Pánové, postavte se do pozoru a zasalutujte seržantce Therese Vail: Extrémně nebezpečné Miss Kansas, která miluje lov a slouží v armádě!

 Jako první soutěžila na Miss USA s tetováním pak jako druhá Miss vstoupila do armády 
Dvaadvacetiletá Miss Kansas a soutěžící Miss USA je opravdu nebezpečná divoška. Blonďatá kráska miluje zbraně, miluje lov a miluje ozbrojené síly. Z luku střílí stejně dobře jako kdejaký indián, střelné zbraně jí nejsou cizí a už se těší, až ji nadřízení důstojníci vyšlou někam na misi.

Titul Miss Kansas získala Theresa Vail letos, ale v celonárodní soutěži jí hlavní korunka utekla. Nevadí, protože Theresa toho má co nabídnout i tak.

Brigády online - výběr u nás

Kromě toho, že je na ni líbezný pohled, tak mluví plynně čínsky, dělá si pilotní licenci na lehká letadla, ve volné disciplíně zpívala árii z opery, na univerzitě dokončuje studium chemie a čínštiny a mezitím ještě zvládá vojenskou školu a armádní výcvik.

Jestli má přítele, to nevíme, ale vzhledem k jejím aktivitám by na něj snad ani neměla čas. A hlavně byste musel být jó třída, abyste tuhle dívku dokázal ohromit. Hodně štěstí.











LIKE :-D



Akční letáky

Nechutná matka roku: Je tak zlitá jak čuně, že ani neudrží kočárek!

Co byste udělali vy v kůži těch řidičů, kteří míjeli tenhle podivný východní páreček? A jak moc se vás týkají cizí záležitosti, pokud se jedná o přímé ohrožení zdraví dítěte?

Tenhle páreček, u něhož není jasné, zda je z Ruska či Ukrajiny, si zcela jistě „zaslouží“ metál za svou odvahu vyjít takto do ulic. Matka zlitá jak Dán, a to tak, že kočárem s dítětem mává jak vlajkou na Prvního máje, za ní klopýtá o poznání méně podroušený otec, ale vsadíme se, že když dýchne, spálí kolem sebe celý les.

Dítě má štěstí, že neskončilo někde pod koly aut či vysypané na cestě, a u matky nezbývá než doufat, že má i jiné záliby než se ožírat do němoty.

Je tohle na pár facek, nebo na sociálku?


LIKE :-D



Akční letáky

HIT Dne 6/10/213


LIKE :-D



Akční letáky

Matku dvou dětí ukamenovali v Pákistánu k smrti. Jaké bylo její provinění? Ani se ho nesnažte pochopit

Aktivistka pro lidská práva rozmlouvá s nigerijskou ženou v modrém, která je také odsouzena ke smrti ukamenováním. Z čeho je vinna, nevíme, ale asi si nechala píchnout druhou dírku do ucha.

Zprávu o její smrti přinesl britský deník Independent, že se jmenovala Arifa Bibi, zabili ji asi před dvěma měsíci 11. července v Pákistánu na základě rozhodnutí kmenového soudu a tradičního práva šaría.

Velké kameny a cihly na matku dvou dětí vrhali její strýc, synovci a další mužští příbuzní, dokud žena nezemřela. Pohřbena byla daleko v poušti a nikdo z rodiny se nesměl pohřbu účastnit.

Její vina? Byla snad nevěrná? Zplodila dítě s cizím mužem? Zabila svou matku? Zabila své dítě?

Ne, měla u sebe mobilní telefon.

Ukamenování je oficiálně zakázané, ale muslimové si stejně dělají, co chtějí, a nikdo nad jejich kmenovými rozhodnutími nemá kontrolu. Léta se tomu snaží zabránit nejen aktivisté pro lidská práva, ale i vláda, ovšem výsledky jsou stále mizivé.

Případ ale vyvolal v Pákistánu celkem značný ohlas, Naureen Shameem, zástupkyně pro práva žen žijících pod muslimskými zákony, říká, že trest je nezákonný, ani korán ho nedovoluje: „Je to krutý a odporný trest, je to mučení a jedna z nejbrutálnějších forem násilí páchaného na ženách. Pákistánská společnost se zhroutila do té míry, že držení mobilního telefonu se stalo závažným trestným činem. Je to považováno za horší zločin než znásilnění nebo vražda.“
LIKE :-D



Akční letáky

Nevyvolený "PEPA" je bez práce a bez domova (VIDEO)

Páteční duel dopadla jasně. Zlatokopka s podivnou minulostí Eva Feureiselová drtivě porazila nezaměstnaného Pepu. Ten teď naštvaně kritizuje nejen jí, ale i rozhodnutí diváků.

