár minut slasti vám to zcela jistě nestojí.

Ale člověk zase něco zažije.

Buď vám něco uhnije nebo odpadne

... nebo se Vám udělá díra do těla

.. nebo Vám odumře třeba noha


 brutální video z následků drogy: 

LIKE :-D


Akční letáky

Pazderková terčem sprosťáka. Vysmál se jejímu vzhledu

 Iva Pazderková musela skousnout trpkou urážku 
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá! Přesně to platí pro Ivu Pazderkovou (33), herečku a přísnou moderátorku netradičního a pro soutěžící bolestivého pořadu Pekelná výzva. Ta si v novém díle vyslechne nepatřičnou poznámku ohledně svého zjevu!


Všechno začalo vlastně nenápadně ve chvíli, kdy se jakoby nic ptala soutěžících, jak se jim v pořadu líbí. A když jeden z nich odpověděl, že je to vzrůšo, neváhala to Pazderková vztáhnout na sebe.

„Tak to je jasné, jsem tu přeci v místnosti já,“ hrála si na namyšlenou Iva. To ale asi neměla dělat. Jeden z odvážlivců si totiž pohrdavě odfrkl a pak ji zpražil. „To si fandíte, teda!“ prohlásil drzý Petr.

Není divu, že to moderátorku pořadu, který běží v pondělí po osmé hodině večerní na Coolu, vytočilo a zaskočilo.



„Prosím?“ ptala se nevěřícně. Pak se ale vrátila do role a odsekla mu. „Ano, já mám důvod si fandit. Vím, jak vypadám a vím, co mám v hlavě,“ řekla Iva. S mladíkem si to pak vyřídila v bolestivých disciplínách, kdy mu nechala dát do těla víc, než je obvyklé. Petr si patrně příště rozmyslí, než zase jako hrubián urazí další ženu

Iva Pazderková

Drzoun Petr, který Ivu urazil

Pazderková mu to vrátila, když s ním nechala drsně mlátit o zem
LIKE :-D


Rána pro VyVoleného Thomase: Zdeňka v náruči známého herce!

Sotva její milenec ochořel pásovým oparem, prodělává klinickou smrt i vztah: Ex-VyVolená Zdeňka (25) se na svého miláčka Thomase (38) vykašlala a v klubu se bavila s mladičkým hercem ze seriálů Ulice a Vyprávěj Ondřejem Havlem (19). Zajíčka její silikony nejspíš zaskočily natolik, že se celý od hlavy k patě polil alkoholickým nápojem!

Na sobotní party Zdena přiznala, že na Thomase dlouho čekat nebude: „Já na něj nebudu čekat až do prosince, když stejně nevím, jestli mě ještě bude chtít,“ připustila. Tahle dívka už opravdu neví co chce! Zdá se, že Zdena po opuštění vily ztrácí kontakt s realitou, jelikož se její stanovisko ke vztahu mění přímo z hodiny na hodinu.

Zdeňko, urovnej si to trochu v hlavě!
Zdeňka je dle svých slov na sexu závislá a i když s Thomasem ve Vile zažila postelové dobrodružství pod peřinou, zřejmě ani to ji nestačilo k naprosté spokojenosti. „Už to bude devět týdnů, co jsem s nikým nespala,“ svěřila se a vzápětí se začala bavit právě s mladým moderátorem pořadu televize Óčko a hercem Havlem.

Ondřej Havel


LIKE :-D


Parádní VIDEO: Ultraroztomilá holčička baví internet záchvatem štěstí, že jede do Disneylandu

 PODÍVEJTE SE.... 
Video, které natočili rodiče malé Lily, když jí dárkem dávali cestu do Disneylandu, jež je pro americké děti zcela zásadní, se stalo hitem internetu.

Bezprostřední holčička je tak téměř celebritou, a to jen kvůli jejím zábavným reakcím. Přemíra štěstí z radostné zprávy v ní totiž, místo smíchu, vyvolává hysterický pláč a lidé se u toho baví.


O dva roky později se výlet do Disneylandu opakuje a je jasné, že matka musí reakci natočit znovu. Ta je, světe div se, úplně stejná!  

Situace je umocněná tím, že holčička zrovna nemusí školu. Když jí mine, má radost už jenom z toho. A jak to dopadne, když se k tomu přidá informace o výletu do ráje dětí, takto:


LIKE :-D