proměna: Saša z Comebacku provokuje

Herečka Marie Doležalová (26), známá jako naivka Saša z Comebacku, si zkusila roli svůdné dámy. V krajkovaných šatech jí to moc slušelo.

Marie Doležalová vypadá neuvěřitelně mladě, až dětsky. Málokdo by hádal, že je jí už přes čtvrt století.

Herečka je známá především ze sitcomu televize Nova Comeback, kde hraje naivní holku Sašu, která vždy všem na všechno skočí. Tentokrát se ale z naivky stala dáma.

Díky fotografovi Filipu Matušinskému vznikly snímky, na kterých Doležalová působí sebevědomě a sexy. Třeba Marie nakonec vyspěje v ženu vamp!







Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

VIDEO: Otec se naučil předvádět křik uplakané dcery! Stal se hitem internetu

 Otec se schopnostmi herce udělal z pláče zábavu                      autor: youtube.com
Znají to asi všichni rodiče: děti občas plačí s takovou vervou, že se to až nedá snést. Někdo se v podobných situacích raději uchýlí k humoru. A stane se pak internetovým hitem…

Plakala celou hodinu. A vzhledem k tomu, že přání téhle šestileté holčičky se neměla vyplnit, bylo potřeba přehnaně dramatickou situaci nějak zklidnit, zlehčit. Její tatínek se do toho pustil tak, až rozesmál celou rodinu.

Naprosto dokonale se totiž nechal od svého milovaného uplakánka ‚dabovat'. Výsledek je naprosto neodolatelný, video se stalo jedním z největších hitů serveru youtube za uplynulý víkend. Aby ne, smáli se u toho jistě všichni rodiče světa.

 VIDEO 

Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Nefunguje vám Facebook? Problém je celosvětový, nehledejte chybu u sebe

Takřka klasické. V okamžiku výpadku Facebooku se o tom dozvíte na Twitteru. Postižení si tam jdou okamžitě ulevit.

Nejde vkládat příspěvky, nemůžete komentovat, nejdou nahrát obrázky? Nezoufejte a hlavně, jakmile se odhlásíte, zpět už se nedostanete. Čeká na vás pouze informace o tom, že „Facebook bude brzy zpět“. A že jste vyvolenými, kterým Facebook vylepšuje účet. Postihla vás údržba.


Znamená to hlavně to, že se můžete přestat strachovat, že máte zablokovaný účet (má velmi podobné příznaky), nebo že děláte něco špatně. Je zbytečné zkoušet mobilní telefon, tablet. A nepomůže vám ani napojení jiných sítí na Facebook. Skrz prostě neprojde nic.

POŠLETE TO KÁMOŠŮM NA E-MAIL, GOOGLE+ A TWITTER - AŤ VÍ

Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Tohle se musí líbit všem - Damien Walters vs AirTrick matrace


Tohle se musí líbit všem :D

 VIDEO 


Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Skandál: Jedenáctiletý školák zplodil dítě s matkou kamaráda!

 Když dítě zplodí dítě 
Pouze jednáctiletý chlapec navázal vztah s matkou svého kamaráda ze školy. I přes velký věkový rozdíl spolu měli sexuální poměr. Žena dokonce otěhotněla a před pár měsíci se jim narodilo dítě.

Deník Weekend Herald informoval, že kontakt mezi chlapcem a ženou vznikl náhodou. Syn ženy si vzal ve škole volno a pozval svého kamaráda k sobě domů. Na návštěvě měla dát žena chlapcovi pivo a poté mělo dojít k pohlavnímu styku. Poměr údajně pokračoval několik měsíců. Když bylo chlapci 12 let, narodilo se jim dítě.

Po provalení skandálu jim ho ale odebral sociální úřad. Případ, který se měl odehrát na novozélandském Aucklande, zašel tak daleko, že tamní ministerstvo spravedlnosti uvažuje o změně zákona. Ze strany ženy by totiž mohlo jít dokonce o znásilnění.

LIKE :-D



Akční letáky