Pepa Vosmík nečekal, že by mu rádoby celebrita Eva dělala jakékoliv problémy a už se viděl zpátky ve Vile. Místo toho dští oheň a síru na všechny strany. „Zklamání, velké zklamání a na jednu stranu i velká na*ranost. Nechápu, jak takovouhle nemastnou a nemastnou ženskou, která nic nedělá, leží, sedí, povídá si s Vladečkem a nic. Klobouk dolů před divákama,“ říká neVyvolený Pepa na TV Blesk a dodává, že Evě mohla u hlasujících pomoci právě publicita okolo její údajné kriminální minulosti.

Brigády online - výběr u nás

A není divu, že se Pepovi moc nechtělo z Vily. Nemá totiž kam jít. „Jsem bez práce, bez bydlení. Moje priorita je najít si práci a nejlépe i dvě, abych se postavil co nejdříve na nohy,“ říká. Tvrdí, že svoji původní práci i byt opustil kvůli účasti v této reality show. „Teď všechno od začátku. Za každou nabídku budu rád,“ uzavírá.

Po pátečním duelu se do vily vrátila Eva. Její soupeř Pepa jen nevěřícně kroutil hlavou, že jí lidé fandí. Na kameru se rozpovídal o plánech do budoucna.

.... raněná mužská ješitnost :D
 VIDEO 

LIKE :-D



Akční letáky

Nahý mladík balí ženy na svůj penis: Co ony na to?

 Jak ženy reagují, když je balí naháč? 
Ženy mají rády originální způsoby svádění. Jestli je tohle právě jeden z nich, těžko říct. Mladý Nor Freddy Fairhair si řekl, že se nebude zdržovat zbytečnými řečmi a půjde rovnou na věc. Podívejte se na video, kolik holek na svůj penis ulovil.

Freddy své dílko nazval "Naked Guy Picking Up Girls". Vždy, než svou oběť osloví, odhodí nejdříve svršky, které okamžitě následují i spodky.

Na videu jsou Freddyho intimní partie rozmazané. Není tedy jasné, na co holky zkouší sbalit. Jisté ale je, že se svou vábničkou slaví úspěch. Samozřejmě některé ženy s hrůzou utečou, jiné mu však po úvodním chichotání svoje telefonní číslo dají.

VIDEO:

LIKE :-D



Akční letáky

Tajný deník princezny Diany: Byl plný sexuálních zvrhlostí!

Princezna Diana (†36) zemřela při nehodě již v roce 1997. Ale o jejím tajném deníku se více jak patnáct let mlčelo. Popisovala v něm totiž sexuální praktiky téměř celé královské rodiny!

Podle investigativního novináře Alana Powera (58) měla psát Diana tajný deník, ve kterém popisovala sexuální hry, které musela absolvovat se svým tehdejším manželem princem Charlesem (64). A nevzala si na mušku jen svého nevěrného manžela, ale i další členy královské rodiny!

Deník začala princezna z Walesu psát ke konci svého manželství s Charlesem, kdy již věděla, že jí podvádí s Camillou (66). Doufala, že jí pomůže získat její syny, prince Williama (31) a prince Harryho (29), po rozvodu do péče. K tomu však nedošlo, protože Diana v srpnu 1997 zemřela při dopravní nehodě v Paříži. Po její nehodě se prý deník ztratil, aby světlo světa opět spatřil o šestnáct let později.

Brigády online - výběr u nás

Alan Power, který na existenci tohoto deníku narazil při sepisování své knihy o princezně z Walesu, se bojí, že jeho zveřejnění by mělo fatální důsledky pro celou britskou monarchii. "V deníku je velké množství jmen, popisy sexuálních schůzek, jsou tam i intimní informace o některých členech služebnictva,“ prozradil DailyStar Power. "Diana popisuje, jak to Charles rád, jména žen, které mu prošly postelí, i to, jak to měl s Camillou." Zároveň vyjádřil obavu, že zveřejnění tohoto dlouho utajovaného deníku by mohlo mít za následek rozpad monarchie.

