Perfektní a dokonalá optická iluze - VIDEO

 BUDETE ZÍRAT JAK TO TELE NA NOVÝ VRATA 
Chcete zažít úžasnou iluzi? Pusťte si video na celou obrazovku a 30 sekund (celé video) se koukejte do středu. A pak se koukněte kolem sebe a na předměty.

A proč se to děje? Nehledejte v tom nic jiného než snahu o zlepšení efektivity mozku. Při sledování pohybu se neurony adaptují na zpracování obrazu a "předvídají" jeho pohyb aby zpracování bylo úspornější, taková chytrá forma komprese. A když se pak kouknete na statický obraz, tak to chvilku trvá, než se to zase adaptuje na klasické zpracování obrazu bez pohybu. 

Pokud se Vám to líbilo dejte  LIKE 

 VIDEO 


LIKE :-D



Akční letáky

VIDEO: Jsou ženy ZLATOKOPKY? Tenhle muž vám ukáže, jak to je!

Říká se, že tím největším afrodiziakem jsou nejčastěji peníze. Že nevěříte? Pak vás možná test tohohle Američana přesvědčí, že se pletete.

Je to taková běžná situace. Sympatický kluk vidí pěknou holku, a tak sebere odvahu a pozve ji na večeři. Nijak originálně, ale pozve. Dívka odmítne, jak už to tak ženy někdy dělají.

Pak ale mladík přijde ke svému nadupanému autu, které jen od pohledu stojí za mnohem víc, než dívka. Zatímco odemyká, zeptá se ještě jednou. Přiměje jí drahé auto změnit názor? Nebo na penězích nezáleží? 

Než se podíváte zkuste do komentu napsat 
kolik procent slečen změní názor  :-) 

 VIDEO 


LIKE :-D



Akční letáky

Trapas známého herce: Kvůli viagře musel čůrat vleže!

I když se u herce Zaca Efrona (25) provalila závislost na drogách a pobyt v léčebně, jeho kariéru to neohrozilo. Nabídky se mu jen hrnou a on si role naplno užívá. V novém snímku The Awkward Moment (Ten divný moment) se neváhal svléknout do naha a vleže močit do záchodu!

Efronova postava Jason si s kamarádem vezmou viagru, s následnou erekcí si ale nejsou schopni ulevit a tak na míse musí provést doslova gymnastický výkon. Herec svoje vypracované tělo před kamerou ukazuje často, pro fanynky je to velké lákadlo. Odvážná komedie bude mít premiéru v únoru příštího roku.

 VIDEO 

LIKE :-D



Akční letáky

VyVolený "smraďoch" Jafar s velkým M: Libuje si v p*rnu!

 Jafar je vážně pořez! 
K nelibosti soutěžících mají od včerejška VyVolení další dva členy, tedy i konkurenty. Čtyřicetiletý Honza aka Jafar z Walda Gangu je opravdu pěkný řízek, o rok mladší Thomas byl proti němu jen houžvička. Bude to on, kdo ve Vile rozproudí zatuchlý vzduch? V kapele mu totiž říkají smraďoch. V rámci seznamování se rozpovídal o svých zálibách.

Brigády online - výběr u nás

V posteli měl 75 kusů!
Jafar hned od začátku vyhlásil, že je přísně hetero. Vladko, Ládík i Pavlína mají tedy utrum, neboť prý ve Vile nehodlá experimentovat. Přitom by z Honzy byla tak pěkná lesbička! Silák se rozhodně netají, že jeho největší záliby jsou ženy a jídlo. Prozradil, že sex měl s pětasedmdesáti kusy. Oficiálních partnerek měl prý "jen" patnáct. Nyní je již dva roky šťastně zadaný.

Co dělá se svým M při sledování p*rna?
To mu ovšem nebrání v náruživém sledování p*rnografie, které má podle svých slov rád. A neřeší, jestli si erotické filmy pouští zepředu nebo zezadu. Zvídavý čtenář se ovšem musí ptát: Kam si je proboha pouští!? Jinak v největším nebezpečí bude zlatokopka a kandidátka vězeňských věd Eva. Chrlič pekelných plamenů se totiž přiznal, že je zatížený na štíhlé blondýnky. To by tedy šlo. Holky si prý mají o čem šuškat, protože je „tam dole“ hodně velký.
LIKE :-D



Akční letáky

Tyhle krásky se nebojí ničeho! Podívejte se na nejkrásnější policistky Česka! GALERIE

Unavují vás kontroly na silnicích od arogantních pánů v uniformách? Pokud by vás kontrolovala jedna ze soutěžících Miss Policejního týdeníku, rozhodně byste si to nechali líbit!

 "Soutěž letos pořádáme druhým rokem. V loňském roce se nám přihlásilo něco přes 30 soutěžících, letos je jich ještě o 20 více. Samotné nás v redakci překvapilo, jak krásné ženy u policie, nebo například u celní správy, pracují," uvedl pro TN.cz zástupce Policejního deníku Tomáš Sekera.

Brigády online - výběr u nás

Vítězka se kromě získaného imaginárního titulu může těšit také na hodnotné ceny. Mimo jiné stráví odpoledne na střelnici, kde si bude moct zapůjčit libovolné zbraně.

"Ceny se nám letos podařilo sehnat nadprůměrné. Díky pražské Městské policii nabídneme vítězce například metr a půl velkého plyšového medvěda, který je převlečený za strážníka. Dále to budou například poukázky na značkové oblečení, kabelky, květiny, ale také večeře o pěti chodech a odpoledne strávené na střelnici," doplnil Sekera.

Která z přihlášených žen by měla vyhrát? Eva, ozbrojená Radka, nebo třeba celnice Nikola? Podívejte se sami v galerii níže, vybrali jsme pro vás 10 nejkrásnějších.
zdroj: TN.cz











LIKE :-D



Akční letáky