KROKODIL - co je to vlastně za drogu, je to droga 3.tisíciletí?

 JE TO SYNTETICKÝ HNUS, KTERÝ VÁS OVLÁDNE A ZNIČÍ 

CO TO VLASTNĚ JE A KDE SE TO VZALO?
Název „krokodil“ droga získala podle závažných nežádoucích účinků, které může užití této drogy způsobit. Při špatné nitrožilní aplikaci může dojít k vstříknutí látky do tkáně svalu. V tomto případě dochází k rozvoji silně toxických účinků, které se projevují zezelenáním kůže, která se začne odlupovat (odtud název krokodil), destrukce tkáně ovšem pokračuje až k obnažení kosti. Při včasné lékařské péči končí tyto případy v lepším případě amputací končetiny.

Jedná se o drogu, která jako účinnou složku obsahuje desomorfin a dále celou řadu příměsí a balastních látek.Tato droga se v domácích laboratořích vyrábí jednoduchou manipulací s tabletami obsahující kodein. Tyto lékové přípravky jsou například v Rusku bez předpisu (over-the-counter drugs) a pro uživatele za velmi příznivou cenu (solpadeine 24 tablet (po 13 mg) za cca 100 CZK, v ČR na předpis korylan 10 tablet (po 20 mg) za 60 CZK). Snahou uživatele je převést v tabletách přítomný kodein na mnohem psychoaktivnější desomorfin (cca 8-10 účinnější než morfin).

Brigády online - výběr u nás

V roce 1932 byl v USA připraven k terapeutickým účelům a ve Švýcarsku se prodával jako rychle působící analgetikum/anestetikum s krátkou dobou působení bez nežádoucích účinků deprese dechu jako u vyšších dávek morfinu. Pro účely získání drogy „krokodil“ je třeba kodein podrobit redukci.

V originálním předpisu, se kodein nejprve chloruje, dále redukuje v přítomnosti katalyzátoru (palladium) a poté demethyluje. Celý proces lze provést v jednom kroku reakcí kodeinu s fosforem a jodem za podmínek podobných syntéze metamfetaminu. Během této reakce však vznikne pestrá směs různých derivátů. V reakční směsi jsou obsaženy různé polyjodované deriváty a dále toxické nečistoty. O nějaké purifikaci u výrobců-uživatelů nemůže být řeč. V produktu prodávaném jako „krokodil“ byla kromě desomorfinu identifikována přítomnost dalších morfinových derivátů:

Methyldesomorfin
Dihydro-3,6-dideoxymorfin
Morfinan-4,5-epoxy-3-ol

Ze zprávy, která byla vydána v The Times 20.6.2011 vyplývají následující skutečnosti:
„V roce 2010 bylo v Rusku něco mezi několika sty tisíci a 1 milionem uživatelů drogy krokodil. Tato droga se poprvé objevila na Sibiři a ruském Dálném východě v roce 2002 a během 3 let se rozšířila po celém Rusku. Od roku 2009 se množství zadržené drogy znásobilo 23 krát a jenom během prvních tří měsíců v roce 2011 bylo zadrženo na 65 milionů dávek. V souvislosti s touto drogou se v Rusku hovoří o epidemii a situací se osobně zabývá president Medvěděv.“

Ukrajinský pašerák: Krokodil míří i do Prahy

Některými zdroji je Krokodil označovaný za vůbec nejstrašlivější drogu na světě. Oficiálně se zatím tvrdí, že do Česka Krokodil ještě nedorazil. "Výskyt drogy Krokodil na našem území jsme zatím nezaznamenali, situaci ale pečlivě monitorujeme," řekla serveru tn.cz Barbora Kudláčková z Národní protidrogové centrály. Jenže ve slovenských médiích se objevily zvěsti, že extrémně nebezpečný "krokodýl" míří přes Ukrajinu a Slovensko do Prahy! "Jedná se vždy o konkrétní objednávku. Většina jde z Moskvy a směřuje přímo do Prahy," řekl ukrajinský pašerák Jurij serveru pluska.sk. Na Krokodilu však "ujíždí" především mladí Rusové. Jenže co se zpočátku může jevit jako fajn zábava, se mění v děsivý boj o život... 
Zatímco ale nejhorší abstinenční příznaky u osob závislých na heroinu pomíjejí po pěti až deseti dnech, u krokodilu trvají i měsíc a jsou údajně nesnesitelné.

Kdo desomorfinu jednou propadne, je proto ztracen. Zejména tehdy, když při vpichování injekční stříkačky mine žílu a zajede do masa. Tím totiž nastartoval proces, při němž kůže začíná rohovatět a odlupovat se a tkáň napadne gangréna.

