Internet si dělá srandu z Babišovy reklamy s Jardou Jágrem: Tuhle parodii musíte vidět!

Právě reklama na Vodňanské kuře s Jardou Jágrem už byla předobrazem několika zdařilých parodií a vy se teď podívejte na tu, která se podle nás povedla nejvíc.

 VIDEO 

LIKE :-D



Akční letáky

Víte co nosí Dominika Myslivcová v kabelce?? VIDEO


Tušíte co všechno nosí Dominika Myslivcová ve své kabelce?? Podívejte se na Video a bude Vás přecházet zrak :D Jo a děkujeme za  LIKE  

 VIDEO


LIKE :-D



Akční letáky

Džambulka má velké oči: Chce zpívat naživo!

Po neúspěšném vystoupení na provinční diskotéce plánuje Iveta Bartošová (47) velký koncert. Prý bude zpívat naživo a dokonce s kapelou, která doprovází i Karla Gotta (74)! Jen aby to nedopadlo jako s jejím loňským vánočním koncertem

Džambulka ráda sní o velkých koncertních pódiích. Loni si takhle vybájila například vánoční koncert v pražské Lucerně se spoustou hostů, který se však nakonec nekonal. Zpěvačka se ale svých snů jen tak lehce nevzdává

Brigády online - výběr u nás

Jen jedna zkouška
„Ivetka se teď připravuje na velký koncert, který se uskuteční v listopadu ve Svitavách. Nebude zpívat na playback, ale zazpívá zcela živě,“ prozradil Blesku Ivetin manžel a manažer Josef Rychtář (55).

„Už začala zkoušet s kapelou Boom!Band, se kterou vystupuje sám Karel Gott. Zatím proběhla jedna zkouška. Myslím, že se dala do kupy s pravými profesionály,“ dodává Rychtář.

Diví se i Pilarka
Nad Ivetinou odvahou kroutí nevěřícně hlavou i její mnohem zkušenější kolegyně z branže. „Já bych s novou kapelou na takovéto vystoupení trénovala 14 dní v kuse. Tuhle kapelu znám moc dobře, jsou to naprostí profesionálové... Ale i tak bych před koncertem šílela hrůzou,“ prozradila Eva Pilarová (74).

Minulý měsíc Iveta vystoupila na diskotéce ve Vlašimi, ale i to byl debakl. Zradil ji pískající mikrofon! Zpěvačka z nezdaru obvinila zvukaře Standu a okamžitě s ním ukončila spolupráci. O to víc je zarážející, že s novou kapelou měla zatím jen jednu zkoušku... Jak tohle dopadne?!

BOOM!BAND
Kapela Boom!Band je jednou z nejlepších skupin doprovázejících ty nejúspěšnější interprety, jako jsou Helena Vondráčková, Lucie Bílá, Hana Zagorová či Karel Gott. Právě s ním kapela odehrála koncert v Carnegie Hall v New Yorku. Tam si Gott splnil sen každého zpěváka.
zdroj: blesk.cz

LIKE :-D



Akční letáky

I tohle z vás udělají drogy! Video jen pro otrlé

 DROGY JSOU SVINSTVO 

Podívejte se na tohle video a dobře si ho zapamatujte. 

Tohle z vás, milé děti, udělají drogy

 VIDEO 

LIKE :-D



Akční letáky