Krásná story o krásné fotografii :D






Líbilo se? LIKE a SDÍLET :-D

 
 


Akční letáky
VAŠE KOMENTÁŘE _______________________________________

Drsná bitka v Praze: Revizory zmlátil agresivní přítel zadržené dívky!

 PRAŽSKÁ MHD JE SAMÁ SVOLOČ 
Pražská MHD začíná být v poslední době bohatá na unikáty a zajímavosti víc než třeba pražská zoologická zahrada. Po Julče, která má právo si sednout, přichází další „celebrita“ v podobě ženy, kterou revizoři nesmí držet a jejího přítele bitkaře!

Jestli přemýšlíte, kam za adrenalinovou zábavou, v poslední době se zdá, že levnou variantou je pražská MHD. Lístek si koupíte za 24 korun, a když budete mít štěstí, za celý den narazíte na minimálně jeden incident, ze kterého vám zůstane pusa do kořán.

Brigády online - výběr u nás

Hysterka trumfla Julču
Třeba nedávno se pražský Anděl změnil v zápasnickou arénu! Na internetu se objevilo jenom pár dní staré video, na kterém je zachycena hádka ženy s revizory. Sprostá slova na videu dominují, tato dáma by možná co do počtu trumfla i Julču z metra!

Bitkař na scéně
Po chvíli ostrého slovního souboje, kdy se žena dožadovala svých práv, zakročil její přítel, který přiběhl do záběru až ke konci videa. Nejdříve do jednoho z revizorů strčil, pak ho praštil pěstí a svoji dívku si ze spárů spravedlnosti odvedl!

Napůl Rytmus, napůl gladiátor
Možná kdyby člověk, který svojí image připomíná spíše zpěváka Rytmuse využil svůj zápasnický potenciál v nějaké z klecí, kde jsou podobné chvaty obvyklé, mohli by revizoři vykonávat svoji práci, aniž by se báli o život!
ZDROJ: BLESK.CZ
 VIDEO 

Kdo nemá rád revizory - LIKE :-D



Akční letáky

VIDEO: sestřih nehod na motocyklu - nyní v Rusku


Přinášíme Vám sestřih nehod na motocyklech v Rusku - v zemi, kde dnes bylo již pozítří a budeme rádi, když dáte tomuto videu Váš  LIKE 

  VIDEO  

Motorkáři - LIKE :-D



Akční letáky

Zázrak vědy a techniky: „Divoká kočka“ je jak ze sci-fi filmu! Podívejte se na VIDEO, co dokáže

Už přes 14 milionů shlédnutí má video běhajícího robota do všech terénů. Nemusíte být fanoušky vědy, abyste pochopili, že je to zkrátka fascinující!

Firma Boston Dynamics představila Divokou kočku (WildCat). Předtím přišla s Velkým psem a ultrarychlým Gepardem (Cheetah). Divoká kočka je pomalejší.

Za to však dokáže běhat i ve venkovním terénu a s vlastním zdrojem energie, a tak je opravdu unikátní. Gepard běhal pouze na pohyblivém pásu v laboratorním prostředí.

Čtyřnohý robot Divoká kočka dokáže skákat až 26 kilometrů za hodinu. Dokonce si poradil i s klopýtnutím. Kočička bude pomáhat americké armádě. Šikovná, co?
■  zdroj: prask.cz

 VIDEO 

LIKE :-D



Akční letáky

Zdenička strávila noc s jiným a říká: Thomase nemiluji!

 PLASTIKOVÁ NANYNKA SI NAŠLA LEPŠÍHO .... A BEZ DLUHŮ 
Thomasovi se hroutí svět před očima! Nejdřív ho z boje o milionovou výhru vyřadil jeho protivník Vladko, se kterým se nesnáší, a teď zjistil, že jeho Zdenička strávila noc s jiným. Kráska, která si ke svému vzhledu dopomohla plastikami, navíc šokuje: „Thomase nemiluji!

Takový konec boje o pětimilionovou výhru v reality show si potetovaný svalovec Thomas Castello určitě nepředstavoval. Jeho zarytý protivník Vladko ho totiž vyřadil výhrou 80 % zaslaných hlasů. „Nečekal jsem, že to bude o tolik,“ přiznal.

Že pustí Zdeničku, mi neřekli
Jenže i po jeho vyřazení zahýbala produkce reality show s jeho životem. Jeho bývalku Sabinu a novou lásku Zdeničku totiž pustili z Vily hned den po duelu. „Zdeňku jsem nevyzvedl, protože mi produkce VyVolených nedala vědět o tom, že opouští Vilu. Asi to chtěli udělat zajímavější pro diváky,“ řekl Blesku láskou zaslepený Thomas.

Zdeničce věřím
Zdenička po odchodu z Vily opravdu nezahálela. Přijel si pro ni kamarád Michal Šeda, který si ji ihned odvezl k sobě domů. Společně vyvenčili pejska a Zdenička u něj přespala. „Pana Šedu neznám a v životě jsem ho neviděl. Zdeňka tvrdí, že u něj spala jen jednu noc, a to, když on nebyl doma. Hlídala mu psa. Já ji miluji, ale je pravda, že jsme si nic neslibovali. Zdeničce věřím,“ prohlásil Thomas.

Brigády online - výběr u nás

Thomase už nemiluje
Thomas se nakonec se Zdeničkou setkal až včera, před natáčením Noční show. Vyměnili si ale jen letmý polibek. „Potkali jsme se až v neděli, protože se cítím unavená a vyčerpaná ze všeho. Něco jiného byl vztah v reality show, a něco jiného je pravá realita,“ řekla nám Zdeňka. „Thomase mám ráda, ale nemiluju ho! Uvědomila jsem si to po odchodu z Vily,“ uzavřela. Tohle musí bolet i takového svalovce, jako je Thomas.
■  zdroj: blesk.cz





LIKE :-D



Akční letáky