Sledujte, k čemu se propůjčila Kateřina Kristelová! Propaguje obchod s cizinkami, neuvěřitelné popisky v galerii!

 "Honorace." Za prachy všechno, viď? 
Sháníte někoho, kdo vám vypere špinavé fusekle, vyžehlí košile a k večeři vám udělá i něco víc než jen chleba s paštikou? Tak dejte na radu Kateřiny Kristelové (33), nové tváři obchodu s otroky, který se tváří jako úklidová agentura.

Cizinky na úklid sice startují až 15. října, ale Kristelová je doporučuje už teď, a navíc tvrdí, že s nimi má skvělé zkušenosti. Prý by bez nich nezvládla náročnou domácnost, a navíc je vše bez nutného papírování. Čili holky dělají nejspíš načerno a agentura je tak skvělá, že už funguje u Kristelové doma, aniž zahájila svou činnost.

Pokud budete mít během čtení popisků v galerii pocit, že jste se ocitli na Foru Romanu a nějaký občan vám nabízí skvěle stavěného Germána, co má všechny zuby a navíc zná tajemství kouzelné vodičky, která matronám zesvětlí vlasy, a bude vás stát jen tisíc sestercií, nebo že jste v roce 1890 a žijete na kávovníkové plantáži, kam vám právě někdo přitáhl v řetězech barevnou šestnáctiletou služku, tak nemrkejte tak divoce, my ten pocit máme taky.

Brigády online - výběr u nás

Píše se tam o nich jako o „dobře stavěných“ nebo že vám udělá „vše, co na očích vidí, a bez příplatků“. Taky vám to zavání nemravnými službami? A co si máme myslet o tom, že je můžete používat jako zábavu na večírek nebo že se „vyspí všude“? Kde jako všude? Jako i ve sklepě třeba? Nebo v díře v zemi? Ve vaně? Vestoje? Uvázaná u topení?

Vyjádří se k tomu Kateřina nějak? Má tohle nějaké rozumné vysvětlení? A je to legální? Děkujeme za odpovědi, snad se jich brzy dočkáme.
zdroj: extra.cz

Agentura sice začíná svou činnost až 15. října, ale Kristelová s ní už má skvělé zkušenosti.

Vidíte? Za peníze doporučíte všechno, i to, co ještě není.

Holky mohou sloužit i jako zábavný prvek, dokonce se vyspí kdekoliv. Za tohle by se styděl i starořímský patricij.
 „Silná a dobře stavěná“ je věta obchodníka s otroky.

Ukazují cizinky na úklid také zuby? A která je dražší? Ta, která maká i bez příplatků, nebo ta,
kterou koupíte manželce jako dárek?

„Vyspí se kdekoliv, moc toho nepotřebuje.“ Neměli by za tohle někoho zavřít?
Lidé jsou vesměs - pohoršení touto činností 


LIKE :-D



Akční letáky

Souboj zlatokopek z reality show, Gábina z Vem si mě! vrací úder VyVolené Evě: Jsi psychopatka!

Gábina z reality show Vem si mě! se pustila do VyVolené Evy. A Playmate Kracíková na Evě nenechala nit suchou. Jsi lhářka a herečka, vzkazuje do Vily.

Gábina Kracíková je známá z reality show „Vem si mě!“, kde soutěžila o srdce milionáře Michala Červína. Již tam měla za sebou čtyři svatby a tři rozvody! Gábina ale nakonec Červínovo srdce nezískala a skončila těsně před branami finále.

Kracíková se prezentuje jako obět Evy Feuereislové a svého exmanžela Davida Kracíka, ale mediální pozornost na svou osobu nestrhlává poprvé. Již v reality show "Vem si mě!" se na sebe snažila upozornit a získat prostřednictvím Michala Červína peníze, které by jí zajistily pohodlný život. Červína sice neulovila, ale na ocet nezůstala. Po skončení začala obrážet večírky. Tato dáma se snažila zajistit si život po boku úspěšného a zajištěného muže.

Ještě před svojí pátou svatbou nafotila fotky pro český Playboy i pro pánský časopis pro muže ve Francii. Jejím pátým mužem se stal o čtrnáct let mladší David Kracík. S ním se rozvedla po jeho zatčení v říjnu 2012. Od rozpoutání kauzy vytunelování autobazaru, který vlastní VyVolená Eva, je nezaměstnaná a pověst jejího manžela jí pronásleduje na každém kroku.

Eva Feuereislová o Gábině mluvila při svém pobytu ve Vile a nebylo to nic hezkého. Gábina údajně donutila Evu, bay na sebe nechala přepsat firmy jejího manžela. O dluzích, které firma má, se údajně nezmínila. Feuereislová tvrdí, že se k dluhu 200 miliónů korun se tak dostala jak slepá k houslím. To ale Kracíková zásadně popírá. "Byla jsem úplně zoufalá, protože jsem o dluzích nic netušila. Eva to moc dobře ví."

