Zdrcená Zdeňka o p*rnoherečce: Thomas mě trestá, protože jsem mu nedala!

Na svou lásku z Vily Zdeničku (25), kvůli které týdny proléval slzy, VyVolený Thomas (38) už pár dní po odchodu ze soutěže zapomněl. Svobody si užívá v náruči p*rnoherečky Silvie Řehákové (21). Zdeňka má na celou věc vlastní názor: „Dělá mi naschvály, asi chce, abych žárlila!“

„Je to jeho volba! Když tu slečnu přivedl do duelu, byla jsem dost překvapená,“ prozradila ex-soutěžící Blesku své první dojmy ze setkání se sokyní. „Může to být i jeho reakce na to, že jsem se objevovala ve společnosti Michala Šedy,“ vytušila Zdeňka.

Brigády online - výběr u nás

Chtěl hned sex
„Předpokládala jsem, že tahle situace nastane, když ti hned neskočím kolem krku a do postele,“ napsala svému milenci z Vily Zdeňka přes Facebook. „Je mi moc líto, že jsem od tebe nedostala šanci, abych tě poznávala mimo vilu,“ pokračoval její zklamaný vzkaz.  

Máš smutný život, Thomasi
Co si Zdeňka myslí o p*rnoSilvii? „Tu slečnu neznám a nic o ní nevím. Nechci ji soudit. Je to jeho volba! Thomas mě špatně pochopil. Já jsem jen potřebovala víc času. Je smutné, že si neustále vybírá holky, které ho mají jenom rády. Snad někdy v životě najde tu, která ho bude doopravdy milovat,“ zamýšlela se nad osudem ex-milence krásná brunetka.

Není daleko od pravdy
Zdenčino vyjádření by snad mohlo znít jako slova zklamané bývalky, ale není tomu tak! Je možné, že 
Zdenička má ještě šanci.

Thomas a jeho nový dekorativní úlovek Silvie plní sociální sítě společnými momentkami na oslavu své velkolepé lásky takovým tempem, že jim na skutečný vztah těžko může vůbec zbývat nějaký čas. Takže to opravdu jako nic než špinavý naschvál nevypadá!
zdroj: blesk.cz

LIKE  :D



Akční letáky

Student (†16) spáchal sebevraždu: Napsal sms mámě a skočil z okna školy!

Rozloučil se s maminkou esemeskou a spáchal sebevraždu! Student prvního ročníku Střední hotelové školy ve Vršovicích vyskočil z okna ve třetím patře školy. Podle lékařů byl na místě mrtvý. Proč sebevraždu spáchal nyní vyšetřuje policie.

Nešťastná láska, deprese, problémy v rodině… To všechno mohlo být motivem sebevraždy teprve šestnáctiletého mladíka. Policie zatím motiv hrůzného činu nezná.

Nemohl přežít
Podle svědků neměl mladík šanci pád přežít. „Vyskočil ze třetího patra školy. Viděl jsem, jak ležel na chodníku, byl to hrůzný pohled. Podle lékařů prý zemřel na vnitřní krvácení,“ popsal svědek tragédie.

Brigády online - výběr u nás

Bezproblémový student
Student neměl ve škole žádné problémy. „Jsme otřesení a zděšení. Sami nevíme, co se vlastně stalo. Pouze to, že to byl zjevný úmysl,“ řekla zástupkyně ředitele školy serveru IDnes.

Byla to sebevražda
Mladík z okna skočil sám, nikdo ho nestrčil. „Nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o protiprávní jednání, vedeme událost jako sebevraždu,“ popsal pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan. Protože byl mladík mladistvý, nebude policie sdělovat bližší informace.

DISLIKE na jeho památku :-(



Akční letáky

Návod - Jak napálit debila (VIDEO)


Pokud jsi se dostal až sem, tak Ti gratuluji :D 
tak jeden  LIKE  a poslat kámošům :D



Dej mi LIKE :D

 
 


Akční letáky

Těžce uražená Zdenička šokuje: Thomasi, nedal jsi mi šanci, zlatokopka tě nemiluje!

V pletkách NeVyvolené Zdeničky a mlátičky Thomase se už vyzná málokdo. Ve vile vrkali jak dva holoubci, ale po odchodu z Vily si každý našel někoho jiného. A silikonová krasavice si myslí, že Thomas se »tahá« s profesionální zlatokopkou Silvií jenom proto, aby ona žárlila.

Na začátku to vypadalo jako velká láska. Zdenička se k Thomasovi tulila, kde mohla a ve Vile dokonce dopřála nadrženému buldočkovi »ruční práci« jejíž výsledek odneslo Zdenčino tričko. Po Duelu se ještě jednou vrátila do Vily, dokonce s Thomasovou ex-přítelkyní Sabinou a dál se ke svému svalovci měla. Zlom nastal po odchodu párečku z Vily. Zdeňka skončila v náručí svého kamaráda a Thomas ostrouhal.

Brigády online - výběr u nás

Dlouho ale nesmutnil, a našel si zlatokopku Silvii, se kterou se vesele fotí během procházek po Praze. Buldočkův facebook je plný odvážných fotek jeho nové milenky, která má v zásobě i velké množství pornofotek. To Zdeničku pěkně naštvalo. „Dělá mi naschvály, asi chce, abych žárlila,“ napsala na svém facebooku.

Ačkoliv při čekání na Thomase si stěžovala na nedobrovolný celibát, teď otočila. „Předpokládala jsem, že tahle situace nastane, když ti hned neskočím kolem krku a do postele. Je mi moc líto, že jsem od tebe nedostala šanci, abych tě poznávala mimo vilu,“ napsala buldočkovi, přirozeně, na facebook. A co říká o nové Thomasově přítelkyni, jež se hrdě označuje za profesionální zlatokopku? „Tu slečnu neznám a nic o ní nevím. Nechci ji soudit. Je to jeho volba! Thomas mě špatně pochopil. Já jsem jen potřebovala víc času. Je smutné, že si neustále vybírá holky, které ho mají jenom rády. Snad někdy v životě najde tu, která ho bude doopravdy milovat,“ uzavírá zklamaná Zdenička.


LIKE :-D



Akční letáky

Jak se spolehlivě zabít aneb Darwinovy ceny


Opatrnosti není nikdy dost. Někdy nám ale stačí obyčejný pud sebezáchovy, který nám napoví, jak se v určité situaci chovat. Někteří ho ale postrádají. Není tedy divu, že určití jedinci jsou si schopni ublížit za nám nejasných okolností. Podívejte se na ty nejbizarnější způsoby, jak se spolehlivě zabít!









LIKE :-D



Akční letáky

VyVolený Honza přišel o vztah! Nevěra s Nikol, přítelkyně zuří!

Zálety ve Vile VyVolených už přinesly krach mnoha vztahů. Soutěžící Honza (23) se přes víkend nenasytně sápal po vnadech Nikol (22), teď ale vyšlo najevo, že zdaleka až tak bez závazků není. Nevěra v přímém přenosu se nevyplácí. Přišel nenávratně o vztah?

Hlazení, mazlení a líbání – to vše ve Vile proběhlo mezi Honzou a Nikol. S erotickými hrátkami se páreček postupně přesunul z vířivky do intimního prostředí ložnice. A to má svalnatý soutěžící venku pětiletý vztah. Nebo spíš měl?

Brigády online - výběr u nás

Nevěra se nevyplácí
„Jeho přítelkyně je naštvaná na Nikol. Je jí to líto. Ať si ho nechá, prý je konec,“  práskl v Noční show Agáty Prachařové na Honzu jeho nejlepší kamarád Dan. „Už asi žádný vztah nemám, moje chování na to určitě bude mít vliv,“ svěřil se svým spolusoutěžícím VyVolený po víkendovém dovádění s Nikol.

Vztah v troskách
„Byl to můj jediný vážný vztah v životě. Když jsem šel sem, dostal jsem na výběr, jestli půjdu do Vily nebo zůstanu doma,“ naznačil možné kořeny krize Honza. Rozčarování z rozpadlého vztahu se nicméně jal okamžitě zahánět v náruči Nikol…Kdy mezi nimi konečně dojde k sexu? Nejspíš to dlouho trvat nebude...
■ zdroj: blesk.cz


Dejte LIKE a POŠLETE kámošům :-D



Akční letáky

Jaký je ideální POČET sexuálních PARTNERŮ? Víme, jestli to přeháníte!

 Někdo to bere hopem a společensky přijatelný počet milenek rychle vyčerpá 
Někdo zrudne, jiný zarytě mlčí, třetí klopí zrak. Otázka na počet lidí, se kterými jste v životě měli sex, patří mezi ty nejožehavější. Většina se stydí říct pravdu. Teď už ale nemusí.

Společenská norma je něco, čím se všichni chtě nechtě musíme řídit. Většinou víme, kdy je naše chování společensky přijatelné, a kdy nikoli. V otázce počtu sexuálních partnerů ale stále panují nejasnosti. Situaci komplikuje i fakt, že v této oblasti všichni lžou, jak by řekl doktor House. Muži si obvykle přidávají a ženy ubírají. Nikdo proto neví, co se považuje za společensky přijatelné číslo.

Brigády online - výběr u nás

Zlatý střed nalezen!
Nyní je ale dohadům konec. Pracovníci internetové seznamky uspořádali zatím největší veřejný výzkum na téma: Kolik sexuálních partnerů je podle vás „tak akorát"? Anketa byla anonymní, od čehož si její autoři slibovali nezkreslené výsledky. Po vyhodnocení několika tisíc odpovědí se dopracovali k číslu 10. Takový počet je vnímán jako zlatá střední cesta, ani příliš moc, ani příliš málo. Kdo uvádí méně, je považován za nezkušeného, kdo uvádí více, je považován za příliš promiskuitního. Na tom se shodla více než nadpoloviční většina všech respondentů.

Pátrání po konkurenci
Překvapením byla druhá nejpočetnější skupina, která u žen i mužů dosahovala 11, respektive 10 procent. Tito lidé považovali za ideální, pokud má někdo za život deset až třicet sexuálních partnerů. Naopak více než 30 milenců nebo milenek považovaly za normální už jen tři procenta účastníků ankety.
Z průzkumu také vyplynulo, že dvě třetiny mužů vůbec netouží znát přesný počet partnerů, kteří prošli postelí jejich nové ženy. Zde se výsledky obou pohlaví výrazně rozcházely. Něžné po-hlaví bylo mnohem zvídavější a více pátralo po předešlé „kon-kurenci". Počet bývalých milenek se ze svého vyvoleného snaží vymámit dvě třetiny z nich.
Dejte LIKE :-D



Akční letáky