Lamborghini Veneno Roadster: První oficiální fotografie

Otevřená verze modelu Veneno není levná záležitost: za jeden z devíti kusů zaplatíte zhruba 85 milionů korun.

Automobilka Lamborghini zveřejnila, prostřednictvím britského časopisu Top Gear, detaily týkající se omezené série supersportu Veneno Roadster. Půjde o opravdu puristický kousek, Roadster totiž postrádá jakoukoliv ochranu před povětrnostními vlivy. Žádné plátno, žádná stříška, nic. Vyjíždět před deštěm se proto příliš nedoporučuje. Hodně zajímavé to také musí být při rychlé jízdě; mít nad hlavou uragán o rychlosti 350 km/h (maximální rychlost má být 354 kilometrů v hodině) je asi opravdu zážitek na celý život. Z klidu na 100 km/h zrychlí Roadster za 2,9 sekundy. 

 Zatímco Veneno bude vyrobeno ve čtyřech exemplářích (tři jsou určeny pro zákazníky, jeden zůstane automobilce), jeho otevřený sourozenec má být postaven v devíti kusech. Veneno Roadster tak bude o něco méně exkluzivní než uzavřený model, jeho cena však bude vyšší. Automobil přijde na 3,3 milionu eur (cca 85 milionů korun), což je o desetinu více než v případě Venena.

 O pohon se, stejně jako v případě kupé, stará vidlicový dvanáctiválec o objemu 6,5 litru. Ten se může pochlubit výkonem 552 kW (750 koní), všechna čtyři kola budou roztáčena skrze sedmistupňovou robotizovanou převodovkou ISR.





Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

ANIMACE: Jak se dělají děti


 LIKE  pro TOTO VIDEO !!!

 VIDEO 

Dejte LIKE :-D



Akční letáky

VyŠpulení: Fešák Honza dál doráží na provokatérku Nikol. Takhle laskal její sošný zadeček

 Honza a Nikol předvádějí ve vile téměř orgie 
Jako by VyVolení dostali od produkce za úkol ukazovat co nejvíce erotiky, aby se zvýšila sledovanost. Čtvrtá řada oblíbené reality show je prošpikovaná různými erotickými odhaleními. Tentokrát nejpohlednější mužský obyvatel vily Honza následkem dlouhé sexuální abstinence neudržel choutky na uzdě a rozhodl se polaskat krásný zadeček rozkošné Nikol. Mrkněte se na fotky!


Ti dva jako by tvořili pár. Jsou mladí a pohlední a tak je logické, že k sobě mají blízko. Už několikrát spolu měli pár jemných něžností, teď ale Honza trochu přitvrdil. U vířivky se pustil do ochutnávání zadečku Nikoly, která ho trochu nestoudně vystavovala všem na odiv.

A na její krásně tvarované půlky by se nechytil snad jen asexuál. Což Honza rozhodně není, takže bylo jasné, že vážně k něčemu dojde.

Nikol nedávno přiznala, že mimo vilu žije v milostném trojúhelníku. Až čas ukáže, zda si s Honzou jen krátí dlouhou chvíli, nebo do řady jejích nápadníků nastoupí i tenhle VyVolený fešák.
zdroj: super.cz

Honza a Nikol k sobě mají hodně blízko

Je vidět, že ho hříšná kráska přitahuje

Vytvoří spolu nový pár i mimo vilu?

Mladí a neklidní Nikol s Honzou

Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Čtyřletý Tristan předvedl na Belgickém Talentu neuvěřitelný tanec


Podívejte se na strhující výkon čtyřletého Tristana, který by se klidně mohl stát vítězem soutěže.

 LIKE  pro TRISTANA - on si ho zaslouží !!!

 VIDEO 

Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Šestnáctiletého chlapce zabila masturbace: Neuvěříte, kolik za noc zvládl orgasmů!

 Mladík zemřel po několikahodinové masturbaci 
Chudák kluk! Šestnáctiletý přeborník v masturbaci se věnoval svému tělu tak dlouho, až to nevydrželo a zkolabovalo.

Případ smrti nadměrnou onanií se stal chlapci pocházejícímu z města Rubiato v regionu Goiáz v Brazílii. Jeho matka tamnímu tisku řekla, že o závislosti svého syna věděla a že s ním plánovala návštěvu odborníka, jenže už bylo pozdě.

Mladík začal masturbovat krátce po půlnoci a po 42. kole zemřel. 

Matka ho ráno našla mrtvého na posteli, kde vedle jeho těla byl papír, kde si chlapec zaznamenával počet dosažených orgasmů. Jeho spolužáci prozradili, že jim několikrát nabízel, aby ho sledovali přes webkameru. Jeho závislost byla natolik silná, že mu bylo jedno, s jakou ženou má sex, nezáleželo mu na vzhledu ani věku.


... a kolikrát to zvládnete Vy ?? :D (koment)
zdroj: extra.cz

Dej mi LIKE :D

 
 


Akční letáky