I mistr jeřábník se utne (VIDEO)

 PŘIVÁZAL JSI TO? JASAN! 

Tohle se stane i v lepších fimách :D v závěru videa si všimněte osoby, která řekla "Jasan, drží to" :D

Tak jim dejte LIKE a SDÍLEJTE dále, děkujeme Vám.

 VIDEO 

LIKE PRO JEŘÁBNÍKA :-D



Akční letáky

Hodně neobvyklý rekord

 ČÍŇANI MAJÍ TVRDÉ PALICE 

Toto je neobvyklý rekord "skákání na hlavě" a co dokáže tento mladý číňan je až k neuvěření, však si to zkuste sami, ale co povídat - koukněte se na VIDEO a sdílejte Vašim přátelům - krásný den :D

 VIDEO 

LIKE PRO TOHOTO ČÍŇANA :-D



Akční letáky

Facebook zrušil bezpečnostní opatření: Všichni vás najdou podle jména!

 FACEBOOK ZRUŠIL BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ 
profimedia.cz

Sociální sít Facebook je sice nejpopulárnější ze všech, ale postupně ztrácí na oblíbenosti kvůli rušení bezpečnostních prvků. Nyní zmizí i možnost zablokování vyhledávání profilu podle jména. Na Facebooku vás teď podle něj najde každý.

Zástupci Facebooku oznámili, že funkce zamezení vyhledávání profilu podle jména byla odstraněna u všech, kteří si ji loni neaktivovali. Všem ostatním bude tato možnost v nastavení profilu odebrána v následujících dnech.

Uživatelé se zlobí
Reakce uživatelů jsou nepřekvapivě negativní. „Ve světě, kde je soukromí zásadní věcí pro mnoho uživatelů, je toto masivní krok zpět pro Facebook a může vést k tomu, že si profil na síti zruší ještě více uživatelů,“ řekl britskému Daily Mailu Sean Walsh, expert na sociální sítě.

Podle jména vás najdou i z vyhledávače
Všichni uživatelé Facebooku budou o změně informování. Poté, co bude bezpečnostní opatření odstraněno, bude možné uživatele vyhledat podle jména nejenom na sociální síti, ale i z internetového vyhledávače.

LIKE :-D



Akční letáky