A po všech skandálech členů královské rodiny by to ani nebylo překvapivé. Královna Alžběta II. tak bude mít opět, co dělat, aby uklidnila své poddané, kteří Dianu milovali.


LIKE :-D



Akční letáky

Video jen pro silné nátury! V Talentu dnes vystoupí hadí muž. Sledujte, jak tento charismatický Rus dokáže lámat svoje tělo

 Mukhtar Gusengadzhiev 
Dnešní díl soutěže Česko Slovensko má talent přinese další šokující vystoupení. Po koktavém Mirovi Sýkorovi (25), který svým dojemným příběhem rozbrečel porotu a diváky, bude o přízeň bojovat devětačtyřicetiletý Mukhtar Gusengadzhiev z Ruska.

Mukhtar totiž vystupuje jako hadí muž a během svého čísla předvede, co všechno se dá s lidským tělem dělat. Je neuvěřitelné, že tento muž trénuje svoje tělo už od dvaceti let a je samouk.

Charismatický fešák se živí i jako herec. Doposud si zahrál v šestatřiceti filmech a většinou ho režiséři obsazují do rolí mafiánů.

Podívejte se na video, které vám vezme dech.

LIKE :-D



Akční letáky

Nad VyVolenou lhářkou Evou se stahují mraky: Policie má důkazy o jejích podvodech! Podívejte se!

 Evu šetří pardubická kriminálka 
Slávou posedlá „myslitelka“ Eva (23) z VyVolených se může pomalu těšit na návštěvu pardubických kriminalistů přímo ve Vile.

V kauze vytunelovaného Autocentra Pardubice, ve které prý figurovala podle své manažerky Patricie Kossevové pouze jako bílý kůň, vyšly na povrch další zásadní informace, které ji i její mediální koordinátorku a rovněž do případu zapletenou Kossevovou staví do velmi nepříjemného světla.

Poté, co okradení zákazníci bazaru, který Eva Feuereislová „koupila“ od dnes vazebně stíhaného Davida Kracíka (čelí žalobě za podvody v současné výši 40 – 50 milionů korun), zaplavili bulvární média informacemi, že ve Vile je žena, která je okradla, se manažerka (a v minulosti tak učinila i Feuereislová) ohradila, že nemají s věcí nic společného, Eva v bazaru nikdy reálně nepůsobila a byla jen obětí podvodu. Vinu svalují na exmanželku Kracíka, bývalou kamarádku Gábinu Natally Kracíkovou, kterou však policie vyšetřovala a v kauze figuruje pouze jako svědek.

Na rozdíl od obou dam.

Ve vyjádření, které eXtra obdrželo do Kossevové, je tolik prokazatelných lží, že to vydá na samostatný článek. eXtra.cz má k dispozici několik originálů a kopií fiktivních smluv, které za autobazar podepisovala Feuereislová v době, kdy bazar vlastnila, a podle svědků, fotodokumentace a koneckonců i výpovědí bývalých zaměstnanců v něm několik měsíců řádila jako černá ruka. Pokud je její podpis na smlouvách platný, pak jen my máme v ruce důkazy o prokazatelných podvodech ve výši tři a půl milionu korun.

Některé falešné smlouvy o převodech vozů, které nakonec skončily úplně někde jinde, dokonce podle Kracíkové Feuereislová uzavírala i na její jméno. Sama bývalá účastnice reality show Vem si mě Kracíková také není žádný svatoušek, ale policie by ji zřejmě mohla obvinit jako pětkrát vdanou zlatokopku, která se pořádně spálila v Kracíkovi. Zato Feuereislovou zřejmě čekají těžší časy.

Ta se navíc nemůže poradit s Kossevovou, neb je ve Vile, a její manažerka v hrůze, že se v kauze hrabe bulvár, předvádí pořádné „boty“. Nám například tvrdila, že Eva bazar koupila za dvě stě tisíc, ale to je prokazatelná lež (o prodeji neexistuje záznam, Kracík by býval evidentně i zaplatil, jen aby to někdo vzal na sebe), a dále jsme byli ujištěni, že v bazaru reálně nefungovala, což je v rozporu s řadou svědectví.

A čisté svědomí zřejmě nemá ani Kossevová: „Po exmanželově zatčení jsem volala majiteli plochy, kde bazar stojí, co se to tam děje, a ten mi řekl, že na místě je Kossevová s Feuereislovou a dorozprodávají zbylé ojetiny,“ říká Kracíková, která minulý týden podala na Feuereislovou trestní oznámení. Ta zase podala v minulosti oznámení na Kracíkovou.

Policie také řeší další oznámení, tentokrát Kracíkové na Kossevovou, a ta ve snaze z celé situace vyklouznout, ale zároveň těžit z pochybné slávy Evy, také jistě ještě něco podá a podnikne, takže na policii ve městě slavného perníku budou mít veselo.

Feuereislová má s Kossevovou, která se jí stará o píárko, lapálií více. Pochybná postava pražských déčkových večírků je pravomocně odsouzená zlodějka umělých vlasů a z důvodu neuhrazení škody ve výši sto tisíc korun, kterou způsobila pražskému kosmetickému salonu, čelí podle našich informací v současných dnech exekuci. Stojí také za skandálem, ve kterém požádala zpěváka Domenika Martucciho (37), aby se vydával za Evina přítele a pomohl Feuereislové se zviditelněním. Když ale Martucci záhy prozřel, spolupráci odmítl a Kossevovou označil za podvodnici a Evu za pomatenou psychopatku, která mu dvakrát nečekaně strčila před fotografy jazyk do pusy, když šel kolem, začaly obě dámy tvrdit, že Martucci nutil Evu souložit se psem! V této věci zvažuje falešný hrabě další právní postup.

Kracík jako hlavní pachatel a v návaznosti na jeho aktivity i Feuereislová, která byla po něm jednatelkou společnosti, čelí v současnosti obvinění z podvedení více než dvou set zákazníků Autocentra Pardubice a další firmy se souhrnnou škodou v řádech desítek milionů.

Přímo v redakci eXtra.cz o praktikách Evy a jejím působení v bazaru také nedávno promluvil bývalý zaměstnanec Autocentra pan Robert, který má navíc u Feuereislové prokazatelné finanční pohledávky a je připraven v celé věci svědčit.

Vzduchem navíc od svědků a účastníků sporu létají zkazky o vyhrožování, vydírání, falešných svědectvích a také plánování úkladné vraždy, z čehož Kossevová ve zřejmě vykonstruované kauze viní jednoho z podporovatelů Kracíkové (redakce má jeho identitu k dispozici), jíž dříve dělala mediální poradkyni a od jejíhož přítele, proti kterému teď stojí, měla podle jeho slov vymámit desetitisíce za mediální služby, které z velké části nesplnila.

Podobnou zkušenost s ní mají i další celebrity.

Redakce se navíc probírá záplavou korespondence podvedených klientů Kracíka a následně i Feuereislové a také e-maily, ve kterých je pro změnu očerňovaná Kracíková. Minimálně jeden z nich, ale pod jménem svého známého, psala evidentně sama Kossevová ve snaze nás zmást, neuvědomujíc si, že se tím zřejmě dopouští dalšího trestného činu.

Ať je to jak chce a celý rozpletenec dopadne jakkoli, Eva by se měla ve Vile udržet co nejdéle, protože venku ji asi nic dobrého nečeká.


Brigády online - výběr u nás


zdroj: extra.cz



LIKE :-D



Akční letáky

Pozor Facebook Vás může zabít....nebo některý z Vašich přátel ???!!! VIDEO

 facebook je smrtelný 

Jen koukejte a sdílejte


LIKE :-D



Akční letáky

Jste z města, nebo z vesnice? Tohle video skvěle paroduje oba stereotypy, jasně se v tom poznáte!

A bylo by fér říct, že Pražáci nemohou říct na svoje měšťáctví ani půl slova, protože 90 % z nich je právě z těch vesnic. Tohle video se skvěle popralo s oběma stereotypy, které panují v myslích každého z nás.

Brigády online - výběr u nás

Lidé z měst si myslí, že na vesnici je konec světa, a vidláci naopak mají měšťáky za exoty, namyšlené primadony a neschopné trotly, které dokáží upít během půl hodiny. Mimochodem, ta scénka s vínem je i přes osvětu pořád ještě pravdivá, s Pražáky jít na víno je kolikrát tak trochu ruská ruleta.

