Soud rozhodl: Umístit odkaz pro stažení filmu na web je nelegální!

Ústavní soud dnes jasně rozhodl, že umístění odkazů k stahování filmů na internetové stránky je nelegální, i když se samotné soubory na webu nenacházejí. Zamítl tak stížnost mladíka, který provozoval stránku s odkazy na 2500 filmových děl a byl již za porušování autorských práv odsouzen.

Sledovaný případ libereckého piráta tak definitivně končí. Porušení autorských práv se pachatel dopustil ještě jako šestnáctiletý chlapec. Zastala se jej například Česká pirátská strana, podle níž jsou odkazy přirozenou součástí internetu. Soudy však měly jiný názor.

Podmínku smetla amnestie
Pětiměsíční podmínku prominula mladíkovi novoroční amnestie. Kauza je přesto důležitá - jednak jako precedens, jednak kvůli případnému rozhodování o náhradě škody. Letos v květnu média informovala o tom, že protipirátská unie žádá po mladíkovi čtyři miliony korun. Původně vyčíslená škoda přitom byla mnohonásobně vyšší.


Na webu byly pouze odkazy
Případ je zajímavý v tom, že pirát neumisťoval na svých stránkách celé filmy ke stažení, ani neumožňoval jejich zhlédnutí přímo ze svého serveru. Shromažďoval pouze odkazy a takzvaná embedovaná videa z jiných serverů. Podle rozsudku libereckých soudů i letošního obsáhlého verdiktu Nejvyššího soudu však mladík přesto spáchal trestný čin.

Obhajoba neuspěla
Obhajoba tvrdila, že v této perspektivě by porušením autorského zákona byl i provoz nejznámějších internetových vyhledávačů nebo prosté sdělení, že "dnes večer běží v kině nějaké audiovizuální dílo". Podle soudů však mladík bezesporu zpřístupňoval jiným lidem filmy chráněné autorským zákonem. Svých počítačových dovedností podle Nejvyššího soudu užil zákonem zakázaným způsobem, a to ve značném rozsahu.
zdroj: blesk.cz



Dej mi LIKE :D

 
 


Akční letáky

Tak "megablbík" ve Vile Vyvolených skončil

Dostál svému slovu, zachoval se jako chlap a doplatil na to. Thomas slíbil, že si do duelu vezme nejsilnějšího soupeře Vladka, což ho stálo místo ve Vile a šanci na splacení milionových dluhů. Hysterický gay opět vyhrál a upevnil svou pozici favorita reality show.

Když se Thomas ve Vile loučil s ostatními, odmítl mu Vladko podat ruku s tím, že ho uvidí ve studiu a Eva od něj nechtěla pusu. Zbytek soutěžících se s ním rozloučil důstojně. Když se loučil Vladko, přiznal, že je pro něj tato řada obtížnější než ta první. Do studia za Thomasem nepřišli žádní soutěžící, jako náhradník posloužil Emil Zajac z první řady VyVolených. Vladka přišel podpořit kamarád.

Zkušení dueláři
Thomas od začátku nepatřil mezi VyVolenými k oblíbencům a již jednou ho ostatní soutěžící vypalcovali do duelu. Lesbičku Mirku však vyřadil, zvláště k nelibosti její partnerky Pavlíny, která sice nikdy nemohla Thomasovi přijít na jméno, ale po jeho vítězství ho vyloženě nenáviděla.

Brigády online - výběr u nás

Vladkovo druhé vítězství
Teď už si může oddychnout, stejně jako hysterický Vladko, který se ve čtvrté řadě VyVolených vrátil do Vily vítězně z duelu již podruhé. V tom první převálcoval nevýrazného El Nina, který si stěžoval, že ho ve Vile přepadají klaustrofobické záchvaty.

Ruku mu nakonec nepodal

Vladko získal 80 % ze 312 tisíc zaslaných hlasů. Před vyhlášením výsledků se klepal strachy, ale poté, co zjistil, že vyhrál, se začal radovat jako malá holka, křepčit a klanit se divákům. Když odcházel ze studia, ruku Thomasovi, jak slíbil, nepodal.

