8 věcí, které většina rodičů zřejmě nikdy úplně nepochopí

 Mami, generační propast mezi námi je IMHO obrovská!
Naši rodiče se narodili v jiné době, což není překvapivá zpráva, ale generační propast mezi námi a jimi je o to větší, že my jsme děti internetu. To náš život ovlivnilo hodně ze všech stran a existuje spousta věcí, které naši rodiče nemůžou zcela pochopit.

1. Všechny ty moderní zkratky
Imho lol mami. Ty nechápeš, co říkám? Rofl. Nene, tyhle zkratky asi rodičům nemá cenu ani vysvětlovat, dost na tom, že museli absorbovat smajlíky.

2. Další velice divná slova
Hipster, swag, yolo, troll, meme… No jo, my už si zas nepamatujeme, co to byla pětiletka, tuzex a bony.

3. Internet
Proč sedíme na internetu nonstop a proč si projíždíme Facebook i na záchodě? Proč dvě třetiny času, kdy bychom mohli dělat něco produktivního, googlíme kraviny, příznaky rakoviny, vtipné obrázky a gify? Protože prostě proto. Před internetem to nebyl život. A naši rodiče tehdy žili.

4. Stahování seriálů
Seriálové geekovství, touha vidět každý díl super skvělého nového seriálu, který budou na Nově dávat za pět let, asi vteřinu po tom, co ho odvysílali v Americe, fanatické překládání titulků, zavrhování kamarádů kvůli prozrazování spoilerů… Za dob mládí našich rodičů byla jen Žena za pultem a u té všichni věděli, co se tam bude dít. Nic.

5. Focení naprosto všeho
Neustále si posíláme a sdílíme se světem fotky sebe, svých zvířat, svého jídla, ještě víc fotek sebe, fotek toho, jak máme rozvázanou tkaničku a jak se nám udělal beďar v levé nosní dírce. Rodiče zamlada vyvolávali fotky týden v temné komoře.

6. Oblečení
Proč spousta oblečení, které se prodává v obchodech, vypadá, jakoby ho už předtím někdo nosil? Roztrhané džíny, ustřižená trička, všechno tak trochu zašlé, odřená kůže… To nemůžou chápat rodiče, kteří byli rádi, když nemuseli nosit oblečení zděděné po šesti starších sourozencích.

7. Nechuť telefonovat
Telefonování je náročné a zbytečné, zabírá spoustu času a je neefektivní. Rodiče navíc v telefonu slyší, kde se nacházíme, a pořád se diví, proč s nimi nemluvíme nadšeným tónem. Esemesky v duchu „Ahoj mami, lol“ jsou mnohem jednodušší.

8. Hip Hop
Proč je celý jeden hudební žánr založen na tom, že si lidi sdělují, kolik mají šlapek a peněz? A proč se všichni oblékají do kožešin a zlata jako naše babička? Ne, to rodičům nevysvětlíte.
Dej mi LIKE :D

 
 


Akční letáky

Vilná válka o Thomase: Sabina udělala striptýz, Zdenička zuří!

Nová obyvatelka vily Sabina, která si přišla do vily znovu získat srdce VyVoleného Thomase, vytasila ty největší zbraně. Hned po příchodu se svlékla donaha. A nadržený svalovec se za ní hned vplížil do sprchy. 

Zdenička je vzteky bez sebe...

Jestli si Zdenička, která se do vily včera vrátila, myslela, že má nad Thomasovou bývalkou vyhráno, vskutku se mýlila. Sabina, která se svalovcem žila, ví, co na něj platí.

Jen pár hodin po svém příchodu, kdy se pustila do Zdeničky, kterou nazvala nafoukanou fiflenou, předvedla ve sprše striptýz...

Nadržený alfasamec Thomas zbystřil, že se jde Sabina koupat, a svlečený do trenek se vplížil za ní.

Z Thomasova výrazu je jasné, že přírodní vnady, které před ním Sabina vystavila, mu nejsou úplně lhostejné. Mlsně na ně zíral a v tu chvíli si na svou silikonovou lásku Zdeničku ani nevzpomněl.

Zdenička tak bude muset rychle popřemýšlet, čím odvážnou Sabinu trumfne. Sex s Thomasem, který po něm zoufale touží, totiž dosud razantně odmítá. A Sabina by byla určitě svolná...





LIKE :-D



Akční letáky

Skrytá kamera: Nachytávka, ze které se po... strachy

Nejlepší skrytá kamera všech dob? Jednoznačně! Virální klip k novému hororu Carrie se stal absolutním hitem internetu, za pár dní ho viděly téměř dvě desítky milionů lidí. 

Filmový štáb si pronajal jednu americkou kavárnu, kam rozmístil komparsisty, naaranžoval scénu a nastavil skryté kamery a pak už jen čekal na reakce šokovaných kolemjdoucích. 

Nebudeme prozrazovat děj, na klip se podívejte pod článkem. 

Dodáme, že se jedná o velmi povedenou kampaň k chystanému remaku kultovního hororu Carrie, který v 70. letech natočil režisér Brian De Palma. Verze 2013 se dostane do českých kin už v polovině října.