Nicméně i přesto, že vesnické a městské rozdíly se už pomalu stírají a na hrabání sena a pasení krav nemají moc času už ani ti, kteří žijí v zapadlých osadách v horách, protože urbanizace obula sedmimílové boty a kráčí velmi rychle, video těží hlavně z toho, že povědomí o obou světech je pevně zakořeněno.

Poznáváte se? My ano! A právě proto vám neřekneme, jestli jako vidlák nebo jako trotl z města.

 VIDEO: 

LIKE :-D



Akční letáky

VyVolený Vladko: Matka lže, jak když tiskne! Tvrdí Vladkův bratr.

VyVolený Vladko Dobrovodský (35) na své údajně děsivé dětství nerad vzpomíná. Podle jeho matky žili v hrozných podmínkách v romském ghettu. Vladkův bratr ale vše popírá. Podle jeho slov to bylo zcela jinak.

Co je pravdy na vašem dětství v ghettu?
Vůbec nic. Celé je to absolutní nesmysl. Viděl jsem to na Blesk.cz a nechápal jsem, jak na to přišla. Na Slovensku jsme žili v paneláku v normálním prostředí. Pravda je, že k nám chodila sociálka. Matka je člověk, který žije ve svém vylhaném světě. Nikdy nepracovala a ráda by se viděla v nějaké pozici. Matka by potřebovala odbornou pomoc a to rychle.

Čím se živila?
Žádné umění nikdy nedělala, pracovala na poště, pak chvíli svačinářku. Pak prakticky nic nedělala, žila jen z podpory a přídavků na děti. To jsou fakta, která lze dohledat na Správě sociálního zabezpečení. Jde dohledat i to, jaké nadělali dluhy na bytě a i Vladko žil z podpory.

Brigády online - výběr u nás

Jak je to s romským původem?
Sám to nechápu, co ze sebe vypustila. Je to zase hrané na city lidí, jaký byl chudák a vyrůstal v bídě a špíně. Pravda je taková, že každý máme jiného otce. Vladkův otec je Řek. Matka se s ním seznámila, když pracoval tady v Brně v divadle. Takový letní románek.  Po čtyřměsíční známosti otěhotněla a on se vrátil do Řecka. Nejspíše o Vladkově existenci ani netuší. Byl to fajn chlap.

Vaše matka je údajně silně věřící?
Prezentuje se tak, ale rozhodně tak nežije. Dokáže se pomodlit, ale nežije jako křesťanka.

Jak to bylo se sociálními dávkami?
Poslední co vím, tak minimálně matka na nich byla celou dobu a byl velký problém, aby jí mohli vypočítat důchod.
zdroj: blesk.cz

LIKE :-D



Akční letáky

Zpověď dealera, který prodával drogy slavným

Přezdívají mu Indián a dodnes ho narkomani oslovují na ulici, v tramvaji nebo metru a ptají se, co jim prodá. Ladislav Irza (51) totiž byl ještě nedávno jedním z nejznámějších pražských drogových dealerů. Teď toho lituje. Drogy, které sám také bral, ho pomalu zabíjejí.

Příroda mu nadělila indiánský snědý obličej s ostře řezanými rysy a husté černé vlasy. „Máma byla olašská Romka a měla mě s nějakým bílým. Možná proto tak vypadám,“ říká Irza.

Už špatně mluví, při řeči se kývá sem a tam, ruce mu neustále jezdí v nervózních gestech. Ale mluví, zpovídá se ze svého života i z toho, kolika lidem ten jejich zničil. Drogy se na Irzovi pořádně podepsaly. Je po mozkové mrtvici, špatně chodí kvůli ucpaným cévám na nohách, na zavodněných plicích má nádor, o kterém doktoři říkají, že se nedá operovat.

Partnerka
Při životě ho drží vůle a Hanka Kirhofová (50), jeho dávná partnerka, matka jeho dcery a bývalá narkomanka. V Bohnicích 23. září ukončila tříměsíční léčbu, nebere a nechce brát a s Irzou žije tak říkajíc napřeskáčku.

„Poznali jsme se v roce 1988 ve vinárně Narcis, vyspali jsme se spolu, a když jsem po dvou týdnech poznala, že jsem těhotná, zavřeli mi ho,“ říká Hana. Setkali se znovu až po pěti letech na hlavním nádraží v Praze, on tam prodával pervitin, ona sháněla dávku. Od té doby to s přestávkami táhnou spolu.