3 miliony dluhů a 18 exekucí
Thomas tak sice celému národu dokázal, že drží své slovo, ale potopil tak šanci na zaplacení svých dluhů. Ty se mu vyšplhaly až na 3 miliony a zároveň na něj bylo uvaleno celkem 18 exekucí! Bez peněz tak své milované Zdeničce jen tak nějakou plastiku nezaplatí.
zdroj: blesk.cz

LIKE :-D



Akční letáky

Hubeným lolitám na molech odzvonilo: Vše ovládnou kypré samice "krev a mlíko"

 Statným striptérkám patří budoucnost 
Profimedia.cz
Noční bary si už nevystačí s nabídkou, na niž lákají muže už několik staletí. Nová doba si žádá krásky, které se netají chutí k jídlu.

Dívky, které se trápí dietami a potí se v posilovnách, už dnes netáhnou. Pánové mají nejspíš dokonalých křivek dost a na trhu chyběla podívaná pro obdivovatele oblejších tvarů. Klub Foxy Girls v Las Vegas tak do svého repertoáru zařadil dobře živené striptérky a dveře se v něm netrhnou.

Brigády online - výběr u nás

„Tučné vystoupení“ se stalo senzací, na niž se sjíždějí zájemci z celé Ameriky. Značná část klientely pochází i z Německa. V rámci speciálního programu jsou totiž na jevišti k vidění dámy, označované jako VKŽ (Velké a krásné ženy), a pro labužníky jsou připraveny i VKŽER (Velké a krásné ženy extrémních rozměrů), jejichž váha se pohybuje okolo 200 kilogramů. Publikum nejspíš uspokojuje, když se před ním nakrucují dámy s XXXL parametry, na jaké je v USA pravděpodobnější narazit než na vychrtlé modelky.
■ zdroj: super.cz

Profimedia.cz

Profimedia.cz

Profimedia.cz
LIKE :-D



Akční letáky

Nejbizarnější video roku, které uvidíte: Blonďatá blbka Nicky Tučková si povídá s knížetem Schwarzenbergem!

Už jsme si mysleli, že jsme za svůj život a kariéru bulvárních hyen viděli všechno. Nořili jsme se do hlubin internetu a viděli jsme v té stoce a žumpě kdejaký bizár, chobotnici souložící s japonskou pannou, popravu v přímém přenosu, rozsekání těl mexickými kartely, operaci očních bulev, jejich holení břitvou, všelijaké pomatence, sociopaty a klinicky neléčené retardy.

Ale stačí, aby přišla Nicky Tučková, blonďatá blbka s naprosto otřesnou angličtinou, která vám způsobuje akutní vytékání mozku ušima a nosem. Kdo je ještě pořád na pochybách, zda má naše lidstvo šanci, tak vězte, že se jedná o velmi chytrý virál, tuhle dívku v pokročilém stadiu demence hraje divadelní herečka Táňa Malíková, jejíž IQ je úplně v pořádku.

Ovšem fenomén Nicky Tučkové je důkaz, že tenhle nápad nejenže funguje, ale funguje dobře. Dokonce tak dobře, že k ní do její nové Home Show přijal pozvání i Karel Schwarzenberg.

Oba si velice vážně povídají o tom, jestli žije Karel na zámku a chodí tam v pantoflích nebo jestli se kamarádí s lidmi, kteří bijí své děti. Vzhledem k tomu, jak se Jeho Jasnost tváří, je to nejspíš dílo jeho předvolebního týmu. Ne, že by kníže neměl smysl pro humor a svým spánkem na veřejnosti rozlišuje důležitost či nedůležitost jednání, ale tohle je jasný tah na mladé voliče, kteří namísto Otázek Václava Moravce dávají přednost tzv. trollům na YouTube.

 VIDEO 



Dej mi LIKE :D

 
 


Akční letáky

Auuu! Zásah do slabin: Sabina se vrhla na Thomasovu mužskou chloubu!

 MALEJ PENIS, MALEJ MOZEK 
Nebyla by noc, aby se některý z VyVolených neopil! Minulý večer a noc byla v tomto ohledu velmi výživná. Opilost rozvázala mnohým jazyky a bylo to slyšet. Sabina se totiž opřela o Thomase (38) a jeho mužské chlouby!

