Tahle kočička z Počátků se toho nebojí: Mrkněte, jak se před kamerou producírovala nahá

 Barbora Jánová ukázala svůj sexy zadeček 
V seriálu Doktoři z Počátků není nouze ani o lechtivé scény. Půvabná herečka Barbora Jánová odhodila stud a objevila se v seriálu úplně nahá. Na záběrech sice nejsou vidět všechna intimní místa, ale diváci se mohou kochat aspoň pohledem na její sexy zadeček.

A samozřejmě i Bářinou rolí v seriálu. Krásná herečka v Počátcích ztvárňuje novou obyvatelku včelína Kamilu. Ta nepokrytě svádí terapeuta Ondřeje (Václav Jílek), svléká se před ním a tráví s ním hodně času.

Ondřej přitom chodí s pohlednou sestřičkou Markétou (Michaela Sejnová), ale vztah, který se nestačil ani pořádně rozvinout, začíná pod vlivem nastalých událostí povážlivě skřípat. Zda Ondřej nakonec odolá pokušení, se diváci dozví už v neděli večer.



LÍBÍ SE VÁM "KAMILA" ???? ANO? TAK LIKE :-D



Akční letáky

Očekávaný VIDEOKLIP Britney Spears je tu! Žhavé pohledy, nakrucování a bičík, ale stačí to?

Americká zpěvačka Britney Spears (31) hlásí comeback. O pozornost si říká novým videoklipem. Jelikož v něm chtěla být hodně sexy, začala na sobě tvrdě makat. Podívejte se na výsledek.

Popová zpěvačka je tak jiná, že si v některých záběrech snad ani není podobná. Klip s názvem Work B**ch je plný žhavých ohybů nejen Britney Spears, ale i zástupu jejích tanečnic.

Usilovný trénink se jí vyplatit, ale po nových videoklipech jejích kolegyň Katy Perry a hlavně Miley Cyrus si asi mnozí řeknou, zda to není na dnešní svět popu trochu málo. Plácnutí bičíkem už dneska nikoho neoslní.

Někteří ale pějí chválu. Hudební ředitel Ben Mor v interview pro MTV News řekl: "Myslím, že je to dospělejší Britney, určitě mnohem dospělejší. Pro píseň s takovým názvem nemohli udělat cudný klip, a taky že nebyl." 

VIDEO:

LIKE :-D



Akční letáky

Rihanna má nový VIDEOKLIP: Američané se přou, zda je oplzlejší než Miley Cyrus!

Americké zpěvačky se dnes musí pěkně ohánět, aby získaly přízeň fanoušků. Barbadoská kráska Rihanna (25) tak měla těžký úkol překonat kontroverzní videoklip její kolegyně Miley Cyrus (20).

Ta láme rekordy sledovanosti videoklipem k písni Wrecking Ball. Rihanna nyní natočila videoklip k písni Pour It Up z alba Unapologetic, které vyšlo v roce 2012.

Hlavní rekvizitou videoklipu je zlatý trůn, který skvěle ladí k zpěvaččině bílé paruce. Lascivní pózy, jaké tam předvádí, by však nevymyslela ani slavná milenka Madame de Pompadour.

RiRi sice není zcela nahá jako Miley Cyrus, ale demoliční koule je to také. Rozkrok a pozadí by zřejmě nejraději ukazovala od rána do večera. Na to si ale bude muset ještě chvíli počkat. Tato společnost má přeci jenom ještě nějaké zábrany.



LIKE :-D



Akční letáky

10 vět, které by ženy rozhodně neměly říkat mužům


1. Musíme si promluvit.
Tahle věta značí problém. Muži neradi řeší problémy. Hned na začátku mu vlastně oznamujete, že debata, co bude následovat, nebude příjemná.

2. Vypadám v tom tlustě?
Na tohle nikdy neexistuje správná odpověď.

3. Poznáš, co je na mně jinak?
Ne, muži takové věci nevnímají, pokud to nejsou homosexuálové.

4. To je roztomilý!
Muži nechtějí být roztomilí. Nikdy.

5. Už budeš?
Po této otázce už nejspíš ne.

6. To je můj bejvalej, toho si nevšímej.
Tak proč se vyskytuje v okolí, když je bývalý a vztahuje se k minulosti?!

7. Nedostala jsem to.
Pokud neplánujete dítě, touhle větou partnerovi radost neuděláte.

8. Vždyť je to jen blbá rýma.
Když je muž nemocný, je to vždy vážné. Nikdy to není jen blbá rýma.

9. Víš, co je dneska za den?
Ne, muži si nepamatují, že váš pes má narozeniny, že je to pět let, co jste si poprvé zavolali, nebo že je to týden, co jste si koupili nový mixér.