 A NYNÍ SE PODÍVÁME NA NĚKOLIK VIDEÍ 




Obrázky z poškozených tkání najdete v našem dalším článku


Tak co šli by jste do toho??? Komentujte, sdílejte a lajkujte


LIKE :-D



Akční letáky

Kameňák 4: Nové fóry, nový herci - bude lepší než 1,2,3. díl???

 KAMEŇÁK 4 JE TU 
Bylo to dlouhé čekání, ale je to tu! Po deseti letech se vrací do kin populární komedie Kameňák. Pokračování s pořadovým číslem 4 chystá nové hrdiny a spoustu nových vtipů. Podívejte se trailer!

Po deseti letech se opět představují oblíbení hrdinové městečka Kameňákov v plné parádě. Pepanovi (Vávclav Vydra) odjela žena Vilma do Austrálie za jejich dcerou a Pepan se synem Pepíkem tak žijí v ryze mužské domácnosti, kde není navařeno a vyžehleno a kde vybuchují vajíčka v mikrovlnné troubě. 

Brigády online - výběr u nás

 Kolem Pepana usilovně krouží učitelka Vlasta (Dana Morávková), která vycítila příležitost zaplnit místo po Vilmě.

V místní čínské restauraci mezitím dojde k nečekanému objevu. Kuchař Lojza (Jiří Pomeje) zalévá své marihuanové „bylinky“ známým Modrým pramenem, který v minulých dílech povzbuzoval sexuální apetýt. Když si ubalí „jointa“ z takto zavlažovaného výpěstku, propadne nekonečné pravdě a všeobjímající lásce. A Coufalův syn Vincek (Vincent Navrátil) pohotově pochopí, že tenhle „model“ bude bestseller... 
V roli bachaře se představí také moderátor pořadu Prásk Pavel Novotný.
■ zdroj: PRASK.cz
 TRAILER 

Bude to dobrý film či PROPADÁK??? co myslíte ........ komentujte

LIKE :-D



Akční letáky

Pomůcka pro učitele proti opisování


Třeba toto zítra zavedou u Vás ve škole :D

DISLIKE :-D



Akční letáky

Extrémní modifikace těla: Takhle byste vypadat nechtěli!

Originální nebo šílené? Každý má, jak je vidět, na krásu úplně jiný úhel pohledu. Výstřední tetování, vybroušené zuby nebo rozštěpené jazyky. To a mnohem více podstupuje hrstka odvážlivců, která evidentně nemá, co se týká zkrašlovacích technik, zábrany. Kdo patří do kategorie šílenců upravujících si vlastní těla k obrazu svému? Podívejte se na ty největší extrémy do naší galerie.

Upíří žena
Autor: Profimedia.cz
Maria José Cristerna přezdívaná též jako upíří žena se zapsala do Guinnessovy knihy rekordů největším počtem modifikací na svém těle v Americe. Prožila si velmi těžké dětství v přísně katolické rodině, ve které se ale objevovalo bití i zneužívání. Možná také proto se vdávala už ve svých sedmnácti letech. Dnes se tahle matka čtyř dětí pyšní nespočtem piercingů, zubními implantáty a titanovými rohy, které si nechala aplikovat pod kůži.

Zombie
Autor: Profimedia.cz
Nedávno ještě neznámý kanadský mladík na sebe strhnul pozornost, když se rozhodl udělat ze sebe živoucí zombie. Rick Genest alias Rico prodělal v šestnácti náročnou operaci nádoru na mozku a byl opravdu na hranici života a smrti. Od té doby mu kamarádi neřeknou jinak než zombie. V dospělosti se pak rozhodl dostát své přezdívce a stát se člověkem s nejoriginálnějším tetováním. Dnes je z Ricka velká hvězda. Dostává jednu modelingovou nabídku za druhou a do svého videoklipu s názvem Born This Way si jej vybrala i samotná Lady Gaga.

Enigma
Autor: Profimedia.cz
Světově proslulý umělec Enigma vystupuje se svou extrémní show, ve které se předvádí i jako muzikant a hráč na trubku. Kromě jiného je známý jako zakladatel Jim Rose Circusu i jako herec v televizních seriálech. Jeho extrémní modifikace je opravdu nepřehlédnutelná. Enigma má upravené uši, implantáty na hlavě a tetování po celém těle.

Brigády online - výběr u nás

Pauly "Unstoppable" 
Autor: Profimedia.cz
Vytáhlé ušní boltce, implantáty na čele, rozštěpený jazyk, částečné odstraněné bradavky, provrtaný šourek a tetování po celém těle. Tak dnes vypadá mladý Američan, který si během života prožil své. Skončil v kómatu, poté, co do něj narazil opilý řidič a o pár let později se pokusil několikrát o sebevraždu. Teď je konečně se svým životem spokojen. "To, co jsem udělal, je šílené, ale chci se posunout dál. Když jsem byl bez úprav, cítil jsem se jako cizinec ve světě lidí," prozradil Pauly, který si přezdívá "Nezastavitelný".