Brigády online - výběr u nás

Gábina Kracíková v rozhovoru pro Blesk.cz vyjádřila obavy, zda je Eva Feuereislová ještě vůbec normální. „Myslím si, že má ve své povaze dost zvláštní reakce, výbušné, trošku až psychopatický. Má dobrý přesvědčovací schopnosti. Ona ty herecký výkony podává velmi slušně. Napsala jsem to i na svůj facebookový profil.“

O Feuereislové je známo, že se snaží být středem pozornosti a prosadit se ve světě hvězd. Vždyť její přezdívka je slavomanka či hraběnka. Přihlásila se i do Československé Superstar. Medializovaný byl i její vztah s Domenicem Martuccim, se kterým měla údajně chodit hned po Ivetě Bartošové. I ve Vile dokázala svoje touhy, když se pověsila na vítěze první řady VyVolených Vladka Dobrovodského a nejspíše doufá, že jí to dopomůže k výhře. Zatím se její taktika vyplácí, včera se podruhé vrátila do Vily z Duelu.  

Obě ženy mají tedy mnoho společného. Obě se dokázaly prosadit do finálových bojů reality show, obě touží po bohatství a pohodlí, které z něho plyne. Obě mají za sebou vztahy s mediálně známými muži. A proto se nemůžeme divit, že se spřátelily.
zdroj: blesk.cz

Která nakonec v tomto souboji vyhraje a očistí své jméno? To zatím nikdo netuší. 

LIKE :-D



Akční letáky

Prostě islám: Ženu zbičovali za to, že sedla do auta s cizím mužem

 V Súdánu dostanete nářez jen za to, že jedete v autě s cizím mužem 
Asi ne všichni souhlasí s právem ve své islámské zemi, protože jak jinak si vysvětlit, že informaci o krutém trestu poslal anonymně americkému novináři do New York Daily News jeden ze svědků středověkého divadla.

V hlavním súdánském městě Chartúmu zbičoval ženu jménem Halima súdánský mravnostní policista, když se na ni provalilo, že jede v autě s mužem, se kterým není nijak spřízněna. Rozlícený dav se pak shromáždil okolo a sledoval exekuci, zatímco Halima se aspoň snaží chránit tvář hidžábem.

Když se do věci vložili novináři a žádali vysvětlení, deník Daily Mail přinesl citaci guvernéra Chartúmu: „Nemyslím si, že žena byla zbičována řádně, ale rozhodně podle islámského práva šaría.“

Mravnostní policie v islámských zemích vás může tělesně potrestat i třeba za to, že jako žena nejste řádně oblečena nebo dokonce odmítáte nosit hidžáb. Navíc tradiční právo šaría si každý muslim vykládá, jak se mu to hodí, a nejsou výjimkou ve jménu šaríi ani vraždy ze cti.

A to už ani zde, v Evropě.

LIKE :-D



Akční letáky

FOTO dne 5/10/2013


  Líbím se Vám ??? Dejte mi LIKE  



Akční letáky

Další hrůzný případ z Egypta: Češku tamní lékaři málem zabili! Je doživotně invalidní!

Petr K. (35) zažívá v Egyptě od smrti manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) peklo. Poté, co mu kriminalisté nepovolili ani po dvou měsících odcestovat domů, varuje Lenka Mocková (50) z Liberce: „Chtějí to na něj hodit, mě v Egyptě málem zabili doktoři. Operovali mě jen proto, aby vytřískali peníze ze zdravotního pojištění.“ Po čtyřech operacích je doživotně invalidní.

Lenka pobývající v Egyptě na dovolené, se do tamního špitálu dostala kvůli zácpě. „Všude byla špína. Hráli na mě vyšetření a pak rozhodli o operaci,“ líčí. V nemocnici zůstala měsíc! Všechny věci co měla, se jí ztratily, údajně ji personál bil a na její mobil se fotili! „Břicho mi nezašili, ale zadrátovali. Po několika operacích mi v posteli prasklo a stříkala ven stolice a krev,“ popisuje hrůzy. Dezinfekce? Její vlastní voňavka! Když se dostala do české nemocnice, doktoři se zhrozili, musela podstoupit další operaci...

Petra K. podle ní živého nepustí!
Lenka varuje, že Egypťané smrt Češek nevyšetří. „Chtějí to na Petra K. hodit. Dělají všechno, aby to nepřežil,“ říká s tím, že primář nemocnice z Egypta tvrdil, že těla se našla v jiných polohách, než popsal Petr K. „Za boha bych nevěřila lékařům! Navymýšlejí si, aby očistili Egypt,“ potvrzuje Petrovu verzi. „Ať jde na ambasádu, aby byl pod ochranou. Tam mu snad Egypťané nic neudělají,“ radí Lenka, která je od své dovolené na dně. Je invalidní a k tomu zadlužená!
LIKE :-D



Akční letáky

Rodina vrací úder Vladkovi z VyVolených: Je to lhář, miliony rozházel sám!

