VIDEO: Neuvěříte! Tihle kluci kouzlem OKLAMALI holky, každá je na ulici LÍBALA

Představte si, že jste chlapec a toužíte po tom, aby vás každá holka na ulici políbila. Nejspíš řeknete, že je to nemožné. Ne ale tak docela!

Dva kluci se rozhodli, že předvedou dívkám z ulice malý trik a tím si vyslouží u každé polibek. A podle nich není nic lepšího, než jít na to přes barvu. Vzhledem k tomu, že růžová barva je trendy a u dívek boduje, udělali malý průzkum. Každá, která na otázku, jestli se jí líbí kluk v růžové barvě, odpověděla ano, dostala další otázku. A to, zda by takového i políbila. I když chlapci zjevně byli oblečení v tmavé, podívejte se na video, co dokáže kouzelnický trik.

 VIDEO 

Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Nově příchozí VyVolená Regina chce odstoupit ze soutěže! Co se stalo?

 Silná kuřačka Regina propadala zoufalství 
Po odebrání veškerého alkoholu přišla pro Vyvolené další rána. V sobotu večer začal ozdravný veganský týden a Vyvolení tak museli odevzdat veškeré živočišné a nezdravé produkty, čili všechno maso, limonádové nápoje, sladkosti a samozřejmě i cigarety.

Pro masožravého Jafara to byla rána největší: „Copak jsem nějakej deb***í býložravec? Teď teprve uvidíte, jak vypadá Jafar, když je nas****j!“ nadával nedlouho po zadání úkolu. To Nikol to vzala sportovně: „My zhubneme!“ začala křičet možná tak trošku i ze zoufalství, jelikož bez gumových medvídků prý neudělá ani ránu. Ovšem největší utrpení to bude pro dvě zarputilé kuřačky Lucku a nově příchozí Reginu. „Já ti oznamuju, že si balím kufr a zítra odcházím pryč,“ odsekla zcela vážně Jafarovi.

Nedělní ráno pak zoufalá strávila ve Zpovědnici, odkud zdrceně odešla a na lehátku přemýšlela co dál. „Já nechci přestat kouřit a nebude mi to nařizovat nějaký třetí člověk!“ rozčilovala se a vzápětí si začala vehementně balit kufr. Uvidíme, zda to Regina myslí opravdu vážně a kvůli cigaretám se vzdá boje o 5 miliónů korun! A jak tento tvrdý týden zamává se vztahy ve Vile?

Vyvolení nevěřícně zíraly na obsah plastových boxů s potravinami

Regina marně hledala především vytoužené cigarety

Silná kuřačka Regina propadala zoufalství

Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

VIDEO: VRAŽDA před očima lidí! Jaká by byla vaše REAKCE?

Co byste dělali, kdybyste se stali svědky vraždy? To je otázka, kterou si klade video nazvané Dead Man Down, v němž se ukazuje, jak reagují běžní lidé, když se nečekaně připletou k pokusu o bezohledné zabití.

Experiment s falešnou vraždou se odehrál v jednom z newyorských výtahů. Žádný z účastníků videa (samozřejmě kromě hlavních aktérů) prý není profesionálním hercem. A možná o to víc pak zamrazí některé reakce.

Video totiž jasně ukazuje, jak rozdílně lidé v krizových situacích reagují. Některé jednání vás šokuje, jiné milé překvapí… Ale podívejte se radši sami.

 VIDEO 

Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky