Začněte se bát HMYZU! Tihle sršni teď DĚSÍ lidi po celém světě!

Asijští sršni začali děsit nejen Čínu, ale také Ameriku nebo Británii. S globálním oteplováním se prostě tenhle druh hmyzu začal šířit. Nejhorší na nich je, že jejich oběti čeká děsivá a bolestivá smrt.

Změny klimatu vedou k tomu, že se celosvětově zvyšuje počet kmyzu. Jako by tahle informace nebyla smutná sama o sobě, z rostoucí teploty a jiného počasí profitují i obrovští asijští sršni, kteří zabíjí nešťastníky, co je omylem vyruší.

Podle Guardianu minimálně 28 lidí zemřelo a další stovky byly zraněny při útoku roje těchto létajících zabíjáků na britských ostrovech. V Japonsku mají tihle sršni na svědomí 40 lidí ročně. Tenhle druh bodavého hmyzu svou obět pronásleduje stovky metrů, nejsou nijak vzácné příklady, kdy měl člověk více než 200 bodnutí.

Jen se na ně podívejte a představte si to. Jed z jejich žihadel navíc způsobuje anafylaktický šok. Většinou se ale tyhle potvory specializují na zabíjení jiných sršňů, čmeláků, velkého hmyzu a kudlanek. Každopádně, když je uvidíte, nesnažte se je hladit, cvrknout ani jinak rušit!
LIKE :-D


VyVolená Eva má problém! Zpronevěřila miliony, lhala okradeným, když jí brečeli do telefonu, tvrdí její známý

 KDO JÍ NYNÍ VĚŘÍ ??? 
VyVolená Eva Feuereislová (23) se ve Vile soutěžícím svěřila, že je obětí podvodu své kamarádky a jejího manžela. Po tomto přiznání se ale na veřejnosti objevila další svědectví, která roli Evy v tomto příběhu popisují úplně jinak. Eva prý o všem věděla!

Eva Feuereislová ve Vile v rámci hry, kdy si soutěžící navzájem přiznávali, co vše se jim v životě stalo špatného, vyprávěla svůj příběh. V něm uvedla, že se stala obětí podvodu, kdy na ni boudu ušila její kamarádka s manželem. Milionové dluhy prý na ní byly uvaleny podvodem. Některá svědectví však nyní naznačují, že je všechno asi jinak.

Problémy Evy totiž souvisí s kauzou podnikatele Davida Kracíka, který je momentálně vazebně stíhaný a čeká na soud kvůli mnohamilionovým podvodům. Ten vytuneloval dle všeho pardubický autobazar a zanechal za sebou dlouhou řadu podvedených zákazníků. Ti se momentálně domáhají pohledávek, a to právě na adrese VyVolené Evy.

Eva o všem věděla, tvrdí známý
Feuereislová autobazar přebírala před více než rokem a tvrdí, že o jeho zadluženosti nemá ani ponětí. To však podle bývalého zaměstnance Roberta M. není pravda!

„Eva není naivka, která o ničem nevěděla. Minimálně to věděla ode mě. Ale ona mi tvrdila, že o ničem neví. Dělala hloupou o tom, co se tam děje, a pak zjistím, že vyplňovala smlouvy ještě v době, když jsem tam já nebyl, jen aby umlčela lidi, co jim už auta prodali,“ rozhovořil se o Evě Robert M.

Robert M. nastoupil již do rozjetého vlaku na přání manželky Davida Kracíka, Gábiny. Měl ve firmě udělat pořádek a vytvořit řád, který by při odprodeji a následném prodeji aut fungoval. „Já jsem se do autobazaru dostal přes Gábinu. Ona mě o to požádala, abych tam udělal pořádek, aby měl manžel méně práce a mohl se jí věnovat.  Je pravda, že jsem si ho neprověřil. Na podmínkách nástupu jsem se domluvil s Evou.“

Podvody na denním pořádku
I další informace od pana Roberta M. jsou zajímavé. Podle něj totiž Eva hrála roli bílého koně. „Ke konci nechtěla, abych ty peníze dával Davidovi, ale posílal je přímo jí. Já bych řekl, že byla takový ten bílý kůň, že v tom byla s ním zapřáhnutá od začátku.“

A peníze prý nedluží jen lidem, kteří využili služeb tohoto autobazaru. „V únoru nebo březnu jsem dokonce podal trestní oznámení za to, že mi nezaplatila výplatu 22 tisíc a ještě mi dluží provize za auta.“

Klienti se proměnili v jedno velké slzavé údolí
Z vyprávění bývalého zaměstnance mrazí. Podle jeho zkušeností totiž Eva byla velmi protřelá a dokázala lhát klientům bez výčitek svědomí. Nerozhodily jí ani plačtivé telefonáty podvedených.