Rodina vrací úder! VyVolený Vladko (35) zaútočil přes televizní obrazovku na své sourozence. Provždy se jich zřekl, prý proto, že ho obrali o výhru z prvních Vy- Volených. Ze lži ho ihned obvinila sestra Eva a teď se se rozhodl bránit svou čest i bratr Mirek. „Vladko své miliony prošustroval sám!“ řekl exkluzivně Blesku Miroslav Dobrovodský (43). Rozhovor nám poskytl s jedinou podmínkou – že nezveřejníme jeho tvář.

Máte na Vladka zlost za to, co vám v přímém přenosu vzkázal?
„Já k němu zlost necítím, cítím ji vůči tomu, co udělal. Jde o to, že vše, co řekl, byla lež. Ty lži vědomě podává jak Vladko, tak matka. Uvědomují si, co lidi chtějí slyšet, a hrají jim na city. Jdou si tvrdě za výhrou a jdou přes mrtvoly.“

V první řadě VyVolených vyhrál 11 milionů. Co s nimi tedy udělal?
„Zčásti splatil dluhy za byt, v řádu statisíců. A zbývající miliony prošustroval. Když se vrátil z Vily, měl pocit, že je velká hvězda, a žil v oparu slávy. Drahé večeře a výlety... Peníze se rychle rozkutálely.“

 Matka tvrdí, že peníze rozdal rodině.
„Naprostá lež. Nikdy po něm nikdo nic nechtěl. To je ten důvod, proč se s vámi bavím. Jejich lži mě k tomu dohnaly.“

 Dal tedy vám nebo sestře nějaký hodnotnější dar?
„Nikdy nic. I kdyby mi chtěl něco dát, tak od něho bych to nikdy nepřijal. Nestýkáme se ani s Vladkem, ani s matkou.“

 Proč ne?
„Jednou jsem to zkusil a dodnes toho lituji. Veškeré jádro problému je matka. Už během školních let jsem si na vše musel vydělat sám, po narození sestry a bratra jsem se o ně staral. Proto jsem v sedmnácti odešel z domova a udělal vše pro to, abych žil jinak. Už devatenáct let pracuji jako hasič a ani jeden den jsem nebyl nezaměstnaný.“

Brigády online - výběr u nás

Kdy jste se viděli naposledy?
„Po první řadě VyVolených mě kontaktovala matka s tím, že Vladko šílí a psychicky se zhroutil, abych přišel a pomohl mu, dal ho trochu dohromady. Tenkrát jsem jel, ale ani tak se mezi námi nic nezměnilo. Hodně jim pomohla sestra Eva. Ona jediná pracovala a držela celou domácnost. Nebýt jí, taky by dávno skončili na ulici! Když pak odjel, tak se mu starala o vše.“

 Je Vladko v televizi stejný jako ve skutečnosti?
„Myslím, že třeba ve svých výstupech se krotí. Znám ho mnohem hysteričtějšího! Hodně kalkuluje a přemýšlí, jak zapůsobit na diváka. V soukromí používá mnohem sprostší a vulgárnější slovník. Krásně se chová k lidem, dokud ho poslouchají a kývou na jeho názory. V momentě, kdy přestanou, je odkopne jako špinavý hadr.“

Vladko také tvrdil, že nenávidí své jméno.
„Byl bych rád, aby se alespoň jednou zachoval jako chlap a dostál tomu, co tvrdí. To je jediné přání, které bych mu chtěl splnit. I kdybych mu to měl zaplatit.“

 Co byste bratrovi vzkázal?
„Řekl bych mu, že vím, že lidi jsou schopni udělat pro peníze cokoliv. Nemám slušný výraz pro to, co udělal on.“

 Splníte mu jeho přání a nebudete ho kontaktovat?
„Moc rád. Už ho nechci nikdy potkat.“                                               zdroj: blesk.cz


Vladkův bývalý přítel Robert

Vladkova sestra má jiného otce

Vladko se sestrou vyrůstali i v cikánském Ghettu
LIKE :-D



Akční letáky

ZÁKAZ PITÍ ALKOHOLU U NÁS: Kde už nemůžete nasávat?

V Praze bude od soboty platit novela vyhlášky zákazu pití alkoholu na veřejnosti. Tím se téměř zdvojnásobí počet veřejných prostranství, kde je v hlavním městě zakázáno pít alkohol.

Dodržování vyhlášky hlavního města, která pití na vybraných místech zakazuje, budou kontrolovat pražští strážníci. Zatím budou případné porušování vyhlášky řešit pouze domluvou, pak pokutovat tisícovkou.

Nově přibyla mimo jiné některá místa v centru Prahy. Problémy byly například v okolí Národního divadla, kde se scházely skupiny popíjejících. Podle městské policie vznikaly problémy u Nové scény nebo u Žofína.

Největší počet míst, kde zákaz bude platit, je v Praze 8, celkem 162. Způsobeno je to tím, že ve vyhlášce jsou vyjmenovány desítky konkrétních provozoven a prodejen, před kterými jsou problémy. Druhý nejvyšší počet je v Praze 4, přesně 82, a na pomyslném třetím místě je Praha 1 s 53 místy.

Co na tento zákaz říkáte Vy ??? schvalujete toto nařízení ???

DISLIKE :-D



Akční letáky