10. Už jsi na cestě?
Volat a psát muži večer, když se někde baví, a vyžadovat, aby vlastně už na té cestě byl… to není dobré.
LIKE :-D



Akční letáky

Představujeme vám nový internetový hit Twipping: Twitteroví nadšenci se fotí během pádu ze schodů

 Twipping - nový internetový hit. 
Bývaly doby, kdy se člověk vyhýbal trapným situacím, aby nebyl terčem posměchu. Dnes se ale z dělání si legrace ze sebe samých stává doslova kult. Novým hitem, který v současné době zaplavuje internet, je focení se během pádu ze schodů neboli takzvaný Twipping. Prča, co?

Lidé se prostě chtějí bavit, a proto vymýšlejí nejrůznější ptákoviny. To si jdete takhle po schodech, máte náhodou v ruce foťák, zakopnete a během pádu se vyfotíte. Vznikne z toho sice jen rozmazaná fotka, na které je zachycen váš překvapený obličej, ale jinak je to děsně cool.

Jiné snímky vznikají těsně po pádu, kdy vás jakoby náhodou „vyblejskne“ váš kámoš nebo přítel.

Co je kromě toho, že si o vás vaše okolí bude myslet, že jste padlí na hlavu, účelem této aktivity, netušíme. Ale pokud vás tento trend zaujal, tak nezbývá než vám popřát hodně štěstí, abyste po takovém parádním sjezdu schodů nemuseli do špitálu.




LIKE :-D



Akční letáky

NeVyVolená samička Zdenička: Autoerotika s flaškou od vína!

Svého VyVoleného svalnatého samce nechala ve vile a sexu se jí na svobodě nedostává! Silikonová samička Zdenička (25) na party promluvila o tom, jak zvládá sexuální abstinenci. Nebudete věřit, co vše tahle dovádivá dračice dovede použít k sebeuspokojování!


„Už asi devět týdnů nic nebylo, naposledy jsem měla sex asi čtrnáct dní předtím, než jsem šla do vily. Spala jsem s kolouškem,“ svěřila se Zdeňka reportérovi Blesku.

Nejsem davajka
Jak to ex-VyVolená zvládá? „Hodně těžce! Chuť by byla, ale já nedám jen tak někomu!“ smála se bývalá soutěžící.

Zdeňko, Zdeňko, kolik že to máš zářezů?
„Narodila jsem se 16. září, takže můj šestnáctý musí být opravdu výjimečný,“ vypočítávala Zdenička své dosavadní zářezy. Na sexu je totiž doslova závislá! Se svým bývalým si prý nejvíc užívali v autě! Zdeňka jejich společné hrátky, které si dopřávali prý až 4x denně, nazývá příznačně „autovztahem.“

Brigády online - výběr u nás


Autovztah, autoerotika…au!
Teď ale chlap není, a tak se Zdenička musí podle svých slov uspokojovat 3x denně sama! Na tom by ještě nebylo nic neobvyklého, kdyby k tomu nepoužívala poněkud netradiční erotické pomůcky. A co že tahle vilná víla z vily k autoerotice používá? „Vibrátor a flašku od vína,“ prozradila červenající se Zdeňka!
zdroj: blesk.cz
LIKE :-D



Akční letáky

Video, které dojímá celý svět: Chlapeček s Downovým syndromem odmítá lásku psí kamarádky

 Malý chlapeček s Downovým syndromem a labrador 
Pětiletý Herman z La Plata v provincii Buenos Aires trpí Downovým syndromem. Jeho maminka prozradila deníku Mail Online, že je velmi citlivý na jakýkoliv tělesný kontakt. Na kanál YouTube nahrála video, jak se jejich labrador snaží s Hermanem navázat kontakt.

Fenka jménem Himalaya se snaží s chlapečkem komunikovat, a přestože malý Herman její doteky odmítá, nakonec fenku láskyplně obejme.

Downův syndrom (informace), vědecky trisomie 21, je geneticky podmíněné onemocnění zapříčiněné genomovou mutací, jejímž výsledkem je trisomie 21. chromozomu. Dotyčný nemá 21 párů čili 46 chromozomů, ale 47, neboli jeden navíc.

VIDEO:

LIKE :-D



Akční letáky

Agresivní Julča z metra už nepotřebuje sedět. Sledujte, jak pařila s VyVolenými a masírovala si u toho svoje mohutná ňadra

  Júlia už zřejmě okoukala od zetkových celebrit, co dělat, aby si vás fotografové všimli. I když, Julči si všimne každý  
Júlii Kuskovou Klímovou si všichni většinou pamatují jako agresivní bábu z metra, která ve videu, jež se stalo hitem internetu, převálcovala cestující v jednom z vagonu tak, že líp by to neuměl ani Steven Seagal.