„Začali volat lidi a začali hledat auta. Pak i ti, co začali hledat peníze za auta, a pak i ti, co nemají papíry od aut, která koupili. Já to dával do pořádku, ale seznam lidí, co si stěžovali, se zvětšoval. Eva říkala, že to dá do pořádku,“ svěřil se pan Robert M.

Brigády online - výběr u nás

Eva podle něj byla bezcitná a podvedeným klientům slibovala po telefonu těžko splnitelné vzhledem k praktikám firmy.

„Ty lidi mi tam brečeli a byli nešťastní. A ona těm lidem do telefonu slibovala hory doly. Lhala lidem. Dle mě ona dělala podvody. Já viděl fiktivní lživé smlouvy, byla to jasně trestná činnost a výmysl, tak ať pak netvrdí, že o ničem neví. Ona v tom s ním jela. I ona prodávala nějaká auta osobně,“ vyprávěl bývalý zaměstnanec, který skončil po výpovědi bez peněz, bydlení a neměl ani co jíst.

Svědek: Ona byla jeden z tahounů
Robert M. se nakonec rozpovídal i o Evě jako osobě. „Ona je taková, že když zafouká vítr, ona nastaví plášť. Zítra bude tvrdit, že je všechno úplně jinak. Proč to dělá, nevím, jen mi nezaplatila výplatu, i když na to měla. Ona byla jeden z těch tahounů,“ dodal na konci.  

Jaká je tedy pravda? O Evě, o podvodech, dlužné částce a o tom, jak k tomu přišla? O tom zřejmě bude rozhodovat soud. Na státní zastupitelství už bylo podle serveru extra.cz na Evu podáno nejedno trestní oznámení od poškozených.

Eva v sídle autobazaru

Dáme jí LIKE mršce prohnané :-D


Egyptský vězeň Petr K. balí kufry: Zítra odletí domů?

3. října vyprší lhůta egyptské prokuratury, do které zakázali Egypťané Čechovi Petrovi K. vycestovat ze země. Znamená to tedy, že si již může manžel a otec tragicky zesnulých Moniky a Klárky balit kufr a chystat se na letištní transfer? Stále to není vůbec jasné! Zítra sice padne důležité rozhodnutí, ale vzhledem k tomu, že vyšetřování stále probíhá, ani české ministerstvo zahraničí nevylučuje, že Petr K. bude muset znovu "vybalit".

Již ve čtvrtek 3. října vyprší lhůta od egyptské prokuratury, po kterou měl hlavní svědek v případu smrti dvou Češek na dovolené v Egyptě Petr K. přikázáno, že nesmí vycestovat ze země. Petr K. však nadále nemá zpět své cestovní doklady, a tak nikam nemůže. Stále ho tak drží v Hurghadě, jenže pobyt se po smrti jeho nejbližších změnil v egyptské peklo. Zítra však přichází "den D". Petr K. doufá v příznivé rozhodnutí. Jenže egyptské vyšetřování patrně i nadále probíhá, pokud neuvízlo na zcela mrtvém bodě. A protože během něj egyptská strana vyžaduje Petrovu přítomnost v zemi, může v egyptské pasti Petr K. stále ještě uvíznout!

Proti tomu přitom nezmůže nic ani české ministerstvo zahraničí. "Zaslali jsme egyptské prokuratuře nótu, ve které žádáme, aby bylo panu K. umožněno vycestovat ze země. Zatím však nemáme informace o tom, zda mu to bude umožněno a zda se zítřejší schůzka s egyptskou prokuraturou uskuteční," uvedla pro Blesk.cz mluvčí ministerstva Johana Grohová. Den před důležitou schůzkou je to poněkud zarážející. Mluvčí však o případné liknavosti egyptských úřadů a jejich dalších průtazích nechtěla spekulovat.