Thomas Castello má od úterní noci ve Vile zpět nejen milovanou Zdeničku, ale i expřítelkyni Sabinu. Po první celkem přátelské noci začala atmosféra houstnout. Ve středu v noci se Thomas naoko oženil se Zdeničkou (25) a to byla asi poslední kapka pro Sabinu. Ta se do čtvrtečního rána vzbudila se sdílnou náladou a všem, kteří ji byli ochotni poslouchat, vykládala o svém soužití s Thomasem.

Vše nakonec vygradovalo v noci, kdy se namol opilí obyvatelé začali osočovat navzájem! Do velké opilecké hádky se zapojil trojlístek Sabina, Thomas a Romana. A o co šlo? Samozřejmě, že pro muže o to nejdůležitější! O velikost mužské chlouby!

Brigády online - výběr u nás

Opilá Sabina totiž na Thomase zaútočila slovy „Ty nesmysle! Kdybys měl aspoň velký p*ro!“ Toho se okamžitě chytla Romana, která poradila svalovci novou pokrývku hlavy, která by mu měla pomoct při přemýšlení. „Ty Zdenčiny růžové kalhotky si dej na hlavu, aby se ti dobře myslelo…“

"Romano, jsi ostudou své dcery!"

Thomas ale okamžitě zaútočil zpět a to rovnou na nejcitlivější Romanino místo! „Tvoje děcko se za tebe stydí,“ vykřikoval Castello. Ale Romana to tak nenechala. „A ty se zase stydíš za svoje p*ro,“ kontrovala…

Hádka v podobném duchu pokračovala do chvíle, kdy vypalcovaný Thomas chtěl v opileckém deliriu dokázat, že jeho chlouba rozhodně není malá, a málem svůj penis vytáhl!

Uklidni si svoje p*ro, dej si ho za klobůk,“ byla v náladě Romana. Sabina, která celou hádku vlastně rozpoutala, jen fascinovaně sledovala celou scénu, aby mohla mít, kromě prvního, i poslední slovo. „Jdi do pr….,“ řekla Thomasovi jeho expřítelkyně. Ta nenechala nit suchou ani na Zdeničce. „Jsi kráva, Zdeňko,“ vmetla Sabina silikonové Zdeničce do očí.

Budou si VyVolení svoje výstupy pamatovat? Nebo jejich výlevy spadnou do studny alkoholového zapomnění? To se projeví během dne.

LIKE :-D



Akční letáky

Eskapády v metru pokračují: Po Julčině výstupu se ve vagonu donaha svlékla těhotná žena

S lidmi prezentujícími své nejniternější pocity v metru se u nás doslova roztrhl pytel. Po slavné Julči, napadení mladíků a Glumovi prosícím o vodu se prazvláštní úkazy objevují i v podzemí jiných měst a států. Na Ukrajině využili prostory podzemního MHD k protestu proti násilí páchanému na ženách.

Představte si, že jedete v metru, jste zahloubáni do svých myšlenek a těšíte se domů. Do vozu plného lidí vstoupí žena zahalená pouze do šátku. Když se metro rozjede, ona ze sebe šátek shodí a vystaví na odiv své nahé tělo. A navíc je těhotná.

Brigády online - výběr u nás

I když se to může zdát nemožné, tento scénář se nedávno odehrál. Jeho aktéry byli Julia Drozdek a její manžel, který ji při tom natáčel. Ukrajinka se svým jednáním snaží protestovat proti násilí na ženách a upozornit na jejich hlavní poslání: na plození. Pro tento nápad se rozhodla poté, co byla v červnu devětadvacetiletá Irina Krachková znásilněna dvěma policisty a taxikářem v obci Vradiivka.

Juliino představení nápadně připomíná činnost ukrajinských aktivistů z hnutí Femen, které se proslavilo politickými happeningy s obnaženým poprsím.
zdroj: extra.cz

 VIDEO 

Dejme jí všichni LIKE za odvahu :-D



Akční letáky