Později se zjistilo, že se jedná o známou osobu tzv. Holubovy letky, která se pod záštitou neexistujícího média dostává na různé VIP akce. Julča si vzápětí uvědomila svoji hodnotu a začala se ohánět obrovskými sumami, za něž si ji mohou lidé najmout na soukromou party.

A Julče se zřejmě její tah vyplatil, protože se objevila na party VyVolených v jednom pražském baru, kam věřte nebo ne, byla oficiálně pozvána. „Paní Júlii jsme pozvali oficiální cestou. Je velkou fanynkou VyVolených a někteří bývalí účastníci se ní chtěli sejít,“ řekla PR manažerka televize Prima Kateřina Vlasáková.

VIDEO:

Na akci nechyběli exVyVolení z předchozích řad i z aktuální čtvrté řady, kterou právě Prima vysílá.











LIKE :-D



Akční letáky

Šokující zpráva pro fanoušky Simpsonů: V další sérii zemře jedna z hlavních postav!

 KULTOVNÍ ŽLUTÁ RODINKA 
Po jednadvaceti letech nepřetržitého vysílání megaúspěšného seriálu Simpsonovi přichází šok. Jeho tvůrce totiž oznámil, že v následující sezoně zemře jedna z hlavních postav. Kdo to bude, to nespecifikoval.

Pouze prozradil, že herec, který postavu dabuje, někdy v minulosti získal cenu Emmy. A vzhledem k tomu, že všichni dabéři Simpsonů dabují kromě ústřední žluté rodinky další postavy, nápověda není k ničemu.

Brigády online - výběr u nás

Jediná z postav objevujících se v seriálu pravidelně, kterou nechali tvůrci během tolika let zemřít, je Maud Flanders, manželka Homerova souseda Neda Flanderse. Kdo ji bude následovat, na to si musíme bohužel několik měsíců počkat. Koho tipujete vy? Někoho přímo z rodiny Simpsonových? Nebo Vočka? Nebo pana Burnese?

KDO TO ASI BUDE???? dejte Váš TIP do komentu

LIKE :-D



Akční letáky

Krutá padesátá léta: 4 neuvěřitelné rady ženám, jak dosáhnout orgasmu

 Naše babičky to neměly lehké 
Ačkoliv byly ženy v padesátých letech slušné a spořádané hospodyňky, které se v životě musely starat hlavně o to, jestli manželovi vykat nebo tykat, kolik chodů mu uvařit k večeři a z čeho si vyrobí menstruační vložky, měly čas i na trochu příjemnější záležitosti.

Časopis Vlasta, pro naše babičky takový normalizační Cosmopolitan, v roce 1950 vydal několik rad svým čtenářkám, jak dosáhnout orgasmu. Přinesl je server Doma.nova.cz. Základní rada zní, že ženy musí následující cviky vedoucí k orgasmu cvičit ve starších trenýrkách a na vytřené podlaze.

Rada číslo jedna zní: Ležíme břichem na podlaze. Hlavu zvedáme co nejvýše a dlaněmi si lehce přejíždíme po prsních bradavkách. Přitom opakujeme otázku: „Kde jsou? Ach bože, kde jsou?“

Ano, naše babičky se chudinky snažily dosáhnout orgasmu způsobem, který připomíná Vlastíka Plamínka, když zaklíná astroubrus. Nevadí, jedeme dál.

Rada číslo dvě: Klečíme a klátíme trupem ze strany na stranu. Volnou paži přitom přehazujeme přes hlavu, jako bychom někomu mávaly. Zároveň voláme: „Tady jsem! Lásko, tady jsem!“

Dřepěním na podlaze ve starých trenýrkách a máváním rukama orgasmu jistě nedosáhly, ale některé z nich možná dosáhly hospitalizace v ústavu pro choromyslné. Co říká třetí rada?

Spočíváme na všech čtyřech. Pravidelně skláníme a zvedáme hlavu. Vzdycháme a říkáme si: „Už jedou! Už tady budou!“

Definitivně se potvrzuje, že redaktorky Vlasty v roce 1950 pravidelně vdechovaly benzín.

Rada číslo čtyři: Klečíme zvráceny nazad. Hlavou se dotýkáme podlahy a paže natahujeme co nejdále. Dlaně při tom leží plnou plochou na zemi a prsty směřují k čelu. Představujeme si, že jsme železniční most a přejíždějí po nás nákladní vagony plné nahatých, chlupatých chlapů. Dosažení orgasmu je zaručeno.

Bereme zpět, u mávání rukama a křičení do zdi je větší pravděpodobnost dosažení orgasmu než u představy vagonu plného nahých, chlupatých chlapů. Podle tohoto návodu orgasmu dosahovali maximálně členové výboru KSČ, kteří tato politicky nezávadná ustanovení schvalovali na sjezdech.
LIKE :-D



Akční letáky

Matka Vladka promluvila: Proč nenávidí vlastní rodinu?

Nenávist VyVoleného Vladka (35) vůči rodině vyvrcholila hysterickou scénou v přímém přenosu. „Zapírám vás! Šel jsem do Vily z pomsty. Chci se pomstít rodině, kterou už nikdy nechci vidět! Nikdy!“ ječel Vladko, když na něho promluvila jeho matka Eva Singerová (63). Co si udělali?

Důvod je prozaický: Peníze! Vladko podle slov své matky většinu z jedenácti milionů, které před osmi lety vyhrál v první řadě reality show, totiž rozdal své sestře a bratrovi. Dodnes jim nemůže odpustit, že se nedočkal vděku.

Nic mu nezbylo
„Dříve svou rodinu miloval. On by se rozdal, dělalo mu radost kupovat nám dárky, sestře kupoval drahé oblečení a na sebe kašlal,“ prozradila Vladkova matka po skončení úterního přenosu Blesku s tím, že mu z výhry brzy nic nezbylo.

Těžké dětství
„Doplatil si jen školu a dluhy s penále, všechno ostatní dal na to, aby se rodina měla dobře,“ přiznává maminka, která dodnes lituje, že svému synovi nedokázala zajistit hezké dětství. „Byla jsem na děti sama a žili jsme ve velké chudobě. Vladko nikdy nepoznal svého otce. Sama nevím, jestli ještě žije...,“ posteskla si.

Brigády online - výběr u nás

V dospělosti ale namísto stmelení přišel svár. A Vladkova horká hlava neumí odpouštět. „Se sestrou jsem skončil, nezajímá mě. Nechci ji ani bratra už nikdy v životě potkat,“ chrlil ze sebe ve vzteku Vladko.



Sestra Eva vrací úder: Vladko, lžeš!
Zatímco Vladkova matka svého syna před kamerami obhajovala, jeho mladší sestře Evě už došla trpělivost a chce se bránit. „Tentokrát zašel moc daleko. Lže do televize a ubližuje mi tím! Mám strašnou zlost. Chci za ním jít do Vily a vyříkat si to s ním z očí do očí,“ řekla Eva Blesku. I ona se cítí ublížená. „Asi už zapomněl na to, že jsem před osmi lety žila v Itálii a na naléhání matky se vrátila, protože Vladko byl ve strašném psychickém stavu,“ tvrdí Vladkova sestra.


LIKE pro Vladka :-D



Akční letáky

Čína je zemí děsivých zvířat: Zemědělci tam odchytili metrovou krysu, která terorizovala usedlíky!

 Krysa dokázala polykat rovnou celé ryby 
Tajemné zvíře, které hltalo rovnou celé ryby, v noci ve spánku kousalo obyvatele a trápilo psy. Lidé z vesnice Šao-jang si lámali hlavu, co by to mohlo být za monstrum, a nakonec se ukázalo, že se jedná o obrovskou krysu!

Zemědělci z vesnice vyrazili společně na lov zvířete, které nedalo nikomu spát, a za chvíli už za ocas drželi obřího hlodavce.

Krysu zabili, ale protože je to Čína, zkoušeli si její mrtvolu udělat na oleji. Bohužel pro ně byla ale krysa tak obrovská, že ji nedokázali ani naporcovat.

Zlomili o její kosti a kožich dva nože, takže nakonec skončila jako trofej a nikoliv jako přísada do kung-paa, o němž si pořád myslíte, že je z kuřete. Pětikilová krysa tak teď bude nejspíš vycpaná zdobit obývák lovce, který ji u nedalekého rybníka dostal.

Vzhledem k tomu, jaké infekce tato zvířata přenášejí, je to rozhodně lepší řešení než pozvat k večeři celou rodinu včetně dalších příbuzných.


LIKE :-D



Akční letáky

Megatrapné video: Sledujte, jak je Borhyová s milencem Hrdličkou v rozpacích na fotbalovém hřišti

 Lucie Borhyová vtrhla na fotbalové hřiště 
Jsou věci, které se zdají tak trapné, až jsou dobré. Je to ale případ i tohoto videa?

V tomto videu dělá rozhovor sporťák Michal Hrdlička s fotbalovým trenérem Petrem Johnem Uličným před zápasem Jihlavy proti Plzni. V tom na hřiště vtrhne Lucie Borhyová (35), kterou si prý bývalý český fotbalový útočník Pavel Kuka spletl a nazval ji dcerou Uličného. Blonďatá moderátorka tak byla vehnána do situace, ze které byl rozpačitý i její partner Hrdlička.

Jak celá situace na hřišti probíhala, se podívejte ve videu.


LIKE :-D


Akční letáky