"Já si to vůbec ani nedokážu představit, že by ta schůzka neměla proběhnout. Konzulka mě neinformovala, že by ta schůzka byla odložená," stále však na tn.cz doufá Petr K. Objevily se přitom spekulace, že by egyptské vyšetřování mohlo trvat nikoli pouze měsíce, ale i roky. A pobyt Petra K. se tak nepříjemně protáhne. "Neodvažuji se hodnotit tuto délku. Ten případ je samozřejmě velice závažný, má řadu specifik. Nemáme však k dispozici žádné závěry z egyptského vyšetřování," odmítla mluvčí odhadovat, jak dlouho by eventuálně Petr K. mohl v Egyptě dál zůstat. 

Psycholožku Petr K. stále odmítá, ministerstvo zkoumá jeho žádost o propuštění

Případ Čecha Petr K. je přitom podobný s osudem Angličana Seana Emmetta, který se v médiích objevil teprve nedávno. Emmett, jemuž zemřela po pádu z okna na líbánkách v Dubaji jeho novomanželka, chtěl vše nejprve řešit bez pozornosti médií. I on je však držen v muslimské zemi proti své vlastní vůli. A to již od února. "Nikdo mě nekontaktoval, nikdo mi nevysvětlil, proč nemůžu odjet," stěžuje si Brit. Také jemu zadrželi pas a rozřešení celého případu ze Spojených arabských emirátů je v nedohlednu...

V nejistotě žije i Petr K. "Nabídli jsme mu širokou škálu asistenční pomoci, o psycholožku nepožádal," oznámila mluvčí ministerstva zahraničí. Úřad i přes své omezené možnosti hledá cestu, jak mu pomoci. "Požádali jsme ho, aby nám e-mailovou cestou zaslal dopis, ve kterém žádá egyptské úřady o propuštění ze země. To také udělal," dodala Grohová. Zda však Petra K. pustí zítra skutečně domů, netuší ona, ani nikdo jiný z Čechů. Včetně Petra K. samotného. Naděje umírá poslední, pomalu ji však ztrácí i lidé, podepisující se pod on-line petici za Petrovo propuštění z Egypta. 2. října krátce po poledni jich bylo 6375. Nepřibývají však již zdaleka tak rychle, jako na počátku. 
LIKE :-D


8 šílených sexuálních rekordů, kterým jen těžko budete věřit

Rekordy z olympijských her to sice nejsou, ale rozhodně také stojí za pozornost. Od dvaaosmdesátileté prostitutky po orgie, kde souložilo pět set lidí, zmapovali jsme pro vás ty nejzajímavější historické zápisy ze světa sexu.

  Největší penis světa
Neuvěřitelných 34 centimetrů má při erekci penis Jonaha Falcona. Díky tomu se tento muž dostal i do televize. V klidové poloze má jeho nástroj 16 centimetrů.

  Nejotevřenější vagina světa
Ženou, která lékaře překvapila tím, jak moc se otevřela na porodním sále, byla skotská dáma Anna Swanová (1846 – 1888), podivuhodná dáma, která přes své pohlaví stanovila hned několik rekordů. Narodila se poměrně normální, nakonec ale vyrostla až do výšky 233 centimetrů.


Kvůli svým rozměrům obryně se přidala k cirkusu, kde se po cestách zamilovala do kapitána Martina Batese, dalšího člena souboru, který měřil přes 213 centimetrů. Vzali se v roce 1872 a jsou dodnes nejvyšším oddaným párem.

Po svatbě se spolu ti dva obříci usadili, ve svém domě měli vyšší stropy a gigantickou postel, ve které konzumovali manželství. Psal se 18. červen 1879, když Anna porodila největší mimino světa – vážilo 11.8 kilogramů a měřilo 86,34 centimetrů! Dítě bylo tak obrovské, že zůstalo zaklíněné v matce a lékaři ho z ní páčili pomocí kleští a pásů.

Šlo o přirozený porod, gigantické novorozeně ho nakonec nepřežilo, záznam o této skutečnosti je dodnes k vidění v Clevelandském Muzeu Zdraví. Hlava malého obříka měla obvod 48 centimetrů, předpokládá se, že Swanová se otevřela na asi 15 centimetrů. Normálně to bývá kolem 10 centimetrů.

  Žena s nejvíce dětmi na světě
Feodor Vassiljev (1707 – 1782), byl chudý rolník z ruské Šuji, který asi nikdy nemohl zbohatnout. Jeho žena Valentina je dodnes rekordmankou, protože přivedla na svět celkem 69 dětí. Měla 16 dvojčat, 7 trojčat a čtyřikrát se jí narodila čtyřčata, celkem rodila semdadvacetkrát, dvě novorozeňata nepřežila. No uživte to.