 Podívejte se na pořádně děsivou skrytou kameru 

LIKE :-D



Akční letáky

Prsa, prsa, PRSA! 12 věcí, co jste o nich určitě nevěděli

Máte je rádi, ale nevíte o nich skoro nic. Prsa. Největší ženská přednost, největší mužská touha. Máme pro vás o nich několik informací, které v tomto směru podstatně rozšíří vaše vědomosti.

Největší prsa světa
V roce 2009 se Brazilka Sheyla Hershey stala podle Guinnessovy knihy rekordů a kuriozit ženou s největším poprsím na planetě Zemi. Po devíti plastických operacích, při kterých spotřebovala skoro čtyři litry silikonu, dosáhla její ňadra velikosti 38KKK. Shánení podprsenek se tak sice stalo její malou Mission impossible, ale tím se Sheyla prá nijak netrápí.

Existuje organizace bojující za odhalené ženy
V Americe před časem vznikla skupina žen odhodlaných bojovat za to, aby v létě mohly sundat trika stejně jako to dělávají muži. Založili proto i specializovanou stránku GoTopless.org, na které požadují stejné práva jako muži a tedy i možnost, odhalovat svou hruď veřejně. Často se scházejí na veřejných agitacích, kde s nahými ňadry bojují za svou věc.

Levé prso bývá větší
Těžko se najdou dvě prsa, která budou úplně stejná. A obvykle bývají větší ňadra levá. Většinou jsou ale rozdíly tak nepatrné, že si toho málokdo všimne. Také bradavky se často liší, nejen svou velikostí, ale i směrem, do kterého míří.


Prsa jsou první, co muži prohlíží
Tohle asi není žádná velká novinka. Spíše informace vedoucí k zamyšlení, nakolik se trápit ranním make-upem. Podle výsledků univerzity Victoria z Wellingtonu by se asi vyplatilo investovat čas spíše do dokonalé úpravy hrudníku, protože právě tam směřuje pánský pohled jako první a také právě na těchto místech tráví oči vašich nápadníků, kolegů a přátel nejvíce času. Není na tom nic špatného, je potřeba si uvědomit, že úpravou svého těla v této oblasti pomůžete mužskému pokolení k delšímu životu – podle jedné studie se totiž muži, co tráví pozorváním ňader několik minut denně, dožívají v průměru o čtyři až pět let délšího věku.

I muži mohou kojit
Je to sice extra vzácné, ale… I to se stává! Mizivé procento mužů se při narození potomka do nového způsobu života tak ‚zakousne', že je jejich tělo je schopno produkovat mateřské mléko. Když ale tento případ nastane, nevěstí to nic dobrého. Mužská laktace se projevuje jen v případech hormonálních změn, což ukazuje na velké zdravotní problémy, jako je rakovina…

Největší prsa v Evropě mají Britky
Průzkum společnosti Triumph, která je tak trochu královnou v zemi podprsenek, ukázal, že největší objem košíčků mají obyvatelky britských ostrovů. Více než polovina žen z Anglie, Skotska a Walesu se totiž může pyšnit velikostí ňader D.

Na druhém místě skončily Dánky, bronz v boji předností braly Holanďanky. Na druhou stranu nejměnší taháky pro mužské pohledy mají ženy v Itálii, kde má 68 procent všech žen ňadra velikosti B.

Půl kila na jedno prso
Ano, přesně taková je průměrná váha ženských ňader. Vychází na půl kilogramu, či 1,1 libry, chcete-li. Prso obvykle má 4-5 procent veškerého tělesného tuku a vážívá kolem jednoho procenta ženské váhy.

Prsa se s věkem plní tukem
Když je vám dvacet, vaše ňadra v sobě mají tuk, zásoby mléka a kolagen – tedy látky, které je udržují pevné. Jak ale člověk stárne, mléko a kolagen nahrazuje jen první komponent: tuk. Čím jste tedy starší, tím víc bude obyvatelstvo vašeho hrudníku tíhnout k zemi.

Ženy s plastikou mají větší sklony k sebevraždě
Ženy, které prodělaly plastickou operaci ňader, mají třikrát větší sklony spáchat sebevraždu, než je tomu u žen, co se skalpelu vyhýbají. Podle zpráv to způsobují silikonové toxiny. Takže než definitivně propadnete depresím z toho, že vaše prsa nejsou podle vašich představ, a rozhodnete se pro operaci, raději z bytu odstraňte všechny ostřejší předměty a zbraně.

Podrsenky jsou už vědní obor
Máte rádi prsa? Pak bude přesně pro vás obor na polytechnické Univerzitě v Hong Kongu. Vyučuje se tam Nauka o podprsenkách, absolventi dokonce získají certifikát, díky kterému se stávají specialisty na výrobu a vzhled podprsenek. Dokonce už proběhla výstava prvních úspěšných studentů, kteří uspořádali výstavu svých nejlepších návrhů.



Dej mi LIKE :D

 
 


Akční letáky
VAŠE KOMENTÁŘE _______________________________________