Rajony
Indiána znal v drogové Praze (i na kriminálce) kdekdo. Pervitin vařil s bývalým doktorem, patologem Pavlem Rouskem, který kvůli své závislosti o práci přišel. „Prodávali jsme sto miligramů péčka za dvě stovky a někdy jsme se nezastavili,“ vzpomíná Irza. „Byl to kolotoč mezi Václavákem, hlavním nádražím – to byly naše rajony – a bytem, kde jsme vařili.“ Aby neztrácel čas, spal za tisícikorunu na nádražním WC a klientům byl vždy k dispozici. „Tisícovka nebyly peníze, dělali jsme v pohodě i čtyřicet táců za den,“ říká. Odhaduje, že drogami za život zásobil tisíce lidí. „Byly toho kila, co jsme navařili,“ má spočteno. „Když jsem ho poznala, měl na krku třicet zlatých řetězů a prsty mu kvůli prstenům ani nebyly vidět,“ dodává jeho Hanka. Irza tvrdí, že ho poznamenalo dětství. „Když mi bylo šest, máma s nějakým příbuzným přede mnou podřízli chlápka. Kvůli penězům. Patnáct let seděla v Opavě a já se protloukal všelijak.“ Pořád se mu to vracelo ve snech, a když mu v osmi odoperovali varle kvůli rakovině, myslel, že umře. Vylízal se z toho a neuvěřitelná odolnost mu zůstala dlouhá léta.

Přepadení
„V roce 2007 mě přepadli. Nevím kdo ani proč, našla mě paní, co venčila pejska. V Bohnicích, v potoce, s dírou v hlavě.“ Byl v kómatu, tři měsíce ho drželi v umělém spánku. Přežil. Útok možná souvisel – i když to Indián zpochybňuje – s rokem 2002. 

Brigády online - výběr u nás

„Policajti tehdy v Šervúdu (pozn. – tak říká galerka parku u hlavního nádraží v Praze) chytali nějaké Albánce a ti na útěku zahodili dvě kila heroinu. Já je našel a rázem ze mě byl král Prahy.“

Okusil ho, ale hlavně rozprodal a neuvěřitelně zbohatl – nakrátko. „Všechno šlo na drogy a automaty, od roku 1987, kdy jsem začal, to bylo tak kolem dvaceti milionů,“ je přesvědčen. Nezůstalo mu nic. „Ale nikdy jsem nepil, ani pivo, ani tvrdé,“ konstatuje, jako by v tom viděl svoji kladnou stránku.

Klientela
Pervitin od Indiána bral kdekdo. Staří feťáci, kteří věděli, do čeho jdou (například Katka, známá z televizního dokumentu režisérky Třeštíkové), studenti i turisté, homosexuální mladíčci k nabrání odvahy před kontaktem s přestárlým klientem, ale i umělci. „Terezu Pergnerovou znám jako své boty, ale taky Davida Kollera ze skupiny Lucie. Prodával jsem jim pravidelně na hlavním nádraží, stejně jako Richardu Müllerovi, když přijel z Bratislavy, a dalším.“ Drogy prý od něj ale brali i někteří policisté. „Neplatili, bylo to takové výpalné,“ směje se Indián. „A ti, co drogy nechtěli, se spokojili pětistovkou za den. A měl jsem klid.“ Když úplatné policisty na »hlaváku« rozehnali, bylo hůř, ale pořád to nějak šlo. „Já si poradil vždycky,“ říká Indián.

Lítost
Ladislav Irza teď mnoha věcí lituje. „Jsem prolezlý nemocemi, odešly mi ledviny, musím chodit na dialýzu, už nic nevydržím,“ popisuje, jak se na něm drogy podepsaly. „Někdy mi připadá, jako když mi to všechno někdo spočítal za ty, kterým jsem zničil život.“ dodává: „Když je člověk mladý, myslí, že to ustojí. Ta krásná euforie po drogách je parádní pocit. Ale končí smrtí, kterou už pomalu cítím. Nestojí to za to.“ S Hankou teď žijí v azylovém domě Armády spásy a chtějí spolu vydržet až do konce. Jaký bude a kdy přijde, neví ani jeden z nich.
zdroj: blesk.cz

LIKE :-D



Akční letáky