V moderní době je rekordmankou Leontina Albina z chilského San Antonia. V žena po šedesátce tvrdí, že porodila 64 dětí, zdokumentovaných jich je ale „jen" 55.

  Nejdelší dolet semene při výstřiku
Svým semenem mohl házet přes celý pokoj. Horst Schultz je rekordmanem, jeho 'pulci' doletí něco málo přes 6 metrů. Jeho spermie jsou k tomu i nejrychlejší, létají bleskovou rychlostí přes 70 kilometrů za hodinu.

  Nejstarší prostitutka světa
Policie v čínské provincii Taj Peji zaznamenala případ dvaaosmdesátileté ženy, známé pod přezdívkou ‚Babička'. Celou stanici udivilo zjištění, že žena se i přes pokročilý věk živí jako prostitutka. Takže pokud si myslíte, že se jí tak říkalo podle knihy z pera Boženy Němcové, jste na omylu. Do byznysu se dostala ve čtyřiceti letech, když jí zemřel manžel. Vzhledem ke svému stáří za své služby inkasuje desetkrát až dvacetkrát méně než její kolegyně.

  Největší orgie světa
Tento rekord drží Japonci, kterým se podařilo dát dohromady na jednom místě 250 mužů a 250 žen, kteří spolu měli sex. Šlo o ty největší orgie, jaké kdy byly k vidění. Vše se dokonce nahrávalo na profesionální kameru, k dostání je na internetu i DVD. Nutno ale podotknout, že možná nešlo o tak drsnou akci, jak si asi představujete: páry totiž měly sex jen spolu, dvojice se nijak v průběhu celé akce neměnily.

  Sex s nejvíce muži v jednom dni
Pánové, tak tuhle krásku byste neoslnili, ani kdybyste předvedli deset čísel za noc. P*rnoherečka Lisa Sparxxx totiž drží rekord sexu s nejvíce muži v jediném dni, měla jich celkem 919, což se žádné jiné ženě na světě nepodařilo (je také otázkou, kolik něco takového chtělo zkusit…).

Stalo se ak na polském E-rotikonu v roce 2004, kde se tato Američanka předvedla na 3. výročním mistrovství světa v Gangbang.

  Nejdelší masturbace světa
Muž jménem Masanobu Sato v roce 2009 na světovém mistrovství v masturbaci, které probíhalo v Centru pro Sex a Kulturu v San Franciscu, stanovil rekord v honění na neuvěřitelných 9 hodin 58 minut. Do států tento sebeukájivý Japoonec dorazil jen kvůli tomuto mistrovství, překonal na něm svůj vlastní rekord, který rok předtím činil 9 hodin 33 minut.
LIKE :-D


Masakr ve VyVolených: Svalovec Castello explodoval, s Pepou chtěli zmlátit Vladka! Dívejte se na tu hrůzu!

 Vladko Dobrovodský tentokrát neexplodoval sám 
Před pár dny to Vile VyVolených vypadalo, jako že každou chvíli bude muset do objektu vlítnout tlupa bodyguardů a odtrhnout od sebe soutěžící, kteří už nedokázali udržet svoje emoce na uzdě.

Produkce zadala Vladkovi (35) a Romaně (32) těžký úkol. Oba měli představovat štáb a VyVoleným připravovat den tak, jak se o to opravdový štáb stará. Extrémně náročný úkol vyvrcholil poskládáním deseti pravidel, která musí VyVolení bezpodmínečně dodržovat. Vzhledem k tomu, že ve Vile vládne poslední dobou rebelie a každý si dělá, co chce, dostali Vladko a Romana úkol potrestat jednoho z VyVolených trestem, který neměl v trvání této reality show obdoby.


Už tak nesnadnou situaci musel z převážné části řešit Vladko, který se s Romanou shodl, že potrestají Lucii. Když před ostatními VyVolenými Dobrovodský svým teatrálním hlasem prohlásil, že Lucie musí do zpovědnice odevzdat svou žábu, začala se mladá pejskařka smát, což horkokrevný Vlado neustál a řekl jí, ať odevzdá i andělíčka, který je dalším talismanem krátkovlasé soutěžící.

