Další p-rnoskandál: Prsatá Slovenka točila za 300 000!

Další p*rno skandál je na světě. Ještě ani nezaschly tělní tekutiny na podlaze z rozdováděné 
s-w-i-n-g-e-r-s párty, které se údajně zúčastnila i Kateřina Zemanová, a už máme na internetovém světě další nahotinky. 

P*rno je tady a p*rno je i tam, všude samý p*rno … Skoro to vypadá, že ten, kdo nemá vlastní sex tape a nahé fotky, jako kdyby nebyl. 

Snad proto si silikonová blondýnka Zuzana Plačková z reality show Hotel Paradise nechala přifouknout to, co ji živí (ne, mozek to opravdu není), a vydala se navštívit casting jedné české agentury. 

Brigády online - výběr u nás

Show must go on 
Hlídací pes slovenského showbyznysu, server Topky.sk, z této intelektuální seance zveřejnil roztomilé video, ve kterém Zuzka glosuje tržní ekonomiku ("Nikdy bych nedělala nic pod 1000 euro, to radši nevstanu ani z postele."), sebeúctu ("Mám svojí cenu.") a milostné praktiky ("Nejlepší to je tak, když je někde hodně lidí a čekáš, kdy někdo vběhne, taková rychlovka. Nebo v parku, v lese.") 

Modelka (?) za video údajně inkasovala 12 000 eur. Z celé kauzy je v šoku. "Nikdy se nemělo dostat do Evropy a už vůbec ne na p*rnostránku, nejde totiž o p*rno. Bylo to určený jen pro americký trh," dodala Zuzka pro server Čas.sk. 

Co dodat? Snad jen - znáte ten vtip o chytré blondýně, která myslela, že ... ne, necháme toho. Zuzance naprosto rozumíme a peníze jí přejeme. Doba je zlá a složenky se samy nezaplatí, že jo.





 VIDEO: "Softík" Zuzany Plačkové, který natočila pro stránku czechcasting.com. 
 Upozorňujeme, že záběry nejsou vhodné pro mladistvé.                                 


Myslíte si, že Zuzana Plačková sa vyspí s kameramanem? Pokud ANO tak LIKE

LIKE :-D



Akční letáky

Miley Cyrus v dechovce (parodie)

 POZOR VULGÁRNÍ VÝRAZY !!! 
Děkujeme předem za "lajky" 
 VIDEO 




Akční letáky

Plat a výdaje :D

 TAK JAK TO JE 

DÍKY ZA VAŠE  SDÍLENÍ  A  LIKE 



Akční letáky

Divoké orgie ve vířivce: Fešák Honza se rozvášnil, sundal si plavky a vrhnul se na polonahou Nikol

 Nikol a Honza řádili ve vířivce 
Většina VyVolených po vyřazení svalovce Thomase Castella a triumfálním návratu Vladka do vily nadšeně slavila. Jediný, kdo zůstal sedět v koutě, byl koloušek Honza, který teď sám bude bojovat o udržení v soutěži a který se netajil tím, že v předchozím duelu držel palce Thomasovi.

O pár hodin později se ale po několika doušcích něčeho ostřejšího nechal všeobecným veselím strhnout i on. Notně mu k tomu dopomohla i náklonnost krásné Nikol, která fešáka Honzu provokovala v horké vířivce.

Brigády online - výběr u nás

Honza se polonahou Nikol nechal natolik rozdráždit, až si sundal své plavky a rozvášněná Nikol jen zírala, jak s ní Honza ve vodě laškoval. Zatím ovšem zůstalo jen u doteků.

Honza odchodu Thomase z vily nemusí v žádném případě litovat. Ve vile teď nemá žádnou konkurenci (gaye Vladka a Ládíka samozřejmě nepočítáme) a může si bez obav užívat pozornosti krásné Nikol, o kterou se marně pokoušel vyřazený Pepa. 
■ zdroj: super.cz

Honza se nechal vyprovokovat krásnou Nikol

Sundal plavky a vrhnul se na ni

Nikol dokázala Honzu hodně rozvášnit

Honzovi se Nikol hodně líbí

Nikol se nestyděla ukázat svá ňadra
LIKE :-D



Akční letáky