Levhartí muž
Autor: Profimedia.cz
Tom Leppard si v osmdesátých letech nechal po celém těle vytetovat vzor levhartí srsti a krátce poté se ukryl na ostrov Skye ve Skotsku. Dvacet let žil izolovaný od civilizace a ve svých třiasedmdesáti letech se rozhodl skoncovat se samotou a vrátit se zpět k lidem. Tom drží prvenství jako nejvíce tetovaný muž světa.

Ještěrčí muž
Autor: Profimedia.cz
Erik Sprague z Texasu byl před deseti lety ještě naprosto obyčejný mladý muž, který dokonce studoval filozofii na vysoké škole. V té době se ale zhlédnul v ještěrkách, které mu učarovaly natolik, že se rozhodl stát jednou z nich. Opustil školu a začal se měnit v bizarní stvoření. Vytahané boltce, implantáty na čele, rozštěpený jazyk a ještěrčí kůži vytetovanou po celém těle. Navzdory svému extrémnímu vzhledu neměl žádný problém s hledáním partnerky. Je šťastně ženatý.

LIKE :-D



Akční letáky

Zdenička po odchodu z Vily: V náručí jiného muže! Co na to Thomas?

 KEN ŽIJE !!! 
Jen co se za ní zabouchly dveře Vily VyVolených, kde poznala svou novou lásku, svalovce Thomase, hned se o ni staral další muž. Pro Zdeničku si přijel Michal Šeda, údajně kamarád, který se k ní až nápadně měl.

Zdenička, která z reality show již vypadla, se do Vily vrátila jen na týden, a to s Thomasovou bývalkou Sabinou. Štáb reality show chtěl rozdmýchat vášně, což se mu podařilo, protože i když ženy tvrdí, že by mohly být kamarádky, několikrát si ve Vile vjely do vlasů.

Tvrdá porážka
Thomas vypadl v pátek v duelu s favoritem soutěže Vladkem. Utrpěl zdrcující prohru, získal jen 20 % ze 312 tisíc zaslaných hlasů. „Takovou prohru jsem nečekal,“ řekl Blesku po svém vyřazení. A teď ho čeká další rána.

Brigády online - výběr u nás

Thomase se nedočkala
Zdenička včera, kdy Vilu opustila, doufala, že si pro ni Thomas přijde. Marně. Svalovec toho ale bude litovat, protože za Zdeničkou přispěchal její kamarád Michal Šeda, hledač talentů a moderátor.

Holky z reality show, ty já rád
A ten má právě v oblibě holky z reality show. V minulosti již chodil s Lenkou Hovorkouvou z Hotelu Paradise. A ke Zdeničce se má hezky. Z Vily jí pomohl odvézt věci a poté s ní dokonce vyvenčil psa.

Blízký kamarád
Zdeničce neustále pokládal ruku kolem ramen, a když oba zjistili, že jsou na mušce fotografa Blesku, tak začali okamžitě společně pózovat. Že by Zdeniččina láska k Thomasovi nebyla až tak žhavá? A kdo ví, jak bude hora svalů reagovat, až tyto fotky uvidí.
■  zdroj: blesk.cz

Michal Šeda
LIKE :-D



Akční letáky

Hádka o tom kdo je nenáviděný muž na zemi - VTIP


LIKE :-D



Akční letáky

Proměna slečny k neuvěření. Podívejte se, jak se z ošklivé dívky dívky líčení stane sexy samička

Soubor fotografií, které představují dramatický rozdíl mezi nenalíčenou a nalíčenou tváří, vyvolal na internetu doslova názorový cyklon. Zajímalo by nás, co na takovou změnu řeknete vy!

Vizážistka Melissa Murphy zveřejnila fotografie svých prací, které ukazují ženu bez stopy make-upu se stopami po akné a poté její proměnu v sexy krásku, v níž se přetransformovala jen díky líčení. To jí také dopomohlo k získání užšího obličeje a bezchybné pleti.
Brigády online - výběr u nás

„Levá strana je ošklivější než ta pravá, ale krása je subjektivní pojem,“ reagoval jeden z uživatelů. Další na to odpověděl, že ženská osobnost čítá víc než jen „malovací rituál“: „Jste zklamaný jen proto, že kladete příliš velký důraz na vzhled!“ čílí se další.

Je až s podivem, kolik lidí tato přeměna fascinovala a do jaké hloubky debatu vedli. Mnozí byli z transformace nadšeni, jiní dívku z obrázku pomlouvali či negativně reagovali na množství make-upu na jejím obličeji. Všichni se ale shodli na jednom – že Melissa Murphy má velký talent.
¤ zdroj: huffingtonpost.com

PŘED ÚPRAVOU

....A PO ÚPRAVĚ :D
Líbila se Vám proměna? tak LIKE :-D



Akční letáky