Vtom se ozval Thomas Castello (38) z karantény, kde byl kvůli onemocnění pásovým oparem, a začal ječet na Vladka. „Kdyby tady nebyl zákaz fyzických trestů, tak tě ztřískám jako hovado,“ ječel hradecký svalovec. Poněkud vypjatá situace vytočila i jindy nekonfliktního Josefa Vosmíka. „Ty buz****te, přestaň mě s**t, nebo uvidíš, co s tebou provedu.“ To už Vladko utekl do ložnice, kde se vzpamatovával ze situace, do které ho tak trochu opravdový štáb namočil.

A klid ve VyVolených hned tak nebude. Slavomanka Eva už soutěžící pěkně štve a proto ji čeká už druhý Duel.


LIKE :-D


Celebrity Štikovy se vyvalily na pláži: A ostatní se (raději) nekoukali

Zděšení turisté v Bulharsku už málem volali ochránce přírody, když se na pláž rozvalily dvě Štiky! Monika (41) si s dcerou Chrarlotte (17) vyrazily na dovolenou a lidi kolem děsily nejen svým výstředním chováním. A pak nemají mít Češi v zahraničí tak špatnou pověst...

Normální lidé si na dovolené užívají spíš tím způsobem, že si dopřejí to, co by si ve své rodné zemi nedopřáli a nemusí to být jenom moře. Duo Štikových ale zvolilo zcela odlišnou taktiku.

Jejich přítomnost by nejspíš sama o sobě nikoho z klidného povalování na pláži nevytrhla, kdyby se obě rádoby celebrity nechovaly výstředněji než třeba samotná Madonna.


Důležitě pochodovala
„Neustále držely telefony v ruce, nikdy je neodložily, pořád se fotily a ukazovaly si to. Starší Štika často důležitě pochodovala po restauraci a hlasitě telefonovala, aby ji všichni slyšeli. Byla pro smích všem kolem,“ popsala jejich divadélko čtenářka, která do redakce poslala snímky, které její slova podporují.

Lži o ceně dovolené
Divadlo na pláži by jim možná ještě člověk odpustil, ale chlubení se cenou dovolené a poctivou dietou, to je už možná trochu za hranou. Deník Blesk zjistil, že oproti avizovaným 65 tisicům utratila Monika za dovolenou půlku!

A s dietou to taky nebylo tak slavné, jak Monika tvrdila. Po dovolené prý zhubla 17 kilo. Ale jak?! „Jejich společné diety se nesly v duchu kila hranolek a dalších »mňamek«. Tolik jídla ani nemůže jeden člověk sníst,“ děsila se čtenářka.





LIKE :-D


MOUDRO ROKU: Podle Miley Cyrus je tráva lepší než kokain!

Miley Cyrus (20) vydává nové album, a tak je o ní hodně slyšet. Zpěvačka totiž zcela opustila image hodné holky a zkouší co nejvíce šokovat veřejnost. A to až tolik, že se nemůžeme zbavit dojmu, zda v pozadí není nějaký šikovný imagemaker, usilovně pracující na propagaci nového cédéčka… Naposledy se Miley vyjádřila k drogám.

„Hollywood je kokainové město, ale tráva je o dost lepší. A extáze taky," prozradila slavná party girl v rozhovoru pro americký časopis The Rolling Stone. „Jsou to drogy štěstí - sociální drogy. Díky nim chcete být s přáteli. Kokain vážně nemám ráda. Je tak necitelný a temný," dodala dvacetiletá hvězda, která se ale v prostředí šoubizu pohybuje dlouho a tak zřejmě ví, co mluví. Jen je otázkou, zda zrovna drogy jsou vhodným tématem – ale desky si kupují teenageři, nikoliv jejich rodiče, tak patrně jsou…


Světová superstar Miley Cyrus nyní vydává své nové studiové album Bangerz.  „Wrecking Ball", druhý singl z připravovaného alba, se dostal ihned po vydání na 1. místo iTunes Singles Chart a podařilo se mu zlomit světový rekord v počtu zhlédnutí za prvních 24 hodin na YouTube, a to s počtem 19,3 miliónů. Tím Miley překonala dosavadní rekord, který do dnešního dne drželi One Direction s 12,3 miliónů zhlédnutí svého videoklipu k „Best Song Ever". Z toho plyne, že nová image je více než úspěšná. I když rodiče jejích posluchačů zřejmě nejsou nadšeni…


LIKE :-D